LosReyes - nábor otevřen
- SliimJiim
- Lv.19
- Dal poděkování: 15 poděkování
- Dostal poděkování: 63 poděkování
Re: www.losreyes.cz - nábor otevřen
Zprvu se jim to líbilo - byli na výši, poráželi přece přesilu a byli hrdinové.
Teď nastala nějaká ta prohra (soudě dle příspěvků).
Co udělá člověk, když mu sebereš pocit vítězství a uplatnění v této změti jedniček a nul?
ZAČNE SE VZTEKAT
Neskutečně k pláči, jak se někteří jedinci dokáží dohadovat kvůli ničemu. Ještě, že již nehraji.
Pac a pusu závisláčci.
Co udělá člověk, když mu sebereš pocit vítězství a uplatnění v této změti jedniček a nul?
ZAČNE SE VZTEKAT
Neskutečně k pláči, jak se někteří jedinci dokáží dohadovat kvůli ničemu. Ještě, že již nehraji.
Pac a pusu závisláčci.
PuPik WAR 134 LVL
Duto WAR 110 LVL
Duto WAR 110 LVL
- Lolitec
- Lv.3
- Dal poděkování: 76 poděkování
- Dostal poděkování: 23 poděkování
S tím nemohu souhlasit. Lyr6 odešel z cechu KINGS těsně (1 hodinu) před začátkem war k Vám s tím, že napsal Batistovi ať ho kopne, že musí jít do war proti LR aby splatil dluh který mu do té doby dlužil.Grejdy píše:Lidí máte dost, že chodíte na cechovky v 6ti lidech, to je váš problém, ale házet špínu na nás.. Já vím, je to jednodušší.. když jste vyhrávali, tak jste neřekli ani ň, ale jen co prohrajete, už proti nám máte milión keců, jaká to přesila a podobně... Trošku ubohé ne?
A co se týče těch nabraných hráčů, tak myslím, že to už Neos říkal dost jasně. Lyr byl hráč u nás dost dlouho a že si šel zabojovat, no a co? šel dobrovolně? šel.. a Grady.. nábor s ním byl přes týden, odešel do jiné říše z osobních důvodů, to už je jeho rozhodnutí.
A Batista ho kopnul = což mu umožňuje okamžitý nástup do jiného cechu, což všichni víme. Takže nám tady prosímtě nevykládej, že šel dobrovolně. Šel tam pouze z nutnosti splatit dluh.
-
- Lv.15
- Dal poděkování: 383 poděkování
- Dostal poděkování: 396 poděkování
Lyr i Grady nabráni těsně před war, po war odchod jeden z cechu, druhý rovnou z říše. Za mě trapas a velká škoda. Neos mluví o prestiži a reputaci cechu, ale nebojuje po boku svého cechu. Nejde o přesilu, jde o účelově nabrané lidi, kteří ihned odchází. Jak proti takovéhlemu materiálu bojovat. Mohli bychom to udělat stejně, nabídek chodí nepočítaně. Ale my chápeme cech jako společenství a bojujeme s tím, koho máme.
Vždy jsem byla zastáncem toho, aby naši soupeři chodili v plné síle, které jsou schopni a nebrali v úvahu to, že nás jde v průměru 6. Jdeme proti sobě jako cechy. A jsem toho zastánce i nadále. Do cechovní war, jako cech. To ale Křižáci již nedělají a ještě mluví o reputaci... ach jo.
Vždy jsem byla zastáncem toho, aby naši soupeři chodili v plné síle, které jsou schopni a nebrali v úvahu to, že nás jde v průměru 6. Jdeme proti sobě jako cechy. A jsem toho zastánce i nadále. Do cechovní war, jako cech. To ale Křižáci již nedělají a ještě mluví o reputaci... ach jo.
-
- Lv.15
- Dal poděkování: 226 poděkování
- Dostal poděkování: 206 poděkování
Ahoj, nevím z čeho soudíš, ale tu jde úplně o něco jiného. Neos se tu chvástá tím, že mu jde o prestiž cechu, ale na wary cechů si nabírá další lidi z ostatních cechů a říší. S přesilou problém nemáme jen nám jde o to, že on ví že jich bude víc, ale vklidu si dobere další lidi, kteří cech opustí hned po war. A to je podle mě ubohé - zde je vidět, že mu jde jen o jedno a to o výhru. Hold když nás nedokáže porazit stím co má v cechu a povolává jinačí lidi tak to není ani war cechů - to si radši skočím do waru říší. To bylo jen tak pro vysvětlení oč tu jde.SliimJiim píše:Zprvu se jim to líbilo - byli na výši, poráželi přece přesilu a byli hrdinové.
ZAČNE SE VZTEKAT
Pac a pusu závisláčci.

