Podcenovani samanu

Prostor k diskuzi o sličných šamanech oplývajících léčivými schopnostmi i těch, kteří vládnou mocí draka.
Rascona
Lv.1
Lv.1
Dostal poděkování: 2 poděkování

Re: Podcenovani samanu

Příspěvek od Rascona » sob 19. bře 2011 21:20:20

Nepatří to sem já vím ale prodám šamanku řev draka,střílení na draky,kritk a požehnání P(4xP) prosím pište nabídky :D
Som chlapec tak mi nepíšte či svámi budem chodiť
milujem siNDICATE najlepšia hra sveta
Si zabil !

SpraTekk
Lv.17
Lv.17

Příspěvek od SpraTekk » ned 20. bře 2011 1:46:48

PChe šaman ... nebo jak říkám já ... "mrcha s vějířem" no nevim proč je podcenovat.. :D Ani se nenaděleje a healer má hned plno .. :D a Drak ... mno kritik .. a pápá .. :) šaman je postava jako každá jiná .. :) každej je dobrej pvp pokud se umí ;)
Končím... točit bonnusy za 7 miliard a nemít nic ... zbytečně sem tu ztrácel čas.. a teď to vím ...

DonDani
Lv.6
Lv.6

Příspěvek od DonDani » ned 20. bře 2011 21:26:10

Healer :-* :)) si s nim davam polku ludi.. 77 lvl a ninja 102 a war 93 sa snazili a padli :)
Chunjo

DonDaniel - 77 Healer (PvP)
Osetrit P | Vrh P | Zarikat P | Bezet g2 | Drap 8

DonDanieDrop - aura 61 (Drop)
aura G1 | zurko G1 | Padit M1

MT2 Je hra nie zivot. Zi svoj zivot. A nies svoju postavu.

D3NJIs
Lv.28
Lv.28
Dal poděkování: 264 poděkování
Dostal poděkování: 73 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od D3NJIs » ned 20. bře 2011 21:27:26

A víte, že je šaman nej postava?
Proč by jinak hráči potřebovali jejich pomoc? :D
Obrázek

NoExit
Lv.2
Lv.2

Příspěvek od NoExit » čtv 24. bře 2011 9:24:36

Zdravim.. tak ja sam sem hral na "Elrohliku" za wara auru.. :? dotahl sem to na lvl 97... od lvl 75 se bez item-shopu nepohnete :) vetsina lidi s lvl 75+ to pochopila.. no samemu mi je to lito protoze u meho lvlu 84.. sem zacinal stretavat coraz vice a vice waru... :cry: tedka 90% z Metin2.CZ sou warove... je to uz o nicem... a tak se mi war uplne znechutil.. proto ted zatinam hrat na sindicate nemohu se jeste poradne rozhodonout za co pujdu ale vidim to asi za samana draciho... jako lvl 42 sem daval s 2x G1 warou lvl 40-70lv ninje sury take... a war mohl bejt jaky chtel... ani silne telo mu nepomohlo... saman ma vyhodu ze ma magicke kouzla to jiste jako sura BM.. takze war mental nema sanci v boji s samanem drakem.. to je asi vsechno :o) reknu Vam jeste jedno "JINNO4EVER!" jinno neopustim :) kdyby neco PM sprava... jmeno ve hre sem nenapisu protoze pak bych se neodklikal z PM kdyby nekdo chtel vedet staci napisat PM spravu na foru tady :) zatim se s Vama loucim a preju hodne stesti do hry! :o) ;) ;) ;)
WeiseLehrer
šaman healer
lv 89
Full P

Shinsoo
Cech RefRage

Fight to death ;)

Žampion
Lv.21
Lv.21
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od Žampion » čtv 24. bře 2011 14:13:39

Jestli mužu poradit rozjed dračího šamana,mel jsem ho a super,jenže me už sr...lo "buff pls" a věty podobné,ale na PvP luxus hlavně do válek a na 1vs1 vše krome healera,ten se uléčí...Teď expím na WP surovi a doufam že na lvl 105 bude good na PvP (momentálně zrušit kouzlo nestojí za nic na mým lvl)
AmoresPerros
Dragon shaman --- 119lvl.

