Zlepšení cen

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Odpovědět
Cepino
Lv.38
Lv.38
Dal poděkování: 874 poděkování
Dostal poděkování: 1257 poděkování

Re: Zlepšení cen

Příspěvek od Cepino » pát 31. led 2014 16:25:44

A ještě jedna věc. To vás někdo nutí ty předražené kameny nebo mapy kupovat? Já mapu nekoupil od doby co se cena zvedla na 130kk a talíky si dělám a točím. Je prostě netočím co den, to 500 otoček, ale nějakou dobu si dropuji mapy, pak si je vyjedu a pak si dle potřeby a možností věci protáčím. Kameny si můžete dropovat a zkoušet zvedat, vše se dá dropnout, kameny +4, kousky kamene, jantary. Vždy tu ta možnost na vše je. Trvá to, ale jde to. No jo, vy to potřebujete mít teď hned, no to ale budete muset platit 550kk za mapu. Jiná možnost není. :-)
PS: třeba teď vykupuji sem tam trnové meče. Kupuji mezi 600 až 700kk. To si myslíte, že jsem je kupoval za 2kkk? Ani omylem, počkal jsem si a meče jsou opět na 600kk uplně v pohodě.
ObrázekCepino19731RenegatObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Obrázek WP suraObrázek150HotovoPPPM6

Magnezium
Lv.3
Lv.3
Dal poděkování: 4 poděkování

Příspěvek od Magnezium » pát 31. led 2014 16:41:08

Výborný nápad za mňa :up:
Ako keď sa snažím znížiť ceny máp a snažím sa ich kupovať za 250kk ...
Tak ma každý vysmeje ... Ale nikto to nechápe že to chce zmenu že tie ceny nebudú už také ako boli... Píšu mi ľudia že chcú 350kk ale ja to neberiem lebo chcem aby stáli ešte menej ale snažím sa márne lebo napíšem druhým že po koľko to kupujú tak píšu že 500kk+-. Takže snaha je márna.

Tento nápad by to vyriešil podľa mňa a hovorte si čo chcete môj názor mi nezoberiete !!!!

elaverka
Lv.9
Lv.9
Dal poděkování: 40 poděkování
Dostal poděkování: 8 poděkování

Příspěvek od elaverka » pát 31. led 2014 20:58:06

Čauky,brečíte tu kvůli cenám map pokladů já vám dám jeden příklad za mně,prodala jsem jednomu nejmenovanému hráči lv 140 mapu pokladu,za 300kk proto že jí nutně potřebo- val.Ale o 5 minut později stál na náměstí a mapu prodával za 500kk. Je to smutné ale co naděláte.

lordsword
Lv.36
Lv.36
Dal poděkování: 39 poděkování
Dostal poděkování: 332 poděkování

Příspěvek od lordsword » pát 31. led 2014 21:18:38

dejte si na měsíc pauzu od nakupování a jen tak si v klidu hrajte a uvidíte jak ty ceny pujdou dolu. Uvědomte si už konečně,že ceny nedělá prodávájící,ale ten nakupující :) Když to kupujete,tak proč by to neprodával?
Smrt vždycky stojí po boku bojovníka,
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.

LOCO30
Lv.21
Lv.21
Dal poděkování: 27 poděkování
Dostal poděkování: 236 poděkování

Příspěvek od LOCO30 » pát 31. led 2014 21:23:28

Saggitarius píše:Zdravím,
co se týče možnosti přidat předměty k nákupu přímo NPC postavám tak jsem v zásadě proti, neboť tímto by se přímo reguloval trh, což je až poslední možna volba. Jistě si pamatujete, že jsme v minulém roce udělali opačný krok a to odebrání dvou předmětů od NPC.

Nicméně chápeme, že vlivem chyby ve hře, za kterou se opět omlouvám, jsou ceny vyšroubované směrem nahoru. A i když se nám podařilo odstavit, pro někoho astronomické, částky tak je mezi hráči roztroušeno stále dost peněz.

