To snad ani nemyslíš vážně?Zajímave je že at Tým udělá cokoliv pořád si jen budete stěžovat ( nejdřív že se gm nevěnují hře a nedělaji nic noveho když neco noveho udělají tak zase remcate že chcete z5 to co bylo předtím... ) Zavděčit se nikdy nedá všem ale mohli byste mít trpělivost a pochopení...
Chyby v nové verzi
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- Night24
- Lv. 11

- Dal poděkování: 26 poděkování
- Dostal poděkování: 37 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Chyby v nové verzi
- Script
- Lv.33

- Dal poděkování: 299 poděkování
- Dostal poděkování: 1458 poděkování
- MadWizard
- Lv.21

- Dal poděkování: 28 poděkování
- Dostal poděkování: 20 poděkování
ja pisem o lagoch ktore vytvaraju samanky ked nesekaju za sebou ano napisal som ze je nove a cakal som od urdrzby opravu samaniek pač ako som pisal mam dropy do swampu jen šamanky a nesekaju ako maju tak 1 metin ci 108 ci 120 netrva na 1 buff ale na 5 - 8 min podla toho ake moby miekedy i viac a teraz pre mna swamp neni vydelek ale nekonecne cekani na az opravi samanky ze nesekaj za sebeRoxBorn píše:Spoiler:Stěžovat si umí každej... Byl to velký zasah do hry tak se stim musí počítat že to bude mit neake chyby a že neakou dobu potrvá jejich odstranění. Místo toho abyste byli radi že gm neodstaví celí servr a nespusti ho znovu až bude vše ok tak jen remcáte.... Zajímave je že at Tým udělá cokoliv pořád si jen budete stěžovat ( nejdřív že se gm nevěnují hře a nedělaji nic noveho když neco noveho udělají tak zase remcate že chcete z5 to co bylo předtím... ) Zavděčit se nikdy nedá všem ale mohli byste mít trpělivost a pochopení...MadWizard píše:Ako moje rozčarovanie na max nove jadro chyby ok berem "nove" berem ok treba vychytať . Po tyzdni vojdem to iste to čo??? Srandičky??? Ako to mam chapat zas stat pri zahradke alebo HG kde z piratky mi pada totalne kulove??? Či jak to mysleli to GM , Jako dekujem za novy "jadro" ktery ani po tydnu neni i tak pripraveny !!!!
Zhoda nahodou ze mam vsetko dropy samany ve swampu kks človek sa tesi i tak prt..... nemam slov som zvedavy kedy sa to opravy a aka kompenzacia bude za to ze to nefunguje tak jak ma ....
"Dufam že budete rešpektovať len moj nazor a moje zdielanie problemu ktory sa naskytol a Poprosim setrite ma a nehejtuje "
Jinak k tématu ty porty do Kouzelenho dolu a z něj nelze používat je zaměr nebo chyba ?
- tyranka
- Lv.26

- Dal poděkování: 260 poděkování
- Dostal poděkování: 252 poděkování
Bohužel musím potvrdit, že šamanka neseká monstra co jsou za ní. Původně jsem sekala se zvonem a po tomto zjištění jsem vyzkoušela i hůl a bohužel tato chyba zůstala i s holí.
Sesedání a nasedání z koně trvá taky dost dlouho a odhadnout kdy nejsem na koni a můžu začít kouzlit a pak zase nasednout je také dost obtížné.
Edit: Zvon a hůl mají shodné pole zásahů.
/Script
Sesedání a nasedání z koně trvá taky dost dlouho a odhadnout kdy nejsem na koni a můžu začít kouzlit a pak zase nasednout je také dost obtížné.
Edit: Zvon a hůl mají shodné pole zásahů.
/Script
Majitelka cechu a pozemku DragonForce.
![]() | fixi | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 150 | Full | 2xP | P | 2xP | G3+ | |||||||||
- reeenda
- Lv.15

