A tak jim zakážeme PvP úplně, ne?DpetanD píše:Čím to asi bude, že má WP sura jen tři útočná kouzla? Že by to byla PvM postava?shvetseek píše: Právěže WP má jen 3 útočná kouzla a nenačítají se zrovna krátkou dobu, navíc na dvě z nich platí obrana na meče, ne jak u šamanů ubohá magie, kterou, chci-li i jiné PvP bonusy, prostě do shellka nenatočím (15%) a nenatočím. Co by dělali bez zrůšek?
Nádherná válka
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- shvetseek
- Lv.31
- Dal poděkování: 1218 poděkování
- Dostal poděkování: 457 poděkování
Re: Nádherná válkap
"Happines only real when shared."
- slusnej
- Lv.36
- Dostal poděkování: 174 poděkování
WP-suru hraji přez 4roky myslím i jiné servery protože u vás hraji jen 2roky déle ani není sindicate,ale prostě bych ty zruška snížil nemá smysl jít do války když vám daji 3WP sůrové zruško a vy co můžete dělat v zasekané válce tak tak utéct nebo vás to zabije protože na to nic není a o 1v1 to ani nemluvím bez zruška by dali velké kulové..DpetanD píše:Čím to asi bude, že má WP sura jen tři útočná kouzla? Že by to byla PvM postava?shvetseek píše: Právěže WP má jen 3 útočná kouzla a nenačítají se zrovna krátkou dobu, navíc na dvě z nich platí obrana na meče, ne jak u šamanů ubohá magie, kterou, chci-li i jiné PvP bonusy, prostě do shellka nenatočím (15%) a nenatočím. Co by dělali bez zrůšek?
dýkolukař-podle mě jde nastavit ve hře aby se dýkařům nějak zakázal luk ve svaté a ve válce luk určitě to jde nějak vzít aby měli mít jen to co maj a to dýky kdž to jsou na blízku ninjové určitě to jde nějak zakázat

- Electrix
- Lv.22
- Dal poděkování: 172 poděkování
- Dostal poděkování: 955 poděkování
Bez zruška by dali kulové? To slýchám na náměstí denně - "Bez ducha nic nedáš", "poď bez aury", "bez healu jsi lama", "nebýt otravy, tak bych tě dal". Někdo by se tu měl zamyslet, jestli to náhodou není vlastnost té postavy. Ano, osobně si také myslím, že samotný efekt zrušení je už tak velká výhoda, na druhou stranu přidat na zruško obranu na magii se zkoušelo a udělá to z něj prakticky nepoužitelné kouzlo (kvůli nízké hodnotě útoku). Je možnost přímo upravit vzorečky kouzla a snížit ho třeba jen o +/- 20%, ale Saggi sám psal, že po těch reakcích ze strany hráčů už nemá chuť měnit cokoliv na kouzlech. Neustojíš zruško? A máš kosti? A co karmu na P? Navíc je klidně možné, že odolnost proti schopnostem bude součástí nových věcí.slusnej píše:WP-suru hraji přez 4roky myslím i jiné servery protože u vás hraji jen 2roky déle ani není sindicate,ale prostě bych ty zruška snížil nemá smysl jít do války když vám daji 3WP sůrové zruško a vy co můžete dělat v zasekané válce tak tak utéct nebo vás to zabije protože na to nic není a o 1v1 to ani nemluvím bez zruška by dali velké kulové..
Jde, ale proč by se to nastavovat mělo? Výhodou ninji je právě to, že ovládá tři druhy zbraní. Chceš aurákům zakázat obouruče, mentálům jednoruče a drakům vějíře? Ninja má právo nosit takovou zbraň, jaká mu vyhovuje. Tohle je jeden z nejhloupějších nápadů, co jsem tu za poslední dobu četl, nezlob se na měslusnej píše:dýkolukař-podle mě jde nastavit ve hře aby se dýkařům nějak zakázal luk ve svaté a ve válce luk určitě to jde nějak vzít aby měli mít jen to co maj a to dýky kdž to jsou na blízku ninjové určitě to jde nějak zakázat

