Upravený drop vo SWAMPe. Aký máte nato názor?
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- Electrix
- Lv.22
- Dal poděkování: 172 poděkování
- Dostal poděkování: 955 poděkování
Re: Upravený drop vo SWAMPe. Aký máte nato názor?
Nevím proč, ale připadá mi, že se někde stala chyba. Zkoušel jsem všechny druhy meteorů se šamankou 125. Celkový počet zničených meteorů: 26. Průměrný výdělek v cihlách byl asi 2,5kk za jeden meteor s nižším levlem a 500k za meteor s vyšším levelem. Magičáky mi padly všeho všudy dva, kámen +4 žádný, kámen +5 jeden, kámen +6 žádný, pergamen žádný. Esence padaly nepoměrně víc, než dřív, jen jejich prodejem jsem vydělal průměrně 2kk za jeden meteor. Čistý výdělek činil zhruba 105kk (Před touhle úpravou by to byl odhadem zhruba dvoj- až tří- násobek).
Co mi přišlo hodně zvláštní je, že třeba ze zvířat a meteorů vlkodlaka jsem měl u téměř nulový drop (přestože u zvířat je vše pod 125). Jako by byla upravená ta horní hranice dropu, ale ta spodní zůstala při starém (tj. omezení 10+ od moba). Tomu by taky odpovídalo, že největší výdělky jsem měl u meteorů orka, kde jsou příšery asi nejblíže levelu postavy a přitom ještě pod ním. U liliputů a zvířat byly ale výdělky stejně mizerné, jako při starém systému, ne-li možná ještě horší. Tak nevím, jestli jsem správně pochopil to povídání v novinkách hry, ale nemělo to být po téhle úpravě přesně naopak?
(Maličko doufám, že tohle ještě finální úprava není, nebo nám alespoň bude vysvětleno, jak se tedy ten drop počítá.)
Pozn.: Premium jsem neměl, pouze zlodějky.
Jen aby nedošlo k nepochopení: Plošné snížení výdělku? Beru. Ale ať je to tedy napsané na rovinu. Podle toho, co se psalo v novinkách, jsem měl dojem, že se to snížení bude týkat hlavně malých levelů na velkých meteorech.
Co mi přišlo hodně zvláštní je, že třeba ze zvířat a meteorů vlkodlaka jsem měl u téměř nulový drop (přestože u zvířat je vše pod 125). Jako by byla upravená ta horní hranice dropu, ale ta spodní zůstala při starém (tj. omezení 10+ od moba). Tomu by taky odpovídalo, že největší výdělky jsem měl u meteorů orka, kde jsou příšery asi nejblíže levelu postavy a přitom ještě pod ním. U liliputů a zvířat byly ale výdělky stejně mizerné, jako při starém systému, ne-li možná ještě horší. Tak nevím, jestli jsem správně pochopil to povídání v novinkách hry, ale nemělo to být po téhle úpravě přesně naopak?
(Maličko doufám, že tohle ještě finální úprava není, nebo nám alespoň bude vysvětleno, jak se tedy ten drop počítá.)
Jen aby nedošlo k nepochopení: Plošné snížení výdělku? Beru. Ale ať je to tedy napsané na rovinu. Podle toho, co se psalo v novinkách, jsem měl dojem, že se to snížení bude týkat hlavně malých levelů na velkých meteorech.
Naposledy upravil(a) Electrix dne úte 22. kvě 2012 17:18:34, celkem upraveno 6 x.
Návody: Bonusy I. |
Bonusy II. | Biolog | Těžba | Vedení | Talismany
Pomocníci: Skillculator(
) |
Expulator | Lovecké(
) | Mapa pokladu | Dračí věci | Prům. & Pošk. | Dračí věci | Točení bonusů
„Pouze život, který žijeme pro ostatní, stojí za to.“ - [A. Einstein]

Pomocníci: Skillculator(

„Pouze život, který žijeme pro ostatní, stojí za to.“ - [A. Einstein]
-
- Lv.19
- Dal poděkování: 3 poděkování
- Dostal poděkování: 73 poděkování
Jako bonus sem si dneska aktivoval premium ucet, abych dal buff na 130 a videlal. 270 Kc v haji super
-
- Lv.17
- Dal poděkování: 15 poděkování
- Dostal poděkování: 37 poděkování
Ty vysoké lvly už mají luxus výbavu,jim je jedno kolik zarobí ve swampu,ale ti co stále budují postavy mají zas nervy v kýblu.Pokud to má vydělávat jen na lvlech 130+,tak podle toho budou chodit hráči i do válek,respektivě nebudou.A upřímně na co mi je i hodnost,že jsem ve swamp o 30min déle a mám 20kk navíc.
Na ten současný drop je to škoda času... 

