Styl Expeni

Úschovna starých, avšak zajímavých témat.
Zamčeno

Jaky je pro vas lepsi styl expeni ?

Rokle 10 patro (radeji po mene skupinach)
40
24%
Cerveny les ci SD2 (stahnout vse co dokazu stahnout)
126
76%

Celkem hlasů: 166

Infernalis anima
Lv.6
Lv.6

Re: Styl Expeni

Příspěvek od Infernalis anima » pát 29. črc 2011 11:44:30

já osobně sem se do rokle nepodíval :// nemám na to tolik času i když jednou bych zašel ale stejnak mám level jenom 78 :D expim na metinech lvl 75-80 :D (expí to pomalu ale aspon si u toho vydělám na věci)
!!!Anarchy in the CZ!!!

"Je lepší shořet než vyhasnout!" ... (K. Cobain)

Fuck you! George "W" Bush!!! The weapons aren´t peace!!!

Teximic
Lv.16
Lv.16

Příspěvek od Teximic » pát 29. črc 2011 11:47:50

prostě chci mapu kam vlezu,dám plášť,naexpim expák a odejdu!Žádná omezení,prostě přijdu a mlátim a odejdu kdy chci

patriceeeq
Lv.17
Lv.17
Dal poděkování: 21 poděkování
Dostal poděkování: 10 poděkování

Příspěvek od patriceeeq » pát 29. črc 2011 12:14:21

Mekhbet píše:Neznam lepsi pocit ve hre, nez kdyz jsem na nejakem miste ( je jedno kde ) nahrnu na sebe celou mistnost mobu a vymlatim je.

Pro kazdeho hrace si myslim je uspokojujici kdyz jde treba celou vez sam a dokaze ji vymlatit. Nebo je v chramu utrapy skoro nahore, nahrne si doprostred celou mistnost z obou stran a ustoji to a vidi jak mu do inventu padaji veci a penize :) To same je v pripade PVP dovedu si predstavit pocit hracu, kteri si na sebe "nahrnou" 10 lidi ve valce risi a tento boj ustoji. Tohle vsechno je ze samotneho jadra cloveka jako takoveho a proto je v oblibe solove hrani.

O tom dle meho tahle hra je predevsim a skupinove veci jsou jen doplnek :)

Tim jsem jen chtel malinko jinak vyjadrit to, proc asi vetsina z nas ma radeji mapy jako jsou SD2, chram utrapy, jeskyne vyhnanstvi a nebo meteory.
Krásně vystiženo, souhlas.
d-_-b

Snape
Lv.13
Lv.13
Dostal poděkování: 3 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Snape » pát 29. črc 2011 12:16:45

Mě se taky libí když si toho dám víc :D njn Sura WP :D CO BY JSTE OD NĚJ ČEKALI :D
Come back !!

Appocaliptic
Lv.7
Lv.7
Dal poděkování: 5 poděkování
Dostal poděkování: 2 poděkování

Příspěvek od Appocaliptic » pát 29. črc 2011 12:17:15

patriceeeq píše:
Mekhbet píše:Neznam lepsi pocit ve hre, nez kdyz jsem na nejakem miste ( je jedno kde ) nahrnu na sebe celou mistnost mobu a vymlatim je.

Pro kazdeho hrace si myslim je uspokojujici kdyz jde treba celou vez sam a dokaze ji vymlatit. Nebo je v chramu utrapy skoro nahore, nahrne si doprostred celou mistnost z obou stran a ustoji to a vidi jak mu do inventu padaji veci a penize :) To same je v pripade PVP dovedu si predstavit pocit hracu, kteri si na sebe "nahrnou" 10 lidi ve valce risi a tento boj ustoji. Tohle vsechno je ze samotneho jadra cloveka jako takoveho a proto je v oblibe solove hrani.

