Questy?

Archív návrhů, které byly buď uzavřeny, nebo zrealizovány.

Přejete si podobné questy?

Ano.
69
93%
Ne.
4
5%
Je mi to jedno.
1
1%

Celkem hlasů: 74

terpen
Lv.16
Lv.16
Dal poděkování: 101 poděkování
Dostal poděkování: 53 poděkování

Re: Questy?

Příspěvek od terpen » ned 10. čer 2012 18:59:07

Za chyby se předem omlouvám, a vaše nadávky je neodstraní, alespoň se pobavím.

Questy, se mi velice líbí líbí, jenom bych dodal pár maličkostí:
Dal bych jim pořádný děj. Aby to člověka vtáhlo. Myslím že kdyby saggi hodil soutež kdo napíše PRO příběh, návrh questu dostane odměnu, ovšem když se mu bude líbit, tak by se myslím na fóru našlo dost lidí kteří by do toho šli. (Justice neberte to jako že chci pro Vás konkurenci :D )
Dále, questy dle lvlu mi příjde jako ohraná verze, myslím že novinky by se neměli soustředit na lvl, ale na schopnosti a skill hráče. Co takhle dát quest po doknčení kompletního biologa? Co tak dát do questu modrou smrt (škoda že je teď tak slabá). Co tak dát tam kováře.
Například quest oheň vyhasl, ohnivá země cože a Vy tam plácnete lvl 135. Né do 7. patra rokle i to je málo. Mám pro tebe naléhavý úkol. Magický křišťál máme zpět, ale během doby, kdy byl ztracen, nám oheň vyhasl. Zašel bys prosím do Ohnivé země a přinesl alespoň 200 kusů Ohnivých koulí?
co takhle zkusit
Ahoj hrdino, nutně potřebujeme tvou pomoc! I když máme magický křišťál zpět, magický oheň vyhasíná. Co kdyby jsi zkusil zjistit neco o udržování magického ohně ?
a natáhnout ten quest, zajdi za soonem který ti dá knihu o magickém ohni, zajdi za urielem který to řekne podrobnosti jak se sem magický oheň dostal například:
Kniha píše o šetici hrdinů kteří tento oheň ukradli pánovi smrti, ze samotného srdce země. Tento magický oheň spaluje ohnivé koule. Ohnivé koule, co by to mohlo být? Zkus se zeptat lovce v druhé vesnici ten zná honě pověstí, zkus se ho prosím zeptat na srdce země a duše hříšných.
Yang-shin
Ahoj co potřebuješ?
Ahá tak tebe zajímá srdce země. Ano to místo znám. Múj přítel Hlídač Rokle stráží jeho vstup. Nachází se v Ohnivé zemi. Zajímá tě ješte neco jiného?
Cože ohnivé koule? O tom sem ješte neslišel, zkus se zeptat Strážce Rokle.

