co to meleš ? tebe sem neviděl nikdy jít celou war ani když prohráváte a ani vlastně skoro žádnou war a takoví tu budou kecat že já bojuju jen na forkuLOCO30 píše:Tvůj komentář, je excelentním příkladem té plné klávesnice. Bohužel ničeho jinéhoSpoiler:Rok píše:a není to náhodou tím že ve war neuspěje tvůj plný inventář různorodé výbavi ? :)a když nasadíš uni. tak chcípáš rychle jako ostaníLOCO30 píše: Zombí mód? To je to , když tam běhá milion hráčů, kteří umírají na kouzlo, berou 500, jen za vidinou těch CB. Jelikož občas se mu něco přičte
Kdyby nám šlo o CB, tak nehledáme cechy na war. Chceme bojovat proti hráčům jako je Missi, Dagert, Lord, Batista, Mallory, Clone atd. Ne proti jednorankám.
A nám, že jde o CB? My do té svaté zajdem. O Cb jde lidem, kteří mají na fórku plnou klávesnici bojů, akorát bohužel ve slovech, ale svatou vidí jednou za rok. Těm kteří, jakmile se objeví zapojení PVP do čehokoliv(viz. Ymirovo návrh ohledně pozemků), tak zde zbrojí a ohánějí se stále stejnýma frázema.
TAK PAK KOMU JDE O CB A KOMU O BOJ A PVPzvykej si už dávno nejsi na ofiku
![]()
je mi to jasný, v tý tví svatý sem toho důkaz jednou za 500dmg a za pár vteřin za 10k jestli tomu ty říkáš pvp hm tak já ne![]()
a války cechu sem vubec nepleť tam ti jde jen stále o tu tvojí kravinuCož je škoda
![]()
Kdyby jste bojovali stejně ve svaté, jak zde, tak toto téma zde nemusí vůbec být

ale tebe vlastně ta war nebaví! tam je to zombí mod a nedá se tam přehazovat jak ve svatý že ?

a ktěm tvím borcum, že za doby toho a toho to bylo něco super ale to byl ten praví zombí mod jak tu píšeš
že si pár rychlokvašek udělalo pvp a drtili tu tuny hráču
tak že si protiřečíš uvědom si to !!!