jfz píše:Bylo mi zamčeno téma, kde jsem prosila, aby hráči a GM definovali funkci krále. Čím teď je a čím by měl být. Přivedlo mě k tomu, jak si pořád titíž lidé pouštějí v noci sloupy, včera v půl druhé ráno, aby tam náhodou nikdo jiný nepřišel.....
Jsem komplet pvm, platím daně - poslední dobou skoro pořád nejvyšší možné - a moje peníze jsou imrvére utráceny za to, aby si Lorriane, Mevrik a další mastili kapsu. Nechci, děkuju. Co se takhle dohodnout - když nezrušíte tenhle hloupě ne-fungující královský systém, KTERÝ JE JEN K TOMU ABY SE NEJBOHATŠÍ STALI JEŠTĚ BOHATŠÍMI, tak, že už je nikdo nemá šanci dohnat,
navrhuji - nechte si svoje bonusy a já si nechám svých 6% z prodeje. Nechci krále, nechci platit daně, králové jsou mi na pendrek a já je pouze a jedině sponzoruju. Nesouhlasím, nechci, díky.
Jsou i lidi, kteří prostě v tu dobu čas mají a přes den např. ne (třeba má situace v posledních pár dnech -> bose jsem v té době neštípal vůbec).
Ke králi jsem se dostal až v podstatě tento týden (ani ho nemám já

), nicméně právě aspoň nějaký čas, kdy si mohu pustit sloupy mi dopomůže se "zlepšit".
Ohledně královského systému, osobně si i myslím, že healování ve válce (viz. videa z léta -> cech Ravens) dosti pomůže (ve smyslu, že skoro umíráte, smiříte se s tím a ejhle, máte full). Zapnutí obran a útoku ve válce taky pomůže, přepady taktéž. V podstatě placení "daní" je na to, aby byl nějaký bonus i pro říši z války říší (něco ve smyslu, že stejně říše nevyhrává... dokopat tam ty, co to pvp mají a prostě nejdou, že se jim nechce (i tací jsou)).
crewdawn píše:Ja bych dane nechal strhavat jen tem od 96 lv ,naco by mely male lv platit kralum aby si prilepsili a pritom kdo tu potrebuje prilepsit sou male lv.Velci jedninci maji yangu az tAk dost ze by si nevsimli ze jim z seku ubylo 4 kkk .A souhlasim s JFZ naco nam sou vlasne kralove ? myslim ze na nic co pro nas delaji nic,co nam kdy daly nic proste kral je tady neuzitecna vec teda je vyuzita dost na sloupech takze kralovani bych zrusil a sloupy nechal a to ciste pro ti co maji yangu dost by si pouštěly sloupy jen a jen za sve yangy a nikdo by ktomu neprisel na zmar co si utrati a vydelaji je jen jejich vec.
a posledni rok se rise zmenili az tak ze vsichny rise sou promichane to znamena ze se skoro kazdy kamaradi z kazdym a kdyz pride na vec treba nekdo mlatit nejakou risi tak co stim udela kral taky nic proc by mel zabijet svoje kamarady z jine rise, proste celkove dnes je kral tak na stani u sloupu a pusteni draku na nic vic takze bych to kralovani trochu prejmenoval na jinou funkci treba vratny. Nerikam ze vsichni sou stejny , ale hodne jich je fakt nakazenejch a takove krale sou nam k nicemu no asi vse sory za chyby sila zvyku

Tohle je vesměs úplně nesmyslné (byť to chce trošku vylepšit gramatiku). Vím o hráčích, co si hodili dropera ze swampu s buffem do jiné říše, neboť daně v ní byly menší (bohužel, si ani nespočítali, že se jim to proplatí po nějakých 300 swampech), každopádně, viděl bych i verzi, kde si hráči (právě králové, co mají v prutech třeba 4kkk) založí menší postavu, aby to prodali na ni (pozn. právě jsem prodával na lvlu 14, ani nevím proč, zkrátka jsem byl zvědav, kolik to bude přesně v prutech, tak jsem si to hodil na prázdnou postavu...
Sám jsem na krále "platil" x měsíců a vesměs z toho měl maximálně ty healy ve válce, přepad, či bonus (obrana/útok). Sem a tam bonus na exp či yang (když král pustil). Tato vymoženost, ačkoli není častá, je znát, kolikrát donutí hráče jít i do swampu, i když chtěl si dát oddech.
Války jsou nákladné, pustit si bosse je králova vymoženost, jak jsem již psal jinde, sám se na to těším, až jej zkrátka sám dám, dost se mi příčí představa, že než toho "dosáhnu" se tento post "zruší" a já nebudu mít šanci, kterou tito hráči již měli

A ještě podotýkám, že kolikrát král si většinu bossů vesměs zasponzoruje (stačí číst i jinde, co je psáno). Možná seká od rána do rána, ale prachy z pokladnice vyloženě nevystačí, pokud hodinu sype yangy do pokladnice a pak 6 hodin seká bosse, prostě zabije 7 hodin, během kterých by v entu vydělal nějakých 60-70% toho, co vydělal. Jinak, daň 6% (spotřební na tržnici 3%) se mi nezdá nějak velká, něco to pomůže, avšak 3% byla vždy a co jsem si tak všiml, tak jediná říše, co by vyžila s méně než 6% je snad jen modrá, neboť tam těch hráčů je víc jak červených a modrých dohromady snad