Královský systém v Chunjo, daně, pilíře atd.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- MostEVILEK
- Lv.31
- Dal poděkování: 335 poděkování
- Dostal poděkování: 310 poděkování
Re: Královský systém v Chunjo, daně, pilíře atd.
Však to zase bude to samé,zase pár lidí bude brečet žče je to nefér a bla bla bla ... stejně se to nezmění akorát je furt to samé dokolečka sem a tam... KS dosti zničil ekonomiku ale to už jsem psal jinde. Největší ironii je že na KS si stěžují věštinou ti lidi co do válek říší ani nechodí protože prostě nemají ani na to zakladní pvp...
Navždy legendou...
Už jen forum..
Pokud byste s něčím ohledně Ekury potřebovali poradit, tak se kdykoliv můžete obrátit na mě.

Už jen forum..
Pokud byste s něčím ohledně Ekury potřebovali poradit, tak se kdykoliv můžete obrátit na mě.

-
- Lv. 11
- Dal poděkování: 18 poděkování
- Dostal poděkování: 7 poděkování
bohužel nemam pvp na valky jak tady piše evilek mam nejaky na bm suru ale to stači tak max na pvp kolem skladu na menši lvl.
ale platit dane pre krale a jeho bandu ma nebaví
nech da aj droperom nejaky bosse kolem sloupu a ne jen sobe a svym pratelum mastí kapsy.
ale platit dane pre krale a jeho bandu ma nebaví
nech da aj droperom nejaky bosse kolem sloupu a ne jen sobe a svym pratelum mastí kapsy.
- MostEVILEK
- Lv.31
Daně se platěj furt celou dobu,akorát že od KS to může bejt i dvojnasobek... kdyby to nikde nebylo napsané že se zvedají daně... tak si nikdo nevšimne 

Navždy legendou...
Už jen forum..

Už jen forum..

-
- Lv.3
- Dal poděkování: 3 poděkování
- Dostal poděkování: 2 poděkování
Jak jsem jiz psal nepisu ze vsichni sou stejni takze by bylo dobre od veci vzdy pokud je nejaky kral ktery zneuziva sve pozice , aby se tady nekde mohlo hlasovat o schozeni krale a nasledne jej priradit jinemu co by mel kralovat to je moznost ktera si myslim neni spatna pak by si ti kralove co si masti kapsy rozmysleli a treba se polepsili a naucili se zpravne chovat jako kralove.
- MostEVILEK
- Lv.31
crewdawn píše:Jak jsem jiz psal nepisu ze vsichni sou stejni takze by bylo dobre od veci vzdy pokud je nejaky kral ktery zneuziva sve pozice , aby se tady nekde mohlo hlasovat o schozeni krale a nasledne jej priradit jinemu co by mel kralovat to je moznost ktera si myslim neni spatna pak by si ti kralove co si masti kapsy rozmysleli a treba se polepsili a naucili se zpravne chovat jako kralove.
To je blbost. To by by se dalo lehce zmanipulovat ale to už se tu taky řešilo...

Navždy legendou...
Už jen forum..

Už jen forum..

