Rozšírený inventár

Archív návrhů, které byly buď uzavřeny, nebo zrealizovány.
Zamčeno

Aký je váš názor?

Súhlasím
128
69%
Nesúhlasím
44
24%
Je mi to v celku jedno
14
8%

Celkem hlasů: 186

tyranka
Lv.26
Lv.26
Dal poděkování: 262 poděkování
Dostal poděkování: 254 poděkování

Re: Rozšírený inventár

Příspěvek od tyranka » sob 27. srp 2016 8:24:34

Rozšíření inventáře by sice nebylo až tak od věci, ale asi více bych uvítala rozšíření skladu aspoň o jeden vzhledem k tomu, že se začínají rozšiřovat nepřendatelné věci mimo účet.
Na hlavním účtu mám hned 3 dropery a neustálé přehazování je tak na 2 věci.
Majitelka cechu a pozemku DragonForce.
Obrázek fixi RenegatObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
ObrázekObrázek150Full2xPP2xPG3+

CrazyBull
Lv.8
Lv.8
Dal poděkování: 8 poděkování
Dostal poděkování: 14 poděkování

Příspěvek od CrazyBull » sob 27. srp 2016 13:08:44

Za mne rozhodně ANO konečně bych neměl starost s tím co jsem zapoměl nebo ne ve skladu nebo podpůrných postavách když jdu vylepšovat,dropovat z jedné mapy do druhé , nemuset se několikrát vracet při tavení rudy , prostě neustále kontrolovat a redukovat místo na postavě když někam jdu protože dnes když chodíte dropovat musíte sebou tahat i pvp výbavu hafo elíků a portů. A co teprve rokle to by bylo něco )) . Myslím si že Ti co chodí enta to jistě také ocení. Máš můj hlas )) a s tím že by se rozšíření aktivovalo po splnění určitých úkolů jako Uriel to vůbec není špatný hráči se zas zabaví a také se svobodně rozhodnou jestli si inventář rozšíří či nikoliv.

P.S. Těch co remcaj že je to na nic a hned vše odsuzují si nevšímej , ono je to snazší než s něčím přijít sám nebo se zapojit

Compucion
Lv.9
Lv.9
Dal poděkování: 106 poděkování
Dostal poděkování: 23 poděkování

Příspěvek od Compucion » sob 27. srp 2016 13:39:47

Jsem PROTI
Byla by to dobrá vychytávka, ale jak tu padlo, nikdo by se nešel vysypat a tím uvolnit místo někomu jinému.
Pro redukci multi acc bych zvolil spíše rozšíření skladu. Viz můj už nějakej ten týden neschválený návrh.

Edit: Co se toho nějakej ten týden neschváleného návrhu týče, byl zamítnut už před nějakým tím dnem s následujícím odůvodněním:
Zdravím návrhů na rozšíření skladu zde již bylo několik. Další vlákno na podobné téma není nutné. Obsah návrhu jsem zkopíroval do GM sekce, pro případnou inspiraci. Díky.

/Avery

Edit: Nikde jsem si toho nevšiml, díky za info.

Ade
Lv.14
Lv.14
Dal poděkování: 87 poděkování
Dostal poděkování: 27 poděkování

Příspěvek od Ade » ned 28. srp 2016 12:43:24

Rozhodně jsem PRO !

Ano někteří si budou myslet, že to je hloupost ale když se svou hlavní postavou stále něco podnikáte tak nemáte čas a náladu stále běhat do skladu nebo logovat další skladovací účet a z něj si složitě přehazovat výbavy. Já osobně u sebe nosím neustále krumpáč, prut, pvp výbavu, elíky a kosti do války a několik podpůrných ryb do válek, několik řádků houbiček a jiné pro mě potřebné věci ke hraní.

A určitě si myslím, že by nebylo na škodu přidat několik úkolů od nějakého NPC podobně jako úkoly od Uriela. Ve městech je plno nevyužitých NPC a vymyslet několik úkolů si myslím, že by nebylo až takový problém i zde by se našli lidé, kteří by to hravě zvládli.
Kompletka již v boji ...
Aktivní návrhy: VÍCEÚČELOVÉ NASTAVENÍ HRY
INOVACE VÁLEK ŘÍŠÍ

rendak
Lv.9
Lv.9
Dal poděkování: 3 poděkování
Dostal poděkování: 6 poděkování

Příspěvek od rendak » ned 28. srp 2016 16:19:01

Už jsem sice "ANO" psal, ale je tu dost lidí, kteří jsou proti, takže se zkusím jen malinko rozepsat.

