Jo, protože nejsem miliardářUltimateWhie*** píše:Sbírání věcí![]()
![]()
![]()
Jinak Ele pěkná práce jako vždy..
Taky jsem se nad tím smál ;-D "sběrač"UltimateWhie*** píše:Sbírání věcí![]()
![]()
![]()
Ježíš každý nějak musí vydělávat, ne?WpLegend píše:Taky jsem se nad tím smál ;-D "sběrač"UltimateWhie*** píše:Sbírání věcí![]()
![]()
![]()
Jinak ta aplikace pěkná palec nahoru
Podle mě se to hodí i na jiné věci třeba např. Někdo neví třeba kde hledat "Divoký lukostřelce" ví jen to že v 2 městě tak takhle stačí už jen kouknout na tohle a hned bych věděl souřadnice a řekl bych je tomu dotyčnýmu aniž bych do 2 města jezdil...ElectriX píše:Na přání jsem přidal možnost odečtení souřadnic klepnutím myší do mapy. Sice mě zrovna nenapadá využití, ale ti z vás, kteří zběsile a bez účinku klikali na mapu, mají teď alespoň další hračku
...
Klik
(pokud by někdo měl problém a funkce se mu nezobrazovala, stačí stisknout CTRL+R pro načtení nové verze)
pro D3NJIs: Tak posílej, jestli není tajný...
To zní rozumně - jsem rád, že jsem to nedělal zbytečněZeddy píše:Podle mě se to hodí i na jiné věci třeba např. Někdo neví třeba kde hledat "Divoký lukostřelce" ví jen to že v 2 městě tak takhle stačí už jen kouknout na tohle a hned bych věděl souřadnice a řekl bych je tomu dotyčnýmu aniž bych do 2 města jezdil...
PS:Když kliknu třeba na jinou mapu tak ten dojelšek zmizí "Speciální poděkování, By ElectriX atd..)