ale prémko na pěstování orchidejí jsem si koupil jednou, požehnání na to pokud vím neplatilo a ještě teď toho mám plný sklady...
zas herbaření půjde rychleji a výpadek u jednotlivých pěstitelů se vykompenzuje množstvím pěstitelů

Jo takto je to vždy zamýšleno s novinkami, ale skutečnost je vždy jiná. Ti co neherbařili doposud, tak silně pochybuji, že nyní začnou. Je to podobné jako s biologem, prostě někdo nějakou schopnost dělá, někdo na to kašle a nějaké usnadnění, to na tom moc nezmění.JohnDoe píše: ↑čtv 25. říj 2018 17:58:38 u barevných to asi bude ze začátku znát
ale prémko na pěstování orchidejí jsem si koupil jednou, požehnání na to pokud vím neplatilo a ještě teď toho mám plný sklady...
zas herbaření půjde rychleji a výpadek u jednotlivých pěstitelů se vykompenzuje množstvím pěstitelů![]()
![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |
Nezapomeň že ti co tvoří ty tvé *meganůžky* tvoří většinu příjmů právě lidí co herbaříCepino píše: ↑čtv 25. říj 2018 18:20:17Jo takto je to vždy zamýšleno s novinkami, ale skutečnost je vždy jiná. Ti co neherbařili doposud, tak silně pochybuji, že nyní začnou. Je to podobné jako s biologem, prostě někdo nějakou schopnost dělá, někdo na to kašle a nějaké usnadnění, to na tom moc nezmění.JohnDoe píše: ↑čtv 25. říj 2018 17:58:38 u barevných to asi bude ze začátku znát
zas herbaření půjde rychleji a výpadek u jednotlivých pěstitelů se vykompenzuje množstvím pěstitelů![]()
VIP jsem kupoval opravdu z 95% jen kvůli barevným kytkám. Nyní, jestli budu pěstovat o 50% a možná ještě méně, tak jaký budu mít důvod to VIPko kupovat? To se mohu na celé herbaření vykvajznout. Já elíky nepoužívám, ani výzkumáky, tak vlastně proč něco pěstovat?
MostEVILEK - co restartnout rovnou celý server od nuly a pustit tam Evila?
PS: V novince se píše o rozevřených nůžkách ve schopnosti herbaření. Jak úsměvné. Že tedy těm nahoře nevadí rozevřené meganůžky ve výdělcích začátečníků a na mapách 120+? X krát jsem vždy apeloval na tým, ať zváží jakékoliv změny v současném systému, ať to řádně promyslí, neb i nepatrná změna v současných zaběhlých věcech má obrovský vliv na celou hru.
PS2: Pokud uvažuji špatně, tak mě prosím někdo opravte. Studoval jsem nyní herbaření v průvodci. U barevných bylin bylo max 50 kusů na políčko a to se i mohlo 4x vynásobit, tak že maximum 200 kusů barevek. Nyní je max 20 kusů na políčko, není násobení a % na vypěstování zůstala stejná. No to mi dává pokles o skoro 70% u barevných kytek. A změna v sázení z 5 kusů na 2, to opravdu nepomůže téměř ničemu, to je kosmetická změna. Jsem zvědav, až lidé doprodají současné zásoby, na kolik vystoupají ceny barevných kytek a hlavně všech elixírů, na které jsou potřeba?
![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
Z čeho soudíš, že se produkce časem zvedne?JohnDoe píše: ↑čtv 25. říj 2018 19:13:41 odbočujete od tématu, pánové
pokud zůstaneme u kytek, tak se jich teď bude pěstovat méně a tím pádem se pravděpodobně zvedne jejich cena ... nic tak hrozivého
na chvíli si polepší různí dropíci barevných kytek, aspoň do doby než zas bude produkce vyšší než poptávka a cena začne zase klesat
navíc je tu pořád možnost trošku poladit třeba šanci na vypěstování...
Ty ale uvažuješ jako ti nahoře, ale skutečnost je vždy diametrálně jiná. Musíš se umět vžít do obou stran barikády, to jest do myšlení těch nahoře a do myšlení a skutků hráčů. Herbaření dělají jen srdcaři, možná pár lidí nyní začne, ale ne 4x tolik, kolik by vykompenzovalo úbytek bylinek. Na pěstování barevných kytek, což je jednou za 4 hodiny, musíš buď kupovat VIP, aby ti to přes noc, přes den, kdy jsi v práci, ve škole neuschlo, nebo to zasadíš max jednou dvakrát denně a to ještě musíš natahovat bez VIP budíka, nyní po změně ti to teda neuschne vše hned. Ale můj skromný názor je ten, že stejně se to herbaření nezačne dělat masově, neb to k žádnému hraní nepotřebuješ. Jak chceš dosahovat zajímavých výdělků, když už nyní to proti výdělkům jinde žádné závratné výdělky nebyly a pokud skrouhnu pěstování na 25% oproti současnoti, tak to již zajímavé nebude vůbec? Hele uvažuji jako člověk, co má herbaření nula. Dříve to trvalo na P rok, nyní možná půl, to si ale fandím. A dříve jsem vypěstoval v dobrý den barevky na 200 kusů výzkumáků, 200 milionů yangů, nyní budu rád když to přeženu za 100. Tak mi řekni, pro koho bude zajímavá ta otročina, kvůli menšímu výdělku? Mně to smysl nedává.