Hraju tu kolem dvou let. A nikdy sem ani nenačuch do topky, nidky sem neměl žádnou mega luxusní postavu či výbavu a víš co? Stále mě to baví. Mně přijde, že vůbec lidi nechápou podstatu této hry. To není hra na Highscore, ale hra na to, aby sme se postupně zlepšovali, dolaďovali nedostatky a na to aby si byl perfektní ti nebude stačit ani dalších 5 let ...JustPlay píše: A nebo narozdíl od něj začal dříve, nepřemýšlel si nad tím?
Kdy pochopíte že vy jste taky dřeli krev aby jste měli to co teď a jak dlouho vám to trvalo! A server se rozvíjí, nové věci apod. jak to má normální člověk stíhat aby se vyrovnal průměrným hráčům?
Uvědomte si že je doslova nemožné teď začít s herbařením které za rok nebude mít žádnou cenu protože ho bude mít každý? Takže snaha přichází vniveč. Biolog ten jde, to je tak na půl roku a navíc stejně PVM hráčovy stačí červené větve aby to už stálo nějak za to. Ale uvědomte si že než se dostane začátečník např. do haegonu nebo jak tak už budou další 3 mapy, protože nezvládne vydělat takovou rychlostí na průměrnou výbavu s kterou tam vystačí.
Chcete nový server ?
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
- Lv.40
- Dal poděkování: 3576 poděkování
- Dostal poděkování: 845 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nemazat, vyjádřit se se vší slušnosti
Naposledy upravil(a) HonzaM dne sob 08. pro 2012 0:34:02, celkem upraveno 1 x.
-
- Lv.19
- Dal poděkování: 29 poděkování
- Dostal poděkování: 22 poděkování
Taky mě to napadlo, ale myslím, že tím to nebude
Po 3 měsících má postavu do swampu. bez větších obtížích, ve swampu vydělá 5KKK za jak dlouho za 10 - 15 vstupů? Co navíc bude potřebovat než do swampu za věci? Nic, chodím do HG s věcmi ze swampu, herbaření dělám poctivě asi tak 3 měsíce, no poctivě, párkrát za den když mě to vyjde si kliknu. mám ho na 9, nic složitého, za jak dlouho mě dohoní ?

Po 3 měsících má postavu do swampu. bez větších obtížích, ve swampu vydělá 5KKK za jak dlouho za 10 - 15 vstupů? Co navíc bude potřebovat než do swampu za věci? Nic, chodím do HG s věcmi ze swampu, herbaření dělám poctivě asi tak 3 měsíce, no poctivě, párkrát za den když mě to vyjde si kliknu. mám ho na 9, nic složitého, za jak dlouho mě dohoní ?
- Ghibli
- Lv.24
- Dal poděkování: 506 poděkování
- Dostal poděkování: 582 poděkování
anfalas - já ti děkuji. Jsem rád, že jsi napsal za ty, co začali hrát nedávno. Ono to jde, když je čas a chuť.
Hodně usnadní, když hráč zná a ví, co a jak - ale když to není, tak na to jsou tu kamarádi přece.
A fórum je taky dobrý kamarád.
1sindicate1 - sice to stálo dost práce, ale na pískání to ještě není. Mě ani tak nejde o to Péčkování nebo o aktuálně Dračí výbavu na +8 - jde hlavně o týmovou zábavu (v rámci cechu, říše nebo mých kamarádů) a já se tady pořád bavím.
Ceny máme takové, jaké chceme mít. Když to nekoupím, tak Obchodník to neprodá a bude muset s cenou dolů. Ani kupovat si FMS za miliardu není nutné, protože to přece není ta úplně nejlepší a jediná věc ve hře, co budu potřebovat.
HonzaM - jednoznačně 100% souhlas.
Ostatní - víc než nový server bych nám všem, co hrajeme, přál ještě větší porci zábavy tady na Ekuře. Víc Eventů, víc OX, zajímavější Války, Svatou a Cechovní bitky a vůbec aby se pořád něco ve hře dělo nad rámec běžného hraní.
A pro ty, co je hlavní zábavou se dostat do TOPky - hrajte hlavně na pohodu a s kamarády a výsledky se časem dostaví samy.

