Absinthak píše:Naposledy se k tobě vyjádřím v tomto tématu.
Na vyvolávání hádek? Přidal jsem video, které i pár lidí pobavilo = účel splněn. Ve hře, holčičko, totiž jde o to bavit se. Ten, kdo zde nějaký hádky rozjíždí, je tvá maličkost. Nebudu ti neustále dokola psát, že mě prostě nesnášíš, víš to nejlíp, tak si třeba piš, že jsem těch 5 měsíců co jsem nehrál expil svýho tátu.Nebo že jsem zásislej a žeru to, je to fuk, sama víš, že jsem se na tobě a na lidech okolo tebe pobavil jak jen to šlo. Hra mi byla vždy volná, opět ale i tohle ti je jasné.
Btw..."to může udělat/natočit 150 jiných lidí"...přesně tohle je věta životních trosek a kecálků. Ano, dejme tomu obraz, který se prodá za desítky miliónů korun a přitom by ho dokázal namalovat každý. Jenže tady jde o to, kdo se té příležitosti chopil a udělal to, a kdo jen píše "to bych dal taky". Tak se dál probouzej ze spaní, zdarec.
Ty si vážně posedlej Rusilou a důvod proč ji řešíš v každém tématu nám zdělíš? Mě se líbí jak ukazuješ s videem jak červení před váma utíkaj, ale pokud dobře koukám tak tam lítaj zruška za zruškem

PS: spíš sem se zasmál tomu jak tam lítaj ty zruška a ty prd bereš a stejně máš CB