Pretorians

Ideální místo pro cechovní prezentaci, sjednání války či nalezení útočiště u nového herního společenství.
Odpovědět
Luca90
Lv. 12
Lv. 12
Dal poděkování: 173 poděkování
Dostal poděkování: 479 poděkování

Re: Pretorians - nábor členů

Příspěvek od Luca90 » úte 22. dub 2014 18:23:58

Dne 20. 04. 2014 proběhla 2. cechovní soutěž

[center]Tato akce byla vytvořena pro utužení vztahů a vzájemnou spolupráci[/center]

Opět po půl roce jsme se sešli s členy cechu Pretorians :inlove: a zasoutěžili jsme si o zajímavé ceny. Soutěž byla určena pro jednotlivce, ale i pro skupiny.

A jak to vlastně všechno probíhalo? Jaké měli cecháčci úkoly?

Spoiler:
První úkol se vztahoval ke svátku, který následoval další den, takže cecháčci zapojili svou fantasii a měli přinést "něco, co se nejvíce podobá velikonočnímu zajíčkovi". :up: Meze se nekladly a věřte, bylo velmi obdivuhodné co vše jsme obdrželi :lol: Zajíček ve tvaru kamene šamanů nebo červený ženšen - napadlo by Vás to? 8-)
Dalším zajímavým questem bylo chytání největšího úlovku v Bokjungu. :twisted: Někteří cecháčci to pojali ve velkém, jako byla Meripa, která přinesla spoustu pochoutek na stůl. Výherní byl losos od Nugetky s 74.28 cm! :chunjo:
A samozřejmě nesměli chybět oblíbené a odpočinkové záludné otázky typu kolik máme na Sindicatu map nebo k čemu slouží licence ušlechtilosti. :ignor:
Poté se záměrně cecháčci rozdělili do dvou skupin, které si vzali na starosti členové xT0MEKx a Normality. Celé skupiny běhaly po souřadnicích pro různé druhy bylin a poté si z nich utvořily elixír, který se odevzdal mě na zahrádce. A... následoval... největší a taky poslední úkol...
Každá skupiny obdržela od šperků až po základní brnění věci, které si museli sami"natočit" a už na členech záleželo jak se budou domlouvat... TS a skupinový chat bylo zajímavé poslouchat a číst :lol: První skupina vyslala svého bojovníka do akce proti pečlivě vybranému členovi ze skupiny druhé. Tak se prostřídali všichni členové skupin. Zde si i manželské páry přišly na své... kdy si dali řádně na budku :lol:

Soutěž se myslím podařila, i když v menším množství, :evil: ale o to lepší byly odměny jako třeba 20 medailí hrdinství , až po první místo, které obdrželo např. kožené boty extáze se třema talismana :)
Zapracovaly jsme hlavně na tom, aby byla soutěž rychlejší, zábavnější a bez rozdílu levelu. Celá soutěž byla samozřejmě ukončena hromadnou bitkou vyvolaných Bossů :wannafight:

A kdo vlastně vyhrál?

Spoiler:
1.místo LuLuDodo
2.místo Nugetka
3.místo Meripa
4.místo Ninja2Girl
5.místo Ebrithil
6.místo ItaloFernand
7.místo Malchus
8.místo sssurraa
9.místo Kikishek
10.místo Offlinko
11.místo Buffericka

Tímto chci poděkovat JEN těm cecháčkům, kteří se zapojili do soutěže a zdárně se i s mozoly na rukou :no: (od prutu) a oděrkami na tváři :beaten: (z těžkých Bossů) dostali do samotného konce - držíme při sobě a to se mi líbí :tutununu:

Díky patří mému milému xT0MEKx z říše :chunjo: který nám přispěl dárky do soutěže!