Hodně usnadní, když hráč zná a ví, co a jak - ale když to není, tak na to jsou tu kamarádi přece.

1sindicate1 - sice to stálo dost práce, ale na pískání to ještě není. Mě ani tak nejde o to Péčkování nebo o aktuálně Dračí výbavu na +8 - jde hlavně o týmovou zábavu (v rámci cechu, říše nebo mých kamarádů) a já se tady pořád bavím.
Ceny máme takové, jaké chceme mít. Když to nekoupím, tak Obchodník to neprodá a bude muset s cenou dolů. Ani kupovat si FMS za miliardu není nutné, protože to přece není ta úplně nejlepší a jediná věc ve hře, co budu potřebovat.

HonzaM - jednoznačně 100% souhlas.

Ostatní - víc než nový server bych nám všem, co hrajeme, přál ještě větší porci zábavy tady na Ekuře. Víc Eventů, víc OX, zajímavější Války, Svatou a Cechovní bitky a vůbec aby se pořád něco ve hře dělo nad rámec běžného hraní.

A pro ty, co je hlavní zábavou se dostat do TOPky - hrajte hlavně na pohodu a s kamarády a výsledky se časem dostaví samy.

![]() | YMIR | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() ![]() | |||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
+200k min. | Chunjo | ReLions | 141 | 6P | full | P | P | P | Meripa |
-
- Lv.19
- Dal poděkování: 3 poděkování
- Dostal poděkování: 107 poděkování
YMIRe, možná to je taky tím že sem tu hrál s BMkem (Belichar) od začátku založení serveru, tak jsem to tu znal, ale i tak po banu jsem to rozjel co to šlo a došel tam kam sem chtěl, teď už si jen dávám bio, karmu,zruč a taky herbáka. 

- Ghibli
- Lv.24
- Dal poděkování: 506 poděkování
- Dostal poděkování: 582 poděkování
anfalas - něco jsem už zaslechl, že u nás hraje jeden velký hráč, ale nechtěl jsem nic odhalit.
Ostatní - je velké plus pro hraní, když hráč ví ve hře, co a jak (jako anfalas) - ale když neví, tak buď se má připravit na těžkou sólo cestu za Poznáním a nebo si má najít dobré kamarády, kteří mu to mohou hodně usnadnit.
A možná je to i výzva pro všechny, co berou Ekuru jako singleplayerovku = najít si aspoň jednoho dobrého spoluhráče, protože ve dvou se to vždycky líp k té TOPce táhne.

Ostatní - je velké plus pro hraní, když hráč ví ve hře, co a jak (jako anfalas) - ale když neví, tak buď se má připravit na těžkou sólo cestu za Poznáním a nebo si má najít dobré kamarády, kteří mu to mohou hodně usnadnit.

A možná je to i výzva pro všechny, co berou Ekuru jako singleplayerovku = najít si aspoň jednoho dobrého spoluhráče, protože ve dvou se to vždycky líp k té TOPce táhne.