Drop na prd,exp naprd...nehraju.

"Jak se do lesa volá,tak z lesa draci řvou"
Zvon záhrobí+9 46% prumkahttp://m2.sindicate.cz/forum/viewtopic.php?f=14&t=50031

Hestia
Lv.4
Lv.4
Dal poděkování: 12 poděkování
Dostal poděkování: 3 poděkování

Příspěvek od Hestia » stř 06. dub 2011 18:28:29

S tím, že v šamanech nikdo nevidí protivníka, to je svatá pravda a myslím, že je to velká chyba. ;) Ale nejvíc mě dokáže vytočit, že z okolí na svou maličkost slyším stále jen "dej mi buff" buff pls" "buff"...
Šamani nejsou služky, ale plnohodnotné postavy. Bohužel plno hráčů v nich vidí jen poskoky...
Slova jsou nevyčerpatelným zdrojem kouzel schopným bolestně zraňovat, ale i léčit.
Obrázek

Nowasek
Lv.14
Lv.14

Příspěvek od Nowasek » čtv 07. dub 2011 10:02:28

no ja myslím že už je to jinak. každý už ví jak je šaman silný jak drak tak heal. jinak by se tak na šamany nepripravovali a nedělali obrany. znám to na vlastní kůži a semnou určitě další hráči. o tom buffovani to je si myslím zbytečný rozebírat. někdo na buffa nadava někdo zas ne. 90% hracu na metinu ma svoje buffy. ten kdo ho nema ma za ženu samana draka. pokud někdo rve po někom at da buff ignorace. pokud normalně rekne nemusi prosit proč ne. klidně nabuffovat.
NowasekxP šaman healer lv108
Říše shinsoo
Cech Povoden

leshrac
Lv.7
Lv.7

Příspěvek od leshrac » čtv 07. dub 2011 16:00:42

Velmi zajímavé věci jsem se tu dočetl :lol: . Jen tak mimochodem temná ochrana mi už na G1 dávala 75% snížení poškození. Pokud pořádného PvP healera tak Malchuse. Přes strach na P mi dal jen bleskovým vrhem za více než 28k :) . Jinak šamani obecně těží z rychlosti obnovy svých kouzel (healer obzvláště :) ) Vždy mě baví jak si lidé stěžují, že utíkám. Pro mě ale jen podstatné že nepřátelé umírají. Pokud chcete pořádného PvP dračího šamana vsaďtě hlavně na pomoc+střílení+talík. Na 69 následuje požehnání (které ovšem nepotřebujete pokud máte špičkovou výbavu), takže je možné ho nahradit i řevem. Následný silný útok z dálky talismanem na útočícího wara s následným řevem ve většině případů stačí nato aby soupeř lehnul :D .

yatchman
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 24 poděkování
Dostal poděkování: 158 poděkování

Příspěvek od yatchman » pát 08. dub 2011 15:47:23

leshrac píše:Velmi zajímavé věci jsem se tu dočetl :lol: . Jen tak mimochodem temná ochrana mi už na G1 dávala 75% snížení poškození. Pokud pořádného PvP healera tak Malchuse. Přes strach na P mi dal jen bleskovým vrhem za více než 28k :) . Jinak šamani obecně těží z rychlosti obnovy svých kouzel (healer obzvláště :) ) Vždy mě baví jak si lidé stěžují, že utíkám. Pro mě ale jen podstatné že nepřátelé umírají. Pokud chcete pořádného PvP dračího šamana vsaďtě hlavně na pomoc+střílení+talík. Na 69 následuje požehnání (které ovšem nepotřebujete pokud máte špičkovou výbavu), takže je možné ho nahradit i řevem. Následný silný útok z dálky talismanem na útočícího wara s následným řevem ve většině případů stačí nato aby soupeř lehnul :D .
Nechápu, cos myslel tím "přes strach na P"...pokud vím, strach nemá na kouzla ani nejmenší vliv...
Hraju, protože jsem debil...

