Vzhledem k tomu, co probehlo behem poslednich par dni, tak si vubec nejsem jistej, jestli to s tou vyzvou myslis vazne nebo se jen snazis provokovat a obnovovat zbytecne hadky. Nemam zapotrebi, aby mi nejaky "negativisti" vysavali naladu a energii.Lolaa píše:Tákže.
Officiálně vyzívám velmi dochvilné hráče z vašeho cechu na válku cechů.
Příjdou lidi do cechu těsně před samotnou válkou, po válce odejdou.Tudíž je jasné, že si nemůžete domlouvat vaše velmi výhodné, určitě inteligenčně na vysoké úrovni, strategie.
Co takhle po sobotní war řiší (26.10.2013). V 20:10? Předpokládám, že když nevíte, kdo bude v tomto cechu založeném na jednu válku tak nepříjdete o 30min později, kvůli strategickým chybám s TS.
S pozdravem SexiLola.
Kdybych chtěla provokovat, obnovovat zbytečné hádky, tak Ti doporučím naučit člena Tvého cechu psát. (Ne, Meginečko- neviexpená opravdu není dobře)Neos píše: Vzhledem k tomu, co probehlo behem poslednich par dni, tak si vubec nejsem jistej, jestli to s tou vyzvou myslis vazne nebo se jen snazis provokovat a obnovovat zbytecne hadky. Nemam zapotrebi, aby mi nejaky "negativisti" vysavali naladu a energii.
I kdyby nas na war vyzival sam Saggi s jeho GM tymem, tak war stejne neprijmu, protoze jsem v praci.
Co se tyce nejakych pravopisnych chyb, tak myslim, ze neni treba to resit tady v nasem cechovnim tematu. Ja sam jsem jen clovek a pravopisne chyby delam taky a nekdy i schvalne komolim nektere vyrazy.Lolaa píše:Kdybych chtěla provokovat, obnovovat zbytečné hádky, tak Ti doporučím naučit člena Tvého cechu psát. (Ne, Meginečko- neviexpená opravdu není dobře)Neos píše: Vzhledem k tomu, co probehlo behem poslednich par dni, tak si vubec nejsem jistej, jestli to s tou vyzvou myslis vazne nebo se jen snazis provokovat a obnovovat zbytecne hadky. Nemam zapotrebi, aby mi nejaky "negativisti" vysavali naladu a energii.
I kdyby nas na war vyzival sam Saggi s jeho GM tymem, tak war stejne neprijmu, protoze jsem v praci.
Byla to normální výzva, ne žádná provokace.
Okey, tak třeba jindy.
Běhat po Jinnu a hledat lidi kteří proti vám chtějí bojovat? To je jako nabízet koni maso, taky si moc nepochutná.Neos píše: Co se tyce nejakych pravopisnych chyb, tak myslim, ze neni treba to resit tady v nasem cechovnim tematu. Ja sam jsem jen clovek a pravopisne chyby delam taky a nekdy i schvalne komolim nektere vyrazy.
Pokud chces valcit v cechovnich valkach, tak proc se s temi tvymi kolegy co by sli na tu zminovanou 1 valku nedohodnes a neudelate spolecny cech? Ja nemam problem s tim davat cechovni war, ale jde mi i o to, dat nekdy odvetu, coz ve vasem pripade by to mozne asi nebylo.
To jako budes chodit po jinno a budes nabirat vsechny lidi, kteri budou chtit proti nam bojovat?
Pokud bys vsak chtela vest cech, tak bych ti fandil, protoze momentalne v risi Jinno neni aktivni cech, ktery by se zucastnoval cechovnich valek. Mozna v budoucnu JinnoSharks pod vedenim generala DATteplice, ale musel by byt aktivni
Nechápu, že seš tak velmi inteligentní, že musíš spamovat tento post, když víš, že to tam mám schválně. (Ano, nick SexyLola byl na offíku už použitý.)dooms píše:nechapu, jak sexilola může někomu psát něco o pravopisných chybách, když má už ve svém nicku hrubou chybu