![]() | YMIR | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() ![]() | |||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
+200k min. | Chunjo | ReLions | 141 | 6P | full | P | P | P | Meripa |
-
- Lv.17
- Dal poděkování: 15 poděkování
- Dostal poděkování: 34 poděkování
DontSleep
Je krásné,že myslíš na své kamarády a tak podobně,jak jsi napsal na začátku.ALE!!Proč hned nový server?Když máš prachů až až,jak píšeš,tak jim pomoz a ulehči jim ,,těžké začátky".Nakup jim výbavy,věnuj jim nějaké yangy,přece při té hromadě peněz co máš zas tak moc nezchudneš.
A bude se jim hned lépe a lehčeji začínat.Každý jsme nějak začínali a ti,co mají našetřeno,taky na to museli dřít a kdo jim pomohl? Sami makali a makají doteď.A pořád je tu co dělat,ať jsi lvl 50 či 141.Kopat rudu,herbařit,je spousta možností a stačí jen chtít,nebýt líný a trochu se snažit.A že se věci prodávají za draho?Každá věc má svou cenu a nikdo nikoho nenutí to koupit.Nekoupíš ty-koupí jiný.Další server není řešení.Ale pokud chce někdo hrát jen proto,aby honem někoho dohonil,tak to je potom jiná.Vždycky se dá začít znovu a to i tady a vydělat se dá jen chtít.Bylo by fér,aby noví hráči měli výhody,co jsme my neměli?To by pak stačilo zapnout PC,vyvalit se na gauč,čučet na telku a hra by se hrála sama.To by je asi moc bavilo,co?Když něco chci,musím pro to něco udělat,dělali jsme to všichni a ještě jsme se u toho bavili.Sklidím kritiku,ale stojím si za svým,nový server není řešení,my to taky lehké neměli,tak proč to ulehčovat novým začínajícím hráčům?Někdo si to vydřel a někdo to bude mít bez námahy?To mi moc fér nepřijde,to se na mně nezlob.
Je krásné,že myslíš na své kamarády a tak podobně,jak jsi napsal na začátku.ALE!!Proč hned nový server?Když máš prachů až až,jak píšeš,tak jim pomoz a ulehči jim ,,těžké začátky".Nakup jim výbavy,věnuj jim nějaké yangy,přece při té hromadě peněz co máš zas tak moc nezchudneš.

Jsi silný, pokud znáš své slabosti. Jsi krásný, pokud oceňuješ své chyby. Jsi moudrý, pokud se učíš ze svých chyb.
Nesuď mne podle minulosti.Už v ní nežiju....
-
- Lv.30
- Dal poděkování: 82 poděkování
- Dostal poděkování: 136 poděkování
Za mne určite proti
Nepríjde mi ako dobrý napad ďalej štiepiť už tak dosť rozpadnutú komunitu ... Naviac , hrám tu pomaly od začiatku a stále ma to viac menej baví , a ísť od začiatku sa mi fakt nechce a pochybujem že naša " topka " by sa presunula s úsmevom na tvári
.. Kto chce dobehnúť tak to dobehne , aj biologa aj karmu
všetko sa dá len tomu treba venovať o trochu viac času . Sám som tu od začiatku ledva dokončil biologa a nesťažujem sa .

-
- Lv.17
- Dal poděkování: 15 poděkování
- Dostal poděkování: 34 poděkování
Moje řeč Taznovejsi,taky tu hraju od začátku a pořád mně to baví a to jsem ani nebyl v HG 

Jsi silný, pokud znáš své slabosti. Jsi krásný, pokud oceňuješ své chyby. Jsi moudrý, pokud se učíš ze svých chyb.
-
- Lv.30
- Dal poděkování: 82 poděkování
- Dostal poděkování: 136 poděkování
Však já taky ne :DD a ani tam v dohlednu nebuduAttila píše:Moje řeč Taznovejsi,taky tu hraju od začátku a pořád mně to baví a to jsem ani nebyl v HG

- Kruger0
- Lv.20
- Dal poděkování: 36 poděkování
- Dostal poděkování: 27 poděkování
PROTI!
hraju za BM 2 roky, jsem 106lvl a pořád mě to baví a nepotřebuju být nejlepší, ani jsem nad tím nikdy neuvažoval

hraju za BM 2 roky, jsem 106lvl a pořád mě to baví a nepotřebuju být nejlepší, ani jsem nad tím nikdy neuvažoval
Podpis odstraněn moderátorem pro překročení povolené velikosti.
.l..
.l..
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Hakan « úte 12:40 pm »

@
XTYRKYSX « úte 11:41 am »

@
Bisky « úte 11:37 am »

@
Makarov « úte 11:18 am »

@
Hakan « úte 11:00 am »

@
Tomori « úte 10:58 am »