Ano, ale expil li by i ty monstra, ikdyž ne tolik jak u tvé varianty, ale při velke rychlosti by to bylo produktivnější a ikdyž už, tak za stejnou dobu co strávíš ve svampu, by jsi tady vytřískal určitě víc, ikdyž by to bylo o dost méně produktivní co se týče yangů
Renegade2 píše:Ty jsi fakt úplně mimo vedle, level 81 , ty fakt nevíš o čem mluvíš, bažiny, namnožení ezo a další s prominutím kraviny. Tohle neexistuje, nebo ty si myslíš že ty velký levely nemnoží a nenahání všechno co je v dohledu

bažiny? k čemu je dobrá bažina na expení.

Bažina není na expení ale na výdělek a to jenom kvůli prutu zlata 25kk. Já bych ti někdy přál expit na ezo s levelem 130+ (bez expertky) a sám by jsi vydělel jak BZK stoupá po setinkách procenta a jak rychle.
PS: bažiny metiny nejsou metiny 90

, ale to asi víš.
Za prvé si přečti když už celou diskuzi a pak reaguj. A za druhé já bych ti přál, nebo spíš doporučil zajdi si na offík, ať víš co je možný a co nemožný. A za třetí, bavím se tu o tom že je možný udělat 1-2 lvl za den bez rozdílu na lvl
Můj bože, vy pořád nechápete jedu prostou věc, stačí si položit dvě otazky. Je pro váš produktivní expit rychle? A je pro vás důležítější zisk nebo exp? Pokud u první je odpověď ne, tak je logický že se rychle nevyexpíš ani kdyby si chtěl, protože se ti chtít nebude, když budeš vědět že ti to nic nepřinese.