Cidonijský krystal
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- Akemos
- Lv.21
- Dal poděkování: 100 poděkování
- Dostal poděkování: 142 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
-
- Lv.4
- Dal poděkování: 7 poděkování
- Dostal poděkování: 13 poděkování
Re: Cidonijský krystal
Hakan,tak proč ty snadné recepty neděláš ty a běháš po bossech?Tohle mi připadá jako event jen pro vyvolené,já bosse v cidonii dám chodily jsme na ně ještě když z nich mapy nepadaly,ale co ty 120 lvly co by si chtěly taky udělat třeba schopku +6 určitě mají na to aby daly 3kkk za krystal který tam například ty dropneš z bosse kterého sundáš za minutu a nechtěj tady psát,že si mají jít vymlátit taky,tady je jasně vidět charakter každého hráče bosse si navzájem kradou a to nemluvím o zabití při tom,když už má někdo bosse z půlky hotového navíc kolik je hráčů 120 + a kolik je bossů v cidonii,vloni recepty taky to trvalo vyběhnout rokli,ale na konci dostal každý 2 recepty a mohlo jít lidí kolik chtělo,modrá smrt?Ta dávala 3 truhly a teď?16 bossdů v cidonii pro 3 říše,když už chtěli nalákat lidi do cidonie tak se to mělo dropovat i z mobů tohle je diskriminace menších lvlů a těch co prostě nemají miliardy na to aby je vrážely do výbavy na bosse.
- Cepino
- Lv.38
- Dal poděkování: 874 poděkování
- Dostal poděkování: 1257 poděkování
Já vám tedy nechápu tady ten brekot. Co vám brání věci na +6 schopku nebo jakoukoliv dračí si koupit. Bosse nedáme, tak jsem si 4x krystal koupil. Vse ostatní mám nadropované. A co, tak alespoň ty 150tky krom nudného HG, zas mají šanci na nějaký ten výdělek. Vůbec jim to nezazlívám. Co mě maličko dere, je jak ale úplně každej zdražil vše co na zlepšování je potřeba, to je u mě trošku nenažranost. A pro malé levely jednoduchá rada: Hoňte huhuláky, dropujte sobíky, ted jsou bezcenné, ale za čtvrt roku budou mít cenu daleko větší. Ono i jen na obyč huhulánech se dá udělat pěknej balík a EXP z velkých sněhuldů máme všichni stejný.
A propo, proč by si měla 120 dělat dračí +6, když ji neoblékne? Pěkný večer, pohodové vánoce, ať vám nezaskočí rybí kůstka a moc se nepřejídejte a hlavně klid, jsou přeci vánoce a čas jak napsal HonzaM: "Proč to nežerete", maminky vám vyčiní.
Cepino

![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |
-
- Lv.4
- Dostal poděkování: 13 poděkování
Cepino nemyslíš,že ty 120 lvly taky vyexpí,aby si tu +6 schopku mohly obléct?
-
- Lv.23
- Dostal poděkování: 286 poděkování
Já si dělám i obyčejné návody, jenže bohužel s ninjem mi z bosů truhle napadají, tak musím s prckem. Jinak já a moje výbava do cidonie není nic extra víc jak polovina věci je zároveň do Hg a pár starých zdobenin přetočeno, ale nebudu tu co psát já s tím problémy nemám a nebudu si je předělávat.Mucqqq píše:Hakan,tak proč ty snadné recepty neděláš ty a běháš po bossech?Tohle mi připadá jako event jen pro vyvolené,já bosse v cidonii dám chodily jsme na ně ještě když z nich mapy nepadaly,ale co ty 120 lvly co by si chtěly taky udělat třeba schopku +6 určitě mají na to aby daly 3kkk za krystal který tam například ty dropneš z bosse kterého sundáš za minutu a nechtěj tady psát,že si mají jít vymlátit taky,tady je jasně vidět charakter každého hráče bosse si navzájem kradou a to nemluvím o zabití při tom,když už má někdo bosse z půlky hotového navíc kolik je hráčů 120 + a kolik je bossů v cidonii,vloni recepty taky to trvalo vyběhnout rokli,ale na konci dostal každý 2 recepty a mohlo jít lidí kolik chtělo,modrá smrt?Ta dávala 3 truhly a teď?16 bossdů v cidonii pro 3 říše,když už chtěli nalákat lidi do cidonie tak se to mělo dropovat i z mobů tohle je diskriminace menších lvlů a těch co prostě nemají miliardy na to aby je vrážely do výbavy na bosse.
SBOHEM
- Cepino
- Lv.38
To je sice pravda, ale na druhou stranu, by takto mohly argumentovat i 50tky levely, že oni to jednou také obléknou. A myslím si, že 1,5kkk za krystal zas není až tak moc a zřejmě to půjde dolů s koncem eventu, kdy se toho budou snažit zbavit za každou cenu. Nejmenovaný červený ninja japonského výrobce elektroniky mi napsal, že chce za krystal 5kkk, tak jsem mu popřál, ať mu všechny jím nahamouněné krystaly zůstanou ve skladu celý příští rok. S tímto se může přestěhovat do TelAvivu, tam by zapadl dokonale, ale je spousta jiných, kteří krystal prodají za rozumnou cenu.Mucqqq píše:Cepino nemyslíš,že ty 120 lvly taky vyexpí,aby si tu +6 schopku mohly obléct?

