Chyby v nové verzi
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- Sabousek
- Lv.26
- Dal poděkování: 942 poděkování
- Dostal poděkování: 482 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Chyby v nové verzi
Nebyla by možnost pro ty, kterým se to stále laguje, hrát na starém jádře, dokud se to na novém nespraví ?
Tak nějak mi není příjemné sledovat, jak se ostatní vyvíjí, užívají hry a já nemohu, jelikož mám vcelku velký nedobrovolný handicap...
Samozřejmě jsme ochotná po každé údžbě nahlásit zlepšení či zhoršení.
A píšu sem, protože mi přijde, že druhé téma jste si dali asi do ignoru nebo nevím. Z teamu už je tam nulový ohlas a info.
Edit: A jakou odezvu čekáte? Proběhly 4 opravy lagů v klientovi, to mi nepřijde jako "daní do ignoru". V současné době máme z více stran hlášeno podstatné zlepšení výkonnosti a i když jsme si vědomi, že to ještě není úplně ono, v tuto chvíli je prioritní vyřešení kopání ze hry v důsledku selhání klienta.
Možnost hrát prozatím na starém klientovi není, protože je pevně svázán s novou verzí serveru. A co se informací týče, ty podává tým především formou patchlogu a nemyslím si, že by bylo nutné se vyjadřovat ke každému dodanému reportu.
/Script
Tak nějak mi není příjemné sledovat, jak se ostatní vyvíjí, užívají hry a já nemohu, jelikož mám vcelku velký nedobrovolný handicap...
Samozřejmě jsme ochotná po každé údžbě nahlásit zlepšení či zhoršení.
A píšu sem, protože mi přijde, že druhé téma jste si dali asi do ignoru nebo nevím. Z teamu už je tam nulový ohlas a info.
Edit: A jakou odezvu čekáte? Proběhly 4 opravy lagů v klientovi, to mi nepřijde jako "daní do ignoru". V současné době máme z více stran hlášeno podstatné zlepšení výkonnosti a i když jsme si vědomi, že to ještě není úplně ono, v tuto chvíli je prioritní vyřešení kopání ze hry v důsledku selhání klienta.
Možnost hrát prozatím na starém klientovi není, protože je pevně svázán s novou verzí serveru. A co se informací týče, ty podává tým především formou patchlogu a nemyslím si, že by bylo nutné se vyjadřovat ke každému dodanému reportu.
/Script
Hra je pro lidi duchaplné rozptýlení, pro hlupáky vášní. - Dumas
- Cepino
- Lv.38
- Dal poděkování: 874 poděkování
- Dostal poděkování: 1257 poděkování
Přijde mi, že po spuštění tohoto eventu, se lagy zas posunuly k horšímu. Ve druhém městě, pokud se mi někdo objeví na mapě v mém dosahu, tak okno na dvě vteřiny uplně zamrzne. 