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ TomasFoxx « pát 10:01 pm »
ona je slunicko
ale ja ji mam rad
vklidu
@OrangEE,  vsak pockej, zachvili dostanem zprdnuto, ze nema na blbosti cas a mela toho hodne a ted uz to nemuze najit
@ OrangEE « pát 9:59 pm »
@TomasFoxx,  "tady si všichni všechno pamatují a ví" tento citát úplne sedí na Nessu :D
@ TomasFoxx « pát 9:58 pm »
:D :D
@ OrangEE « pát 9:56 pm »
@LittleNessa,  to je moc dlhý nadčas v práci
@ TomasFoxx « čtv 8:37 pm »
@miselnovakova,  vporadku smudlo
@ miselnovakova « čtv 8:33 pm »
dobre dobre prepáč :D
@ TomasFoxx « čtv 8:31 pm »
@miselnovakova,  ja pocitat umim, neboj 😂 ale obcas je ten assist jen za 1cb, takze to neni presny
@ miselnovakova « čtv 8:26 pm »
TomasFoxx píše: jinak muzete nam pridat do statistik z valky assisty? hezky smutne koukam
88 si mal dnes, ved si len zrátaj killy x8 a odčítaj od celkového a dostaneš počet cb za asisty :D či to podrobnejšie chceš?
@ TomasFoxx « čtv 8:09 pm »
jinak muzete nam pridat do statistik z valky assisty? hezky smutne koukam
@ TomasFoxx « čtv 8:09 pm »
@LittleNessa,  porad cekame hej
@ OrangEE « čtv 12:48 pm »
@TomasFoxx,  tady si všichni všechno pamatají a ví
@ TomasFoxx « čtv 12:46 pm »
LittleNessa píše: Mě by se líbilo, kdyby šla generace zobrazit jinak než 10. Lv 160 např .. kdyby to mohlo být součet všech lvlu generací .. Např. Delian ( 3340 ) :D
mne*
@ LittleNessa « čtv 12:46 pm »
TomasFoxx píše: ty beres vsechno hned agresivne
Neberu ... jen mi moc hlava nebere jak tu někteří reagovali na mojí adresu, přitom to bylo úplně mimo a ukazuje se to ve hře více a více :D
@ LittleNessa « čtv 12:44 pm »
Mě by se líbilo, kdyby šla generace zobrazit jinak než 10. Lv 160 např .. kdyby to mohlo být součet všech lvlu generací .. Např. Delian ( 3340 ) :D
@ OrangEE « čtv 12:40 pm »
bolo to super.. toto je také, že si to človek nevšimne tie hodnosti
@ LittleNessa « čtv 12:39 pm »
Já to někde tuším i psala .. mě se líbilo v úplném počátku hry, kdy byly pvp hodnosti jen textově a byly odlišeny barvou .. to bylo pěkny
@ OrangEE « čtv 12:38 pm »
Vojevudce vošlo :D
@ LittleNessa « čtv 12:38 pm »
Tak nezní to marně úplně .. ale chápu že se to zarazilo v úplném počátku, protože např mít vedle nicku Lepší než Agamemnón .. nevím kam by se to vlezlo :D
@ OrangEE « čtv 12:35 pm »
čo by bolo? Zachránce oblohy lv 3? :D to nedáva nejak zmysel
@ OrangEE « čtv 12:34 pm »
@LittleNessa,  čo ja viem pamätám si len to, že išli z vehlasu a z války.
@ TomasFoxx « čtv 12:34 pm »
ty beres vsechno hned agresivne
@ TomasFoxx « čtv 12:34 pm »
tvl ja v ty dobe snad ani nehral, to chci jen videt, klid
@ LittleNessa « čtv 12:33 pm »
Hned ze začatku co ty výzvy přidali šlo mít čudlaře a další ale nevadí :D tady si všichni všechno pamatují a ví
@ OrangEE « čtv 12:32 pm »
Teším sa
@ LittleNessa « čtv 12:32 pm »
Oka, NP :-D tak odpoledne až budu doma z práce klidně pošlu ..
