já kdybych měl na pořádnou výbavu tak netrčím v keri

DarkMagic píše:nejlepší je, že si každej myslí, že všichni mají pár set miliard na rozhazování
já kdybych měl na pořádnou výbavu tak netrčím v keri
![]() | F0rEstEk | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | |||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
72k.min | Shinsoo | 127 | 5 | Unicorn | 9 | M1 | 104% | 18/65 |
katarina píše:s tímle nesouhlasím, war může dávat i více úlomků než bmkocrx píše:Do kerindoru war nepatří !!!!!!
Někdy si to zkus táhnout s BMkem skupinu 20 mobů není to jen mačkat tlačítka....jde o předvídámí pohybu každého moba zvlášť ale hlavně umět si vodit skupinu aby si kouzly způsobil co největší poškození je to 100x lepší jak swamp kde stojím a držíš mezerník....a s bufem se bufuješ a bereš si drop...HonzaM píše:Né každého baví 2 hodiny jak ocas běhat a mačkat čísla od 1 do 4 ...(tím narážím na BMko) ... war je podle mě zajímavější .... a yangy jsou přeci jenom virtuální peníze, tak proč s nima šetřit když jich můžou být nekonečna
crx píše:Někdy si to zkus táhnout s BMkem skupinu 20 mobů není to jen mačkat tlačítka....jde o předvídámí pohybu každého moba zvlášť ale hlavně umět si vodit skupinu aby si kouzly způsobil co největší poškození je to 100x lepší jak swamp kde stojím a držíš mezerník....a s bufem se bufuješ a bereš si drop...HonzaM píše:Né každého baví 2 hodiny jak ocas běhat a mačkat čísla od 1 do 4 ...(tím narážím na BMko) ... war je podle mě zajímavější .... a yangy jsou přeci jenom virtuální peníze, tak proč s nima šetřit když jich můžou být nekonečna
Na metin ano... ale na kerindor za BMko opravdu neHonzaM píše:Hlavní dva faktory na metinu dlé mého jsou Štěstí a Časa to mi nevymluví nikdo
Stuner dostal půlku takže zdaleka nejvíc jsem vydělával s BMEldik píše:NepremoziteIny píše:Nejlepší do kerinu je rozhodně BMko viz. mé zkušenosti z keri.
Ninja 80Lv - +-420 úlomků průměr 350
Sura 95Lv - +-330 průměr 270-280
War 80Lv - +-140 průměr 120
Člověk by řekl, že nejlepší bude ta postava s největším počtem úlomků.