Ono toho je na foru malo o Swampu a jak si tam vydelat? A co vim tak vybavy do Kerinu byvaji o dost drazsi nez do Swampu,protoze dnes uz tam kazdy mermomoci musi mit vse full taliky.DarkMagic píše:tak promiň, že jsem tam nikdy nebyl, a o ničem nevím...
Kerindor- ceny
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
- Lv.36
- Dal poděkování: 39 poděkování
- Dostal poděkování: 332 poděkování
Re: Kerindor- ceny v ****
Smrt vždycky stojí po boku bojovníka,
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.
- valkyria99
- Lv.19
- Dal poděkování: 8 poděkování
- Dostal poděkování: 34 poděkování
Kdyby mě swamp bavil a stíhal mi ho PC tak třeba expím. A čím si velký nahrabou? Truhly piráta kus za 200kk ti je málo?? Droper do swampu kterej za vstup vytáhne 500kk+?? Nelíbilo by se ti kdyby na zlepšení věcí na každé + by byly potřeba třeba 3 střepy místo věci s menším +? Díky tomu to hodně lidí dělá ve věži, ale myslím si, že by se někdo našel, kdo by koval sám. Co mají teď lidi říkat kteří do postavy do kerindoru narvali x kkk a s cenama jaké jsou teď se jim to vyplatí až po hodně dlouhé době. Nevím proč tak prskáš, bojíš se že snad si něco vydupeme??lordsword píše:Co to meles za hlouposti?V cem si velke lv vydelaji vic? To ze vy jste liny expit a chtely by jste si jen hrabat v kerinu se mame vsichni zblaznit?valkyria99 píše:V dračích věcech měli udělat na vykování taky střepy. Takhle jsme my malí v řiti a nahrabou si zase velké lvly. Já mám postavu lvl 72 a vejš nejdu protože mě to nebaví, Rozprodávám PvM protože Kerindor nevydělává. Nejsou tu možnosti.
Je tu mraky moznosti jak si vydelat a nemusite byt jen na jedne veci.Uz sjte s tim trapny jak si tu stezujete ze se veci neprodavaj za mraky yang. Ty velke lv taky musi nekde vydelat aby kupovaly ty vase predrazene kosti a strepy.To ze se kosti na chvily zvedly kvuli Hae,nez lidi prisli na to,ze se to da i bez nich v pohode,to jste si nenahrabaly dost?
Holt expete nesmrdte jen v Kerinu kdyz tak velkym lv tolik zavidite :normal?:
Přes 2000 let utlačování, vražd a utrpení. Plazit v bahně se před Vámi nikdy nebudeme, neboť zůstaneme navždy POHANÉ!!
-
- Lv.35
- Dal poděkování: 49 poděkování
- Dostal poděkování: 183 poděkování
Re: Kerindor- ceny
Tvoje - že nechceš dělat level. Navíc my kteří to hrajeme tak dlouho a máme zkušenosti že máme samostatnou bojeschopnou postavu do HG máme snad právo prodávat ty truhly za 200kk (no pardon za 180kk-) Udělej to samé a máš stejné podmínky
Navíc uuff to vylepšování dračích a zdobenek to bych radši vůbec neřešil
Takový brnko na schopku je síla udělat, popravdě padá to jako blázen z těch truhel
a na stánku to stojí krásných 800kk 
prostě každá doba přináší svoje. První byl kerindor, potom swamp a ted je moderní HG. Jenom hold ti kteří zůstali stát na bodu 1 se nemůžou rovnat s těma kteří jsou na bodu 2 ne-li už na bodu 3.
Jinak, já bych to bral kdyby na vylepšení byly potřeba pouhé 3 střepy ikdyby nakrásně stály každej 50kk

prostě každá doba přináší svoje. První byl kerindor, potom swamp a ted je moderní HG. Jenom hold ti kteří zůstali stát na bodu 1 se nemůžou rovnat s těma kteří jsou na bodu 2 ne-li už na bodu 3.
Jinak, já bych to bral kdyby na vylepšení byly potřeba pouhé 3 střepy ikdyby nakrásně stály každej 50kk