![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
- MadWizard
- Lv.21
- Dal poděkování: 28 poděkování
- Dostal poděkování: 20 poděkování
Vite co mam u prdele Vas celej pod*** event a veci draci si udelam i bez eventu jen pisu ze ten event je na hovno a ty co pišou ze tu brecime at dou do prdele!!!!
protoze tady delaji mychry a sou jen nejaky usmrkance na nejaky zakladce
Jedine co je top smrcky a ty snehulaky sbytek na kokot i kdyz budu mit Warn i blok vim ze mam svuj nazor a ty co mi rikaj ze tu brecim je to kua jen muj nazor a na to mam pravo zasmrkanci!!!
EDIT: I "brečet" se dá slušně... chvilku si odpočiňte, běžte si vzít nějaké cukroví a třeba si i užít svátky. Třeba pak pochopíte rozdíl mezi konstruktivní kritikou a tím, co zde předvádíte vy.
Alea
Jedine co je top smrcky a ty snehulaky sbytek na kokot i kdyz budu mit Warn i blok vim ze mam svuj nazor a ty co mi rikaj ze tu brecim je to kua jen muj nazor a na to mam pravo zasmrkanci!!!
EDIT: I "brečet" se dá slušně... chvilku si odpočiňte, běžte si vzít nějaké cukroví a třeba si i užít svátky. Třeba pak pochopíte rozdíl mezi konstruktivní kritikou a tím, co zde předvádíte vy.
Alea
- Cepino
- Lv.38
Bez vulgarit, jsem na základce, všechno je super, ty jsi dospělý, ale gramatika je otřesná, jo holt ono to nechce stát na námku nebo si stěžovat na foru, ale něco dělat to chce. Kdo se snaží, tak má, kdo nic nedělá, tak nic nemá. Event je luxusní, děláme i lehké a obyčejné návody, odměny špičkové, kameny +6 +5 atd, ale chápu, ono vyplakat se je lepší, jak jít něco udělat. Na každého psa si hůl najdeš. A v klidu jsou vánoce.MadWizard píše:Vite co mam u prdele Vas celej pod*** event a veci draci si udelam i bez eventu jen pisu ze ten event je na hovno a ty co pišou ze tu brecime at dou do prdele!!!!

- MadWizard
- Lv.21
- Dal poděkování: 28 poděkování
- Dostal poděkování: 20 poděkování
Ja ti tyčku vystruham taku že sa z toho po**** kto tu stoji na namku keby som neskusal davat bosou nepoviem ,,,event luxusni????ha ako pre koho a pozri stazovat sa tu mozem xy razy zakaz mi to????!!!! najdem tu xy hracou co uz to radsej vypinajuCepino píše:Bez vulgarit, jsem na základce, všechno je super, ty jsi dospělý, ale gramatika je otřesná, jo holt ono to nechce stát na námku nebo si stěžovat na foru, ale něco dělat to chce. Kdo se snaží, tak má, kdo nic nedělá, tak nic nemá. Event je luxusní, děláme i lehké a obyčejné návody, odměny špičkové, kameny +6 +5 atd, ale chápu, ono vyplakat se je lepší, jak jít něco udělat. Na každého psa si hůl najdeš. A v klidu jsou vánoce.MadWizard píše:Vite co mam u prdele Vas celej pod*** event a veci draci si udelam i bez eventu jen pisu ze ten event je na hovno a ty co pišou ze tu brecime at dou do prdele!!!!
- Eldik
- Lv.20
- Dal poděkování: 3 poděkování
- Dostal poděkování: 105 poděkování
Nejlepší je těch 5 bossů na 50 hráčů

Když se budete cítit úplně zbyteční, vzpomeňte si na kámen magie.
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Suko201 « čtv 5:10 pm »

@
TomasFoxx « čtv 4:05 pm »

@
diver « čtv 3:34 pm »

@
Suko201 « čtv 3:07 pm »

@
diver « čtv 2:01 pm »

@
Suko201 « čtv 11:21 am »