Ja toho nerad vydimSaggitarius píše:Tak jsem nekterym ulehcil jejich rozhodnuti.
Fakace v podpisu a podobne nerad vidim.
Saggi: neboj chapu jak to myslis, BANED

Ja toho nerad vydimSaggitarius píše:Tak jsem nekterym ulehcil jejich rozhodnuti.
Fakace v podpisu a podobne nerad vidim.

jitro píše:no jestli je drop jako v c2 na stejnym zpusobu tak ano 110 a 120 a 125.....kdyz mas 128..chce to zkusit nez neco napisete....ja vydelaval bez dropera jen 5 dni sem mel dropa a to sem vydelaval snim 50kk za 2 hodiny ale to je uz hooodne davno tedka sem mel dropa jen na metiny bazin pac skoda je prodavat za 10kk kdyz se znich vytriskalo vic

![]() | Renegade1 | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
241187 | 141 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | P | P | P | 30 | ||||||||||
![]() | SerpentWoman | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
25641 | 130 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | G2 | 11 | ||||||||

nekdo sa tu ma ... takze od 130+ to uz ide dobre ?Renegade2 píše:NO mě padají krásně titany, zkusil jsem rozbít asi 6 metinů 125 a mám 3 magický kameny, chce to expit kluci a děvčata

aspon je o cem klabosittaqDROP píše:Jej,kolko pripevkov do mojej temy
Rekord

Jo fajn aspon někdo se tímhle baví...Saggitarius píše:aspon je o cem klabosittaqDROP píše:Jej,kolko pripevkov do mojej temy
Rekord
mno mizim zas na tiket, tam je to taky pekne

NO dobře, řekl bych, co se týká množství tak jako na 110 levelu to není, ale padají titany hodně zlato a dokonce bych řekl že víc než s dropem 110 což je divnékado píše:nekdo sa tu ma ... takze od 130+ to uz ide dobre ?Renegade2 píše:NO mě padají krásně titany, zkusil jsem rozbít asi 6 metinů 125 a mám 3 magický kameny, chce to expit kluci a děvčata
![]() | Renegade1 | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
241187 | 141 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | P | P | P | 30 | ||||||||||
![]() | SerpentWoman | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
25641 | 130 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | G2 | 11 | ||||||||