Strážce Rokle
Ohnivé koule? Ano tyto extrémně vzácné koule jsou extraktem z hříšných duší uvnitř ďáblovy rokle, možá proto jsou tak vzácné. Ale pozor uvnitř nečeká nic jiné než smrt, také jsem slyšel o vzácném brnení které ukoval sám ďábel pro své posluhovače, ale kdo ví jsou to jen povídky.
zpátky za urielem
Aha, asi nám nezbívá nic jiného než toto místo prozkoumat.
Nééé teď sem toho napsal jednou tolik a pak sem si to omylem smazal, prosím dejte mi facku!!!(teď to psát znova tak radši dvě)
Tak psal sem sem neco typu........ Já to už zapoměl :cry: .
Takže neco jako: Jít 2x do rokle do 7. patra proto že nás pálí ruka je málo třeba tam jít ješte třetí krát protože se nám lahvička roztopí od žáru tu deštičku použít až teď na ochranu od žáru, přidat k tomu vzeklého Yonaha že ničíme jeho práci pak nám řekne že toto je poslední lahvička kterou nám dává :lol: , pak za urielem jít do temného vězení pro runy Gha, Soli a Ji, pak nás uriel pošle za maka-mito na prekovani na runovou deštičku, pak teprva jít dropovat ohnive koule. A z questu na 2 hodky máme s roklí quest na 4 dni :lol: .
Na tento quest nadvazovat Dalším o brnení shell které by chtel kovář, dopis od pacholka který by nám řekl že slyšel o našich hrdinských činech, a HLAVNĚ o tom že sme byli v temném vězení (všíma si toho dúležitého :lol: ), tak aby sme mu skrotili zvíře. A za chvíli tu máme pěknou sérii Questú. Nebyl by problém nadvázat úkolama na získání nových věcí, jen škoda lidí co by si stežovali na to že je nabví delat questy že se chtej nudit v stereotypním swampu, a nemohou si zehnat nové věci, protože questy jsou moc náročné a hráč navštevuje mnoho map a jinde než ve swampu nic neusekají :lol: atď....
Ješte bych možná dodal že by mohlo být dobré(a taky pracné), udelat nekolik možností na splnení questu.

Teď mě napadá tolik věcí ohledně metinu, jen si to uspořádat, tak zatím...

Edit: Tušim ta kurzíva není moc videt..... OU!
P.S. Clon je TOP ma BAN =)

Justice
Lv.23
Lv.23
Dal poděkování: 45 poděkování
Dostal poděkování: 301 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Justice » ned 10. čer 2012 19:29:54

Přiznám se, že na psaní příběhů moc nejsem,
kdyby ses ozval včera a napsals ho ty, tak by se to nějak udělalo.
S tou konkurencí se ani nějak moc netrápím :D
Klidně ať tu i ostatní napíší něco podobného a tým se pak
rozhodne, co bude nejlepší :)

Brala jsem mapy, které se příliš nevyužívají.
Kdybych měla dávat úkoly podle levelu,
tak jsou všechny v kerindoru, rokli a swampu ;)
S tím ohněm se mi líbí spíše to ElectriXovo.
Protože člověk se sám jentak do posledního patra rokle nedostane.
Neříkám, že do sedmého ano, ale není tolik těžké.
Mě osobně by naštvalo, kdybych musela čekat týden,
než se k někomu přifařím na splnění úkolu. Ráda bych, aby
úkoly mohli dělat hráči sami na vlastní pěst a ne s sebou tahat
dalších 20 lidí. Pak by se na to akorát nadávalo.

Myslím si, že úkolů, které máte dělat na několik měsíců máte dost
(herbaření, karma, biolog, zručnost) a teď by mohlo přijít zase
něco rychlejšího :) Přeci jen, to nebude hned. Musí se přitom expit.

Můžem ty úkoly tedy ještě nějak rozvinout.
Napadá mě u sazenic, že by se to mohlo po cestě rozsypat
a začít odznova :D
Ještě bych možná udělala úkol na level 100.
Popřípadě tedy poupravím tak, aby byl nějaký úkol
podobný "Hrotům šípu z offiku", za který by jste byli asi velmi rádi,
především ElectriX, který tento úkol zbožňuje :D

Úkoly Sehnat suroviny a Oheň vyhasl bych už nechala jak jsou.
Jestli má někdo chuť, může zkusit rozvinout ty ostatní tedy :)