EDIT: Podle mě je na zrušku nejhorší takový ten lag, který způsobí efekt zrušení. Je to v podstatě jen jiná forma stunu.
Návody: Bonusy I. |
Bonusy II. | Biolog | Těžba | Vedení | Talismany
Pomocníci: Skillculator(
) |
Expulator | Lovecké(
) | Mapa pokladu | Dračí věci | Prům. & Pošk. | Dračí věci | Točení bonusů
„Pouze život, který žijeme pro ostatní, stojí za to.“ - [A. Einstein]

Pomocníci: Skillculator(

„Pouze život, který žijeme pro ostatní, stojí za to.“ - [A. Einstein]
- slusnej
- Lv.36
- Dostal poděkování: 174 poděkování
Re: Nádherná válka
Brát aurařovi auru blbost,vzít ducha BM blbost
vzít WP zruško blbost ale snížit by se mělo mě osobně nikdy nikdo nevzal víc jak 9k na zruško ale s WP jsem dal asi 14k na zruško a díky tomu jsem nechal WP volnou pstavu protože je pro mě ostuda používat zruško proto jsem začal BM ale když do vás hodí WP párkrát zruško můžete se jít klouzat..
Hodně hráčů tím myslím WP sury že říkaj bez ochrany dáte nic ale vy nám jí zrušíte a berete 4x víc než BM zamyslete se než něco napíšete
vzít WP zruško blbost ale snížit by se mělo mě osobně nikdy nikdo nevzal víc jak 9k na zruško ale s WP jsem dal asi 14k na zruško a díky tomu jsem nechal WP volnou pstavu protože je pro mě ostuda používat zruško proto jsem začal BM ale když do vás hodí WP párkrát zruško můžete se jít klouzat..
Hodně hráčů tím myslím WP sury že říkaj bez ochrany dáte nic ale vy nám jí zrušíte a berete 4x víc než BM zamyslete se než něco napíšete

- bananek
- Lv.10
- Dal poděkování: 4 poděkování
- Dostal poděkování: 24 poděkování
Když běhám, tak za tebou.Sabousek píše:I běhat umí, ale ne tak dobře jako jáDpetanD píše:A Trolof jen stojí s duchem.bananek píše:Jn, někdo stříli jen šípy a druhej háže jen zruška
Jihočeská šlechta
-
- Lv.19
- Dal poděkování: 39 poděkování
- Dostal poděkování: 34 poděkování
Válka ušla až na to že pár modrých se nasralo a vypli hru...
Dýkolukaři... neřeknu kdyby aspon když se do nich hodí kouzlo stáli,ne oni se rozeběhnou
.A GM se ještě zastává Staji
... S něma je to konec... STAJA FOREVER!!!
Dýkolukaři... neřeknu kdyby aspon když se do nich hodí kouzlo stáli,ne oni se rozeběhnou