Dále děkuji Normalitymu, který nám pomáhal před i v průběhu celé soutěže - bez něj by to prostě nešlo :up:
Obrázek

Heretic
Lv.3
Lv.3
Dal poděkování: 30 poděkování
Dostal poděkování: 74 poděkování

Příspěvek od Heretic » stř 23. dub 2014 8:46:40

Obrázek
Naposledy upravil(a) Heretic dne stř 23. dub 2014 13:12:27, celkem upraveno 1 x.
Obrázek

Členem fóra: 7 Let 0 Měsíců 24 Dní 1 Hodin 35 Minut a 18 Sekund

KORTEZA
Lv.8
Lv.8
Dal poděkování: 580 poděkování
Dostal poděkování: 240 poděkování

Příspěvek od KORTEZA » stř 23. dub 2014 11:55:04

A na 12ctém místě skončila KORTÉZKA

1 - úkol nesplněn - koukala jsem po pokoji a nic podobné zajíčkoj jsem nenašla (je tady jen bažant) :( :( :(
2 - úkol nesplněn - chtěla jsem donést rybí filé ale mělo jen 10 cm :lol: :lol: :lol:
3 - úkol nesplněn - běhání fakt ještě ne :( :( :(
4 - úkol jsem chtěla splnit ale doktor by to asi nevzal - natočila jsem si brnko (andílka) a chtěla seřezat doktora :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Takže i KORTÉZKA se eventu účastnila i když sama bez vás moji :( :( :(
Naposledy upravil(a) KORTEZA dne stř 23. dub 2014 14:44:06, celkem upraveno 1 x.
Obrázek

Heretic
Lv.3
Lv.3

Příspěvek od Heretic » stř 23. dub 2014 14:30:55

Obrázek
Obrázek

Luca90
Lv. 12
Lv. 12
Dal poděkování: 173 poděkování
Dostal poděkování: 479 poděkování

Příspěvek od Luca90 » stř 23. dub 2014 17:54:30

Hereticu :lol: ty si ze mě veřejně děláš srandu :suspect: Však počkej, až se naloguješ do hry :wannafight:

Kortinko :inlove: - všichni jsme na tebe během soutěže mysleli a věříme, že tvoje filé by to určitě vyhrálo, kdyby provonělo celou mapu a nejen cecháčci, ale i všechna zvěř by se na tebe seběhla... a pak... by to mohlo dopadnout špatně :help: 8-) :lol:
Obrázek

Nagashek
Lv.5
Lv.5
Dal poděkování: 34 poděkování
Dostal poděkování: 120 poděkování

Příspěvek od Nagashek » stř 23. dub 2014 18:10:22

To nepe , protože Kortezka, moje kočička se řídila v bodě 2. mnou, takže jaksi v tom jedu jen já, protože sem ji nalhal zlatíčku mému, že 10 cm je stejně velké jako 20 cm :lol:
Naposledy upravil(a) Nagashek dne čtv 24. dub 2014 20:06:21, celkem upraveno 2 x.
Narodil sem se, abych zaplatil složenky a umřel :roll:
Sem starej, sem negativní, sem svůj, sem nasranej... a hlavně ste mi ukradený :shoot:

Nagashek
Lv.5
Lv.5
Dal poděkování: 34 poděkování
Dostal poděkování: 120 poděkování

Příspěvek od Nagashek » stř 23. dub 2014 18:13:59

Nagashek píše:To nepe , protoze Kortezka, moje kocicka se ridila v bode 2 mnou, takze jaksi v tom jedu jen ja, protoze sem ji nalhal, dusi me ciste ze, 10cm je stejny jako 20 cm :D to
Narodil sem se, abych zaplatil složenky a umřel :roll:
Sem starej, sem negativní, sem svůj, sem nasranej... a hlavně ste mi ukradený :shoot:

Heretic
Lv.3
Lv.3

Příspěvek od Heretic » stř 23. dub 2014 18:33:11

Luca90 píše:Hereticu :lol: ty si ze mě veřejně děláš srandu :suspect: Však počkej, až se naloguješ do hry :wannafight:
Ale ale :lol:
Dobře, změním to na Pretorians King.. když Královna ti není vhod 8-) :lol:
Obrázek

KORTEZA
Lv.8
Lv.8
Dal poděkování: 580 poděkování
Dostal poděkování: 240 poděkování