-
- Lv.25
- Dal poděkování: 346 poděkování
- Dostal poděkování: 280 poděkování
K tomu jediné, začal sis toho všímat poměrně pozdě, narážíš tu na Lorianne a Mevrika, ale dělají to všichni králové. A věz, že aby si mohl král pustit sloupy, musí tu pokladnu taky nadotovat a odvádí do té pokladny daleko víc než ty. A ne vždy pouští bosse pro sebe. Jen v oznámení, se dovíš, že král pořádá trénink a pak vidíš, že zabíjí. Už několikrát se stalo, že král pustil tréninky a bosse zabíjel někdo úplně jiný. Pokud nechceš krále, který je již součástí Ekury, budeš si muset najít jinou hru. Pokud jde o bonusy, které po králi chceš pustit, není nic snazšího než králi napsat PM, kde ho slušně požádat o puštění bonusů. Opravdu se nám zatím nestalo, že by král nevyhověl, pokud to není "čau, koukej pustit ten a ten bonus", což se při vyjadřování některých jedinců na ekuře nejspíš už i stalo. V takovém případě se nebudu divit, když král ani neodpoví. My sami, když chceme např. expit nějaké postavy v HG, požádáme slušně krále o bonus na exp a vždy nám bylo vyhověno.jfz píše:Bylo mi zamčeno téma, kde jsem prosila, aby hráči a GM definovali funkci krále. Čím teď je a čím by měl být. Přivedlo mě k tomu, jak si pořád titíž lidé pouštějí v noci sloupy, včera v půl druhé ráno, aby tam náhodou nikdo jiný nepřišel.....
Jsem komplet pvm, platím daně - poslední dobou skoro pořád nejvyšší možné - a moje peníze jsou imrvére utráceny za to, aby si Lorriane, Mevrik a další mastili kapsu. Nechci, děkuju. Co se takhle dohodnout - když nezrušíte tenhle hloupě ne-fungující královský systém, KTERÝ JE JEN K TOMU ABY SE NEJBOHATŠÍ STALI JEŠTĚ BOHATŠÍMI, tak, že už je nikdo nemá šanci dohnat,
navrhuji - nechte si svoje bonusy a já si nechám svých 6% z prodeje. Nechci krále, nechci platit daně, králové jsou mi na pendrek a já je pouze a jedině sponzoruju. Nesouhlasím, nechci, díky.
K daním 6% - už ani nepamatuju, kdy byly naposled sníženy daně na 3% na delší dobu než pár hodin před koncem kralování. A daně základní si platil vždy. Z daní se neplatí jen bossové, ale taky podpora bojujících hráčů ve válce (healování, bonusy do války, ochrana, protiútok - ať přepadení, či zmatení nepřítele). Možná by nezaškodilo se do války aspoň zajít podívat, abys vůbec věděl co ve válce král krom boje dělá.
Clleopatra - 160 lv - šamanka drak (full bio, karma P, zručka P,herb P, ent full)
Claris11 - 160 lv - šamanka heal (full bio, karma P, zručka P, ent full)
BlackLilyth - 160 lv - BM sura (full bio, karma P, zručka P, ent full)
Katiee - 148 lv - sura WP (full bio, karma P)
Claris11 - 160 lv - šamanka heal (full bio, karma P, zručka P, ent full)
BlackLilyth - 160 lv - BM sura (full bio, karma P, zručka P, ent full)
Katiee - 148 lv - sura WP (full bio, karma P)
-
- Lv.13
- Dal poděkování: 206 poděkování
- Dostal poděkování: 130 poděkování
6% je pro mě stejně hodně jako pro těžkého milionáře. Není mezi tím rozdíl. A asi nebudu sama, koho pvp absolutně nezajímá a kdo jen DOPLÁCÍ na systém, ze kterého nic nemá. Jak říkám, nechte si své bonusy a já si nechám svých 6%. Války mě nezajímají ani ve hře ani v životě, vidět krásu v tom, že se lidi zabíjejí, může jen idiot.
Uděleno varování za lehké vulgarity
/Willy
Uděleno varování za lehké vulgarity
/Willy
Spoiler:
- IvanHrozny
- Lv.7
- Dal poděkování: 6 poděkování
- Dostal poděkování: 10 poděkování
Zdravím skúsim napísať svoj názor na tento "systém"
V prvom rade chcem povedať že som len PVM hráč mám level 52 a buffku. Nezaujíma ma PvP absolútne nejakým spôsobom ani sa ho nezúčastňujem, preto nerozumiem tomu prečo mám platiť 6% daň.
