Volba přejmenování postav
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- Ostea
- Lv.13
- Dal poděkování: 4 poděkování
- Dostal poděkování: 4 poděkování
Re: Volba přejmenování postav
Pro, mám retardované jméno 

"Hledám lidi, co přemýšlí stejně pomalu jako já..." Albert Einstein

- Electrix
- Lv.22
- Dal poděkování: 172 poděkování
- Dostal poděkování: 955 poděkování
Aby se tohle dalo rozsoudit, je nejdřív potřeba si vlastně ujasnit, k čemu má ten HeroMarket sloužit. Z oficiálního prologu to nějak jasně nevyplývá, proto se ptám - chceme tu masové převody účtů, překupnictví a hráče, "živící se" prodejem postav? Pokud ano, pak je umožnění přejmenování postavy na místě, je to takový poslední chybějící článek v celém kolotoči. A nebo snad chceme příležitostné převody postav a HeroMarket spíše jako takovou vitrínku a možnost jak získat vysněnou postavu, aniž bychom museli podstupovat několik let na biologicko-makamiťáckých mučidlech?
Osobně jsem jednoznačně PROTI možnosti změnit jméno, důvod tu hezky vystihl Play4Win a i jiní a nemyslím si, že by to bylo potřeba nějak dál rozvádět. Kupuji, jen když mi to vyhovuje a to včetně jména. Nebo příště bude možnost po koupi snížit level, aby mohl postava třeba do Malé svaté?
Je mi ale naprosto jasné, že v tomhle bude komunita roztrhaná a nechci teď nikoho odsuzovat pro jeho povahu a hodnotový žebříček, těch důvodů může být spousta věkem počínaje a touhou po osobním prospěchu konče. Proto se pokusím na to podívat nezaujatě a shrnout, co by v případě, že přejmenování projde, určitě nemělo chybět.
.
Osobně bych mnohem více uvítal možnost změnit si ID účtu, ať už z důvodu zjednodušení, nebo vyšší bezpečnosti.
EDIT: Anketka nebude?
Osobně jsem jednoznačně PROTI možnosti změnit jméno, důvod tu hezky vystihl Play4Win a i jiní a nemyslím si, že by to bylo potřeba nějak dál rozvádět. Kupuji, jen když mi to vyhovuje a to včetně jména. Nebo příště bude možnost po koupi snížit level, aby mohl postava třeba do Malé svaté?

Je mi ale naprosto jasné, že v tomhle bude komunita roztrhaná a nechci teď nikoho odsuzovat pro jeho povahu a hodnotový žebříček, těch důvodů může být spousta věkem počínaje a touhou po osobním prospěchu konče. Proto se pokusím na to podívat nezaujatě a shrnout, co by v případě, že přejmenování projde, určitě nemělo chybět.
- Omezení počtu přejmenování na určitý počet (podobně jako u přestupů)
- Možnost nějak identifikovat danou osobu:
- Buď tak, že bude povolena změna pouze určitého počtu znaků/slabik (dost nereálný algoritmus), nebo jen "významově" podobná změna - tady by bylo nutné ověření změny moderátorem.
- Nebo jednoduše tak, že by na webu byl veřejně dostupný záznam, kde by byly vypsané všechny bývalé přezdívky daného hráče (ideálně i to, jestli byl účet převeden)Příklad:
Kód: Vybrat vše
12-01-2012 Přejmenování postavy "Jenda" na "MarekDrop" 12-01-2012 Účet prodán s použitím HeroMarketu 30-07-2011 Přejmenování postavy "Honza" na "Jenda" 16-05-2010 Založení postavy "Honza"
- Nebo kombinací obojího, což by bylo nejideálnější, ale hodně pracné.
- Zablokování starého jména tak, aby jej nikdo jiný nemohl nikdy použít (důležité)
- Poplatek alespoň 50 SD.
- Edit: Ten LOCův nápad s odebráním CB taky nezní tak nereálně, jen nevím, jestli už to není moc velká daň.

EDIT: Anketka nebude?