terpen
Lv.16
Lv.16

Příspěvek od terpen » ned 10. čer 2012 21:03:27

S roklí musím nesouhlasit, možná jeden je na 4 účty málo ale dvá ji zvládnou(a to mám odskoušené bohužel nemám válečníka na azacha a ten který se mnou chodil už není pohud chcete vedet kde je tak se múžete skuset zeptat v PM :lol: ).
Jinak já jsem psal jin do 7. patra což by měl zvládnout každý, kdo umí aspoň trošku hrát a má na to lvl.
Úkoly typu bio, zručnost, herbaření, karma, to jsou úkoly jenom o tom jak se člově múže přihlášit.
Ohledne toho že by se bude u toho muset expit tak to je ohromná slonina, protože by podporovali zase swamp, dokážete si představit kdyby ste čekala na novinku protože swamp vám hru znechutil a nudí je stereotypní, co je na tom že člověk stlačí medzerník a múže si tři minuty šoupat nohma a pak se přebufovat (popripade kliknout na plášť). Tohle pošle celý tento metin kade ľahšie (nevím jak se tomu říká u vás v česku možná kudy snáž no nechci být neslušný), čekal bych takou nepretržitejší nadvazovanost a né udelám quest a za měsíc dodelam 5 lvlu a ted nevím co bylo v prvním.

Úkoly by mohli být udelány tak aby si je každý dal sám no nekterý těžší na který by jste potřebovala dva lidi by byl dle mého zajímavější jak zabíjet moby na ranu a celý quest spočívá v tom jich tonu najít na mapě.

Mě nejde o to aby úkoly trvali měsíc, ale o to aby se člověk doslova zžil se svojí postavou zjistil jak za ni má hrát, objevil její možnosti. Skuste zjistit u herbaření možnosti postavy :lol:

A to aby hráč na lvlu 135 nevytáhl rokli do 7mého patra? Sagi by pro Vás měl udelat mapu kde by byli lukostřelci, mobky s magickým útokem a aby ty s tím normálním útokem měli málo ZB, a velikou obranu na kouzla. A nač by pak bylo to že se tam hráči dostanou od lvl 296894590456789746+ když to tam nezvládnou. Proč si na privátním serveru nemúže užít člověk s lvl 112, ked to tam zvládne. Jenomže asi je lehčí řict NE, dokud nestrávíš púl roku ve swampu nikam nepujdeš! že ano Justice? Je lehké říct že lvl 141 je nejlepšejšejší, asi to nezměním, tak si budu dál hrát pro sebe po vlastním tempu, aby mi to vyhovovalo, a nebudu psát na fórko věci typu mám lvl 296894590456789747 protože chi být nejlepší ale nepadaj mi věci pro lvl 110 zvýšte jejich drop pro velké lvly protože neumím logicky uvažovat. Pak se múžem divit proč snižujou drop, proč chtejí vyrovávat ekonomiku, když lidi musej expit, a jsou ve swampu prakticky nesmrtelní.

(uklidnění)

Promiňte ale proč, proč jsou asi zde v off topicu každý týden nová a nová témata typu končím? To opravdu chcete skoušet kolik toho my lidé vydržíme? nechte nás hrát si hru pro zábavu. Připravujte Metin pro lidi, a né lidi pro Metin. Prosím vy co máte tu možnost připravovat a podílet se na zlepšování a novinkách na metine, dejte si pohár horkého kakaa a zamyšlete se nad tím k čemu by tu Metin měl být. Tak nás neterorizujte zbytečným expením, protože lidi si to už začali uvedomovat.

Já jen chci aby ty questy nebyli jenom o dvoch hodinách zabíjení potvor s rozdílem 80ti lvlú, představte si to, koho to pak bude bavit?

Justice
Lv.23
Lv.23
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Justice » ned 10. čer 2012 21:13:13

Nemusíš mi tykat ;)
(Snad nevadí, že nevykám já, kdyžtak to napravím)

Nuže ozval ses, co ti vadí, popřemýšlím o tom
a v příštích dnech to nějak zapojím do toho :)

Pokusím se úkoly prodloužit tedy.
Se 100% jistotou ale můžu říct, že nikdy nepodpořím
návrh, aby 2 lidi se dvěma účty šli sami do rokle kvůli úkolu :)
Zkusím to vymyslet nějak jinak.

