Môj pohľad na válku

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Odpovědět
KapkaRosy
Lv.16
Lv.16
Dal poděkování: 15 poděkování
Dostal poděkování: 98 poděkování

Re: Môj pohľad na válku

Příspěvek od KapkaRosy » stř 23. bře 2016 10:27:51

Císařské body se udělují za vyřazení postavy z boje. Nikoliv za její poškození. A na tomto serveru to funguje tak, že i postava s jedním životem je schopná bojovat v plném rozsahu svých možností a schopností bez jakéhokoliv omezení. Tedy dokud není skutečně zabita, je 100% efektivní. Zabije ji ten, kdo jí udělí tu poslední ránu. A tomu patří odměna od císaře.
Je to v současnosti nejlepší možný systém, spravedlivý ke všem.
Je vcelku lhostejné, kdo to udělá. Event se jmenuje "Válka říší". Nikoliv "Soutěž o dosažení nejlepšího osobního skóre". Jdete-li tedy do války, jdete tam především bojovat za říši. Takhle je ten event v základu míněn. To, že ho někteří jedinci chápou jinak, neznamená, že je nutné ho měnit.
Trochu na tom možná máme podíl, ale spíš v tom, že dosud nemáme k dispozici event, který by v tomto ohledu fungoval pro jednotlivé postavy.
Jednou žoldák, vždycky žoldák.
Hra je skutečnou hrou teprve ve chvíli, kdy se baví všichni kdo ji hrají. Zkuste na to nezapomínat.
Prý se nehodí aby se bývalý moderátor vyjadřoval z účtu bývalého moderátora. Někdo v teamu chce z Mithry rebela. Tak mu to dopřejeme. :-)

Akemos
Lv.21
Lv.21
Dal poděkování: 100 poděkování
Dostal poděkování: 142 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akemos » stř 23. bře 2016 12:32:12

Dobře tak do toho přestanmě rýpat....Ale mohl by mi teda někdo vysvětlit mimo téma proč Archcer 145lvl se stejnou výbavou jako já(150lvl) ma za zabití hráče více CB? Má přeci stejné možnosti výbavy jako já :think:

A pokud se tam jde tedy bojovat za říši nikoli za jednotlivce proč má 110lvl rapidně více cb za zabití hráče než lvl 150? :think:

Aby si někdo nemyslel že pláču nad málo CB...ujištuji že současný stav co nahrávám mi vyhovuje ;)

Eldik
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 3 poděkování
Dostal poděkování: 105 poděkování

Příspěvek od Eldik » stř 23. bře 2016 13:15:21

KapkaRosy píše:Císařské body se udělují za vyřazení postavy z boje. Nikoliv za její poškození. A na tomto serveru to funguje tak, že i postava s jedním životem je schopná bojovat v plném rozsahu svých možností a schopností bez jakéhokoliv omezení. Tedy dokud není skutečně zabita, je 100% efektivní. Zabije ji ten, kdo jí udělí tu poslední ránu. A tomu patří odměna od císaře.
Je to v současnosti nejlepší možný systém, spravedlivý ke všem.
Je vcelku lhostejné, kdo to udělá. Event se jmenuje "Válka říší". Nikoliv "Soutěž o dosažení nejlepšího osobního skóre". Jdete-li tedy do války, jdete tam především bojovat za říši. Takhle je ten event v základu míněn. To, že ho někteří jedinci chápou jinak, neznamená, že je nutné ho měnit.
Trochu na tom možná máme podíl, ale spíš v tom, že dosud nemáme k dispozici event, který by v tomto ohledu fungoval pro jednotlivé postavy.
Ano, ano Mithro, napsal jsi nám, to co všichni víme. Mohl bych rozebírat téměř každou větu, protože s téměř každou nesouhlasím, ale ano, je tu jedno řešení, jak jsi sám napsal, event se jmenuje " válka říší " tak proč dostávájí CB i hráči? Dle tohoto názvu by se měly udělovat body jen říši, nikoliv hráčům, kteří v ní bojují. To, že by tam téměř nikdo nechodil je věc druhá. Píšeš skutečnosti, ale ve druhé větě si je zas rozvracíš, to vy jste to tak nastvali, to vy jste zavedli královskou odměnu pro hráče, který získá hodnost " Krále ". Jen a pouze vy jste udělali soupeření mezi hráči a ne pouze mezi říšemi. Populace na metinu se s tím už tak moc zžila, že jediný způsob, jak něco napravit je v tom pokračovat. Tudíž přestat dávat těm malým levelům větší CBčka za zabití (vyžrání), přestat znehodnocovat postavy do válek říší, protože jediný důvod tohohle všeho, co se děje, je zisk CB. 95% lidí chodí do war kvůli Císařským bodům. Ale ono je to vlastně vše v pořádku, tato hra se se součastnou ekonomikou přiklání, nebo dokonce už přiklonila k hraní jednotlivců. Ono skutečnost, že král, který tu hodnost získá a věnuje se sebeobohacování 5 dní v týdnu, dejme tomu po čtyřech hodinách denně a získá v přepočtu něco přes 50 miliard je velice smutná, ale ok, je to tak nastavené, tak nastavme spravedlivé dělení CB, tak si to alespoň užije ten, kdo si to opravdu zaslouží.