Spoiler:
Je to zase moc dlouhé, já vím... 

Naposledy upravil(a) Electrix dne pát 31. srp 2012 22:15:01, celkem upraveno 3 x.
Návody: Bonusy I. |
Bonusy II. | Biolog | Těžba | Vedení | Talismany
Pomocníci: Skillculator(
) |
Expulator | Lovecké(
) | Mapa pokladu | Dračí věci | Prům. & Pošk. | Dračí věci | Točení bonusů
„Pouze život, který žijeme pro ostatní, stojí za to.“ - [A. Einstein]

Pomocníci: Skillculator(

„Pouze život, který žijeme pro ostatní, stojí za to.“ - [A. Einstein]
- Senci
- Lv.15
- Dal poděkování: 26 poděkování
- Dostal poděkování: 37 poděkování
Já bych byl PRO.
Důvod? Jak již jsi Saggi zmiňoval, tak ve většině případů dropů, se z té postavy stane hlavní. Jelikož změna nicku nebude nic pro mě, tak spousta hráčů by jí využila. Někomu se také třeba nelíbí nick postavy, kterou koupí na Hero Marketu, a byl by rád za jiný nick. (Vím, mohl si koupit postavu s normálním nickem, ale důvodů, proč to neudělal může být mnoho.) Pokud by ta změna měla něco stát, tak ať to stojí pořádnou a pořádnou sumu. Kdyby to bylo nějakým způsobem ''levné'' budu rozhodně proti. Když už si někdo chce měnit nick z důvodu, že se mu nelíbí, tak ať si za to kouká pořádně připlatit. Nebudu se dávám přímou částku, myslím, že tým rozhodně ví, co by to mělo stát. A proč by to taky mělo jít zadarmo že? Zadarmo ani kuře nehrabe
To je asi tak jediné, co k tomu můžu říct.
PRO - Ať je to vážně drahé.
PROTI - Pokud to nebude stát nic, nebo to může využít každý druhý.
EDIT: SuraBeroan : S tou pověstí musím víc než jen souhlasit
Důvod? Jak již jsi Saggi zmiňoval, tak ve většině případů dropů, se z té postavy stane hlavní. Jelikož změna nicku nebude nic pro mě, tak spousta hráčů by jí využila. Někomu se také třeba nelíbí nick postavy, kterou koupí na Hero Marketu, a byl by rád za jiný nick. (Vím, mohl si koupit postavu s normálním nickem, ale důvodů, proč to neudělal může být mnoho.) Pokud by ta změna měla něco stát, tak ať to stojí pořádnou a pořádnou sumu. Kdyby to bylo nějakým způsobem ''levné'' budu rozhodně proti. Když už si někdo chce měnit nick z důvodu, že se mu nelíbí, tak ať si za to kouká pořádně připlatit. Nebudu se dávám přímou částku, myslím, že tým rozhodně ví, co by to mělo stát. A proč by to taky mělo jít zadarmo že? Zadarmo ani kuře nehrabe

To je asi tak jediné, co k tomu můžu říct.
PRO - Ať je to vážně drahé.
PROTI - Pokud to nebude stát nic, nebo to může využít každý druhý.
EDIT: SuraBeroan : S tou pověstí musím víc než jen souhlasit