Pro podporu jsme pro tento víkend vydali voucher, který zajistí vyšší drop neboli GOLD Premium pro všechny, kteří si jej aktivují. Stačí zajít na web a tam kliknout na odkaz.
Možná poslední volba, ale v tento moment pro hráče, kteří se nenapakovali, dosti zásadní ukázka reakce provozovatele na daný problém.
Nikdo zde nepíše, na trvalé přidání a regulování cen, ale na určitý čas. Jestli se nemýlím, tak je možnost sledování yangů v oběhu. Tímto by se některé ztratily u NPC postav. Ceny by se ustálily po určité době, a hráči by si pak už volily znova svůj průběh hry. Je zde spousta hráčů mladšího věku, pro které by to byla určitě velká pomoc :up:
Obrázek
Pomalinku a jistě! Do měsíce snad

Cepino
Lv.38
Lv.38
Dal poděkování: 874 poděkování
Dostal poděkování: 1257 poděkování

Příspěvek od Cepino » pát 31. led 2014 21:38:05

LOCO30 píše:
co se týče možnosti přidat předměty k nákupu přímo NPC postavám tak jsem v zásadě proti, neboť tímto by se přímo reguloval trh, což je až poslední možna volba. Jistě si pamatujete, že jsme v minulém roce udělali opačný krok a to odebrání dvou předmětů od NPC.

Nicméně chápeme, že vlivem chyby ve hře, za kterou se opět omlouvám, jsou ceny vyšroubované směrem nahoru. A i když se nám podařilo odstavit, pro někoho astronomické, částky tak je mezi hráči roztroušeno stále dost peněz.

Pro podporu jsme pro tento víkend vydali voucher, který zajistí vyšší drop neboli GOLD Premium pro všechny, kteří si jej aktivují. Stačí zajít na web a tam kliknout na odkaz.
Možná poslední volba, ale v tento moment pro hráče, kteří se nenapakovali, dosti zásadní ukázka reakce provozovatele na daný problém.
Nikdo zde nepíše, na trvalé přidání a regulování cen, ale na určitý čas. Jestli se nemýlím, tak je možnost sledování yangů v oběhu. Tímto by se některé ztratily u NPC postav. Ceny by se ustálily po určité době, a hráči by si pak už volily znova svůj průběh hry. Je zde spousta hráčů mladšího věku, pro které by to byla určitě velká pomoc :up:
Tak znova, co by mělo být u těch NPC? Karel chce mapy, Petr kameny +6, Tonda trnové +0, Petra schopky. To se jako k těm NPC má dát do shopu totálně všechno? Nebo zvednout drop úplně všeho na max? Vždyť je to nesmysl. Jak píše Mansari, když to nikdo nebude kupovat, tak cena půjde dolu. Ale jste to zas a opět vy hráči, co ty ceny velkým zájmem šponují.
ObrázekCepino19731RenegatObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Obrázek WP suraObrázek150HotovoPPPM6

V4nH3ls1ng
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 51 poděkování
Dostal poděkování: 33 poděkování

Příspěvek od V4nH3ls1ng » pát 31. led 2014 21:40:43

ja by som bol rad ak by npc predával dracie hulky+7 :up:

matusko15
Lv.9
Lv.9
Dal poděkování: 14 poděkování
Dostal poděkování: 9 poděkování

Příspěvek od matusko15 » pát 31. led 2014 21:51:00

Zdravím,

čo sa týka ekonomiky na serveru tak to ide všetko do ...
tak povediac celý server ide do .. každopádne ja dúfam že sa to zlepší pretože už mám nechuť pozerať sa na nieaku blbosť za 700kk+..
HOMOKLADA

Snaha je snahou iba vtedy, keď to začína bolieť.

LOCO30
Lv.21
Lv.21
Dal poděkování: 27 poděkování
Dostal poděkování: 236 poděkování

Příspěvek od LOCO30 » pát 31. led 2014 22:06:35

Spoiler:
Cepino píše:
LOCO30 píše:

Tak znova, co by mělo být u těch NPC? Karel chce mapy, Petr kameny +6, Tonda trnové +0, Petra schopky. To se jako k těm NPC má dát do shopu totálně všechno? Nebo zvednout drop úplně všeho na max? Vždyť je to nesmysl. Jak píše Mansari, když to nikdo nebude kupovat, tak cena půjde dolu. Ale jste to zas a opět vy hráči, co ty ceny velkým zájmem šponují.
Tak to je jednoduchý. To co je s cenou vyšponované do max nesmyslných částek. Krom výzbroje teda většina věcí na vylepšení + klidně ty kameny. Ne všichni hráči mají schopnost posoudit co je fér a co ne. Je zde spousta mladších hráčů.
Ty ceny se ustálí po určité době, což je jasné, ale zase zůstanou o pár kk výše než dříve, jelikož těch yangů je v oběhu více než dost. Když vemu, že mapy by pár dní, týdnů byli u NPC za např.200-250kk tak věřím, že se obnos yangů v oběhu zmenší o dosti %. A to by měl být hlavní cíl :up: Ne přehazovat peníze z hráče na hráče, ale odmazávat je z oběhu.
Naposledy upravil(a) LOCO30 dne pát 31. led 2014 22:08:00, celkem upraveno 1 x.
Obrázek
Pomalinku a jistě! Do měsíce snad

login
Lv. 12
Lv. 12
Dal poděkování: 76 poděkování
Dostal poděkování: 58 poděkování