![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |
- Sabousek
- Lv.26
- Kontaktovat uživatele:
Jistě, to samozřejmě naprosto chápu, že dáte přednost hráčům, kteří mohou hrát s občasným padnutím klienta. Taky mám naprosté pochopení, že po novém jádře byla vaše první starost spustit co nejdříve více způsobů, jak dobít SD. A Taky, že jste naprosto spokojení s tím, že vám hráči napsali o zjevném zlepšení, při kterém pořád nejde plnohodnotně hrát. A jakou úplnou samozřejmost beru to, že činnost, co trvá 3 min (informaci o pokroku šetření lagů a chyb), je pro vás i nás naprosto zbytečná. No a nezbytnou součástí je to, že metin se povyšujě nárokově na supertechnickou a grafickou hru, která potřebuje nejlepší pc vybavení, to naprosto schvaluji.
A mockráte Vám děkuji za velmi slušnou odpověď posílající do krásného háje.
Edit: Chápu, že jste frustrovaná ze stížené možnosti hraní, ale tým se snaží chyby opravovat jak to jde. Z druhé strany zase tlačí termíny slibovaných podzimních novinek. V tuto chvíli funguje hra obstojně na strojích, které byly někdy v roce 2007 střední až nižší výkonnostní třídou. Takže ano, zkrátka jsme tuto záležitost v rámci oprav odložili ve prospěch vyřešení jiných chyb. Proč? Protože nevíme, co snížený výkonu na slabých strojích způsobuje. Ale vrátíme se k ní zpět (proto je také stále v prvním příspěvku tohoto tématu). A pokud tu do té doby nikdo nebude, pak může komunita poděkovat sama sobě, protože zjištěním základních problémů se hrou byl jeden z účelů VTS, který běžel přes 2 měsíce.
A jen tak mimochodem, portál http://www.sindicate.cz jde úplně mimo vývoj projektu Ekura, takže vaše uštěpačná poznámka nebyla na místě. My jen oznámili, že byla vydána jeho nová verze.
/Script
A mockráte Vám děkuji za velmi slušnou odpověď posílající do krásného háje.
Edit: Chápu, že jste frustrovaná ze stížené možnosti hraní, ale tým se snaží chyby opravovat jak to jde. Z druhé strany zase tlačí termíny slibovaných podzimních novinek. V tuto chvíli funguje hra obstojně na strojích, které byly někdy v roce 2007 střední až nižší výkonnostní třídou. Takže ano, zkrátka jsme tuto záležitost v rámci oprav odložili ve prospěch vyřešení jiných chyb. Proč? Protože nevíme, co snížený výkonu na slabých strojích způsobuje. Ale vrátíme se k ní zpět (proto je také stále v prvním příspěvku tohoto tématu). A pokud tu do té doby nikdo nebude, pak může komunita poděkovat sama sobě, protože zjištěním základních problémů se hrou byl jeden z účelů VTS, který běžel přes 2 měsíce.
A jen tak mimochodem, portál http://www.sindicate.cz jde úplně mimo vývoj projektu Ekura, takže vaše uštěpačná poznámka nebyla na místě. My jen oznámili, že byla vydána jeho nová verze.
/Script
-
- Lv.7
- Dal poděkování: 21 poděkování
- Dostal poděkování: 10 poděkování
Čtyři opravy lagů, které to opravdu hodně zlepšily
Možná po té třetí opravě to zlepšení už šlo aspoň trochu poznat, ale po úterní údržbě, která trvala asi 2 hodiny a proběhla asi už čtvrtá oprava, se to zase dost zhoršilo, tak že když mám v HG zaplé 3 postavy, tak mi padnou fps klidně na 5.
Před novým jádrem s 8 postavama v pohodě.
Edit: Děkujeme za vyjádření, ale z vašeho účtu žádné výkonostní reporty nemáme, takže nelze ani nijak reagovat.
/Scriot
Další věc, oprava vypínání klienta, to vidím, jak ji opravujete, tahle chyba tu je taky od začátku nového "lepšího" jádra a zatím beze změny.
Jako aby mě to po cestě z trhu ke karmě 2x vypnulo, to je super jádro.
Radši bych fakt to staré jádro, než tohle nefunkční.
Edit: Děkujeme za názor.
/Scriot