@ TomasFoxx « čtv 12:32 pm »
@LittleNessa,  uka
@ OrangEE « čtv 12:31 pm »
@LittleNessa,  chcem, pretože keď som hrával predtým to tak nebolo, tak ma to veru zaujíma
@ LittleNessa « čtv 12:30 pm »
Chceš vidět screen jak mám textovou hodnost z první výzvy u rybaření? ty nesmysle ;-)
@ OrangEE « čtv 12:27 pm »
@LittleNessa,  btw hodnosti z výzev boli len grafické, hodnosti z vehlasu a války boli textové. čiže nezmysel :D
@ OrangEE « čtv 12:26 pm »
@LittleNessa,  och, textové som mal radšej než tieto hviezdičky
@ LittleNessa « čtv 11:39 am »
Textové hodnosti už nejdou nějaký ten rok. Myslím, že tenkrát se to zrušilo, protože některé názvy hodností z výzev byly moc dlouhé na to aby byly slovně vedle nicku postavy.
@ Revus « čtv 11:29 am »
Je tu někdo kdo přidával 3 talík skrz raznici? Na kolik pokusu vyšla?DÍk.
@ OrangEE « stř 11:58 pm »
@ChunjoKing,  by malo, maš pravdu :D ale nejde
@ ChunjoKing « stř 10:56 pm »
@OrangEE@OrangEE,  v launcheri hry v nastaveniach by to malo ísť
@ OrangEE « stř 6:37 pm »
Prečo nejdu písomne hodnosti?
@ Revus « úte 10:29 pm »
know how hry?
@ Bisky « pon 6:18 pm »
Vybraným testerům byly do SZ odeslány pozvánky na Discord. :hello:
@ Mionix « sob 7:36 pm »
@Revus,  Nezlobte se na mě, ale některé věci jsou know-how hry a tedy nesdělujeme jak to je. ;-)
@ TomasFoxx « pát 7:27 pm »
@Revus,  asi nikdo nevi kamo
@ Revus « pát 7:06 pm »
dik za odpoved
@ Borda91 « pát 4:31 pm »
Tak jsem si to tu pročetl a dodal bych pár bodů. 1. To že jde krále udělat se 109 ve střední po vyexpení na 110 už bylo hlášeno v době kdy se to stalo poprvé. To jest tuším rok 2021. V té době to ale fungovalo alespoň tak, že postava si udělala cb, zasvěcení a posunula se do velkých (počítáme klikání biologa a karmy). Bohužel se na to po zavedení generací nemyslelo. 2. To že můžeš po generaci hrát svým jménem za všechny chary je pěkné, bohužel v době kdy každý už ty postavy má založené se jménem které si stejně zvolil. 3. Obhajuješ tu sloupy. To že sloupy zničili ekonomiku je fakt a pokud ti přijde normální, že ti hráči to většinově prodali za reál a vydělali si na tom nemalé peníze ti přijde normální? 4. Velké války téměř umřeli. Jednou je více lidi v modré pak zase nejde nikdo. Bohužel na to jak to s PvP jde z kopce se poukazovalo dlouho a nic se nedělo a teď je dost pozdě. Není to tak dávno kdy v modré bylo 10+ a v red a žluté 8 lidi dohromady. 5. Bohužel lidi jako Nessa nepochopili účel středních válek a radši v nich zůstanou navždy. Proč tedy teď neválčíš velké války? Když máš "Plnohodnotné PvP" . Někoho tu osočuješ a tvrdíš lepší časy válek. Jdeš tedy střední válku 2x týdně. Opravdu si nenajdeš čas byť na jednu velkou válku. 6. Proč postavy které mají vše hotové jdou do těch středních? Protože si chtějí zahrát, ale ne do nekonečna tam být. Když se zlepší velké války vrátí se tam s generacemi tak proč by si ty války neužili tam když velké jsou teď jaké jsou. Ale pořád je tam rozdíl toho že oni tam mohou jít kdykoliv zpět. Což se u tebe a jiných dalších řici nedá. Protože pokud si byla za nově vyexpenou postavu, kam ji posuneš což má být účelem celé hry? Uděláš 105 bio skin a budeš dělat zasvěcko do nekonečna.