terpen
Lv.16
Lv.16

Příspěvek od terpen » ned 10. čer 2012 21:44:51

Justice píše:Nemusíš mi tykat ;)
(Snad nevadí, že nevykám já, kdyžtak to napravím)

Nuže ozval ses, co ti vadí, popřemýšlím o tom
a v příštích dnech to nějak zapojím do toho :)

Pokusím se úkoly prodloužit tedy.
Se 100% jistotou ale můžu říct, že nikdy nepodpořím
návrh, aby 2 lidi se dvěma účty šli sami do rokle kvůli úkolu :)
Zkusím to vymyslet nějak jinak.
Ano tykat Vám nemusím :lol: ,
ale příjde mi že odměna by mohla trochu více zodpovídat náročnosti úkolu, uznávám že tento konkrétný by se neoplatil, ale kdyby ste tam chtela přidávat trvalé bonuse, myslím že by měl být obtížnejší úkol a né jenom o tom vyexpit se.

Justice
Lv.23
Lv.23
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Justice » ned 10. čer 2012 21:53:30

:D jééé, tam mělo bejt vykat.
Už pracuji na úpravách ;)

princik
Lv.26
Lv.26
Dal poděkování: 61 poděkování
Dostal poděkování: 18 poděkování

Příspěvek od princik » ned 10. čer 2012 22:10:09

jsem PRO, pěkně sepsané a vymyšlené ;)
PrincBenHur 110 war

Justice
Lv.23
Lv.23
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Justice » čtv 14. čer 2012 16:05:48

Tak nějak asi hotovo :oops:
Všem, kteří mi dali ano - děkuji ;)

Justice
Lv.23
Lv.23
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Justice » sob 16. čer 2012 15:40:59

Koukám, že už nikdo nic nemá, takže zasláno na ticket ;)