Možná po té třetí opravě to zlepšení už šlo aspoň trochu poznat, ale po úterní údržbě, která trvala asi 2 hodiny a proběhla asi už čtvrtá oprava, se to zase dost zhoršilo, tak že když mám v HG zaplé 3 postavy, tak mi padnou fps klidně na 5.
Před novým jádrem s 8 postavama v pohodě.
Edit: Děkujeme za vyjádření, ale z vašeho účtu žádné výkonostní reporty nemáme, takže nelze ani nijak reagovat.
/Scriot
Další věc, oprava vypínání klienta, to vidím, jak ji opravujete, tahle chyba tu je taky od začátku nového "lepšího" jádra a zatím beze změny.
Jako aby mě to po cestě z trhu ke karmě 2x vypnulo, to je super jádro.
Radši bych fakt to staré jádro, než tohle nefunkční.
Edit: Děkujeme za názor.
/Scriot
- Sabousek
- Lv.26
- Kontaktovat uživatele:
Pro mě hra obstojně nejede a nemyslím si, že mám zrovna nějaký extra křáp ačkoliv supermašina to taky není. A to mi právě nejde na mysl, proč se staráte o eventy a novinky, když není vyřešen základ hry ?! To je jako dostat k mobilu sluchátka s nabíječkou bez mobilu nebo podávat dezert před hlavním chodem apod. Doufám, že hráči budou mítí pochopení pro důvod zpoždění novinek z důvodu plně nefunkční hry a práce na opravě.
Edit: Bohužel nemají. Už v minulosti se ukázalo, že hráčům je v podstatě jedno proč něco nejde, pokud to nejde. A asi je to tak správně.
/Script
Frustrovaná nejsem, spíše jsem opět fascinována lidskou myslí a logikou. A myslím si, že téměř po měsíci mám právo na jakýkoliv negativní ohlas. Jistě si ve starších příspěvcích všimnete, že jsme byla ochotná spolupracovat a přát vám pevné nervy.
Edit: To jsem si samozřejmě všiml a právo na názor vám neberu, ale věřte mi, že tým si je těchto chyb dobře vědom. Proto je také uvádím v prvním příspěvku tohoto tématu. Ohledně informovanosti si tedy myslím, že je vše v pořádku.
/Script
Kdyby aspoň všichni hráči byly na stejné lodi, neceknu, ale to rozhodně nejsme. některým se to opravilo hned a někteří téměř beze změny.
Co vám dám za pravdu je to, že spousta spoluhráčů opravdu na to kašle, aby podali informace o parametrech pc a běhu hry. Všichni si říkaj, však on to za mě napíše někdo jiný.... Co s tím mám dělat? Vkrádat se do domů, hlásit se jim na pc a psát to místo nich ?! To je zase jiná kapitola sama o sobě, ke které bych toho taky mohla hodně říct.
Dodávám, že načasování rozšíření možností dobíjení SD je opravdu nešťastné a nepůsobí to zrovna pozitivním dojmem.
Edit: Uznávám, ale jak jsem řekl, vydání nové verze portálu jsme nemohli nijak ovlivnit.
/Script
Co se týče VTS pro příště zastávám názor, že při velké změně se víc chyb vychytá vypnutím hry a zapnutím pouhého VTS a po dostatečném množství nahlášení chyb a vyzkoušení novinek zapnout klasiku . Dovede to tam téměř všechny hráče(jelikož někteří měli pořád, co na práci a chtěli se dále vyvíjet a nedarovat ten svůj volný čas tam), vychytá se víc much, nahlásí víc chyb, téměř plnohodnotně se vyzkouší zatížení atd atd .... Určitě s tímhle se mnou každý souhlasit nebude, ale já bych v hlasování zadala rozhodně ano.
Edit: Takové řešení by pravděpodobně fungovalo, ale opět bychom se setkávali se stovkami negativních názorů a věřím, že by spousta hráčů byla na základě tohoto schopná odejít. Takže výsledek stejný, ne-li horší.
/Script
Edit: Bohužel nemají. Už v minulosti se ukázalo, že hráčům je v podstatě jedno proč něco nejde, pokud to nejde. A asi je to tak správně.
/Script
Frustrovaná nejsem, spíše jsem opět fascinována lidskou myslí a logikou. A myslím si, že téměř po měsíci mám právo na jakýkoliv negativní ohlas. Jistě si ve starších příspěvcích všimnete, že jsme byla ochotná spolupracovat a přát vám pevné nervy.
Edit: To jsem si samozřejmě všiml a právo na názor vám neberu, ale věřte mi, že tým si je těchto chyb dobře vědom. Proto je také uvádím v prvním příspěvku tohoto tématu. Ohledně informovanosti si tedy myslím, že je vše v pořádku.
/Script
Kdyby aspoň všichni hráči byly na stejné lodi, neceknu, ale to rozhodně nejsme. některým se to opravilo hned a někteří téměř beze změny.
Co vám dám za pravdu je to, že spousta spoluhráčů opravdu na to kašle, aby podali informace o parametrech pc a běhu hry. Všichni si říkaj, však on to za mě napíše někdo jiný.... Co s tím mám dělat? Vkrádat se do domů, hlásit se jim na pc a psát to místo nich ?! To je zase jiná kapitola sama o sobě, ke které bych toho taky mohla hodně říct.
Dodávám, že načasování rozšíření možností dobíjení SD je opravdu nešťastné a nepůsobí to zrovna pozitivním dojmem.
Edit: Uznávám, ale jak jsem řekl, vydání nové verze portálu jsme nemohli nijak ovlivnit.
/Script
Co se týče VTS pro příště zastávám názor, že při velké změně se víc chyb vychytá vypnutím hry a zapnutím pouhého VTS a po dostatečném množství nahlášení chyb a vyzkoušení novinek zapnout klasiku . Dovede to tam téměř všechny hráče(jelikož někteří měli pořád, co na práci a chtěli se dále vyvíjet a nedarovat ten svůj volný čas tam), vychytá se víc much, nahlásí víc chyb, téměř plnohodnotně se vyzkouší zatížení atd atd .... Určitě s tímhle se mnou každý souhlasit nebude, ale já bych v hlasování zadala rozhodně ano.
Edit: Takové řešení by pravděpodobně fungovalo, ale opět bychom se setkávali se stovkami negativních názorů a věřím, že by spousta hráčů byla na základě tohoto schopná odejít. Takže výsledek stejný, ne-li horší.
/Script
-
- Lv.14
- Dal poděkování: 271 poděkování
- Dostal poděkování: 89 poděkování
Hlásím skvělou věc ohledně eventu. Měl jsem nově účes se třpytkami, nandal jsem dýni a je po třpytkách.. zbýval skoro celý měsíc, takže SD jsou v prdeli !! Váže tyhle úžasné eventy na místo opravy nového jádra, palec nahoru a tleskám