- Dal poděkování: 80 poděkování
- Dostal poděkování: 39 poděkování
A tohle je co? Nestačí že to laguje
spustim 3 účty otevře se mi 6oken 3 s čím si jako FrameSkip. Ještě že nejsem programátor
asi by už nebylo na čem pracovat 
Tak už byl někdo rychlejší. OPRAVENO
Tak už byl někdo rychlejší. OPRAVENO
Není pravda, že kdysi bylo všechno lepší. Pravda je, že jsme byli mladší a měli jsme to všechno u p....e“
Existuje tisíce způsobů, jak zabít čas, ale žádný, jak ho vzkřísit.
Existuje tisíce způsobů, jak zabít čas, ale žádný, jak ho vzkřísit.
-
Medviidek
- Lv.17

- Dal poděkování: 59 poděkování
- Dostal poděkování: 31 poděkování
Zdravím.
Ty porty do dolu máte pěkně rozházené. Dnes jsem na jedné z postav našel funkční port do Kouzelného dolu, když jsem se na něj odportoval, v pohodě mě to portlo, ale zpět už nic.
Edit: Ano, staré porty do kouzleného dolu nefungují.
/Script
Ty porty do dolu máte pěkně rozházené. Dnes jsem na jedné z postav našel funkční port do Kouzelného dolu, když jsem se na něj odportoval, v pohodě mě to portlo, ale zpět už nic.
Edit: Ano, staré porty do kouzleného dolu nefungují.
/Script
„Moudřejší ustoupí. Smutná pravda, na níž je založena světovláda hlouposti.“
Šaman dragon Lv. 138 - havo
Ninja archer Lv. 95 - Lobsang
Ninja archer Lv. 138 - kettes
Věrný člen cechu EsseX
Šaman dragon Lv. 138 - havo
Ninja archer Lv. 95 - Lobsang
Ninja archer Lv. 138 - kettes
Věrný člen cechu EsseX
Spoiler:
- TraXi
- Lv. 12

- Dal poděkování: 76 poděkování
Nejde založiť cech. pýta to 200k ale pri pokuse založiť cech aj s 10x vyším obnosom v inventári vypíše hlášku nedostatok financii
Edit: Viz první příspěvek v tématu.
/Script
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
/Script
-
HonzaM
- Lv.40

- Dal poděkování: 3368 poděkování
- Dostal poděkování: 825 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
včera jsem zakládal a šlo to v pohodě
jeden šílený nápad, nemáš náhodou bugnuté prachy pomocí knihy misí - 2kkk + dokončená mise ? - viewtopic.php?f=10&t=115616
jeden šílený nápad, nemáš náhodou bugnuté prachy pomocí knihy misí - 2kkk + dokončená mise ? - viewtopic.php?f=10&t=115616
- TraXi
- Lv. 12

- Dal poděkování: 76 poděkování
- Aliett
- Lv.5

- Dal poděkování: 118 poděkování
- Dostal poděkování: 178 poděkování
Zdravím! :Hello:
Nevím, jestli se jedná o záměr nebo o další chybu nového jádra, ale asi by to také stálo za zmínku.
Chodím do swampu se 104% buffem a když dropera nechám chvíli odstaveného (bez sekání), umře mi na otravu. Ano, je možné tomuto zabránit absorbcí ZB (při sekání), nicméně ve staré hře se toto nestávalo, a postava zůstávala žít dál, i když pouze s jedním ZB.
Je to sice jen drobnost, ale pro mě obtěžující, a pokud to tedy nebyl záměr, určitě by to za opravu stálo.
Edit: Otrava je nezměněna.
/Script
Nevím, jestli se jedná o záměr nebo o další chybu nového jádra, ale asi by to také stálo za zmínku.
Chodím do swampu se 104% buffem a když dropera nechám chvíli odstaveného (bez sekání), umře mi na otravu. Ano, je možné tomuto zabránit absorbcí ZB (při sekání), nicméně ve staré hře se toto nestávalo, a postava zůstávala žít dál, i když pouze s jedním ZB.
Je to sice jen drobnost, ale pro mě obtěžující, a pokud to tedy nebyl záměr, určitě by to za opravu stálo.
Edit: Otrava je nezměněna.
/Script
(: