Královský systém v Chunjo, daně, pilíře atd.

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Odpovědět
MostEVILEK
Lv.31
Lv.31
Dal poděkování: 335 poděkování
Dostal poděkování: 310 poděkování

Re: Královský systém v Chunjo, daně, pilíře atd.

Příspěvek od MostEVILEK » úte 18. dub 2017 7:03:40

Však to zase bude to samé,zase pár lidí bude brečet žče je to nefér a bla bla bla ... stejně se to nezmění akorát je furt to samé dokolečka sem a tam... KS dosti zničil ekonomiku ale to už jsem psal jinde. Největší ironii je že na KS si stěžují věštinou ti lidi co do válek říší ani nechodí protože prostě nemají ani na to zakladní pvp...
Navždy legendou...

Už jen forum..

Pokud byste s něčím ohledně Ekury potřebovali poradit, tak se kdykoliv můžete obrátit na mě.
Obrázek

MuckO
Lv. 11
Lv. 11
Dal poděkování: 18 poděkování
Dostal poděkování: 7 poděkování

Příspěvek od MuckO » úte 18. dub 2017 11:15:33

bohužel nemam pvp na valky jak tady piše evilek mam nejaky na bm suru ale to stači tak max na pvp kolem skladu na menši lvl.
ale platit dane pre krale a jeho bandu ma nebaví
nech da aj droperom nejaky bosse kolem sloupu a ne jen sobe a svym pratelum mastí kapsy.

MostEVILEK
Lv.31
Lv.31

Příspěvek od MostEVILEK » úte 18. dub 2017 11:19:41

Daně se platěj furt celou dobu,akorát že od KS to může bejt i dvojnasobek... kdyby to nikde nebylo napsané že se zvedají daně... tak si nikdo nevšimne :)
Navždy legendou...

Už jen forum..

Pokud byste s něčím ohledně Ekury potřebovali poradit, tak se kdykoliv můžete obrátit na mě.
Obrázek

crewdawn
Lv.3
Lv.3
Dal poděkování: 3 poděkování
Dostal poděkování: 2 poděkování

Příspěvek od crewdawn » úte 18. dub 2017 12:14:30

Jak jsem jiz psal nepisu ze vsichni sou stejni takze by bylo dobre od veci vzdy pokud je nejaky kral ktery zneuziva sve pozice , aby se tady nekde mohlo hlasovat o schozeni krale a nasledne jej priradit jinemu co by mel kralovat to je moznost ktera si myslim neni spatna pak by si ti kralove co si masti kapsy rozmysleli a treba se polepsili a naucili se zpravne chovat jako kralove.

MostEVILEK
Lv.31
Lv.31

Příspěvek od MostEVILEK » úte 18. dub 2017 12:44:26

crewdawn píše:Jak jsem jiz psal nepisu ze vsichni sou stejni takze by bylo dobre od veci vzdy pokud je nejaky kral ktery zneuziva sve pozice , aby se tady nekde mohlo hlasovat o schozeni krale a nasledne jej priradit jinemu co by mel kralovat to je moznost ktera si myslim neni spatna pak by si ti kralove co si masti kapsy rozmysleli a treba se polepsili a naucili se zpravne chovat jako kralove.

To je blbost. To by by se dalo lehce zmanipulovat ale to už se tu taky řešilo... :)
Navždy legendou...

Už jen forum..

Obrázek

cleo
Lv.25
Lv.25
Dal poděkování: 346 poděkování
Dostal poděkování: 280 poděkování

Příspěvek od cleo » úte 18. dub 2017 13:20:34

jfz píše:Bylo mi zamčeno téma, kde jsem prosila, aby hráči a GM definovali funkci krále. Čím teď je a čím by měl být. Přivedlo mě k tomu, jak si pořád titíž lidé pouštějí v noci sloupy, včera v půl druhé ráno, aby tam náhodou nikdo jiný nepřišel.....
Jsem komplet pvm, platím daně - poslední dobou skoro pořád nejvyšší možné - a moje peníze jsou imrvére utráceny za to, aby si Lorriane, Mevrik a další mastili kapsu. Nechci, děkuju. Co se takhle dohodnout - když nezrušíte tenhle hloupě ne-fungující královský systém, KTERÝ JE JEN K TOMU ABY SE NEJBOHATŠÍ STALI JEŠTĚ BOHATŠÍMI, tak, že už je nikdo nemá šanci dohnat,
navrhuji - nechte si svoje bonusy a já si nechám svých 6% z prodeje. Nechci krále, nechci platit daně, králové jsou mi na pendrek a já je pouze a jedině sponzoruju. Nesouhlasím, nechci, díky.
K tomu jediné, začal sis toho všímat poměrně pozdě, narážíš tu na Lorianne a Mevrika, ale dělají to všichni králové. A věz, že aby si mohl král pustit sloupy, musí tu pokladnu taky nadotovat a odvádí do té pokladny daleko víc než ty. A ne vždy pouští bosse pro sebe. Jen v oznámení, se dovíš, že král pořádá trénink a pak vidíš, že zabíjí. Už několikrát se stalo, že král pustil tréninky a bosse zabíjel někdo úplně jiný. Pokud nechceš krále, který je již součástí Ekury, budeš si muset najít jinou hru. Pokud jde o bonusy, které po králi chceš pustit, není nic snazšího než králi napsat PM, kde ho slušně požádat o puštění bonusů. Opravdu se nám zatím nestalo, že by král nevyhověl, pokud to není "čau, koukej pustit ten a ten bonus", což se při vyjadřování některých jedinců na ekuře nejspíš už i stalo. V takovém případě se nebudu divit, když král ani neodpoví. My sami, když chceme např. expit nějaké postavy v HG, požádáme slušně krále o bonus na exp a vždy nám bylo vyhověno.
K daním 6% - už ani nepamatuju, kdy byly naposled sníženy daně na 3% na delší dobu než pár hodin před koncem kralování. A daně základní si platil vždy. Z daní se neplatí jen bossové, ale taky podpora bojujících hráčů ve válce (healování, bonusy do války, ochrana, protiútok - ať přepadení, či zmatení nepřítele). Možná by nezaškodilo se do války aspoň zajít podívat, abys vůbec věděl co ve válce král krom boje dělá.
Clleopatra - 160 lv - šamanka drak (full bio, karma P, zručka P,herb P, ent full)
Claris11 - 160 lv - šamanka heal (full bio, karma P, zručka P, ent full)
BlackLilyth - 160 lv - BM sura (full bio, karma P, zručka P, ent full)
Katiee - 148 lv - sura WP (full bio, karma P)

jfz
Lv.13
Lv.13
Dal poděkování: 206 poděkování
Dostal poděkování: 130 poděkování

Příspěvek od jfz » úte 18. dub 2017 17:52:42

6% je pro mě stejně hodně jako pro těžkého milionáře. Není mezi tím rozdíl. A asi nebudu sama, koho pvp absolutně nezajímá a kdo jen DOPLÁCÍ na systém, ze kterého nic nemá. Jak říkám, nechte si své bonusy a já si nechám svých 6%. Války mě nezajímají ani ve hře ani v životě, vidět krásu v tom, že se lidi zabíjejí, může jen idiot.

Uděleno varování za lehké vulgarity
/Willy

IvanHrozny
Lv.7
Lv.7
Dal poděkování: 6 poděkování
Dostal poděkování: 10 poděkování

Příspěvek od IvanHrozny » úte 18. dub 2017 18:10:11

Zdravím skúsim napísať svoj názor na tento "systém"
V prvom rade chcem povedať že som len PVM hráč mám level 52 a buffku. Nezaujíma ma PvP absolútne nejakým spôsobom ani sa ho nezúčastňujem, preto nerozumiem tomu prečo mám platiť 6% daň.
PvP je vec DOBROVOĽNÁ nieje to povinnosť preto nevidím dôvod prečo mám ja PVM hráč platiť na niečo čo nepoužívam a nemám s toho žiadny prínos (bonusy zachviľu sa k nim dostanem), ani mne nikto neprispieva na PVM preto si myslím že hráči ktorých sa PvP netýka (nechodia do vojen ) by mali dostať tak isto na výber či chcú platiť 6% daň...
K bonusom to že ja platím neskutočné peniaze z daní a dostávam z toho nejaké akože "bonusy"... Nestojím o tie bonusy nechcem ich, budem aj bez tých bonusov, a myslím že nehovorím za seba ale za veľmi veľa hráčov...
Ja si nechám svoje 3% na daniach a vy si nechajte svoje bonusy (3% sa platili vždy 3+3=6%)
Či sa to páči hráčom ktorý chodia do vojen alebo nie je to FAKT PvP nieje povinnosť, ja nevidím jediný dôvod prečo mám robiť sponzora "rozvoju PvP" keď z toho nič nemám (až na akože "bonusy")
Na tento "rozvoj" PvP doplácame všetci a prvom rade hráči ktorý hrajú PVM a nezúčastňujú sa vojen,... Myslím si že tuto nastala trošku chyba platím na niečo z čoho nemám nič (až na pár "bonusov")
A to že sa na tomto kráľovskom alebo "okrádačskom" ? systéme nabaluje zopár hráčov je len bonus k tomu....
Príjemný deň.
„Iba život, ktorý žijeme pre druhých stojí za to.“
Albert Einstein
„Premárnenie života spočíva v láske, ktorú sme nedali, v sile, ktorú sme nevyužili a v opatrnosti, kvôli ktorej nenájdeme to, čo hľadáme."
Majk Spirit