Příspěvek od login » pát 31. led 2014 22:07:54

matusko15 píše:
Zdravím,

čo sa týka ekonomiky na serveru tak to ide všetko do ...
tak povediac celý server ide do .. každopádne ja dúfam že sa to zlepší pretože už mám nechuť pozerať sa na nieaku blbosť za 700kk+..
To byl zas komentář, děkujeme :up: .

Už to tu řeklo mnoho lidí a řeknu to znovu, cenu opravdu dělaj kupující. Jakmile to přestanete kupovat po 500kk kus, tak prodávající budou snižovat a snižovat...prostě musíte počkat, až buggeři utratí všechny své miliardy a pak se to začne samo vracet k normálu :lol:
Prosím, podpořte můj návrh o Rybářském prutu v sekci Návrhy

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
@ Suko201 « stř 1:03 pm »
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky :-D
@ Narsi « stř 1:02 pm »
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
@ Suko201 « stř 12:58 pm »
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@ TomasFoxx « stř 12:44 pm »
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@ Mionix « stř 12:41 pm »
@Valkaryan,  budou. Vyčkejte prosím do zítra.
@ Vydesenej « stř 12:40 pm »
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál :D a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@ Relly « stř 12:30 pm »
@TomasFoxx,  To je záměr. Vracíme se do starých časů.
@ TomasFoxx « stř 12:25 pm »
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
1v1 poust ch3
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
@Vydesenej,  tak pod
@ Narsi « stř 12:21 pm »
Zdravím, je to v řešení. Děkujeme za trpělivost.
@ Vydesenej « stř 12:03 pm »
Tak já tě tímto vyhlašuju
@ TomasFoxx « stř 12:01 pm »
nefunguje vam vyhlaseni boha, tu cekame zbytecne
@ Valkaryan « stř 10:07 am »
Kdy budou v prodeji kloubouky?
@ Mionix « stř 7:39 am »
@Nonepovideeej,  Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
@ Vydesenej « stř 7:00 am »
Díky že jste udělali nějaký zajimavý vstup do Ugorohu a není to zas to stejné :)
@ Nonepovideeej « úte 11:38 pm »
Může mi někdo říct, proč nejdou dát do shopu zahradnická povolení z eventu a ani s nimi obchodovat? :(
@ Vydesenej « úte 5:47 pm »
Se to dostane ta údržba až na čtvrtek možná
@ gagefranjo « úte 4:11 pm »
Přicházejí velký změny (korektury)
@ Hakan « úte 12:53 pm »
To posouvání údržby je fakt parádní :lol:
@ Nonepovideeej « čtv 8:55 pm »
@Mionix,  Krásná práce :)
@ Mionix « čtv 6:57 pm »
@Nonepovideeej,  proto jsem to psal. GA byl tak šikovný, že to dokázal opravit bez údržby. :-)
@ Nonepovideeej « čtv 4:35 pm »
Mně se meteory dneska už spawnují celý den normálně :)
@ Mionix « čtv 7:48 am »
Tak chyba se spawnem meteorů snad opravena. Vyzkoušejte.
@ kovardominik « stř 9:55 pm »
když tu máme soutěž ke dni tance, všimnul si někdo že není ani jeden tanec při kterém by si postava s mečem v ruce neusekla hlavu a všechny ostatní části těla (kdyby to šlo samozřejmě)?
@ Mionix « stř 7:31 pm »
Ráno bude chviličková mimořádná údržba kvůli spawnu meteorů. Omlouváme se, GA hledá chybu.
@ Mionix « stř 6:00 pm »
@Nonepovideeej:up: děkuji
@ Nonepovideeej « stř 5:39 pm »
Ty meteory nejdou spawnout vůbec nikde, kde se normálně dají spawnout a eventové prémko mi taky nefunguje celý den..
@ Mionix « stř 4:52 pm »
@reeenda,  on sám z nedostupného místa zmizí a objeví se jinde, do toho sahat GM nesmí

Who is chatting

offline Borda91 
offline Mionix