konec ve valce? do zmeny!pvp za skladem?
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
Ninjitsu
- Lv.8

- Dal poděkování: 8 poděkování
- Dostal poděkování: 9 poděkování
Re: konec ve valce? do zmeny!pvp za skladem?
Chápeš jako vždy špatně já vylezu a aztu dobu co tma sme tak schytam cca 20-30 šípů jelikoš jen než stačím zaběhnout naspátek tak schytám +-5 šípů
ve hře je Grafits jméno méa tebe konkrétně sem ve válce ani pořádně nespatřil a krásně si se nám sem připletl je to tu zase ninja dagger chodí do války průnikovat lukem tak očem tohle je? to jinak neumíš nahnat body? a řekl bych že pod 800 ty taky bereš možná že ty odolnosti fungují já říkám jen jak to je 
- MXW
- Lv.17

- Dal poděkování: 14 poděkování
- Dostal poděkování: 8 poděkování
Ahoj!
Kdyby se tu nedaly udělat obrany, že každénu beret ani né 1000, tak k těmdle průnikům nikdy nedojde...
S úctou MXW...
Kdyby se tu nedaly udělat obrany, že každénu beret ani né 1000, tak k těmdle průnikům nikdy nedojde...
S úctou MXW...
MXW
Renaissance
Renaissance
- tartare
- Lv.7

- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 1 poděkování
ja to vse chapu , ale je to naprosto zbitečný aj to tu rozoberat , aj keby sem napisete cokoliv , daggerum sa luky s sipmi nezakazu, bylo na kazdom si vybrat na zacatku postavu, kazda ma neco a dagger mal tu moznost pouzivat luk s sipmi , archer mal moznost pouzivat dyky , sura,saman maju 6 kuziel , var ma tiez sve vyhody tak ako ninja , kazdy vedel na zacatku aka postava co ma tak proc teraz neco rusit ?
-
Petter
- Lv.14

- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 10 poděkování
Mišo LOCKNI to už
http://m2.sindicate.cz/forum/viewtopic.php?f=14&t=75084
Konec
Kdo chce Mír chystá Válku
~Koupím expáky, mapy pokladu a herbareni na m , g , P piste mi do PM
))~>
Konec
Kdo chce Mír chystá Válku
~Koupím expáky, mapy pokladu a herbareni na m , g , P piste mi do PM
- Script
- Lv.33

- Dal poděkování: 299 poděkování
- Dostal poděkování: 1458 poděkování
Zamknuto na žádost zakladatele. Diskutující bych jen chtěl upozornit, že existuje i warn za backseat modding.
[GA]Script
Ekura Team (09.02.2012 - 31.07.2018)
Ekura Team (09.02.2012 - 31.07.2018)