Zamčeno

• You do not have permission to post in chat.
@ Hakan « úte 12:40 pm »
Bisky píše:
Hakan píše: Která šla získat v prvním soutěžním týdnu :clap:
Bude další soutěžní týden. :) Dnes nebo zítra vypíšu detaily.
:up:
@ XTYRKYSX « úte 11:41 am »
Prosim nemohli by ste predlzit peceni dortu aspon do 25.6 aby ho mohli ziskat aj tí čo zacali "neskoro"
@ Bisky « úte 11:37 am »
Bude další soutěžní týden. :) Dnes nebo zítra vypíšu detaily.
@ Makarov « úte 11:18 am »
Hakan píše: Já mám problém? :lol: :lol: Myslím, že lidi už nebaví úplně nějaké slovíčkaření furt dokola a tímto způsobem, se jim to vše akorát začíná protivit :)
<3
@ Hakan « úte 11:00 am »
Já mám problém? :lol: :lol: Myslím, že lidi už nebaví úplně nějaké slovíčkaření furt dokola a tímto způsobem, se jim to vše akorát začíná protivit :)
@ Tomori « úte 10:58 am »
Ano, ale v tento moment se opět dostáváme k Vašemu problému. A to je nepozornost při čtení. Minule jsem Vás odkázala na novinku dnes Vás na ni odkáži znovu: “A samozřejmě, univerzální dílek lze získat různými podpůrnými aktivitami (např. na fóru).” Například neznamená pouze. ;)  
@ Hakan « úte 10:51 am »
Která šla získat v prvním soutěžním týdnu :clap:
@ Tomori « úte 10:47 am »
Hakan píše:
Tomori píše: Dobrý den, dortík půjde péct do 21. 6. (nošení surovin nebude již možné 22. 6. to bude dort upečen).
Jak teda získají pumu ti, co začnou v tom posledním týdnu, kdy je možné dle vyjádření pumu získat?
Dobrý den, mohou využít náhradní část amuletu.
@ Hakan « úte 10:24 am »
Tomori píše: Dobrý den, dortík půjde péct do 21. 6. (nošení surovin nebude již možné 22. 6. to bude dort upečen).
Jak teda získají pumu ti, co začnou v tom posledním týdnu, kdy je možné dle vyjádření pumu získat?
@ LazyMole « úte 10:09 am »
děkuji za vyjasnění! :D
@ Noaco « úte 10:08 am »
ahá, takže to je za soutěžní týden těch večerních eventů, mě pár lidí tvrdilo zase jiné blbosti :D dobře děkuji :)
@ Tomori « úte 9:49 am »
LazyMole píše: Neví někdo jak to je s těma soutěžema tady? V infu na ekuře píšou že můžem získat až dvě části amuletu, já dostal jednu část univerzální a teď nevím kam si mám poslat tu druhou, je to prvná část nebo taky univerzál?? Někde na foru jsem zase viděl že jak tipovačka tak blahopřání musí jít na jiné postavy
Dobrý den, to má jednoduché vysvětlení :D . Včera dopoledne byla předána první várka dílků ze soutěží na fóru – konkrétně 3. část (spodní levý roh) a zároveň univerzální dílek za určitý bodový součet v soutěžním týdnu (ten s otazníkem). Soutěžního týdne jste se zúčastnil(a) za postavu LazyMole, kam byl univerzální dílek správně předán. Obou soutěží – tipovačky i přáníčka (tedy se stejným dílkem) – jste se zúčastnil(a) až v pondělí večer, takže tyto dílky budou předány v další várce. Každopádně – u obou příspěvků máte uvedené stejné jméno postavy. Proto poprosím, aby bylo jedno z jmen změněno. Děkuji a přeji hezký den.
@ LazyMole « úte 8:12 am »
Neví někdo jak to je s těma soutěžema tady? V infu na ekuře píšou že můžem získat až dvě části amuletu, já dostal jednu část univerzální a teď nevím kam si mám poslat tu druhou, je to prvná část nebo taky univerzál?? Někde na foru jsem zase viděl že jak tipovačka tak blahopřání musí jít na jiné postavy
@ Petronius « úte 1:09 am »
si ty suroviny zapisuj :D
@ diver « úte 12:27 am »
Zdravím, když někdo začne v posledním týdnu, tak už snad není možné splnit všechny části dortu, navíc, když člověk zprvu nosil suroviny a třeba opomněl 1 surovinu dát 2x nebo 3x, tak těžko člověk přijde zpětně, která mu chybí a v jaké části dortu, škoda, že nemůže člověk stařence dát chybějící suroviny i když dělá jinou část dortu, aby stihl získat část amuletu.
@ Petronius « pon 11:00 pm »
palice bere o hodně víc ale :)
@ libast « pon 10:58 pm »
Asi je zbytečný dělat tu palici když se dá piňata rozmlátit i mečem
@ Hiearch « pon 10:43 pm »
@Tomori Tudíž každý den odevzdat něco dokud nezmizí hláška s pumou.
@ Grout « pon 10:38 pm »
Mě padla před hodinou :D
@ libast « pon 10:33 pm »
Hračky už nepadají 5 hodin sem dropoval a ani jedna mě nepadla
@ Tomori « pon 9:23 pm »
Jinak – stařenka dokáže být spokojená! Jen musíte pořádně číst, co vám píše. Rozhodně nemá Alzheimerovu chorobu :D , jak někteří hráči zmiňovali. Pamatuje si naprosto vše, co jí odevzdáte – tak na to nezapomeňte.
@ Tomori « pon 9:01 pm »
Dobrý den, dortík půjde péct do 21. 6. (nošení surovin nebude již možné 22. 6. to bude dort upečen).
@ Petronius « pon 8:56 pm »
mě to dalo marmeládu normálně z košíku a to tam bylo 10ks :D
@ Grout « pon 8:50 pm »
no, to chápu, ale můj dotaz byl spíš technickej :D To je jak ta marmeláda, z košíku to můžete sypat 10 let, ale až normální ovoce vám dá marmeládu, to taky není logický.. :D
@ Makarov « pon 8:27 pm »
Mionix píše: @Grout,  Nezlobte se na mě. Ale my nemůžeme radit, jak a co funguje. Na to si vy hráči musí přijít samotní. :-)
aleeeee :-)
@ Mionix « pon 8:19 pm »
@Grout,  Nezlobte se na mě. Ale my nemůžeme radit, jak a co funguje. Na to si vy hráči musí přijít samotní. :-)
@ Grout « pon 7:37 pm »
Aktivní, ale spíš plný dotazů bez odpovědí :D // (udělal jsem edit slov pro benedikta, můžete kouknout)
@ Makarov « pon 6:02 pm »
konečně aktivní forum :D
@ TomasFoxx « pon 4:59 pm »
Vyzradil by někdo z týmu, do kdy prosím pujde zdobit dort? (do kdy tedy pujde získat dílek z dortu)
@ diver « pon 4:37 pm »
zdravím, získal už někdo část talismanu pumy od stařenky?
@ Takashiro « pon 2:29 pm »
Nemôže sa robiť OX aj v Slovenčine? Včera som premýšľal prečo by mal byť oheň horký
@ Waldym « pon 12:13 pm »
Ahoj, nevíte kdy dostanu část amuletu z pečení dortu ? ten už mám splněný
@ Grout « ned 7:41 am »
Jak to je s tím dortem? je stařenka někdy spokojená?? Donesl jsem ji vše dokud neřekla, že toho má dost a mám se soustředit na další ingredience, ale pořád ji můžu nosit další a ona si je bere? .. neřekne něco jako "dneska máš splňeno"? jak to funguje prosím.
@ Grout « sob 11:22 pm »
anyone píše: hraji po delší době a zkouším odevzdat :) písmenka opilci...ale vůbec to nejde kde dělám chybu?
Protože už se nedávájí opilcovi, ale Benediktovi v Dongji.
@ anyone « sob 9:41 pm »
hraji po delší době a zkouším odevzdat :) písmenka opilci...ale vůbec to nejde kde dělám chybu?
@ anyone « sob 9:41 pm »
Ahojte,
@ Grout « sob 8:50 pm »
to je v háji s tím OX ... zrovna noční :D
@ TomasFoxx « sob 6:48 pm »
@cervik1234,  diky
@ cervik1234 « sob 12:08 pm »
Fox je krásnej
@ Mionix « pát 9:17 am »
@asdis,  máte ode mě sz zde na foru
@ asdis « pát 7:43 am »
tam ma hned po portnuti vykopne
@ Mionix « pát 7:36 am »
@asdis,  přes Yonaha
@ asdis « pát 7:08 am »
Ahoj,nejak nefunguje Talisman/port do Dongji.Alebo len mne?
@ Dsurman « pát 12:32 am »
Zdravím, ty stránky knih, skládadá se z nich něco ?
@ RoxBorn « čtv 7:51 pm »
Ahoj, drop písmenek je náhodný nebo padá nějak pravidelně?
@ Tomori « čtv 2:54 pm »