PvP je vec DOBROVOĽNÁ nieje to povinnosť preto nevidím dôvod prečo mám ja PVM hráč platiť na niečo čo nepoužívam a nemám s toho žiadny prínos (bonusy zachviľu sa k nim dostanem), ani mne nikto neprispieva na PVM preto si myslím že hráči ktorých sa PvP netýka (nechodia do vojen ) by mali dostať tak isto na výber či chcú platiť 6% daň...
K bonusom to že ja platím neskutočné peniaze z daní a dostávam z toho nejaké akože "bonusy"... Nestojím o tie bonusy nechcem ich, budem aj bez tých bonusov, a myslím že nehovorím za seba ale za veľmi veľa hráčov...
Ja si nechám svoje 3% na daniach a vy si nechajte svoje bonusy (3% sa platili vždy 3+3=6%)
Či sa to páči hráčom ktorý chodia do vojen alebo nie je to FAKT PvP nieje povinnosť, ja nevidím jediný dôvod prečo mám robiť sponzora "rozvoju PvP" keď z toho nič nemám (až na akože "bonusy")
Na tento "rozvoj" PvP doplácame všetci a prvom rade hráči ktorý hrajú PVM a nezúčastňujú sa vojen,... Myslím si že tuto nastala trošku chyba platím na niečo z čoho nemám nič (až na pár "bonusov")
A to že sa na tomto kráľovskom alebo "okrádačskom" ? systéme nabaluje zopár hráčov je len bonus k tomu....
Príjemný deň.
V prvom rade chcem povedať že som len PVM hráč mám level 52 a buffku. Nezaujíma ma PvP absolútne nejakým spôsobom ani sa ho nezúčastňujem, preto nerozumiem tomu prečo mám platiť 6% daň.
PvP je vec DOBROVOĽNÁ nieje to povinnosť preto nevidím dôvod prečo mám ja PVM hráč platiť na niečo čo nepoužívam a nemám s toho žiadny prínos (bonusy zachviľu sa k nim dostanem), ani mne nikto neprispieva na PVM preto si myslím že hráči ktorých sa PvP netýka (nechodia do vojen ) by mali dostať tak isto na výber či chcú platiť 6% daň...
K bonusom to že ja platím neskutočné peniaze z daní a dostávam z toho nejaké akože "bonusy"... Nestojím o tie bonusy nechcem ich, budem aj bez tých bonusov, a myslím že nehovorím za seba ale za veľmi veľa hráčov...
Ja si nechám svoje 3% na daniach a vy si nechajte svoje bonusy (3% sa platili vždy 3+3=6%)
Či sa to páči hráčom ktorý chodia do vojen alebo nie je to FAKT PvP nieje povinnosť, ja nevidím jediný dôvod prečo mám robiť sponzora "rozvoju PvP" keď z toho nič nemám (až na akože "bonusy")
Na tento "rozvoj" PvP doplácame všetci a prvom rade hráči ktorý hrajú PVM a nezúčastňujú sa vojen,... Myslím si že tuto nastala trošku chyba platím na niečo z čoho nemám nič (až na pár "bonusov")
A to že sa na tomto kráľovskom alebo "okrádačskom" ? systéme nabaluje zopár hráčov je len bonus k tomu....
Príjemný deň.
„Iba život, ktorý žijeme pre druhých stojí za to.“
Albert Einstein
„Premárnenie života spočíva v láske, ktorú sme nedali, v sile, ktorú sme nevyužili a v opatrnosti, kvôli ktorej nenájdeme to, čo hľadáme."
Majk Spirit
- MostEVILEK
- Lv.31
Daně musí platit každej ... kdyby se zvedli daně ve světě na co se budeš vymlouvat?
Navždy legendou...
Už jen forum..

Už jen forum..

-
- Lv.14
- Dal poděkování: 271 poděkování
- Dostal poděkování: 89 poděkování
Bohužel pro vás a další hrajete hru založenou pravě na konfliktu a proto zde pvp system je..KS - potřebuje nějakou změnu,aby se nemohl pakovat jen jeden hráč co si obstará x postav, ale v současné době to system umožňuje, tak to budeme tolerovatIvanHrozny píše:Zdravím skúsim napísať svoj názor na tento "systém"
Príjemný deň.

Evil - daně se neplatí

SirHeal - Healer / 160 / karma P / herb. P / zruč. P / ent 5/5
Lucyus - Dagger / 160 / karma P / herb. P / zruč. P / ent 5/5
Syrberious - Mental / 160 / karma P / herb. P / zruč. G3
Grafits - Dragon / 145 / karma P / herb. P / zruč. P
nox125 - BM / 145 / karma P / herb. P / zruč. P --- propůjčen

-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Mionix « úte 7:17 pm »

@
p4tresss « úte 3:56 pm »

@
Suko201 « ned 11:52 am »

@
Bisky « sob 9:44 pm »

@
Mionix « sob 7:05 pm »

@
Mionix « sob 7:03 pm »