@ TomasFoxx « pát 3:20 pm »
@Soulicek,  ne ty jsi nejlepsi
@ Soulicek « čtv 10:59 pm »
stara cidonka bola najlepšia mapa ktorú kedy ekura mala tbh kto plakal že sa tam zabijaju PVM hráči bol na hlavu padnutý
@ Revus « čtv 10:05 pm »
Ahoj, ovlivnuje úspěšnost přidávání raznic ( třetí talisman) zručnost? Nebo čistá postava má uplně stejnou uspesnost jak zrucka P, diky
@ TomasFoxx « čtv 9:51 pm »
xdddd
@ Revus « čtv 9:50 pm »
zdegenerovany jsme vsichni az moc xd
@ TomasFoxx « čtv 9:50 pm »
nechce nekdo zgenerovat healera se spellama L? pujcil bych si ho na stredni valku
@ Revus « čtv 9:38 pm »
Ahoj, ovlivnuje úspěšnost přidávání raznic ( třetí talisman) zručnost? Nebo čistá postava má uplně stejnou uspesnost jak zrucka P, diky
@ LittleNessa « čtv 5:43 pm »
Nezajímalo to akorát 3 lidi, kteří si jedou zase to své ve velké war včetně tebe jako PvM hráče, který war nechodí vůbec :-D
@ LittleNessa « čtv 5:42 pm »
Bohužel fórum ekury nevyužívá dostatečný počet lidí, kteří tu střední válku hrají jako já.. Dej mi kontakt :-D ukážu ti screeny z DC i ze hry jak to co jsem tu psala nikoho nezajímá ... mile ráda ;-)
@ Relly « čtv 5:40 pm »
@LittleNessa,  No vidíš, takže něco jako tvůj názor ohledně středních, který se tu snažíš hájit už od úterka.
@ LittleNessa « čtv 5:38 pm »
Nemám tam dál nic, pro mě názor člověka, který používá PvP jen k zabíjení pvm hráčů ať ve staré CIDO nebo nedávno v entu nemá smysl, takže tak ... :-)
@ LittleNessa « čtv 5:37 pm »
To také jak říkáš, ale podle mého se to odebralo kvůli těm bojům, protože lidi co chodili jen war a byly v sobotu na prvním místě byly ohrožení právě tím, že se někdo šel posekat do cido.. Stačilo to udělat 1-2x si jít zabojovat a výsledek tabulky se hned otočil.
@ Relly « čtv 5:37 pm »
Ten drop byl právě kvůli tomu, že se tam loví a člověk riskuje. Já tam kupodivu taky chodil s PVM postavou, divné, co ? Tudíž i já padal na kouzlo. Tak co tam máš dál ?
@ Hakan « čtv 5:34 pm »
Koupě 20CB už je hodně dávná historie. To šlo když dobře hodně na začátku staré cido a taky hodně rychle se to odebralo, právě skrz rigování krále
@ LittleNessa « čtv 5:34 pm »
A jelikož tvojí postavu bohužel dobře znám i herně, vím že ji tam chodil hlavně lovit ... drop nastal až po trýznivém mučení pvmek co to vzali a odešli, protože se pvp hračum nemohli rovat
@ LittleNessa « čtv 5:33 pm »
Určitě si tedy pamatuješ systém jak to fungovalo u velitele šlo koupit 20 CB pro vstup .. takže když si někdo PvM koupil 20CB aby mohl jít dropovat chceš říct, že to byla chyba u nich? Když přijede z ničeho člověk s PvP a zabije je na kouzlo? :-D

Who is chatting

offline Makarov 
offline Mionix