MostEVILEK
Lv.31
Lv.31

Příspěvek od MostEVILEK » úte 18. dub 2017 18:19:47

Daně musí platit každej ... kdyby se zvedli daně ve světě na co se budeš vymlouvat?
Navždy legendou...

Už jen forum..

Obrázek

DrTom
Lv.14
Lv.14
Dal poděkování: 271 poděkování
Dostal poděkování: 89 poděkování

Příspěvek od DrTom » úte 18. dub 2017 18:28:37

IvanHrozny píše:Zdravím skúsim napísať svoj názor na tento "systém"
V prvom rade chcem povedať že som len PVM hráč mám level 52 a buffku. Nezaujíma ma PvP absolútne nejakým spôsobom ani sa ho nezúčastňujem, preto nerozumiem tomu prečo mám platiť 6% daň.
PvP je vec DOBROVOĽNÁ nieje to povinnosť preto nevidím dôvod prečo mám ja PVM hráč platiť na niečo čo nepoužívam a nemám s toho žiadny prínos (bonusy zachviľu sa k nim dostanem), ani mne nikto neprispieva na PVM preto si myslím že hráči ktorých sa PvP netýka (nechodia do vojen ) by mali dostať tak isto na výber či chcú platiť 6% daň...
K bonusom to že ja platím neskutočné peniaze z daní a dostávam z toho nejaké akože "bonusy"... Nestojím o tie bonusy nechcem ich, budem aj bez tých bonusov, a myslím že nehovorím za seba ale za veľmi veľa hráčov...
Ja si nechám svoje 3% na daniach a vy si nechajte svoje bonusy (3% sa platili vždy 3+3=6%)
Či sa to páči hráčom ktorý chodia do vojen alebo nie je to FAKT PvP nieje povinnosť, ja nevidím jediný dôvod prečo mám robiť sponzora "rozvoju PvP" keď z toho nič nemám (až na akože "bonusy")
Na tento "rozvoj" PvP doplácame všetci a prvom rade hráči ktorý hrajú PVM a nezúčastňujú sa vojen,... Myslím si že tuto nastala trošku chyba platím na niečo z čoho nemám nič (až na pár "bonusov")
A to že sa na tomto kráľovskom alebo "okrádačskom" ? systéme nabaluje zopár hráčov je len bonus k tomu....
Príjemný deň.
Bohužel pro vás a další hrajete hru založenou pravě na konfliktu a proto zde pvp system je..KS - potřebuje nějakou změnu,aby se nemohl pakovat jen jeden hráč co si obstará x postav, ale v současné době to system umožňuje, tak to budeme tolerovat :P

Evil - daně se neplatí :?: :shock:

SirHeal - Healer / 160 / karma P / herb. P / zruč. P / ent 5/5

Lucyus - Dagger / 160 / karma P / herb. P / zruč. P / ent 5/5

Syrberious - Mental / 160 / karma P / herb. P / zruč. G3

Grafits - Dragon / 145 / karma P / herb. P / zruč. P

nox125 - BM / 145 / karma P / herb. P / zruč. P
--- propůjčen :fight:

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ Mionix « úte 7:17 pm »
Tak jsme si opět sedli zpět na zadečky. Doufejme, že se z dnešního výprasku ponaučíme. :-) Budu fandit dál.
@ p4tresss « úte 3:56 pm »
Bisky píše: Opraveno :hello: https://www.ekura.cz/novinky/1455
Bisky píše: Opraveno :hello: https://www.ekura.cz/novinky/1455
kedy budu prosim vysledky sutaže ?
@ Suko201 « ned 11:52 am »
Mionix píše: @Suko201,  Nebylo, upravovali se interní systémy pro nás GM. Tickety máme hlášené, trošku to nefunguje. Pracujeme na tom.
oki díky za info :-)
@ Bisky « sob 9:44 pm »
@ Mionix « sob 7:05 pm »
Dnes jsme rozsekali Kazachy na součástky. Večer budu sledovat Kanadu.
@ Mionix « sob 7:03 pm »
@Suko201,  Nebylo, upravovali se interní systémy pro nás GM. Tickety máme hlášené, trošku to nefunguje. Pracujeme na tom.
@ Suko201 « sob 4:29 pm »
A v patchlogu nejsou informace o minulé čtvrteční údržbě. Bylo něco? Díky
@ TomasFoxx « sob 3:58 pm »
@Tomori,  neni zac, mohlo by tu padnout echo až budou fungovat? diky
@ Tomori « sob 3:39 pm »
TomasFoxx píše: prej vám nefungujou tikety
Dobrý den, děkujeme za upozornění, danou situaci již prověřujeme.
@ TomasFoxx « sob 3:23 pm »
prej vám nefungujou tikety
@ Hakan « úte 6:14 pm »
@TomasFoxx,  Můžu si vybrat místo kam?
@ TomasFoxx « úte 5:58 pm »
kdo ho najde, dostane pusinku
@ TomasFoxx « úte 5:58 pm »
to musel schovávat nějakej borec, 3x projetej ent a nic
@ TomasFoxx « úte 5:20 pm »
@Azaril,  super díky, tak my uspořádáme výpravu na hledání keskira :D
@ Azaril « úte 5:17 pm »
@TomasFoxx Dobrý den, na základě vašeho dotazu jsem požádal Saggiho o prověření situace. Potvrdil, že se Keskiro nachází na Ch4 a žádný problém nezaznamenal.
@ Hakan « úte 4:47 pm »
@TomasFoxx,  Nebreč
@ TomasFoxx « úte 4:23 pm »
mohl by někdo z týmu prosím zkontrolovat keskira na ch4? nespawnul se nám ráno ani teď, projeli jsme celý ent, jestli ho nějaký trupík neodtáhnul ale nic jsme nenašli
@ Suko201 « úte 12:42 pm »
Nonepovideeej píše: Zdravím, poslušně hlásím, že máte chybí u otázky k aréně. Konkrétně u velkého talismanu - správně je 50%, ale systém vzal 60% jako správnou odpověď.
supr, aspoň bude co dělat o čtvrteční údržbě :-)
@ Nonepovideeej « úte 10:00 am »
chybu*
@ Nonepovideeej « úte 10:00 am »
Zdravím, poslušně hlásím, že máte chybí u otázky k aréně. Konkrétně u velkého talismanu - správně je 50%, ale systém vzal 60% jako správnou odpověď.
@ Vydesenej « ned 3:24 pm »
Přemýšlel tady někdo už o tom že by se zavedly šeky na XP? Které by se prodávaly třeba pouze na BM, když už jsou ty generace a někdo nemá čas/chuť něbo cokoliv furt dávat postavu/údaje neustále na expení třena 0-96 pak za 96-120 pak 120-160. Možná by to i pomohlo k dohnání těch co už jsou daleko předaleko.
@ Makarov « ned 2:57 pm »
Bisky píše: Prosím YoyopinX o postavu, kam si přeje SD za výhru, děkuji :)
yoyopinx nejsem ale odměnu bych si klidně za něj přebral :-))))
@ Bisky « ned 2:06 pm »
Prosím YoyopinX o postavu, kam si přeje SD za výhru, děkuji :)
@ TomasFoxx « ned 8:41 am »
a kazuro
@ Hakan « sob 10:23 am »
Wellcome to the deadzone
@ TomasFoxx « sob 10:21 am »
ahoj azaril a tomori
@ Mionix « pát 7:34 am »
@Borda91,  tak prý je to jen špatné info, mělo by být funkční
@ Borda91 « čtv 3:09 pm »
A ukazatel boje o ugoroh nějak nefunguje.... další boj za 20216 dní to budeme čekat ještě pár let :D
@ Borda91 « čtv 2:21 pm »
Dobrý den, jen takový detail. Hledání čtyřlístků mělo být o hodnotné ceny nebo se mýlím? Ostatní soutěže tu na webu už jsou vyhodnocené. Děkuji
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal

Who is chatting

offline Mionix