-
- Lv.36
- Dal poděkování: 39 poděkování
- Dostal poděkování: 332 poděkování
A jako největší závislák tu budeš pořád otravovat viď?SliimJiim píše:Zprvu se jim to líbilo - byli na výši, poráželi přece přesilu a byli hrdinové.
ZAČNE SE VZTEKAT
Pac a pusu závisláčci.
Jinak já to chápu,že se nikomu nechce chodit do cechovní war proti žoldákům,protože to už pak není cechová war. Holt si budou muset Križáci nějak napravit reputaci.A ještě k tomu to s tím TS:)
Smrt vždycky stojí po boku bojovníka,
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.
-
- Lv.14
- Dal poděkování: 271 poděkování
- Dostal poděkování: 89 poděkování
Re: www.losreyes.cz - video z "cechovní" war na str. 40
Zdravím , koukam, ze tu do tech zalezitosti nikdo nevidi,ale kecu tu mate vsichni dost.. co s etyka lyra nevim jak to bylo a je,ale byl nasim clenem dost dlouho.. grady s nami mel asi tyden pred onou valkou cechovku a chtel se k nam pridat..pak probehl tydeni nabor, ktery provadel sam neos. Ohledne "zoldaku" se kouknete na skoro rok starou valku mezi krizaky a perlou..tam to bylo samej zoldak ze strany perly a nikdo nic.
Jinak k te valce posledni osobne jsem se neucastnil a bylo nas vic lepsich krizaku co nebylo a misto nas nastoupili slabsi pvpckari,ale toho si uz nevsimnete,ze ?
Vase nazory Vam brat nebudu a duvody k dalsim dohadum jsme ted myslim pridal, tak smele do toho
Jinak k te valce posledni osobne jsem se neucastnil a bylo nas vic lepsich krizaku co nebylo a misto nas nastoupili slabsi pvpckari,ale toho si uz nevsimnete,ze ?
Vase nazory Vam brat nebudu a duvody k dalsim dohadum jsme ted myslim pridal, tak smele do toho

SirHeal - Healer / 160 / karma P / herb. P / zruč. P / ent 5/5
Lucyus - Dagger / 160 / karma P / herb. P / zruč. P / ent 5/5
Syrberious - Mental / 160 / karma P / herb. P / zruč. G3
Grafits - Dragon / 145 / karma P / herb. P / zruč. P
nox125 - BM / 145 / karma P / herb. P / zruč. P --- propůjčen

-
- Lv.21
- Dal poděkování: 27 poděkování
- Dostal poděkování: 236 poděkování
Re: www.losreyes.cz - video z "cechovní" war na str. 40
Navážet se do LR na výmluvu kvůli počtu je více než přestřelení. V minulosti jsem jim sám navrhoval, že se vždy domluví na stejný počet hráčů do war. Zde je odpověď od vůdkyně. Snad jí nebude vadit, když jsem vložím soukromou PM.
Předmět zprávy: Re: war v neděli
Od: Lois
Odesláno: sob 06. říj 2012 22:26:23
Komu: LOCO30
Zpráva
Okis, 19,00 hod. dohodnuto. Co se početní převahy týče... díky, ale fakt to nech být. Náš cech nikdy nebude tak rozsáhlý, jako váš, je to tak schválně. Tak si tu početní převahu užívejte, ve válce cechů je to vaší výhodou přece. Daň za početnost si vybíráte všude jinde..
U nás je velmi nelehké se sejít v plném počtu, ale to taky nevadí. Až nás to přestane bavit, začneme chodit s jiným cechem, ale jistě ne jen s půlkou.. snad chápeš.. to by byla válka cechů o ničem.
Výmluvu bych u nich nehledal. Spíš bych se zamyslel, jestli má smysl nabírat hráče jen kvůli výhře a přijít tím o možnost war, s jedním nej cechů na Sindi.
Předmět zprávy: Re: war v neděli
Od: Lois
Odesláno: sob 06. říj 2012 22:26:23
Komu: LOCO30
Zpráva
Okis, 19,00 hod. dohodnuto. Co se početní převahy týče... díky, ale fakt to nech být. Náš cech nikdy nebude tak rozsáhlý, jako váš, je to tak schválně. Tak si tu početní převahu užívejte, ve válce cechů je to vaší výhodou přece. Daň za početnost si vybíráte všude jinde..
U nás je velmi nelehké se sejít v plném počtu, ale to taky nevadí. Až nás to přestane bavit, začneme chodit s jiným cechem, ale jistě ne jen s půlkou.. snad chápeš.. to by byla válka cechů o ničem.
Výmluvu bych u nich nehledal. Spíš bych se zamyslel, jestli má smysl nabírat hráče jen kvůli výhře a přijít tím o možnost war, s jedním nej cechů na Sindi.