Snad jediný rozumný protiargument by byl ten, že by to nešlo z nějakého neznámého důvodu naprogramovat.
Když se budete cítit úplně zbyteční, vzpomeňte si na kámen magie.

Anderson
Lv.26
Lv.26
Dal poděkování: 72 poděkování
Dostal poděkování: 278 poděkování

Příspěvek od Anderson » stř 23. bře 2016 13:51:43

Nemôžem nič len súhlasiť s Eldik-om, pretože má 100% pravdu, ak sa bojuje za ríšu, prečo dostávajú body hráči, prečo menší lvl dostáva viac cb za zabitie ako vyšší lvl, to mi proste nejde dokopy oháňať sa tým, že to nieje o tom, byť najlepší, pretože už len z toho že ten čo najviac zabije je vojvodca, takže evidentne ide o to, byť najlepší kvôli tomu sú tie výsledky nie? ak by to bolo tak ako popisuješ, že je to len o ríši, nedostávame za to body.. Každopádne súhlasím s tým, že sa chodí bojovať pre ríšu, nie pre seba, ale rozdiel je chodiť tam bojovať a chodiť tam vyžierať do chumlov, stále sa mi zdá, že niektorým úplne uniká pointa toho, čo sa tu celú dobu snažím povedať..Nemám nič proti archerom čo stoja v pozadí a strielajú, ak robia to čo "majú" tzn. vyberú ciel a do neho perú skilly aby ho skolili, ale mám vela proti tým, čo sa snažia priživiť na zásluhách druhých, pretože mi príde viac než hlúpe aby nejaký trtko s lvlom 110 mal generála a dostáva odomňa 10k bez mihnutia oka, prepáčte ale už len kvôli tomuto mi to príde viac než nespravodlivé, lebo prakticky to tu vyzerá tak, že čím viac sa človek snaží (výbava, lvl) tým menšiu odmenu za to má, zatial čo tí, ktorí majú výbavu za zlomok ceny z výbav tých lepších, dosahujú rovnakých, ba aj lepších výsledkov, tu nejde o to, za koho bojujeme, tu ide o klasickú logiku a spravodlivosť, ten čo je lepší dostáva menej, teoreticky preto, lebo je lepší..
ende

Cepino
Lv.38
Lv.38
Dal poděkování: 874 poděkování
Dostal poděkování: 1257 poděkování

Příspěvek od Cepino » stř 23. bře 2016 15:29:00

Ještě bych tu připomenul, že možná si tu někteří myslí, jak jsou silní a že ostatní jim jen ubírají jejich zásluhy a CB, tím že zabijí někoho, do koho on kouzlí. Asi by jste se hodně divili, pokud by jste v té válce byli sami, kolik by jste získali CB. Bez těch ostatních i těch slabších, nebudete tam kde jste, těžko budete získávat sami nějaká CB proti třeba 20 násobné přesile. I oni mají zásluhu na zabití nepřítele ať už nějakým DMG a věřte, že vy je ke svým výsledkům potřebujete. Třeba jen tím, že na sebe poutají jiné hráče, kteří nejdou po vás.

Stále nechápu pojem vyžrání. Co to je, jak se to definuje?