-
- Lv.36
- Dal poděkování: 39 poděkování
- Dostal poděkování: 332 poděkování
No hlavne ze sem tu vsechny pritomne prosil,at to tu neresi:D
takze jeste jednou poporade.
Na dobu nabijeni kouzel bych neukazoval.
1. Dagger ma nejpomalejs nabijena kouzla.
2.Zrusko ma byt normal utocne kouzlo a ma na nej byt obrana a jeho hlavni vlastnosti my byt zruseni,vsech pomocnych kouzel a i eliku:)
3.Jak se tu uz psalo i na luk sou obrany i na ty pruniky(vyhnuti sipu)Sou na to i sperky a i bonusy.
4.Kdyby mel archer luk na pruniky tak to bud v poradku?
5. Jak mozny nekteri vi,tak vsechny chary se deli na PvM a PvP postavy
BM,War telo,archer a healer maji byt PvP postavy a zbytek maji byt PvM.
Vsechny se daji diky vecem udelat i na oboji,ale kazdy ma svoji primarni roli.
Kazdy kdo hral offik vi sve jak se s kterou postavou expilo a jak byl moc poznat ten rozdil.
Takze sem to tak nejak shrnul a vim ,ze si z toho opet kazdy vybere jen to cose mu hodi a bude mi nadavat.Jen ze me je to uz defakto ukradeny a nepiste mi behem war trapne PM,jen se shazujete.Praví PvP mistri mi nikdy nepisou a nestezujou si a neresi to ani tu na foru a berou tak jak psal Ghibli,jen jako dalsi vec ve War.Jen tak mimochodem ja nestojim u sloupu a neschovavam se hned za ne,at uz si myslite co chcete.Za nektere dykolukare se stydim i ja.)
A nakonec chci opet podekovat(ironie) vsem co i pres mou prosbu opet zkazily tema.
takze jeste jednou poporade.
Na dobu nabijeni kouzel bych neukazoval.
1. Dagger ma nejpomalejs nabijena kouzla.
2.Zrusko ma byt normal utocne kouzlo a ma na nej byt obrana a jeho hlavni vlastnosti my byt zruseni,vsech pomocnych kouzel a i eliku:)
3.Jak se tu uz psalo i na luk sou obrany i na ty pruniky(vyhnuti sipu)Sou na to i sperky a i bonusy.
4.Kdyby mel archer luk na pruniky tak to bud v poradku?
5. Jak mozny nekteri vi,tak vsechny chary se deli na PvM a PvP postavy
BM,War telo,archer a healer maji byt PvP postavy a zbytek maji byt PvM.
Vsechny se daji diky vecem udelat i na oboji,ale kazdy ma svoji primarni roli.
Kazdy kdo hral offik vi sve jak se s kterou postavou expilo a jak byl moc poznat ten rozdil.
Takze sem to tak nejak shrnul a vim ,ze si z toho opet kazdy vybere jen to cose mu hodi a bude mi nadavat.Jen ze me je to uz defakto ukradeny a nepiste mi behem war trapne PM,jen se shazujete.Praví PvP mistri mi nikdy nepisou a nestezujou si a neresi to ani tu na foru a berou tak jak psal Ghibli,jen jako dalsi vec ve War.Jen tak mimochodem ja nestojim u sloupu a neschovavam se hned za ne,at uz si myslite co chcete.Za nektere dykolukare se stydim i ja.)
A nakonec chci opet podekovat(ironie) vsem co i pres mou prosbu opet zkazily tema.
Smrt vždycky stojí po boku bojovníka,
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.
- Absinthak
- Lv.14
- Dal poděkování: 52 poděkování
- Dostal poděkování: 88 poděkování
Člověk to tak nezaujatě čte a jeden se fakt nestačí divit. Potřebujete dovču hodně daleko od připojení. Řešit nějaký luky v každym tématu, pošahanci. 

- Sabousek
- Lv.26
- Dal poděkování: 942 poděkování
- Dostal poděkování: 482 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Není pravda, kolikrát za Tebou moje postavička slepě běžela přes čtvrtku mapy, jelikož jsme si naivně myslela, že vydržíš v tom chumlu na vyžírání nějakou dobubananek píše:Když běhám, tak za tebou.Sabousek píše: I běhat umí, ale ne tak dobře jako já

Hra je pro lidi duchaplné rozptýlení, pro hlupáky vášní. - Dumas
-
- Lv.14
- Dal poděkování: 14 poděkování
- Dostal poděkování: 20 poděkování
slusnej píše:Brát aurařovi auru blbost,vzít ducha BM blbost
Naprosto souhlasím

Darksider
Z5 V Jinno
war - tělo LVL 118
S 3VK je bohužel konec. Armagedon je teď novým domovem.
Z5 V Jinno
war - tělo LVL 118
S 3VK je bohužel konec. Armagedon je teď novým domovem.
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
angrylunaxx « sob 11:00 pm »

@
Nonepovideeej « čtv 6:02 pm »

@
Mionix « čtv 5:47 pm »

@
Mionix « úte 7:17 pm »

@
p4tresss « úte 3:56 pm »

@
Suko201 « ned 11:52 am »