Pomalinku a jistě! Do měsíce snad
- Meginecka
- Lv.1
- Dal poděkování: 16 poděkování
- Dostal poděkování: 11 poděkování
Lois píše:Lyr i Grady nabráni těsně před war, po war odchod jeden z cechu, druhý rovnou z říše. Za mě trapas a velká škoda. Neos mluví o prestiži a reputaci cechu, ale nebojuje po boku svého cechu. Nejde o přesilu, jde o účelově nabrané lidi, kteří ihned odchází. Jak proti takovéhlemu materiálu bojovat. Mohli bychom to udělat stejně, nabídek chodí nepočítaně. Ale my chápeme cech jako společenství a bojujeme s tím, koho máme.
Materiál ? Sama jseš material, a bojovat? Vy snad bojujete?

Dračí Šamanka 160
Healerka 150
![]() | Meginecka | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | |||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Dračí Moc | Chunjo | 150 | P | P | P | Complete | žádný |
-
- Lv.17
- Dal poděkování: 52 poděkování
- Dostal poděkování: 98 poděkování
ježiš kdo se to ozval? velká paní Meginecka :DD jdi raději hledat někoho kdo tě bude ve hře sponzorovat a sem už víc nepiš :DDDDMeginecka píše:Lois píše:Lyr i Grady nabráni těsně před war, po war odchod jeden z cechu, druhý rovnou z říše. Za mě trapas a velká škoda. Neos mluví o prestiži a reputaci cechu, ale nebojuje po boku svého cechu. Nejde o přesilu, jde o účelově nabrané lidi, kteří ihned odchází. Jak proti takovéhlemu materiálu bojovat. Mohli bychom to udělat stejně, nabídek chodí nepočítaně. Ale my chápeme cech jako společenství a bojujeme s tím, koho máme.
Materiál ? Sama jseš material, a bojovat? Vy snad bojujete?Vždyt je to tam samej maratonec . Kdo tam bojuje tak leda Clon. Ty materiale
už na to není čas...
čas by byl-věci nejsou
čas by byl-věci nejsou
- Meginecka
- Lv.1
- Dal poděkování: 16 poděkování
- Dostal poděkování: 11 poděkování
hliza píše:ježiš kdo se to ozval? velká paní Meginecka :DD jdi raději hledat někoho kdo tě bude ve hře sponzorovat a sem už víc nepiš :DDDDMeginecka píše:Lois píše:Lyr i Grady nabráni těsně před war, po war odchod jeden z cechu, druhý rovnou z říše. Za mě trapas a velká škoda. Neos mluví o prestiži a reputaci cechu, ale nebojuje po boku svého cechu. Nejde o přesilu, jde o účelově nabrané lidi, kteří ihned odchází. Jak proti takovéhlemu materiálu bojovat. Mohli bychom to udělat stejně, nabídek chodí nepočítaně. Ale my chápeme cech jako společenství a bojujeme s tím, koho máme.
Materiál ? Sama jseš material, a bojovat? Vy snad bojujete?Vždyt je to tam samej maratonec . Kdo tam bojuje tak leda Clon. Ty materiale
To soudíš podle sebe ?:D ja si vydělat umím :normal?: :normal?:

Dračí Šamanka 160
Healerka 150
![]() | Meginecka | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | |||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Dračí Moc | Chunjo | 150 | P | P | P | Complete | žádný |
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Bisky « sob 9:44 pm »

@
Mionix « sob 7:05 pm »

@
Mionix « sob 7:03 pm »

@
Suko201 « sob 4:29 pm »

@
TomasFoxx « sob 3:58 pm »

@
Tomori « sob 3:39 pm »