![]() | Renegade1 | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
241187 | 141 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | P | P | P | 30 |
![]() | SerpentWoman | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
25641 | 130 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | G2 | 11 |
Spoiler:
Herbaření P
- valkyria99
- Lv.19
- Dal poděkování: 8 poděkování
- Dostal poděkování: 34 poděkování
Já bych level dělal, ale bohužel můj PC nezvládá swamp, rokli a je potíž i na CH 1 ve městě. Jak myslíš vy, kteří to hrajete tak dlouho?? Já tu nejsem nováčekRenegade2 píše:Tvoje - že nechceš dělat level. Navíc my kteří to hrajeme tak dlouho a máme zkušenosti že máme samostatnou bojeschopnou postavu do HG máme snad právo prodávat ty truhly za 200kk (no pardon za 180kk-) Udělej to samé a máš stejné podmínkyNavíc uuff to vylepšování dračích a zdobenek to bych radši vůbec neřešil
Takový brnko na schopku je síla udělat, popravdě padá to jako blázen z těch truhel

lordword: Tobě by se to takto nelíbilo??
Příklad: Na okřídlený luk +9 potřebuješ 40x runu, 200x pergamen, 20x element a 1x okřídlený luk +7
Já bych chtěl: 40x runa, 200x pergamen, 20x element a 3x nebo 5x (když už je to tedy +9) střep.
I kdyby střepy stály tolik co jsem začínal s kerindorem, což bylo nějakých 70kk, tak si myslím, že pořád by tě to vyšlo levněji než luk +7, nebo x pokusů ve věži.
Přes 2000 let utlačování, vražd a utrpení. Plazit v bahně se před Vámi nikdy nebudeme, neboť zůstaneme navždy POHANÉ!!
-
- Lv.36
A co si vydupete?valkyria99 píše:Kdyby mě swamp bavil a stíhal mi ho PC tak třeba expím. A čím si velký nahrabou? Truhly piráta kus za 200kk ti je málo?? Droper do swampu kterej za vstup vytáhne 500kk+?? Nelíbilo by se ti kdyby na zlepšení věcí na každé + by byly potřeba třeba 3 střepy místo věci s menším +? Díky tomu to hodně lidí dělá ve věži, ale myslím si, že by se někdo našel, kdo by koval sám. Co mají teď lidi říkat kteří do postavy do kerindoru narvali x kkk a s cenama jaké jsou teď se jim to vyplatí až po hodně dlouhé době. Nevím proč tak prskáš, bojíš se že snad si něco vydupeme??lordsword píše:Co to meles za hlouposti?V cem si velke lv vydelaji vic? To ze vy jste liny expit a chtely by jste si jen hrabat v kerinu se mame vsichni zblaznit?valkyria99 píše:V dračích věcech měli udělat na vykování taky střepy. Takhle jsme my malí v řiti a nahrabou si zase velké lvly. Já mám postavu lvl 72 a vejš nejdu protože mě to nebaví, Rozprodávám PvM protože Kerindor nevydělává. Nejsou tu možnosti.
Je tu mraky moznosti jak si vydelat a nemusite byt jen na jedne veci.Uz sjte s tim trapny jak si tu stezujete ze se veci neprodavaj za mraky yang. Ty velke lv taky musi nekde vydelat aby kupovaly ty vase predrazene kosti a strepy.To ze se kosti na chvily zvedly kvuli Hae,nez lidi prisli na to,ze se to da i bez nich v pohode,to jste si nenahrabaly dost?
Holt expete nesmrdte jen v Kerinu kdyz tak velkym lv tolik zavidite :normal?:

Sam rikas,ze nemas com na Swamp.Ty myslis,ze si jediny? ze krome rene maji snad vsichni nadupany bedny a dropujou ve Swampu jako blazni?
Trosku se prober,nez neco napises :normal?:

Jinak bych klidne bral aby se daval strep misto dalsi veci,protoze uz takhle urcite veci padaji malo a jeste to kovani sa malym uspechem.Jenze holt strepy mely svuj ucel a proto by se melo udelat i neco jineho co by na to misto nich bylo potreba a ne dalsi veci na ruznych +.
Pro me male lv maji mraky moznosti jak si vydelat uz od zacatku.
-
- Lv.35
Nabušenej počítač, to v dnešní době už rozhodně není
Intel Core 2 Duo 3Ghz
3 GB RAM DDR2
Ati Radeon HD 3800
Windows XP proffesional
Komponenty staré cca 4 roky, s tímhle zvládám v pohodě 4 účty najednou v jakékoliv oblasti. Pokud to tobě nejde hraješ na kapesní kalkulačce.
Ikdyž to sem nepatří do diskuse, nedalo mě to napsat
Problém bude asi někde jinde.
Intel Core 2 Duo 3Ghz
3 GB RAM DDR2
Ati Radeon HD 3800
Windows XP proffesional
Komponenty staré cca 4 roky, s tímhle zvládám v pohodě 4 účty najednou v jakékoliv oblasti. Pokud to tobě nejde hraješ na kapesní kalkulačce.
Ikdyž to sem nepatří do diskuse, nedalo mě to napsat

Problém bude asi někde jinde.
![]() | Renegade1 | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Spoiler:
Herbaření P
-
- Lv.17
- Dostal poděkování: 26 poděkování
Proboha ty jsi tak trapnej. Co víc na to psát. Jen brečíš a brečíš a brečíš, že tvoje milovaný střepy stojí 30kk
. Nic se měnit nebude, to se neboj. Jen choďte víc a víc kerindor. Víc střepů = pokles ceny. To je víc než logický. Až Kerindor lidi přestane bavit (a já doufám že nepřestane
), tak půjdou ceny zas nahoru.

