Jolly píše:Presne tak udelat nejlepsich cechy jenze mi rekni proc k band simulant nejdou dalsi top pvp hraci? maji k tomu vlastni duvody a ja take nikdy bych do vaseho cechu nesel protoze jsem slysel jak to tam je nabirate kazdeho opravdu kazdeho kdo ma trosicku pvp ale ze se chova jak uplny .. to vam nevadi takze uroven cechu? tak si na tom zakladas ale činy nevidim.To budu radsi v cechu kde je nas 10x min ale fajnovi lidi se kteryma se muzu bavit o vsem a ne jenom o hre atd..Navic nestrpim jako ostatni hraci lzi a ve vasem cechu se to jenom hemzi lharema..Nechci vas nijak urazet to vubec ne respektuji vas jste silny cech ktery dokaze asi opravdu pokazit kohokoliv.
Zas tam nemáme rapující národní odpor, hráče co fnukaj, že nic nevidělaj a že pořád končí, či psycho kteří žvatlaj, že končí, že ho ta a ta ve hře odmítla a dávají romanky na forum, hráče kteří žvatlaj, že flirtujou s členkami týmu ekury, nebo, že Nova a Datel ti zařídily ban a za 10 minut později běháš po swampu a podobně..co myslíš mam pokračovat dál?Asi ne vid

Mimochodem já bych k vám taky nikdy nešla důvody výše napsané vid?Myslím, že víš o čem píšu

A že se nepřidávaj ostatní?Jejich volba né?Já nikoho u nás nedržím ani nenutím, nelibí běž o dům dál a tím to hasne.
Jestliže chování hráčů?Prosimtě vaši kradou bažiny vlastním s říše, nechci vidět co dělaj barevným

Takže o urovni cechu bys měl držet "pusu" a krok, u vás sou akorát supr čupr Keeira a Martin , tyhle dva hráče a dobré lidičky respektuju a jak si to napsal?
Nic ve zlem nechci vás urazit?Ber to tak stejně

Pro Roka:Automatické přijetí třeba pro takove válečné čivavy, huba plná keců, chýtrá na foru, udajné vyhlašovaní war a skutek utek, proto bych brala automaticke přijetí