ChunjoKing píše: Zdravim. Mám len takú malú námietku voči tej výročnej tipovačke. Pokiaľ sa nechá dátum tipovania až do 6.7., bude to skôr sledovačka ako tipovačka. Stav splnených výziev sa dá pozrieť priamo v hre a nie je problém si to každý deň odsledovať a jednotlivé počty zapisovať
Dobrý den, určitě se na to podíváme, probereme a případně poupravíme. Děkuji za námitku a přeji hezký den. :)
@ Hakan « čtv 2:49 pm »
Mělo tam být do konce eventu získat, ale pokud se to bude přidávat postupně pak ok
@ Tomori « čtv 2:48 pm »
Hakan píše: Hmm, tipovačka i kreativní soutěž je do 6.7. Event končí 7.7. Dílek na pumu ze soutěže z forka jde získat tudíž když dobře 7.7. (protože známe dobu vyhodnocování soutěží) Z toho mi vyplývá, že je nereálné pumu získat :lol:
Dobrý den, jak už bylo uvedeno v novince: „Amulet lze složit i po skončení oslav – čas vás tedy netlačí.“ Nemusíte se tedy obávat, že by to bylo nereálné. Navíc plánujeme jednotlivé části amuletu za soutěže na fóru předávat postupně – takže vše zvládnete v klidu a bez stresu. Přeji krásný den :lol:
@ Hakan « čtv 2:40 pm »
Hmm, tipovačka i kreativní soutěž je do 6.7. Event končí 7.7. Dílek na pumu ze soutěže z forka jde získat tudíž když dobře 7.7. (protože známe dobu vyhodnocování soutěží) Z toho mi vyplývá, že je nereálné pumu získat :lol:
@ ChunjoKing « čtv 11:31 am »
Zdravim. Mám len takú malú námietku voči tej výročnej tipovačke. Pokiaľ sa nechá dátum tipovania až do 6.7., bude to skôr sledovačka ako tipovačka. Stav splnených výziev sa dá pozrieť priamo v hre a nie je problém si to každý deň odsledovať a jednotlivé počty zapisovať
@ ChunjoKing « pon 12:02 am »
Hakan píše: A já bych si zase rád přečetl vyhodnocení posledních dvou eventů. konkrétně oslav jara a pálení čarodějnic. Zase se od vyhodnocování upustilo? Důvod?
tiež by som si rád prečítal ;)
@ Hakan « ned 6:04 pm »
A já bych si zase rád přečetl vyhodnocení posledních dvou eventů. konkrétně oslav jara a pálení čarodějnic. Zase se od vyhodnocování upustilo? Důvod?
@ Suko201 « ned 6:02 pm »
A navíc zas tolik jich tam není :-)
@ Suko201 « ned 6:01 pm »
Jde o ten čas, za který to ten cech dává. A nejsem jediný, komu to přijde sus. Dneska to vyhrál chiz. Jsem rád.
@ Mionix « ned 6:00 pm »
@Suko201,  Prosím vás a vám to nedochází? Když je v cechu aktinvích xy postav, hráčů, tak je asi naprosto jednoduché pokrýt 5 map nebo kolik to je? Ano, soutěž je dělaná hlavně pro aktivní cechy.
@ Suko201 « ned 5:57 pm »
Proč bychom měli psát ze dvou nicku, když každý reagujeme jinak? Navíc já to psal ještě před vlajkama, snad každou neděli to měla hned fuerza a když tady na to upozornim, tak najednou to vyhraje chizfen? Trošičku sus ne?
@ Mionix « ned 5:56 pm »
:-D
@ Vydesenej « ned 5:51 pm »
Mionix píše: @Vydesenej@Suko201,  chcete mi říci, že píšete ze dvou nicků naráz?
Ne :D akorát jsem to špatně pochopil když je to vykání a tykání. Ale už jsem si to přečetl znova a už jsem tomu porozuměl :D :D (moje chyba já to jen nepochopil)
@ Mionix « ned 5:48 pm »
@Vydesenej@Suko201,  chcete mi říci, že píšete ze dvou nicků naráz?
@ Vydesenej « ned 5:42 pm »
Mionix píše: @Suko201,  Teď jsem zareagoval, aniž bych si to ověřil. Proč rýpete, když to vyhrál cech chizfen?
Nerejpu jen jsem napsal jak jsem to pochopil já. Že za nalezenou vlajku bodíky za všechny kus amuletu :D jestli to tak není tak pardon ale nechaly se tu otevřená vrátka pro takovéto spekulace.

Who is chatting

offline Bobule 
offline CrazyBull 
offline Grout 
offline Hakan 
offline Kacii 
offline LazyMole 
offline Makarov 
offline Mionix 
offline Narsi 
offline eMco 
offline kajne