Anderson - někteří hráči mohou dosahovat daleko lepších výsledků ve válce i s horší výbavou jak jiný hráč s identickou postavou a lepší výbavou, stačí jen nějak uchopit nějakou taktiku a té se držet. Ono není hrát a hrát. Opravdu to není o tom, že když má někdo lepší výbavu, že musí mít více CB a to nemluvím o levelu, tem mohou mít stejný a char také.
ObrázekCepino19731RenegatObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Obrázek WP suraObrázek150HotovoPPPM6

Eldik
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 3 poděkování
Dostal poděkování: 105 poděkování

Příspěvek od Eldik » stř 23. bře 2016 15:45:16

Cepino píše:Ještě bych tu připomenul, že možná si tu někteří myslí, jak jsou silní a že ostatní jim jen ubírají jejich zásluhy a CB, tím že zabijí někoho, do koho on kouzlí. Asi by jste se hodně divili, pokud by jste v té válce byli sami, kolik by jste získali CB. Bez těch ostatních i těch slabších, nebudete tam kde jste, těžko budete získávat sami nějaká CB proti třeba 20 násobné přesile. I oni mají zásluhu na zabití nepřítele ať už nějakým DMG a věřte, že vy je ke svým výsledkům potřebujete. Třeba jen tím, že na sebe poutají jiné hráče, kteří nejdou po vás.

Stále nechápu pojem vyžrání. Co to je, jak se to definuje?
Sám píšeš, že bez ostatních by jsme nikoho nezabili, ty si o tohle dělení vlastně přímo říkáš. Polož si otázku, pokud je potřeba na zabití nějakého protivníka určitá spolupráce, tak proč je za to odměněn jen jeden, ti ostatní na to také museli vynaložit své úsilí, ne?

Definice vyžírání : 3 utočníci, 1 obránce.

1. utočník WAR
2. utočník NINJA
3. utočník SURA
obránce KDOKOLIV

Nechť první dva útočníci zaútočí naráz, přičemž první vezme 50% HP, druhý vezme 45% HP, mezitím (interval cca 2s) se uzdraví z 5% na 10%, hodnotně má v tento moment 1k HP, přijde třetí utočník a vezme mu 1k a kousek HP. Zabije ho. První dva nemají nic, třetí má všechno. Stačí to jako definice?
Když se budete cítit úplně zbyteční, vzpomeňte si na kámen magie.

Cepino
Lv.38
Lv.38
Dal poděkování: 874 poděkování
Dostal poděkování: 1257 poděkování

Příspěvek od Cepino » stř 23. bře 2016 16:06:20

Ano bez ostatních to nejde, protože při dnešních obranách a pití elíků, se jeden na jednoho nikdy nezabijete, to můžete do sebe házet kouzla hodinu a válka skončí bez úmrtí. Já netvrdím, že mi současný stav přijde ideální, ale jiný v současnosti není. V nynějším systému mají šanci na zisk CB všichni. Je tu sorta xy levelů a sorta 8 charů. Nikdy nebudou všichni stejně silní. Musí se dát šance na zisk všem. Pokud nebudou získávat i ti horší, nebudou chodit a nebude koho zabíjet.

Dle definice tedy může být vyžírkou každý od levelu možného vstupu do války po level 150 a všech 8 charů. Protože pokaždé může nastat situace, kdy někteří vezmou obránci více, než ten který ho dorazí. Tudíž dle definice v současnosti vyžírají všichni všem. Pak nechápu, proč se nemluví o všeobecném vyžírání všech všem, ale o nějaké skupině, jak kdyby to pisatel nedělal.
ObrázekCepino19731RenegatObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Obrázek WP suraObrázek150HotovoPPPM6

Anderson
Lv.26
Lv.26

Příspěvek od Anderson » stř 23. bře 2016 16:46:17

Cepino píše:Ano bez ostatních to nejde, protože při dnešních obranách a pití elíků, se jeden na jednoho nikdy nezabijete, to můžete do sebe házet kouzla hodinu a válka skončí bez úmrtí. Já netvrdím, že mi současný stav přijde ideální, ale jiný v současnosti není. V nynějším systému mají šanci na zisk CB všichni. Je tu sorta xy levelů a sorta 8 charů. Nikdy nebudou všichni stejně silní. Musí se dát šance na zisk všem. Pokud nebudou získávat i ti horší, nebudou chodit a nebude koho zabíjet.