SirHeal - Healer / 160 / karma P / herb. P / zruč. P / ent 5/5
Lucyus - Dagger / 160 / karma P / herb. P / zruč. P / ent 5/5
Syrberious - Mental / 160 / karma P / herb. P / zruč. G3
Grafits - Dragon / 145 / karma P / herb. P / zruč. P
nox125 - BM / 145 / karma P / herb. P / zruč. P --- propůjčen

- Chyu
- Lv.39
- Dal poděkování: 2969 poděkování
- Dostal poděkování: 1179 poděkování
Když se nad tím logicky zamyslíš, tak je to asi jasné ne?DrTom píše:Hlásím skvělou věc ohledně eventu. Měl jsem nově účes se třpytkami, nandal jsem dýni a je po třpytkách.. zbýval skoro celý měsíc, takže SD jsou v prdeli !! Váže tyhle úžasné eventy na místo opravy nového jádra, palec nahoru a tleskám![]()
-
- Lv.1
- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 3 poděkování
Souhlasím s tím, měly by ste se nejdřív zaměřit na to aby hra běžela, jak má a až potom se zaměřit na novinky. Nechápu proč by se nemohly novinky odložit, jako se odložil přechod na nové jádro.Sabousek píše:Pro mě hra obstojně nejede a nemyslím si, že mám zrovna nějaký extra křáp ačkoliv supermašina to taky není. A to mi právě nejde na mysl, proč se staráte o eventy a novinky, když není vyřešen základ hry ?! To je jako dostat k mobilu sluchátka s nabíječkou bez mobilu nebo podávat dezert před hlavním chodem apod. Doufám, že hráči budou mítí pochopení pro důvod zpoždění novinek z důvodu plně nefunkční hry a práce na opravě.
Edit: V prvních dvou týdnech, kdy se v podstatě nic jiného, než opravy chyb, nedělalo, docházely sem na fórum i na tiket desítky negativních reakcí ohledně toho, jak ve slavném novém jádře vlastně nic nového není, jaká je hra nudná a jak tým stále něco slibuje a pak přijde jen se zabugovaným jádrem.
Je mi jasné, že ve chvíli, kdy se pozornost na pád dní obrátila vůči eventu, vystoupí zase druhá skupina. Ale obojí se stíhat prostě nedá. Tady jste na privátním serveru.
/Script
- Sabousek
- Lv.26
- Kontaktovat uživatele:
Ale vždyť i pro Vás je lepší, vyřešit problémy a pak si nadělat nové. Se v tom za chvilku utopíte, v nadávkách i problémech a nebudete vědět, kam skočit dříve, nemluvě o vaší náladě postupně klesající vstřícnosti, protože věřím, že ty stížnosti Vás taky nebaví.. Máte haldu problémů na krku a dobrovolně si přidáte další ( protože s nově zavedenýma věcma je vždy nějaký problém)? Opravdu nechápu. A po nových věcech bude křik pořád, takže oprava lagů se bude odkládat donekonečna? To nemá smysl.
- megac
- Lv.27
- Dal poděkování: 171 poděkování
- Dostal poděkování: 123 poděkování
Spoiler:
A jen tak mimochodem, portál http://www.sindicate.cz jde úplně mimo vývoj projektu Ekura, takže vaše uštěpačná poznámka nebyla na místě. My jen oznámili, že byla vydána jeho nová verze. Navíc by mě opravdu zajímalo, jakou odpověď by jste čekal, když je problém nahlášený a v řešení.
/Script
A jen tak mimochodem, portál http://www.sindicate.cz jde úplně mimo vývoj projektu Ekura, takže vaše uštěpačná poznámka nebyla na místě. My jen oznámili, že byla vydána jeho nová verze. Navíc by mě opravdu zajímalo, jakou odpověď by jste čekal, když je problém nahlášený a v řešení.
/Script
Edit: Nastavení launcheru nemá s lagy vůbec nic společného. Co se reakcí ve hře týče, GM měl zřejmě na práci důležitější věci a podle pravidel ve hře odpovídá dle svých časových dispozicí. Navíc by mě zajímalo, jakou odpověď by jste čekal, když je problém nahlášený a v řešení.
/Script
Zaynev BM sura 109
menší comeback
tentokrát už nie tryhard 
menší comeback

-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Hakan « sob 10:23 am »

@
TomasFoxx « sob 10:21 am »

@
Mionix « pát 7:34 am »

@
Borda91 « čtv 3:09 pm »

@
Borda91 « čtv 2:21 pm »

@
Suko201 « čtv 5:10 pm »