Tim jsem jen chtel malinko jinak vyjadrit to, proc asi vetsina z nas ma radeji mapy jako jsou SD2, chram utrapy, jeskyne vyhnanstvi a nebo meteory.
Apocaliptick......Ninja-Dagger.....LVL 124-v rukou nového majitele
Appocaliptic.....Sura-WP............LVL115
Apocaliptova....Dragon-Samanka...LVL105

Apocalipt-Nuda postavička :)
xXnikeXx......BM sura-ve výstavbě
Shinsoo

Žampion
Lv.21
Lv.21
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od Žampion » pát 29. črc 2011 12:49:55

čím více,tím lépe,alespon pro 80% hraču,si myslím,rokle dobrý,ale nekolik hodin tam šlapat a jeste se domlouvat,no nic pro me,swamp super,ale ja preferuji hromadu mobu a bud a nebo ;) neco jako je cave2 ale s rozlohou watery by bylo uplně boží amyslím že by spokojenost komunity dosahla vrcholu,možná i vyvrcholení 8-)
AmoresPerros
Dragon shaman --- 119lvl.

Drop na prd,exp naprd...nehraju.

"Jak se do lesa volá,tak z lesa draci řvou"
Zvon záhrobí+9 46% prumkahttp://m2.sindicate.cz/forum/viewtopic.php?f=14&t=50031

Perry
Lv.2
Lv.2

Příspěvek od Perry » pát 29. črc 2011 15:10:04

Žampion píše:čím více,tím lépe,alespon pro 80% hraču,si myslím,rokle dobrý,ale nekolik hodin tam šlapat a jeste se domlouvat,no nic pro me,swamp super,ale ja preferuji hromadu mobu a bud a nebo ;) neco jako je cave2 ale s rozlohou watery by bylo uplně boží amyslím že by spokojenost komunity dosahla vrcholu,možná i vyvrcholení 8-)
rokle se dá domluvit docela lehko když máš stálé lidi s kterýma to mužeš chodit.Jinak když už tu mluvíš o watery tak bych měl menší napad sice nepochází z mé hlavy ale od hráče "Clones" a bylo by to přidat více vodních draků do zaniklé a oddělat je z watery a zde udělat něco jiného stejně je watery využíváné(většinou) jen na to aby si člověk zabil těch pár bossů co tam jsou za hodinu.
Obrázek

Obrázek

Když mi pišete "cs" tak tím že se ani neobtěžujete pořádně pozdravit mi nedavate jinou možnost než vám to oplatit a neobtěžovat se vás pozdravit vubec.... Alien banned juhu druhe vanoce:)

FlaCkerS
Lv.2
Lv.2

Příspěvek od FlaCkerS » pát 29. črc 2011 15:17:49

patriceeeq píše:

Mám stejný názor :D
P.S Z metinu nechci dělat skupinovou práci jak u wowka :roll:

despr
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 9 poděkování
Dostal poděkování: 121 poděkování

Příspěvek od despr » pát 29. črc 2011 15:31:10

V rokli jsem sice nebyl ale líbí se mi více když na sebe natáhnu velkou skupinu než se pižlat s pár jedinci.

KapkaRosy
Lv.16
Lv.16
Dal poděkování: 15 poděkování
Dostal poděkování: 98 poděkování

Příspěvek od KapkaRosy » pát 29. črc 2011 16:07:58

Jako ninja lukostřelec to mám jednoduchý:)

Přidejte nám lukostřelcům do hry montrum, který bude mít třeba 3 KKK životů, 100% resistanci proti všem zbraním na blízko a magii a nižší obnovu ZB. Klidně aŤ dává rány třeba za 200k. Já si kolem něj budu běhat a pomalu ho ustřílím. Když z něj po 20ti minutách budu mít 2% BZK budu naprosto spokojen.

Expení stylem - naženu místnost a umlátím to mečem nebo dýkama - je pro lukostřelce naprosto k ničemu. Střílet se dá vždy jen do jednoho a mezitím nás zbytek zvesela okusuje.

