Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o
herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o
herních lokacích.
-
Buffikradu
- Lv.17

- Dal poděkování: 13 poděkování
- Dostal poděkování: 9 poděkování
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od Buffikradu » pon 15. říj 2012 23:14:00
jaaaaa píše:Buffikradu píše:maš pocit že GM maji řešit vše co
na tyto kravinky nemají čas a má je řešit vůdce cechu
presne tak kraviny ! tak prečo keď sú to kraviny všeci plačete na fórku ?? Veď to aj vyriešil vyhodil ho čo viac mal urobiť ?? Je len komické že meno na dropnutej veci je 3 min a je len tvoja chyba že to nestihneš zobrať

Hele, zkus si založit ninju a mlátit to, kraviny v tom smyslu že pro GM jsou to kraviny, ale pro nás třeba ne....
Pokud vím teď se dost závažně řeší bug s expy a nová mapa
Slovy můžeš zatajit co chceš. Skutky tě ale prozradí.
Moje videa
))
-
jaaaaa
- Lv.9

- Dostal poděkování: 15 poděkování
Příspěvek
od jaaaaa » pon 15. říj 2012 23:16:46
Buffikradu píše:Hele, zkus si založit ninju a mlátit to, kraviny v tom smyslu že pro GM jsou to kraviny, ale pro nás třeba ne....
Čo je lepšie ako ninaj v premen v swampe ??? takžká odpoveď ?? Ninju síce nemám ale mám Bma berem možno cca 12 k na sek a množim si to tak aby som to stihol zabiť aj pozbierať . Vieš treba aj rozmýšlať nie len prísť plaštovať nechať si ukrnúť a potom prísť plakať na forko on my kradne

-
shadow60
- Lv.2

Příspěvek
od shadow60 » pon 15. říj 2012 23:18:03
Bože život nemá zmysel konec chovajte sa ako dospelí ja som to ukončil ale vy tu budete stále plakať .... kašlem nato nemá to zmysel
-
lordsword
- Lv.36

- Dal poděkování: 39 poděkování
- Dostal poděkování: 332 poděkování
Příspěvek
od lordsword » pon 15. říj 2012 23:19:31
Pufas píše:Dostal: joo to je paráda.. ale za prvé každý swam 2x krev, za druhé když seká nunja.. odlítává to.. a během chvilky mám bufku obklopenou příšerama, takže s ní nehnu. A za druhé.. když tahám celé domky.. což je tak 9 skup a nechám to namnožit.. a to celý si natáhnu znova.. tak s další oknem mám brutus lagy
Ghibli: 
máš u mě krev za exkurzi
pepops: Díky to oceňuju
na to sou dobry prapory a ne jen do war jako je pouzivaj:) (nemyslim tim tebe) A pokud je buffka tvoje manzelka tak port k sobe:)
Smrt vždycky stojí po boku bojovníka,
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.
-
JurasSaga
- Lv.20

- Dal poděkování: 8 poděkování
- Dostal poděkování: 12 poděkování
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od JurasSaga » úte 16. říj 2012 1:03:50
No hele přes brutal namnožene moby se aji stežka praporama berou věco a samotne kličkovani mezi nema není taky žadna pohadka
A navíc taky ze svím surou neco malo pod 14K 30% Eza a taky mam co dělat abych to stihl pozbírat než dojede nějaky 14 frgal a začne zbírat
Hraji dál ale už jen občas

-
oRAFAo
- Lv.10

- Dal poděkování: 16 poděkování
- Dostal poděkování: 7 poděkování
Příspěvek
od oRAFAo » stř 17. říj 2012 14:43:14
mám dotaz..proč do toho pleteš z jakého je cechu?
cech za to přece nemůže..
za to může jen ten jednotlivec, ted si každý bude myslet že celý brothrhood krade jen kvuli jednomu jedinci (tím myslim toho jednoho co ti kradl)
-
Taznovejsi
- Lv.30

- Dal poděkování: 82 poděkování
- Dostal poděkování: 136 poděkování
Příspěvek
od Taznovejsi » stř 17. říj 2012 15:08:34
oRAFAo píše:mám dotaz..proč do toho pleteš z jakého je cechu?
za to může jen ten jednotlivec, ted si každý bude myslet že celý brothrhood krade jen kvuli jednomu jedinci (tím myslim toho jednoho co ti kradl)
Nemuže zato jednotlivec oni sou celý cech taková zberba co tohle delají !
PS stretl sem je tam už zopár krát a radeji sem se vypl a kakal na celej swamp pač nervy si tam fakt delat nebudu ...
-
oRAFAo
- Lv.10

