jak to že jsi -69 ?MXW píše:Ahoj!
Já byhc to úplně nezatracoval... Tady na to aby si měl SD užnepotřebuješ KČ, stačí něco prodat přes BM...
Jinak... Já sjme -69...
S úctou MXW...
Black Market
- neil
- Lv.14

- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 1 poděkování
Re: Black Market
- Saggitarius
- Game Administrator

- Dal poděkování: 8 poděkování
- Dostal poděkování: 2825 poděkování
nic proti, ale matematika ti nic nerika ze ?Metinar píše:Už jim jde pomalu fakt jenom o SD
nekdo koupi predmet a SD se prevedou na jinou postavy, my z toho nemame nic
dotycny ktery neco prodal si v BM muze vybrat opet neco jineho, opet z toho nemame nic
atd.
jiste nekdo si treba vybere odmenu v IS, ale to by udelal puvodni majitel tech SD stejne
takze at pocitam jak pocitam, nevim kde udelali soudruzi chybu, ale zisk z toho teda nekouka
[GA]Saggi
Ekura tým
Pokud máte nějaký problém, kontaktujte nás na http://www.ekura.cz/herni_ucet/support
Ekura tým
Pokud máte nějaký problém, kontaktujte nás na http://www.ekura.cz/herni_ucet/support
a i kdyby tak co. oni jsou normalni firma. tak se musi chovat komercne. myslite, ze by to delali zadarmo? ty vase spamy na tiketu atd.
Tak tu nehrajte nikdo vás nenutí tuto výhodu používat klidně vypadněte aspoň tu bude víc místa ..
-
WarriorCz
- Lv.17

Metinaři... myslíš si že ten provoz je zadara??? Jenom počítač na kterém je sindi je spuštěné musel stát XX XXX Kč! A pokud vím tak práva na P server stojí taky aspoň 10 000kč. A ten internet a pojistka asi taky není nejlevnější
A Saggi s Diaronem na tom taky musí něco vydělat. Pořád se snaží všemožně zlepšit server, takže i kdyby... tak co jako??? Já sám jim poslal 300Kč - ne jen kvůli SD ale taky jako poděkování za nejlepší P server 
- despr
- Lv.20

- Dal poděkování: 9 poděkování
- Dostal poděkování: 121 poděkování
Mohla by kulička proměny ukazovat o jaký tip jde při vkládáni do BM? Mám více druhů a nevím co prodávám.
- Saggitarius
- Game Administrator

- Dal poděkování: 8 poděkování
- Dostal poděkování: 2825 poděkování
ha chybicka se vloudila, ja to tam vkladal ale asi neulozildespr píše:Mohla by kulička proměny ukazovat o jaký tip jde při vkládáni do BM? Mám více druhů a nevím co prodávám.
hned to bude
EDIT: Hotovo vlozeny casove a typove zaznamy
[GA]Saggi
Ekura tým
Ekura tým
- despr
- Lv.20

- Dal poděkování: 9 poděkování
- Dostal poděkování: 121 poděkování
DěkujiSaggitarius píše:ha chybicka se vloudila, ja to tam vkladal ale asi neulozildespr píše:Mohla by kulička proměny ukazovat o jaký tip jde při vkládáni do BM? Mám více druhů a nevím co prodávám.
hned to bude
Edit: tomu říkam rychlost
Naposledy upravil(a) despr dne úte 30. srp 2011 20:14:38, celkem upraveno 1 x.
-
WarriorCz
- Lv.17

Jestli už velký Saggitarius má kicks tak no nevím kam ten svět spěje...Saggitarius píše:ha chybicka se vloudila, ja to tam vkladal ale asi neulozildespr píše:Mohla by kulička proměny ukazovat o jaký tip jde při vkládáni do BM? Mám více druhů a nevím co prodávám.
hned to bude
-
xFlamCrooSx
- Lv.6

- Dal poděkování: 3 poděkování
Já bych tam ještě připsal kdo to prodává protože nemám SD a náký věci se mi líběj tak bych je koupit za Yangi