Dnešní války a celé slavné PvP je již jen o tom a to nevyjímaje BMka a Šamany, že se každý snaží každého jen sekat, aby ho zastunoval, tahal po mapě a aby se protivník nemohl jakkoliv bránit, nádherná vlastnost hry. Kouzla každý používá jen k doražení nepřítele, nikoliv na férový boj. Jestli tohle má být vývoj PvP a válek na Ekuře, tak se mě týkat již možná moc dlouho nebudou. Neb jako férový boj to opravdu nepovažuji.
![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |
A krom sekání také o tom házet jen zrušit kouzlo a utíkat.Cepino píše:Dnešní války a celé slavné PvP je již jen o tom a to nevyjímaje BMka a Šamany, že se každý snaží každého jen sekat, aby ho zastunoval, tahal po mapě a aby se protivník nemohl jakkoliv bránit, nádherná vlastnost hry. Kouzla každý používá jen k doražení nepřítele, nikoliv na férový boj. Jestli tohle má být vývoj PvP a válek na Ekuře, tak se mě týkat již možná moc dlouho nebudou. Neb jako férový boj to opravdu nepovažuji.
Hezký den
Cepino
PS: a píši všem, že nejsem na kluky, aby na mě nesrdíčkovali, nepřijde mi vhodné posílat 44 chlapovi srdíčka od jiného chlapa, je mi to dokonce silně nepříjemné. Tak proto upozorňuji tyto individua, aby se toho zdrželi. Nechápu, co je to za touhy.
To je klasický Cípo ani nevím kolikrát mi už psal PM příště mu ještě poděkuj do hromadného chatu za cb a to se teprve budou dít věci
Ano, stydím se zato sám na sebe, ale někdy se neudržím a reaguji na tebe, neb ty zvládáš za jednu válku napsat nad hlavu 2.000 slov a to jen k tomu, aby jsi veškeré své soupeře jen naštval, tu reakci u soupeřů vyvolal a měl z toho škodolibou radost. Netuším co tě k tomu v životě žene. Na hráče, kteří hrají férově, nikoho netahají, neprovokují, na ty vůbec nereaguji.Stormik píše:To je klasický Cípo ani nevím kolikrát mi už psal PM příště mu ještě poděkuj do hromadného chatu za cb a to se teprve budou dít věci![]()
![]()
PS (Pro CÍPA): Pro většinu hráčů zase není styl boje Hodit zruško a utéct co nejdál(Se pak nediv že si tě někdo sem tam zasekne aby si umřel taky to dělám)
![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |
Cepino, nechápu tvojí reakci v souladu na to, že jako BMko nemuže sekat, je to možnost hry, není to ani žádný bug. Pokud má natočené nějake % na stun, tak je chce využit ve svuj prospech, aby si nikam neutekl a zaroven si mohl doplnit ZB, to je jako kdybys řekl ninjovi co chodí do keri, že je nula, že si to nechava stunovat.Cepino píše:Ano, stydím se zato sám na sebe, ale někdy se neudržím a reaguji na tebe, neb ty zvládáš za jednu válku napsat nad hlavu 2.000 slov a to jen k tomu, aby jsi veškeré své soupeře jen naštval, tu reakci u soupeřů vyvolal a měl z toho škodolibou radost. Netuším co tě k tomu v životě žene. Na hráče, kteří hrají férově, nikoho netahají, neprovokují, na ty vůbec nereaguji.Stormik píše:To je klasický Cípo ani nevím kolikrát mi už psal PM příště mu ještě poděkuj do hromadného chatu za cb a to se teprve budou dít věci![]()
![]()
PS (Pro CÍPA): Pro většinu hráčů zase není styl boje Hodit zruško a utéct co nejdál(Se pak nediv že si tě někdo sem tam zasekne aby si umřel taky to dělám)
Kdybych jen házel zruška a utíkal, tak nemám na rozdíl o jiných chrabrých WP nula nebo 10 CB za válku, kterou ještě ze čtvrtiny odstojím nečinně na respawnu a to celé s výbavou dělanou na BM. Každý kritik by si měl zkusit za to WP alespoň párkrát zahrát a ukázat jak se to má dělat. Pak rád kritiku přijmu. Hraji nyní za skoro nejslabší říši a přesto dávám dvakrát tolik co červené TOP WP.
To je poslední co jsem k tomu napsal. Již více reagovat nebudu. Neb příspěvky jsou zas jen k tomu, aby druhé naštvaly, vyvolaly reakci.
Hezký den
![]() | qSTRoNgMANp | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
300k+ min Gen 2 109 LVL | Jinno | Mentál | FULL | 4xP | P | P Y/O | G2 | 2 |
![]() | oSoSo | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
![]() |
---|---|---|---|---|---|---|
3,7k+ min 145 LVL | Jinno | Mentál | FULL | 4xP | G2 |