Bažina není špatná, ale bohužel se velmi často setkávám s tím, že střílím do skupinky a nikomu nic neberu. A to se týká i použití skillů. Kolikrát tak vyplýtvám celou sadu skillů než si toho všimnu. A snažit se nakliknout mezi desítkou mobů toho jednoho nebugnutýho kolikrát trvá dost dlouho.

Přesto díky za swamp. Po dlouhé době můžu opět efektivně využít svou primární zbraň i na něco jiného než do proměny a na pvp.
Jednou žoldák, vždycky žoldák.
Hra je skutečnou hrou teprve ve chvíli, kdy se baví všichni kdo ji hrají. Zkuste na to nezapomínat.
Prý se nehodí aby se bývalý moderátor vyjadřoval z účtu bývalého moderátora. Někdo v teamu chce z Mithry rebela. Tak mu to dopřejeme. :-)

Zamčeno

• You do not have permission to post in chat.
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
@ Suko201 « stř 1:03 pm »
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky :-D
@ Narsi « stř 1:02 pm »
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
@ Suko201 « stř 12:58 pm »
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@ TomasFoxx « stř 12:44 pm »
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@ Mionix « stř 12:41 pm »
@Valkaryan,  budou. Vyčkejte prosím do zítra.
@ Vydesenej « stř 12:40 pm »
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál :D a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@ Relly « stř 12:30 pm »
@TomasFoxx,  To je záměr. Vracíme se do starých časů.
@ TomasFoxx « stř 12:25 pm »
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
1v1 poust ch3
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
@Vydesenej,  tak pod
@ Narsi « stř 12:21 pm »
Zdravím, je to v řešení. Děkujeme za trpělivost.
@ Vydesenej « stř 12:03 pm »
Tak já tě tímto vyhlašuju
@ TomasFoxx « stř 12:01 pm »
nefunguje vam vyhlaseni boha, tu cekame zbytecne
@ Valkaryan « stř 10:07 am »
Kdy budou v prodeji kloubouky?
@ Mionix « stř 7:39 am »
@Nonepovideeej,  Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
@ Vydesenej « stř 7:00 am »
Díky že jste udělali nějaký zajimavý vstup do Ugorohu a není to zas to stejné :)
@ Nonepovideeej « úte 11:38 pm »
Může mi někdo říct, proč nejdou dát do shopu zahradnická povolení z eventu a ani s nimi obchodovat? :(
@ Vydesenej « úte 5:47 pm »
Se to dostane ta údržba až na čtvrtek možná
@ gagefranjo « úte 4:11 pm »
Přicházejí velký změny (korektury)
@ Hakan « úte 12:53 pm »
To posouvání údržby je fakt parádní :lol:
@ Nonepovideeej « čtv 8:55 pm »
@Mionix,  Krásná práce :)
@ Mionix « čtv 6:57 pm »
@Nonepovideeej,  proto jsem to psal. GA byl tak šikovný, že to dokázal opravit bez údržby. :-)
@ Nonepovideeej « čtv 4:35 pm »
Mně se meteory dneska už spawnují celý den normálně :)
@ Mionix « čtv 7:48 am »
Tak chyba se spawnem meteorů snad opravena. Vyzkoušejte.
@ kovardominik « stř 9:55 pm »
když tu máme soutěž ke dni tance, všimnul si někdo že není ani jeden tanec při kterém by si postava s mečem v ruce neusekla hlavu a všechny ostatní části těla (kdyby to šlo samozřejmě)?
@ Mionix « stř 7:31 pm »
Ráno bude chviličková mimořádná údržba kvůli spawnu meteorů. Omlouváme se, GA hledá chybu.
@ Mionix « stř 6:00 pm »
@Nonepovideeej:up: děkuji
@ Nonepovideeej « stř 5:39 pm »
Ty meteory nejdou spawnout vůbec nikde, kde se normálně dají spawnout a eventové prémko mi taky nefunguje celý den..
@ Mionix « stř 4:52 pm »
@reeenda,  on sám z nedostupného místa zmizí a objeví se jinde, do toho sahat GM nesmí

Who is chatting