Příspěvek od KORTEZA » pát 25. dub 2014 11:49:50

Nagashek píše:To nepe , protože Kortezka, moje kočička se řídila v bodě 2. mnou, takže jaksi v tom jedu jen já, protože sem ji nalhal zlatíčku mému, že 10 cm je stejně velké jako 20 cm :lol:
:inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:
A já na to Nagoušenkoj skočila :lol: :lol: tak teď už vím že 10 není 20 :lol: :lol:
Obrázek

Meripa
Lv.8
Lv.8
Dal poděkování: 76 poděkování
Dostal poděkování: 249 poděkování

Příspěvek od Meripa » ned 27. dub 2014 17:40:53

Milá Kortinko naše,
přeji ti k tvým dnešním narozeninám všechno dobré, hoooodně štěstí a lásky, podporu blízkých lidí, ale hlavně a ze všeho nejvíc, aby ses brzy uzdravila, nožky ti běhaly a znovu mohla skákat přes kaluže:) :up: ;)

Myslíme na tebe všichni
Obrázek

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
@ Suko201 « stř 1:03 pm »
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky :-D
@ Narsi « stř 1:02 pm »
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
@ Suko201 « stř 12:58 pm »
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@ TomasFoxx « stř 12:44 pm »
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@ Mionix « stř 12:41 pm »
@Valkaryan,  budou. Vyčkejte prosím do zítra.
@ Vydesenej « stř 12:40 pm »
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál :D a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@ Relly « stř 12:30 pm »
@TomasFoxx,  To je záměr. Vracíme se do starých časů.
@ TomasFoxx « stř 12:25 pm »
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
1v1 poust ch3
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
@Vydesenej,  tak pod
@ Narsi « stř 12:21 pm »
Zdravím, je to v řešení. Děkujeme za trpělivost.
@ Vydesenej « stř 12:03 pm »
Tak já tě tímto vyhlašuju
@ TomasFoxx « stř 12:01 pm »
nefunguje vam vyhlaseni boha, tu cekame zbytecne
@ Valkaryan « stř 10:07 am »
Kdy budou v prodeji kloubouky?
@ Mionix « stř 7:39 am »
@Nonepovideeej,  Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
@ Vydesenej « stř 7:00 am »
Díky že jste udělali nějaký zajimavý vstup do Ugorohu a není to zas to stejné :)
@ Nonepovideeej « úte 11:38 pm »
Může mi někdo říct, proč nejdou dát do shopu zahradnická povolení z eventu a ani s nimi obchodovat? :(
@ Vydesenej « úte 5:47 pm »
Se to dostane ta údržba až na čtvrtek možná
@ gagefranjo « úte 4:11 pm »
Přicházejí velký změny (korektury)
@ Hakan « úte 12:53 pm »
To posouvání údržby je fakt parádní :lol:
@ Nonepovideeej « čtv 8:55 pm »
@Mionix,  Krásná práce :)
@ Mionix « čtv 6:57 pm »
@Nonepovideeej,  proto jsem to psal. GA byl tak šikovný, že to dokázal opravit bez údržby. :-)
@ Nonepovideeej « čtv 4:35 pm »
Mně se meteory dneska už spawnují celý den normálně :)
@ Mionix « čtv 7:48 am »
Tak chyba se spawnem meteorů snad opravena. Vyzkoušejte.
@ kovardominik « stř 9:55 pm »
když tu máme soutěž ke dni tance, všimnul si někdo že není ani jeden tanec při kterém by si postava s mečem v ruce neusekla hlavu a všechny ostatní části těla (kdyby to šlo samozřejmě)?
@ Mionix « stř 7:31 pm »
Ráno bude chviličková mimořádná údržba kvůli spawnu meteorů. Omlouváme se, GA hledá chybu.
@ Mionix « stř 6:00 pm »
@Nonepovideeej:up: děkuji
@ Nonepovideeej « stř 5:39 pm »
Ty meteory nejdou spawnout vůbec nikde, kde se normálně dají spawnout a eventové prémko mi taky nefunguje celý den..
@ Mionix « stř 4:52 pm »
@reeenda,  on sám z nedostupného místa zmizí a objeví se jinde, do toho sahat GM nesmí

Who is chatting