valkyria99 píše:Já bych level dělal, ale bohužel můj PC nezvládá swamp, rokli a je potíž i na CH 1 ve městě. Jak myslíš vy, kteří to hrajete tak dlouho?? Já tu nejsem nováčekRenegade2 píše:Tvoje - že nechceš dělat level. Navíc my kteří to hrajeme tak dlouho a máme zkušenosti že máme samostatnou bojeschopnou postavu do HG máme snad právo prodávat ty truhly za 200kk (no pardon za 180kk-) Udělej to samé a máš stejné podmínkyNavíc uuff to vylepšování dračích a zdobenek to bych radši vůbec neřešil
Jinak, já bych to bral kdyby na vylepšení byly potřeba pouhé 3 střepy ikdyby nakrásně stály každej 50kkTak jsem to nějak myslel. protože je sice hezký, že tu je HG, ale není moc lidí který do něj můžou a dávají to tam. A když už se tedy udělala nová mapa, tak kromě pergamenů a run jsou potřeba na vylepšení věci, které menší lvl nedropne a zase většina z vás si myslím, že má kvůli runám nějakou tu zásobu nebo aspoň dropa. Neříkám, že nikdo nemá dropa do Kerindoru na střepy, ale ty zase nepadají tak často jako runy. Takhle vlastně mezi sebou obchodují jenom lidi co chodí do HG. Navrhl bych, aby místo věcí s určitým + byl potřeba pro vylepšení té a té věci a místo toho se daly střepy, ale když člověk vidí jak se tu co řeší tak to snad ani nemá cenu..
lordword: Tobě by se to takto nelíbilo??
Příklad: Na okřídlený luk +9 potřebuješ 40x runu, 200x pergamen, 20x element a 1x okřídlený luk +7
Já bych chtěl: 40x runa, 200x pergamen, 20x element a 3x nebo 5x (když už je to tedy +9) střep.
I kdyby střepy stály tolik co jsem začínal s kerindorem, což bylo nějakých 70kk, tak si myslím, že pořád by tě to vyšlo levněji než luk +7, nebo x pokusů ve věži.
Podpis byl odstraněn administrátorem.
pozn.: GIFy jsou zakázané - Tryphena
Edit by Krysty: Tak mi příjde, že je tu zákazané snad všechno
pozn.: GIFy jsou zakázané - Tryphena
Edit by Krysty: Tak mi příjde, že je tu zákazané snad všechno

-
- Lv.35
Bohužel dokuď se někteří nedokáží flexibilně přízpůsobovat trhu, vývoji hry a zlepšovat svojí postavu / postavy do různých lokací tak "zastaralé" lokace zůstanou bohužel minulostí, ikdyž mno 150x 3,5 za jeden úlomek když za 3,5 se prodá taky dá se dá vydělat
, ovšem je to jiné než prodat jednu truhu z HG za těch 160-170kk to určitě ne. Jenomže to je ta flexibilita, která ale nebude z 1. Hodinového hraní. Na druhou stranu postavu už vytuněnou do keri máš tak k čemu potřebuješ vydělávat? hraješ si přeci jenom For Funny ne 

Spoiler:
Herbaření P
-
- Lv.14
- Dal poděkování: 34 poděkování
- Dostal poděkování: 20 poděkování
Rene, jen mě zajímá, kolik si vyděláš za heragon? Tuším, že to bude opravdu moc - jestli jsem to dobře pochopil, tak z elementů, co tobě padnou se tvoří truhly u nějakého toho páprdy ve městě a z těch potom dostáváš nové věci, je to tak? Zajímalo by mě, kolik takových truhel máš za heragon
Klidně PM

-
- Lv.36
Za hae si nekdy nevydelas vubec nic.Dojdes to otevres truhly a padnou ti runy.Nevim kde beres to ze se tam vydelava.A kdyz padne nejaka dobra vec,tak si ji vetsinou nechas nebo vymenis s nekym za to co potrebujes.Tak uz se fakt proberDontSleep píše:Rene, jen mě zajímá, kolik si vyděláš za heragon? Tuším, že to bude opravdu moc - jestli jsem to dobře pochopil, tak z elementů, co tobě padnou se tvoří truhly u nějakého toho páprdy ve městě a z těch potom dostáváš nové věci, je to tak? Zajímalo by mě, kolik takových truhel máš za heragonKlidně PM
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Suko201 « čtv 5:10 pm »

@
TomasFoxx « čtv 4:05 pm »

@
diver « čtv 3:34 pm »

@
Suko201 « čtv 3:07 pm »

@
diver « čtv 2:01 pm »

@
Suko201 « čtv 11:21 am »