Dle definice tedy může být vyžírkou každý od levelu možného vstupu do války po level 150 a všech 8 charů. Protože pokaždé může nastat situace, kdy někteří vezmou obránci více, než ten který ho dorazí. Tudíž dle definice v současnosti vyžírají všichni všem. Pak nechápu, proč se nemluví o všeobecném vyžírání všech všem, ale o nějaké skupině, jak kdyby to pisatel nedělal.
Pretože je veľmi veľký rozdiel niečo vyžrať v zápale boja (napr mlátiť sa v chumloch a plošné kúzlo zabije niekoho, do koho to mierené nebolo) a niečo vyžrať s tým, že to skrátka vyžrať ideš...
ende

Malchus
Lv.21
Lv.21
Dal poděkování: 94 poděkování
Dostal poděkování: 381 poděkování

Příspěvek od Malchus » stř 23. bře 2016 16:56:18

Tak to jsem asi největší smolař pod sluncem. Já se snažím vyžírat všem a kdykoliv a pořád mám prd. Nauč mě jak vystihnout ten pravý okamži, kdy mám někomu vyžrat, prosím prosím.
Obrázek

Anderson
Lv.26
Lv.26

Příspěvek od Anderson » stř 23. bře 2016 16:59:26

Malchus píše:Tak to jsem asi největší smolař pod sluncem. Já se snažím vyžírat všem a kdykoliv a pořád mám prd. Nauč mě jak vystihnout ten pravý okamži, kdy mám někomu vyžrat, prosím prosím.
Spýtaj sa tých čo to robia vo war, verím, že ti poradia, ja k ním nepatrím :up:
ende

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
@ Suko201 « stř 1:03 pm »
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky :-D
@ Narsi « stř 1:02 pm »
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
@ Suko201 « stř 12:58 pm »
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@ TomasFoxx « stř 12:44 pm »
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@ Mionix « stř 12:41 pm »
@Valkaryan,  budou. Vyčkejte prosím do zítra.
@ Vydesenej « stř 12:40 pm »
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál :D a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@ Relly « stř 12:30 pm »
@TomasFoxx,  To je záměr. Vracíme se do starých časů.
@ TomasFoxx « stř 12:25 pm »
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
1v1 poust ch3
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
@Vydesenej,  tak pod
@ Narsi « stř 12:21 pm »
Zdravím, je to v řešení. Děkujeme za trpělivost.
@ Vydesenej « stř 12:03 pm »
Tak já tě tímto vyhlašuju
@ TomasFoxx « stř 12:01 pm »
nefunguje vam vyhlaseni boha, tu cekame zbytecne
@ Valkaryan « stř 10:07 am »
Kdy budou v prodeji kloubouky?
@ Mionix « stř 7:39 am »
@Nonepovideeej,  Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
@ Vydesenej « stř 7:00 am »
Díky že jste udělali nějaký zajimavý vstup do Ugorohu a není to zas to stejné :)
@ Nonepovideeej « úte 11:38 pm »
Může mi někdo říct, proč nejdou dát do shopu zahradnická povolení z eventu a ani s nimi obchodovat? :(
@ Vydesenej « úte 5:47 pm »
Se to dostane ta údržba až na čtvrtek možná
@ gagefranjo « úte 4:11 pm »
Přicházejí velký změny (korektury)
@ Hakan « úte 12:53 pm »
To posouvání údržby je fakt parádní :lol:
@ Nonepovideeej « čtv 8:55 pm »
@Mionix,  Krásná práce :)
@ Mionix « čtv 6:57 pm »
@Nonepovideeej,  proto jsem to psal. GA byl tak šikovný, že to dokázal opravit bez údržby. :-)
@ Nonepovideeej « čtv 4:35 pm »
Mně se meteory dneska už spawnují celý den normálně :)
@ Mionix « čtv 7:48 am »
Tak chyba se spawnem meteorů snad opravena. Vyzkoušejte.
@ kovardominik « stř 9:55 pm »
když tu máme soutěž ke dni tance, všimnul si někdo že není ani jeden tanec při kterém by si postava s mečem v ruce neusekla hlavu a všechny ostatní části těla (kdyby to šlo samozřejmě)?
@ Mionix « stř 7:31 pm »
Ráno bude chviličková mimořádná údržba kvůli spawnu meteorů. Omlouváme se, GA hledá chybu.
@ Mionix « stř 6:00 pm »
@Nonepovideeej:up: děkuji
@ Nonepovideeej « stř 5:39 pm »
Ty meteory nejdou spawnout vůbec nikde, kde se normálně dají spawnout a eventové prémko mi taky nefunguje celý den..
@ Mionix « stř 4:52 pm »
@reeenda,  on sám z nedostupného místa zmizí a objeví se jinde, do toho sahat GM nesmí

Who is chatting

offline matesWSW