Snažil jsem se to vydržet - ale už musím reagovat.
ElectriX - proč právě 50 sekund? Proč ne 45 nebo 47 a nebo jen 7? Je to něčím podložený čas a nebo to mám brát jako "nástřel" a podle toho k tomu přistupovat?
Nesetkal jsem se s s postavou, co by neměla problém se Zruškem - u BM překvapivě ne s tím, kolik Zruško bere, ale co udělá. Takže s spojení s tím, čím pomaleji se bude nabíjet, tím toho míň zruší = nehraješ náhodou za BM suru?
Ironie: a co třeba ubrat šanci na Zrušení? Není těch 60% přeci jen moc? Vemte si, že běháte za Trolofem, dáváte jedno Zruško, druhý, třetí a Temná stále nic. A Trolof furt stojí na nohou. Pak dáte čtvrté - a KONEČNĚ je Zrušený. Nejsou čtyři "vadný" Zruška pořád málo?
Už jsem dloooooooooouho nebyl na offiku - nemáte tam někdo WP suru? A má ta WP sura 62% šanci na Zrušení? Že by na Sindi ubrali šanci na zrušení?
Ostatní - Zruško je "nasírací" kouzlo a to hned třikrát = jednak vás vytočí, když vám odebere Auru nebo Temnou a Požehnání a vy pak musíte "žvejkat" kouzlem, dýkou nebo mečem protivníka. Podruhé, když dostanete prdu a není to jako, když polehtáte protivníka Prstem nebo Vírem. A potřetí, když přiletí Zruško, tak se hra divně zpomaluje.
Ještě k tomu přidáme, že to kouzelné kouzlo ovládá postava, která je pro mnohé „PvM lopata“, co si odskočila do PVP a ještě k tomu přidáme, že vám ho dává váš „oblíbený kamarád“.
Takže tu máme až pětinásobně „nasírací“ kouzlo, co dokáže už pořádně zalomcovat s psychikou hráče.
Máme takové další kouzlo?
Nemáme. Takže boostovat jakékoliv kouzlo u dalších postav bez "doprovodných" efektů je K NIČEMU.
Potřebujeme Zruško v té podobě, co máme?
Potřebujeme.
Když opomineme, že Zruško je tady proto, aby nám připomínalo naši "herní smrtelnost" a že "buff není napořád", tak zároveň zjišťuju, že asi slouží a doufám i
dál bude sloužit i jako cvičební pomůcka při tréninku "psychické odolnosti hráče", které na Sindi není nikdy dost.
A zná někdo jiné a lepší kouzlo, co by nám všem trénovalo líp psychickou vyrovnanost, než pětkrát " nasírací" Zruško?
Ironie2: škoda, že nejde ještě jedné postavě dát to samé kouzlo (Zruško). Nemyslím naboostovat Smršť nebo Ohnivý šíp - ale PŘESNĚ to samé kouzlo. Proč? No prostě proto, že mě ve Válkách nevadí, když jsem otrávenej, zpomalenej, zapálenej a nebo i zastunovanej - mě štve, když mě Zruškem někdo "debuffuje" plus ubere plus zpomalí hru = ale jde o pouhý zvyk, takže kdyby těch Zrušek ve Válkách lítalo víc, tak si na ně časem zvyknu a nebo půjdu hrát něco jiného.
PS: jedna věc mi vrtá hlavou - jakto, když je teda to Zruško tak mega-ultra-giga-player-killerózní kouzlo, jak to že ty WP jsou takový "lami", že v těch Válkách neobsazují pravidelně prvních deset patnáct míst (žebříček hráčů podle CB)? Nebo že bych chodil jiný Války?