Někdy porážka bolí,ale kdo umí prohrávat,umí i žít...
A ti druzí prohrávají sami se sebou.
A ti druzí prohrávají sami se sebou.
-
- Lv. 18
- Dal poděkování: 4 poděkování
- Dostal poděkování: 22 poděkování
tady jde udelat od 110.....141 jen na ezo tak nepotrebujes luxus vybavu aby si domlatil level.....das do veci ezo a jedes....spis slo o ten vydelek kolik si vydelaval.....na tom lvl velkym
uz tady tomu nerozumim......
Mam te rad :-*
Mam te rad :-*
- Ghibli
- Lv.24
- Dal poděkování: 506 poděkování
- Dostal poděkování: 582 poděkování
Nejdřív jedno upřesnění = v SD2, pokud se dobře pamatuju, se neupravoval drop - ale upravilo se chování mobů. Před úpravou tam totiž stačilo zaplášťovat, seskočit a naskočit na koně a celá místnost mobů byla rázem u vás. To se týkalo i střelců - štírů a hadů - takže to stačilo jen posekat, aniž by hráč musel z koně a běhat za nimi po místnosti. Po úpravě se střelcům vrátila vlastnost, že už nešli až k hráči, ale stříleli z patřičné dálky a každý typ moba (štír, pavouk, had) měl vlastní rychlost. Takže ve finále po zaplášťování k vám naběhlo několik různě rychlých vln mobů a střelci zůstali v povzdálí.
No a tímhle se "upravil" drop, protože před úpravou to tam padalo (drop i yangy) královsky a po úpravě... už ne. Například já jsem tam po zavedené úpravě ukončil karieru svého dropera.
---------------------------------------
Omlouvám se - nečetl jsem celé téma - jen prvních deset stránek - ale nechápu, co bylo přesným záměrem úpravy dropu ve Swampu....?
Pokud bylo potřeba upravit drop - ano - ale hlavně hráčům s vysokým levelem (130+), kteří si ve většině dělají druhou dropovací postavu (110, EZO), protože jim to padá málo.
Pokud bylo potřeba vyhnat ostatní 110 z Ezoteriků - na co? - ve Swampu jsou 4 místa s vyšší koncetrací EZO mobů, respawnují se meteory Zmutovaných a dvě místa s meteory Bažin. To fakt nějaká 130 nedokázala na 4 Cháčkách najít v tomhle seznamu místo?
Pokud tohle má motivovat k tomu, aby si hráči víc expili hlavní postavy - na co? Není ani nová mapa, Nejsou věci a není se za čím hnát a kromě několika hráčů není 140 nijak motivující číslo. A ještě: Karma je dlouhodobá akce a pokud bude padat jen ve Swampu, tak taky není kam pospíchat. Jenom Karmu z G na P trvá udělat 4 měsíce (pravidelně 3x denně).
ZÁVĚR: mám z těch dvou let, co tu hraju, zažité, že dropovací postava je ke hře potřeba a všechny mapy jsou na to i nastavené. Nevadí mi to, si udělat dropera-y. Proč ale najednou měníme osvědčenou strategii ve hře?
No a tímhle se "upravil" drop, protože před úpravou to tam padalo (drop i yangy) královsky a po úpravě... už ne. Například já jsem tam po zavedené úpravě ukončil karieru svého dropera.
---------------------------------------
Omlouvám se - nečetl jsem celé téma - jen prvních deset stránek - ale nechápu, co bylo přesným záměrem úpravy dropu ve Swampu....?
Pokud bylo potřeba upravit drop - ano - ale hlavně hráčům s vysokým levelem (130+), kteří si ve většině dělají druhou dropovací postavu (110, EZO), protože jim to padá málo.
Pokud bylo potřeba vyhnat ostatní 110 z Ezoteriků - na co? - ve Swampu jsou 4 místa s vyšší koncetrací EZO mobů, respawnují se meteory Zmutovaných a dvě místa s meteory Bažin. To fakt nějaká 130 nedokázala na 4 Cháčkách najít v tomhle seznamu místo?
Pokud tohle má motivovat k tomu, aby si hráči víc expili hlavní postavy - na co? Není ani nová mapa, Nejsou věci a není se za čím hnát a kromě několika hráčů není 140 nijak motivující číslo. A ještě: Karma je dlouhodobá akce a pokud bude padat jen ve Swampu, tak taky není kam pospíchat. Jenom Karmu z G na P trvá udělat 4 měsíce (pravidelně 3x denně).
ZÁVĚR: mám z těch dvou let, co tu hraju, zažité, že dropovací postava je ke hře potřeba a všechny mapy jsou na to i nastavené. Nevadí mi to, si udělat dropera-y. Proč ale najednou měníme osvědčenou strategii ve hře?
![]() | YMIR | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() ![]() | |||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
+200k min. | Chunjo | ReLions | 141 | 6P | full | P | P | P | Meripa |
-
- Lv.39
- Dal poděkování: 83 poděkování
- Dostal poděkování: 178 poděkování
ja ako ninja to nemam v premene problem dat ale zas ten teras som dost na pochybach ci zarobim vobec na kulicky ...jitro píše:tady jde udelat od 110.....141 jen na ezo tak nepotrebujes luxus vybavu aby si domlatil level.....das do veci ezo a jedes....spis slo o ten vydelek kolik si vydelaval.....na tom lvl velkym
Lidi, s blbejma nikdy nediskutujte. Jednak je to ztráta času a jednak jim prokazujete laskavost, že je vůbec berete na vědomí. Jan Werich
© kado 2014
We are workout
© kado 2014
We are workout
- nicoletta
- Lv.15
- Dal poděkování: 26 poděkování
- Dostal poděkování: 15 poděkování
absolutní nesmysl!!!!!to, že se myslíte, že každej má dropa na 110lvl a padá mu milion průtů za swamp a s hlavní chodí jenom expit je neskutečná blbost!!!mám lvl 115 jsem bez dropa a za swamp ted nemám absolutně nic!!!!
za mě rozhodně nee!!!!a těm co se to líbí, fakt nechápu, ptže na dropovi jim to padalo i před tim!!!né každej má čas si udělat ještě dropa na 110....