Keri -> Pokud někdo jde do keri, tak si tam často vodí několik postav. Při rozšířeném inv. nebude muset, ale pokud si je tam vezme, tak tam bude o to dýl, takže zde se ohánět, snížením cen, je nesmysl.

Swamp -> Místo aby se chodil člověk několikrát vysypat, tak s rozšířeným inv. může dropit vesele dál.. Zde bych se o místa také nebál.. Neprodlouží se čas ve swampu, takže se místa budou uvolňovat pořád stejně a drop bude také stejný (max budete mít 2-3 min k dobru místo prodeje prutů, ale to nemá šanci rozházet ekonomiku ..

Rokle -> Myslím si, že ani zde nebude roz. inv. problém. Když tam člověk jde, tak tam třeba půjde místo 2x do týdne jen 1x, protože toho nadropí více (myslím boty).. Dál asi problém nebude.. A skoro si myslím, že kdyby to bylo tak strašně neúnosné a nikdo by se tam nemohl x dní dostat, že nějaké malé časové omezení by se dalo udělat..

HG -> Myslím si, že se budu opakovat.. Místo 2x tam člověk zajde 1x a je spokojen. Také nevidím důvod, proč by HG mělo bránit rozšíření inv..

Závěrem -> Možná někde silné argumenty nejsou, ale nenapadá mě, co tam chce kdo najít.. Ekonomiku nemůže rozházet více místa, když drop a čas zůstává stejnej.. Jestli jsem něco opomenul, tak to napište a já to zkusím nějak obhájit.. Nelze se pořád odvolávat na "rozházení ekonomiky", protože to by sem už nikdy nic nemohlo být přidáno a pokud to píší jen lidé, kteří už mají max. lvly a teď je to štve, že to někdo bude mít snažší, tak já taky tenkrát expil bez věcí s talismany, bez barevných elixírů L+ a chytal jsem ryby bez novinek, jako jsou dnes.. Hra musí jít dopředu, jinak nemá smysl jí hrát a provozovat.. A upřímně (teď myslím metin2 všeobecně) udělat ze hry, kde je 5-6 spellů a 4 (někde 5 postav) něco fakt záživného není tak lehké a proto můžeme bejt rádi, že se sem novinky přidávají a že to má šanci nalákat i nové hráče.

Compucion
Lv.9
Lv.9

Příspěvek od Compucion » pon 05. zář 2016 15:54:21

Compucion píše:Jsem PROTI
Byla by to dobrá vychytávka, ale jak tu padlo, nikdo by se nešel vysypat a tím uvolnit místo někomu jinému.
Pro redukci multi acc bych zvolil spíše rozšíření skladu. Viz můj už nějakej ten týden neschválený návrh.
Měním názor :)
Jsem PRO :+:
Zjistil jsem, že tahat v inventáři elíky na PvM, PvM výbavu, int výbavu, porty, elíky na PvP, kosti, PvP výbavu. Není úplná hračka ve dvou inventářích. Ale přesto si myslím, že rozšířit sklad by bylo lepší. :D A nejlepší udělat obojí. :)

Compucion
Lv.9
Lv.9

Příspěvek od Compucion » sob 17. zář 2016 13:54:40

surals píše:Mám založený jeden učet kde to mam ako sklad a bohate mi to stačí. Už sa chytáš ? :)
A mně už skoro nestačí tohle. :D A to skladuju i na těch postavách na ostatních účtech, kde jedna postava je herní a ostatní skladovací popř na herbo. :)
A nejsou zde účty, které mám na jiném mailu. :D Takže asi takhle...
Spoiler:
Obrázek

Akine
Lv.2
Lv.2
Dal poděkování: 5 poděkování
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od Akine » pát 14. črc 2017 0:45:06

Souhlasím, 2 invy jsou málo, když už i na ofiku je možnost i inventář rozšířit a to už je co říct. :-D Možnost rozšířit by mohla být třeba podmíněna těmi věcmi na rozšíření skladu a maximálně klidně o jednu stránku i to by byl značný rozdíl, který by potěšil. :)
Akine :fight:

Akemos
Lv.21
Lv.21
Dal poděkování: 100 poděkování
Dostal poděkování: 142 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akemos » pát 14. črc 2017 14:31:04

Akine píše:Souhlasím, 2 invy jsou málo, když už i na ofiku je možnost i inventář rozšířit a to už je co říct. :-D Možnost rozšířit by mohla být třeba podmíněna těmi věcmi na rozšíření skladu a maximálně klidně o jednu stránku i to by byl značný rozdíl, který by potěšil. :)
není potřeba máme velké sklady naco u sebe tahat 10 výbav....místa na eliky a drop je dost.