Naposledy upravil(a) Senci dne pát 31. srp 2012 22:18:50, celkem upraveno 1 x.
Pohroma se vrací..Již brzy..
Clones.
Clones.
- $TX$
- Lv.15
- Dal poděkování: 32 poděkování
- Dostal poděkování: 13 poděkování
Spoiler:
ElectriX píše:Aby se tohle dalo rozsoudit, je nejdřív potřeba si vlastně ujasnit, k čemu má ten HeroMarket sloužit. Z oficiálního prologu to nějak jasně nevyplývá, proto se ptám - chceme tu masové převody účtů, překupnictví a hráče, "živící se" prodejem postav? Pokud ano, pak je umožnění přejmenování postavy na místě, je to takový poslední chybějící článek v celém kolotoči. A nebo snad chceme příležitostné převody postav a HeroMarket spíše jako takovou vitrínku a možnost jak získat vysněnou postavu, aniž bychom museli podstupovat několik let na biologicko-makamiťáckých mučidlech? Osobně jsem jednoznačně PROTI možnosti změnit jméno, důvod tu hezky vystihl Play4Win a i jiní a nemyslím si, že by to bylo potřeba nějak dál rozvádět. Kupuji, jen když mi to vyhovuje a to včetně jména. Nebo příště bude možnost po koupi snížit level, aby mohl postava třeba do malé svaté?![]()
Je mi ale naprosto jasné, že v tomhle bude komunita roztrhaná a nechci teď nikoho odsuzovat pro jeho povahu a hodnotový žebříček, těch důvodů může být spousta věkem počínaje a touhou po osobním prospěchu konče. Proto se pokusím na to podívat nezaujatě a shrnout, co by v případě, že přejmenování projde, určitě nemělo chybět.Pokud by to prošlo, tak je nesmysl to dávat jenom do HM, protože se to stejně bude obcházet. Takže pokud ano, tak pro všechny a se vším všudy. Mně se to ale ani trošku nelíbí, nehledě na to, kolik by s tím bylo práce pro tým. Nechci nikomu brát iluze, ale těch zneužití tohoto systému bude docela určitě víc, než jeho využití
- Omezení počtu přejmenování na určitý počet (podobně jako u přestupů)
- Možnost identifikovat danou osobu:
- Buď tak, že bude povolena změna pouze určitého počtu znaků/slabik (dost nereálný algoritmus), nebo jen "významově" podobná změna - tady by bylo nutné ověření změny moderátorem.
- Nebo jednoduše tak, že by na webu byl veřejně dostupný záznam, kde by byly vypsané všechny bývalé přezdívky daného hráče (ideálně i to, jestli byl účet převeden)
Příklad:Kód: Vybrat vše
12-01-2012 Postava přejmenována na "MarekDrop" 12-01-2012 Účet prodán s použitím HeroMarketu 30-07-2011 Přejmenování postavy "Honza" na "Jenda" 16-05-2010 Založení postavy "Honza"
- Nebo kombinací obojího, což by bylo nejideálnější, ale hodně pracné.
- Zablokování starého jména tak, aby jej nikdo jiný nemohl nikdy použít
- Poplatek alespoň 50 SD.
- Edit: Ten LOCův nápad s odebráním CB taky nezní tak nereálně.
.
Osobně bych mnohem více uvítal možnost změnit si ID účtu, ať už z důvodu zjednodušení, nebo vyšší bezpečnosti.
Spoiler:Je to zase moc dlouhé, já vím...

- SuraBeroan
- Lv.10
- Dal poděkování: 4 poděkování
- Dostal poděkování: 7 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Jsem 100% pro možnost změny jména, sám mám strašné jméno - postavu jsem takhle už koupil. A jen tak mezi náma , každý zloděj když bude kráct dál si zase udělá svou pověst.

LuConka - Šaman - 120 Dragon
Starlet - Šamanka - 105 Healer
DeathWalkers - Ninja - 108 Archer
--- - Sura - 106 BM (Nejhorší jméno na serveru

- BrutaLSvK
- Lv.20
- Dal poděkování: 16 poděkování
- Dostal poděkování: 5 poděkování
Som za ale aby v tom bol nejaký systém tak ako na HM... Aby sa dal zmeniť nick za menší poplatok... (SD)
- Xiri
- Lv.20
- Dal poděkování: 94 poděkování
- Dostal poděkování: 90 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Jsem pro změnu.
Mám archera, kdysi dávno zakoupeného, který podstoupil změnu pohlaví
takže je z něj holka a to jméno moc nesedí a nelíbí se mi.
Já bych změnu zavedla klidně od lvlu 1.
Ale! - Udělala bych to tak, že by byla možná 1 nebo 2 změny jména, v HM by se poté při prodeji postav zobrazil počet zbývajících změn (jako u přestupů).
Popřípadě bych těm s 0, jednu změnu přidala

E: snížení lvlu?
odebrání CB?
To mi pak vysvětlete kdo by to použil, když by koupil postavu 110+ s pitomým jménem a tou změnou by ji vlastně znehodnotil?
To by změna jména byl spíš trest jak výhoda.