za mě rozhodně nee!!!!a těm co se to líbí, fakt nechápu, ptže na dropovi jim to padalo i před tim!!!né každej má čas si udělat ještě dropa na 110....

- Johanides
- Lv.23
- Dal poděkování: 32 poděkování
- Dostal poděkování: 43 poděkování
aby sme pri metine trávili viac časuGhibli píše:co bylo přesným záměrem úpravy dropu ve Swampu....?
viac potrebovlai k hre SD
čiže viac platili prevádzkovateľovi (taká konšpiračná teória

Nádej zomiera posledná. Prvý zomiera nepiateľ
End of the story - už len na fóre
100lv dosiahnutý 27.7.2011 war Johanides
Paris 4ever
End of the story - už len na fóre
100lv dosiahnutý 27.7.2011 war Johanides

- Rusila
- Lv.17
- Dal poděkování: 57 poděkování
- Dostal poděkování: 21 poděkování
ElectriX píše:Nevím proč, ale připadá mi, že se někde stala chyba. Zkoušel jsem všechny druhy meteorů se šamankou 125. Celkový počet zničených meteorů: 26. Průměrný výdělek v cihlách byl asi 2,5kk za jeden meteor s nižším levlem a 500k za meteor s vyšším levelem. Magičáky mi padly všeho všudy dva, kámen +4 žádný, kámen +5 jeden, kámen +6 žádný, pergamen žádný. Esence padaly nepoměrně víc, než dřív, jen jejich prodejem jsem vydělal průměrně 2kk za jeden meteor. Čistý výdělek činil zhruba 105kk.
Co mi přišlo hodně zvláštní je, že třeba ze zvířat a meteorů vlkodlaka jsem měl u téměř nulový drop. Jako by byla upravená ta horní hranice dropu, ale ta spodní zůstala při starém. Tomu by taky odpovídalo, že největší výdělky jsem měl u meteorů orka, kde jsou příšery asi nejblíže levelu postavy a přitom ještě pod ním. U liliputů a zvířat byly ale výdělky stejně mizerné, jako při starém systému, ne-li možná ještě horší. Tak nevím, jestli jsem správně pochopil to povídání v novinkách hry, ale nemělo to být po téhle úpravě přesně naopak?
No já to celé chápala tak, že to mělo být jak cv2, tedy aby padalo pořad i na vysokem lv a malemu lv aby víc padalo na malem lv meteoru.
Jenže mlátim ezo nic, Orky nic zvěř nic akrát ty esence to je jediné +.
Další věc co mě vrtá hlavou co ninje v proměnach ?Co chodily na 130 pač sou na stejném místě ?To má hledat v proměně kde se zrovna něco oběví?

Nojono jejich vylepšovaky asi jako ten 'sexi' nazev Ekura projectnicoletta píše:absolutní nesmysl!!!!!to, že se myslíte, že každej má dropa na 110lvl a padá mu milion průtů za swamp a s hlavní chodí jenom expit je neskutečná blbost!!!mám lvl 115 jsem bez dropa a za swamp ted nemám absolutně nic!!!!
za mě rozhodně nee!!!!a těm co se to líbí, fakt nechápu, ptže na dropovi jim to padalo i před tim!!!né každej má čas si udělat ještě dropa na 110....![]()

-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Nonepovideeej « čtv 6:02 pm »

@
Mionix « čtv 5:47 pm »

@
Mionix « úte 7:17 pm »

@
p4tresss « úte 3:56 pm »

@
Suko201 « ned 11:52 am »

@
Bisky « sob 9:44 pm »