P.S odpovídat na rok stará témata je asi zbytečné :D

Elfentle
Lv.3
Lv.3
Dal poděkování: 37 poděkování
Dostal poděkování: 11 poděkování

Příspěvek od Elfentle » sob 15. črc 2017 5:48:35

Podle mě je zbytečné, rozšiřovat inventář.. máme sklad kde je podle mého názoru až dost místa, na uložení věcí... sám nosím v inventáři jen to nejdůležitější, což jsou elíky, výbava, zbytek leží ve skladu :)
ObrázekElfentlleObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Mentální bojJinnoChizfen145 P G4 15 Complete

Zamčeno

• You do not have permission to post in chat.
@ Mionix « pát 7:34 am »
@Borda91,  tak prý je to jen špatné info, mělo by být funkční
@ Borda91 « čtv 3:09 pm »
A ukazatel boje o ugoroh nějak nefunguje.... další boj za 20216 dní to budeme čekat ještě pár let :D
@ Borda91 « čtv 2:21 pm »
Dobrý den, jen takový detail. Hledání čtyřlístků mělo být o hodnotné ceny nebo se mýlím? Ostatní soutěže tu na webu už jsou vyhodnocené. Děkuji
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
@ Suko201 « stř 1:03 pm »
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky :-D
@ Narsi « stř 1:02 pm »
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
@ Suko201 « stř 12:58 pm »
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@ TomasFoxx « stř 12:44 pm »
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@ Mionix « stř 12:41 pm »
@Valkaryan,  budou. Vyčkejte prosím do zítra.
@ Vydesenej « stř 12:40 pm »
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál :D a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@ Relly « stř 12:30 pm »
@TomasFoxx,  To je záměr. Vracíme se do starých časů.
@ TomasFoxx « stř 12:25 pm »
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
1v1 poust ch3
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
@Vydesenej,  tak pod
@ Narsi « stř 12:21 pm »
Zdravím, je to v řešení. Děkujeme za trpělivost.
@ Vydesenej « stř 12:03 pm »
Tak já tě tímto vyhlašuju
@ TomasFoxx « stř 12:01 pm »
nefunguje vam vyhlaseni boha, tu cekame zbytecne
@ Valkaryan « stř 10:07 am »
Kdy budou v prodeji kloubouky?
@ Mionix « stř 7:39 am »
@Nonepovideeej,  Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
@ Vydesenej « stř 7:00 am »
Díky že jste udělali nějaký zajimavý vstup do Ugorohu a není to zas to stejné :)
@ Nonepovideeej « úte 11:38 pm »
Může mi někdo říct, proč nejdou dát do shopu zahradnická povolení z eventu a ani s nimi obchodovat? :(
@ Vydesenej « úte 5:47 pm »
Se to dostane ta údržba až na čtvrtek možná
@ gagefranjo « úte 4:11 pm »
Přicházejí velký změny (korektury)
@ Hakan « úte 12:53 pm »
To posouvání údržby je fakt parádní :lol:
@ Nonepovideeej « čtv 8:55 pm »
@Mionix,  Krásná práce :)
@ Mionix « čtv 6:57 pm »
@Nonepovideeej,  proto jsem to psal. GA byl tak šikovný, že to dokázal opravit bez údržby. :-)
@ Nonepovideeej « čtv 4:35 pm »
Mně se meteory dneska už spawnují celý den normálně :)
@ Mionix « čtv 7:48 am »
Tak chyba se spawnem meteorů snad opravena. Vyzkoušejte.
@ kovardominik « stř 9:55 pm »
když tu máme soutěž ke dni tance, všimnul si někdo že není ani jeden tanec při kterém by si postava s mečem v ruce neusekla hlavu a všechny ostatní části těla (kdyby to šlo samozřejmě)?
@ Mionix « stř 7:31 pm »
Ráno bude chviličková mimořádná údržba kvůli spawnu meteorů. Omlouváme se, GA hledá chybu.

Who is chatting

offline Mionix 
offline marexanax 
offline vitulinek