- Dal poděkování: 16 poděkování
- Dostal poděkování: 7 poděkování
Příspěvek
od oRAFAo » stř 17. říj 2012 15:54:30
Taznovejsi píše:oRAFAo píše:mám dotaz..proč do toho pleteš z jakého je cechu?
Nemuže zato jednotlivec oni sou celý cech taková zberba co tohle delají !
PS stretl sem je tam už zopár krát a radeji sem se vypl a kakal na celej swamp pač nervy si tam fakt delat nebudu ...
tak to pardon..nevěděl jsem co jsou zač..
ale díky že jsi napsal aspoň příště nebudu překvapený až mi něco začnou dělat

na neštěstí jsou ze stejné říše jak já tak mi pvp věci moc nepomůžou..
-
shadow60
- Lv.2

Příspěvek
od shadow60 » stř 17. říj 2012 16:36:02
to by ma zaujímalo koho si tam ešte videl že kradne nech ho vyhodím a zberba?...vieš otom ..... tak nás tu už konečne neobviňujte ..
-
jaaaaa
- Lv.9

- Dostal poděkování: 15 poděkování
Příspěvek
od jaaaaa » stř 17. říj 2012 16:45:35
Taznovejsi píše:Nemuže zato jednotlivec oni sou celý cech taková zberba co tohle delají !
Zaujímavé ale až moc jediný kdo s cechu Brotrerhood chodí do swampu som ja ( VVuTang) tak my povedz kedy som ta tam stretol ? a aj kradol no hrdina :normal?: ??? Tak láskavo tu nepíš blbosti a račej choď klamať inam !

Alebo ty chodia do swampu kradnut lvli 80 čo máme v cechu ??

-
-
You do not have permission to post in chat.
-
I v chatu platí pravidla fóra! Obrázky, tabulky a YouTube videa vložte prosím do spoileru.
diver píše: Suko201 píše: diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
Suko201 píše: diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Mionix píše: @Suko201, "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@neasy uz to bezi
tak napiste az to půjde
dneska by to šlo
no jasneee v poho
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
konečne trochu oddych od prace
joooo jde to

a co ty ?
Sviatočne
Ako dlho bude údržba prosim ?
ahoj, predpokladany konec udrzby ?
hh a stánky zas dole
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@Narsi, Aha dobře, děkuji
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@Suko201, "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@Valkaryan, budou. Vyčkejte prosím do zítra.
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál

a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@TomasFoxx, To je záměr. Vracíme se do starých časů.
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
Zdravím, je to v řešení. Děkujeme za trpělivost.
Tak já tě tímto vyhlašuju
nefunguje vam vyhlaseni boha, tu cekame zbytecne
Kdy budou v prodeji kloubouky?
@Nonepovideeej, Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
Díky že jste udělali nějaký zajimavý vstup do Ugorohu a není to zas to stejné
Může mi někdo říct, proč nejdou dát do shopu zahradnická povolení z eventu a ani s nimi obchodovat?
Se to dostane ta údržba až na čtvrtek možná
Přicházejí velký změny (korektury)
To posouvání údržby je fakt parádní
@Mionix, Krásná práce
@Nonepovideeej, proto jsem to psal. GA byl tak šikovný, že to dokázal opravit bez údržby.
Mně se meteory dneska už spawnují celý den normálně
Tak chyba se spawnem meteorů snad opravena. Vyzkoušejte.
když tu máme soutěž ke dni tance, všimnul si někdo že není ani jeden tanec při kterém by si postava s mečem v ruce neusekla hlavu a všechny ostatní části těla (kdyby to šlo samozřejmě)?
Ráno bude chviličková mimořádná údržba kvůli spawnu meteorů. Omlouváme se, GA hledá chybu.
@Nonepovideeej,

děkuji
Ty meteory nejdou spawnout vůbec nikde, kde se normálně dají spawnout a eventové prémko mi taky nefunguje celý den..
@reeenda, on sám z nedostupného místa zmizí a objeví se jinde, do toho sahat GM nesmí