PS: třeba teď vykupuji sem tam trnové meče. Kupuji mezi 600 až 700kk. To si myslíte, že jsem je kupoval za 2kkk? Ani omylem, počkal jsem si a meče jsou opět na 600kk uplně v pohodě.
![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |
Možná poslední volba, ale v tento moment pro hráče, kteří se nenapakovali, dosti zásadní ukázka reakce provozovatele na daný problém.Saggitarius píše:Zdravím,
co se týče možnosti přidat předměty k nákupu přímo NPC postavám tak jsem v zásadě proti, neboť tímto by se přímo reguloval trh, což je až poslední možna volba. Jistě si pamatujete, že jsme v minulém roce udělali opačný krok a to odebrání dvou předmětů od NPC.
Nicméně chápeme, že vlivem chyby ve hře, za kterou se opět omlouvám, jsou ceny vyšroubované směrem nahoru. A i když se nám podařilo odstavit, pro někoho astronomické, částky tak je mezi hráči roztroušeno stále dost peněz.
Pro podporu jsme pro tento víkend vydali voucher, který zajistí vyšší drop neboli GOLD Premium pro všechny, kteří si jej aktivují. Stačí zajít na web a tam kliknout na odkaz.
Tak znova, co by mělo být u těch NPC? Karel chce mapy, Petr kameny +6, Tonda trnové +0, Petra schopky. To se jako k těm NPC má dát do shopu totálně všechno? Nebo zvednout drop úplně všeho na max? Vždyť je to nesmysl. Jak píše Mansari, když to nikdo nebude kupovat, tak cena půjde dolu. Ale jste to zas a opět vy hráči, co ty ceny velkým zájmem šponují.LOCO30 píše:Možná poslední volba, ale v tento moment pro hráče, kteří se nenapakovali, dosti zásadní ukázka reakce provozovatele na daný problém.Saggitarius píše:Zdravím,
co se týče možnosti přidat předměty k nákupu přímo NPC postavám tak jsem v zásadě proti, neboť tímto by se přímo reguloval trh, což je až poslední možna volba. Jistě si pamatujete, že jsme v minulém roce udělali opačný krok a to odebrání dvou předmětů od NPC.
Nicméně chápeme, že vlivem chyby ve hře, za kterou se opět omlouvám, jsou ceny vyšroubované směrem nahoru. A i když se nám podařilo odstavit, pro někoho astronomické, částky tak je mezi hráči roztroušeno stále dost peněz.
Pro podporu jsme pro tento víkend vydali voucher, který zajistí vyšší drop neboli GOLD Premium pro všechny, kteří si jej aktivují. Stačí zajít na web a tam kliknout na odkaz.
Nikdo zde nepíše, na trvalé přidání a regulování cen, ale na určitý čas. Jestli se nemýlím, tak je možnost sledování yangů v oběhu. Tímto by se některé ztratily u NPC postav. Ceny by se ustálily po určité době, a hráči by si pak už volily znova svůj průběh hry. Je zde spousta hráčů mladšího věku, pro které by to byla určitě velká pomoc
![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |
Zdravím,
Tak to je jednoduchý. To co je s cenou vyšponované do max nesmyslných částek. Krom výzbroje teda většina věcí na vylepšení + klidně ty kameny. Ne všichni hráči mají schopnost posoudit co je fér a co ne. Je zde spousta mladších hráčů.Cepino píše:Tak znova, co by mělo být u těch NPC? Karel chce mapy, Petr kameny +6, Tonda trnové +0, Petra schopky. To se jako k těm NPC má dát do shopu totálně všechno? Nebo zvednout drop úplně všeho na max? Vždyť je to nesmysl. Jak píše Mansari, když to nikdo nebude kupovat, tak cena půjde dolu. Ale jste to zas a opět vy hráči, co ty ceny velkým zájmem šponují.LOCO30 píše:Možná poslední volba, ale v tento moment pro hráče, kteří se nenapakovali, dosti zásadní ukázka reakce provozovatele na daný problém.Saggitarius píše:Zdravím,
Nikdo zde nepíše, na trvalé přidání a regulování cen, ale na určitý čas. Jestli se nemýlím, tak je možnost sledování yangů v oběhu. Tímto by se některé ztratily u NPC postav. Ceny by se ustálily po určité době, a hráči by si pak už volily znova svůj průběh hry. Je zde spousta hráčů mladšího věku, pro které by to byla určitě velká pomoc
To byl zas komentář, děkujemematusko15 píše:Zdravím,
čo sa týka ekonomiky na serveru tak to ide všetko do ...
tak povediac celý server ide do .. každopádne ja dúfam že sa to zlepší pretože už mám nechuť pozerať sa na nieaku blbosť za 700kk+..