Vzpomínky - dědečci a babičky
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- Teensaver
- Lv.28
- Dal poděkování: 265 poděkování
- Dostal poděkování: 149 poděkování
Re: Vzpomínky - dědečci a babičky
Pamatuju si
- jak sem od jedné skupinky v cave 2 dostával tak na pr*** až to nebylo hezké,
- jak sem lovil ryby abych si nadropil na vykovani bska na +9 (poté co sem si ho jednoho večera ukoval sem ani nevedel kde mi hlava stojí),
- jak sem dával do vodka ochranu +5 a doufal že mi na meteorech 75+ pomůže (což byl error ),
- jak sem buznil do metinu 90 za BM s baronem, bral mu 1.6k a byl jsem natěšenej jak malej,
- začátek swampu a mojich prvnich 40kk z něj (sbirani totalne všech itemů, snad krom prutů stříbra 50k)
...........
Nejlepší ale bylo potkat kamarády z offiku o kt. sem ani nevědel že hrajou.
- jak sem od jedné skupinky v cave 2 dostával tak na pr*** až to nebylo hezké,
- jak sem lovil ryby abych si nadropil na vykovani bska na +9 (poté co sem si ho jednoho večera ukoval sem ani nevedel kde mi hlava stojí),
- jak sem dával do vodka ochranu +5 a doufal že mi na meteorech 75+ pomůže (což byl error ),
- jak sem buznil do metinu 90 za BM s baronem, bral mu 1.6k a byl jsem natěšenej jak malej,
- začátek swampu a mojich prvnich 40kk z něj (sbirani totalne všech itemů, snad krom prutů stříbra 50k)
...........
Nejlepší ale bylo potkat kamarády z offiku o kt. sem ani nevědel že hrajou.
- slusnej
- Lv.36
- Dostal poděkování: 174 poděkování
Já si akorát tak pamatuji z křušných časů jak jsem kupoval od Heparinky zášť +0 za 25kk, a ukoval jsem jí natočil nějak 42% prům a po 3dnech jsem jí hodil obchodnici omilem, tehdy to byly těžké časy pro mě, protože tam když tehdy jsi měl u sebe 200kk tak jsi byl král.
A nejvíc co mi chybí nejspíš je to, jak si pamatuji jak mi brala Rusila a Tichošlápek před nosem draka a generála, a ještě to když byla pouze 5% šance na vodko+9.
A největší vtip co jsem četl, byl ten když byl event v každém městě a jeden vodní drak u skladu, a Perry psal, nikdo do něj nesekejte já ho sundám sám, tehdy hrál ještě za wara, nikdo nesekal a skapal asi 4x po sobě. Takže nesundal ho, píšu to proto, protože se mi líbilo u něj vždy jak chtěl všem všechno dokázat že zvládne, ale nebylo tomu tak.
Dřív bylo co dělat, nepamatuji si že by 100lv někdo vyexpil za 2-3dny jako teď.
A nejvíc co mi chybí nejspíš je to, jak si pamatuji jak mi brala Rusila a Tichošlápek před nosem draka a generála, a ještě to když byla pouze 5% šance na vodko+9.
A největší vtip co jsem četl, byl ten když byl event v každém městě a jeden vodní drak u skladu, a Perry psal, nikdo do něj nesekejte já ho sundám sám, tehdy hrál ještě za wara, nikdo nesekal a skapal asi 4x po sobě. Takže nesundal ho, píšu to proto, protože se mi líbilo u něj vždy jak chtěl všem všechno dokázat že zvládne, ale nebylo tomu tak.
Dřív bylo co dělat, nepamatuji si že by 100lv někdo vyexpil za 2-3dny jako teď.
-
- Lv. 12
- Dostal poděkování: 3 poděkování
Vzpomienky ked BestiaRetum a Perry sa tlkli v red ríši to boli vtedy dvaja naj valečníci ,,pvp mašiny
-
- Lv. 12
- Dostal poděkování: 3 poděkování
a ešte jedna mala spomienka ked som svoje prve BSko na wara kupil za 14kk
Edit: Warn za doublepost.
/Script
Edit: Warn za doublepost.
/Script
- Orald
- Lv.9
- Dostal poděkování: 31 poděkování
Nejlepší časy, v tý době jsem ani nevěděl co je PvM a expil jsem v PvP za BM suru. Nyní by to nebylo ani možné v PvP sekat 90tky. Aspoň je vidět, že se to určitě udělalo těžší. Nejlepší byl server prostě dokud nebyl swamp a byla ta první svatá země. Od té doby to je jedna velká trapárna.
Belichar kundy.
- Sapphire
- Lv. 11
- Dal poděkování: 8 poděkování
- Dostal poděkování: 15 poděkování
jj to byli časy když asi 4 dny po spuštění serveru sem vytvořil Sapphiru , super co mi to padá za věci mezi nima semínko k čemu to asi je, ve schopnostech herbaření na co mi to asi bude pak sem našel zahrádku zasadil a za nekonečně dlouhou hodinu sem letěl sklidit co to asi vypěstuji za zázrak a je to tu motovidlo )))) naštěstí m to neodrailo a sadil znovu a znovu a znovu
- M3t0r1
- Lv.20
- Dal poděkování: 55 poděkování
- Dostal poděkování: 125 poděkování
Pamätám si na naj event cechu VIP pri Bielej prísahe.