Mám archera, kdysi dávno zakoupeného, který podstoupil změnu pohlaví

Já bych změnu zavedla klidně od lvlu 1.
Ale! - Udělala bych to tak, že by byla možná 1 nebo 2 změny jména, v HM by se poté při prodeji postav zobrazil počet zbývajících změn (jako u přestupů).
Popřípadě bych těm s 0, jednu změnu přidala

E: snížení lvlu?

To by změna jména byl spíš trest jak výhoda.

Naposledy upravil(a) Xiri dne pát 31. srp 2012 22:36:20, celkem upraveno 2 x.
PO 11 LETECH JSEM ZASE VE HŘE.
Xiri - dagger - 134 lv
Korialstrasz - dračí šaman - 123 lv
WarDogs
Jinno.

Xiri - dagger - 134 lv
Korialstrasz - dračí šaman - 123 lv
WarDogs
Jinno.
-
- Lv.20
- Dal poděkování: 24 poděkování
- Dostal poděkování: 78 poděkování
a to přejmenování jmen(nicku) zdržuje celkoví vývoj sindicate už takovou dobu ? to snad ne
heromarket pro mě hnus ale když to tu je tak co no
když už teda tak přejmenování jmena jen jednou !!!
každý si zasloužý druhou šanci

heromarket pro mě hnus ale když to tu je tak co no
když už teda tak přejmenování jmena jen jednou !!!
každý si zasloužý druhou šanci
oo
- ddt007
- Lv.20
- Dal poděkování: 132 poděkování
- Dostal poděkování: 26 poděkování
Těžká otázka:D
Jsem pro, ale ne že si budu dělat jména podle dnů v tejdnu
já bych si to představoval takhle nějak:
-každý bude mít dejme tomu 3 možnosti přejmenování, stejně jako u přestupů -NEBO- každý bude mít jednu možnost změnit jméno za rok.
-bude veřejně dostupný seznam s historií přejmenování
Jsem pro, ale ne že si budu dělat jména podle dnů v tejdnu

-každý bude mít dejme tomu 3 možnosti přejmenování, stejně jako u přestupů -NEBO- každý bude mít jednu možnost změnit jméno za rok.
-bude veřejně dostupný seznam s historií přejmenování
-ddt007
-archer
-122lv
-nyní Jinno
-Mlsoun
-buff
-120lvl
-Jinno
-archer
-122lv
-nyní Jinno
-Mlsoun
-buff
-120lvl
-Jinno
Spoiler:
- dlouhodobě prodávám výzkumáky(3,7kk) a elíky INT+15(1,7kk) ve velkém. pM 

-
- Lv. 11
- Dal poděkování: 7 poděkování
- Dostal poděkování: 1 poděkování
Jak už zde zmiňovali moji kolegové jsem určitě proti, pro někoho je to možné dobrá šance změnit si jméno s horšího na lepší,ale pro něktré členy Sindicate je to možnost jak si nepoctivě vydělat. Takže jsem proti.
Eliias- Body War 130- Biolog Kerindorské Ulomky II. 6/70,Zručnost G1
Miyako- Dragon Shaman 122- Biolog Poznámky 0/50 Zručnost 8
Dabareh- 95 BM keri
Miyako- Dragon Shaman 122- Biolog Poznámky 0/50 Zručnost 8
Dabareh- 95 BM keri
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Hakan « stř 11:44 pm »

@
MastnyRozek « stř 7:44 pm »

@
Narsi « stř 7:43 pm »

@
MastnyRozek « stř 7:41 pm »

@
Mionix « stř 5:46 pm »

@
Suko201 « stř 5:04 pm »