Gumy, Bossovia, Metiny 50 - 90lv.
V tej dobe to bolo metinom 90 nikto nebral viac ako 5k, takže to bol event pre každého, dnes by sa na taký event dovalili ľudia ako ja a kazili by event menším levelom.
A keď prišli metiny 95 bol to masaker, ničili sme to aspoň 4, zdá sa mi že vtedy bol maximálny buff 78% už s taveninami a všetkým čo k tomu patrí. (ešte neboli ani statusy na 125 ale len na 99)
V tej dobe to bolo metinom 90 nikto nebral viac ako 5k, takže to bol event pre každého, dnes by sa na taký event dovalili ľudia ako ja a kazili by event menším levelom.
A keď prišli metiny 95 bol to masaker, ničili sme to aspoň 4, zdá sa mi že vtedy bol maximálny buff 78% už s taveninami a všetkým čo k tomu patrí. (ešte neboli ani statusy na 125 ale len na 99)
Já si vzpomínám, když jsem měla první věc +9 myslím, že to bylo fms s nějakou průmkou cca 15% byla jsem na sebe tak hrdá :3 jako šperky jsem používala cokoli co v sobě měla ZB v lvlu 70 jsem měla asi 40kk a koupila jsem si za ně svůj první bitevák +9 :3 taky jsem asi až v lvlu 75 zjistila (předtim jsem hrávala offík) že lze udělat G během několika minut... v lvlu 84 jsem měla auru P a cítila jsem se jako pán k tomu jsem měla vodko +4 a siriuse bez kamenů a s náhodnýma bonusama hru jsem si v té době úžasně užívala bezkonkurenčně nejlepší doba metinu
- slusnej
- Lv.36
- Dostal poděkování: 174 poděkování
Jojo nějak ty procenta si trefil, já si pamatuju zlaté 3vK, domov byla jen svatá hah, sice když se spustil kerindor, tak možná to bylo srabáctví lovit u metinu, ale i to byla zábava, lepší rozhodně než teď.M3t0r1 píše:Pamätám si na naj event cechu VIP pri Bielej prísahe.
-
- Lv.17
- Dal poděkování: 80 poděkování
- Dostal poděkování: 311 poděkování
Kdyz tak radi vzpominate na dobu kamenou, ze jste ze zacatku dreli jak mezci a pomalu nic z toho, tak jezdete v lete na TABORY, kde to muzete brat jako ozdravnou lecbu bez vsech chytrych telefonu, tabletu, laptopu, PC a domu muzete posilat dopisy kazdy den jako formou komunikace.
Kdyz tak radi vzpominate na dobu offiku, tak by to pro vas nemel byt problem, ze? Jenze v tomhle bude ten zadrhel, 99% komunity by bez techto novodobych pristroju nevydrzelo ani 2 tydny a nedokazali byste se bez toho zabavit o tom jsem presvedcenej a mozna bych si na to i vsadil !!!
Budte radi, ze nemusite drit 2 tydny nebo buhvi jak dlouho, abyste si koupili treba schopku +0, takovou hru bych uz nehral.
Ja tez zacal v dobe, kdy se hromadne chodilo na pokladnice do veze nebo pak chram utrapy a kde si kazdy narokoval misto, ze mu to tam patri tam bylo taky bitek s droperama a nebo pak bylo v mode, ze se v pripade konfliktu logovali hlavni a pak se tam pribehlo s 90 lv
Kdyz tak radi vzpominate na dobu offiku, tak by to pro vas nemel byt problem, ze? Jenze v tomhle bude ten zadrhel, 99% komunity by bez techto novodobych pristroju nevydrzelo ani 2 tydny a nedokazali byste se bez toho zabavit o tom jsem presvedcenej a mozna bych si na to i vsadil !!!
Budte radi, ze nemusite drit 2 tydny nebo buhvi jak dlouho, abyste si koupili treba schopku +0, takovou hru bych uz nehral.
Ja tez zacal v dobe, kdy se hromadne chodilo na pokladnice do veze nebo pak chram utrapy a kde si kazdy narokoval misto, ze mu to tam patri tam bylo taky bitek s droperama a nebo pak bylo v mode, ze se v pripade konfliktu logovali hlavni a pak se tam pribehlo s 90 lv
Become one of us and help us to create the most powerful guild on this server !!! -------> click viewtopic.php?f=34&t=97497
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.
@
Suko201 « čtv 6:44 pm »
@
Mionix « čtv 6:08 pm »
@
Mionix « čtv 6:06 pm »
@
Suko201 « čtv 6:04 pm »
@
Mionix « čtv 6:04 pm »
@
Suko201 « čtv 6:03 pm »