To že je to myšlenka tady Aliena nebo jiných, neznamená že to tak opravdu je

A podle mě Já a Michal víme nejlépe jak je to doopravdy

Jednoduchá a stručná odpověď jakou jsem dostal i od Míši když sem mu položil tuhle otázkusklepmistr píše:Kdo by prodal kompletně vybavenou postavu a pak hrál za jinou postavu?
Nemusíš to zakecávat
LORDxMICHAL2 píše:Jednoduchá a stručná odpověď jakou jsem dostal i od Míši když sem mu položil tuhle otázkusklepmistr píše:Kdo by prodal kompletně vybavenou postavu a pak hrál za jinou postavu?
Nemusíš to zakecávat![]()
- Míšu už to nebavilo za Lorda, má full P, není tam co zlepšovat a tudíž se nudil, ve válkách ho nebavilo rozdělování CB, jelikož s WP surou není jednoduché udělat CB např.: jako s archerem, tudíž ho nudilo že kde jaký smoula tam dá tolik CB. a když je člověk znuděný potřebuje změnu
Tohle byla moje poslední odpověď na tohle téma
Děkujeme za vyčerpávající názory a informaceBloodRayne píše:LORDxMICHAL2 píše:Jednoduchá a stručná odpověď jakou jsem dostal i od Míši když sem mu položil tuhle otázkusklepmistr píše:Kdo by prodal kompletně vybavenou postavu a pak hrál za jinou postavu?
Nemusíš to zakecávat![]()
- Míšu už to nebavilo za Lorda, má full P, není tam co zlepšovat a tudíž se nudil, ve válkách ho nebavilo rozdělování CB, jelikož s WP surou není jednoduché udělat CB např.: jako s archerem, tudíž ho nudilo že kde jaký smoula tam dá tolik CB. a když je člověk znuděný potřebuje změnu
Tohle byla moje poslední odpověď na tohle téma
Takže kvůly cb a podobným kravinám jo?Můžu ti 100% řict , že zaje to x horší jak s wp, za wp nemusíš nic brát a ty cb dou stejně viz extrem a jeho válka cechu s náma dmg 566 až 1300
![]()
Posleze já i naši sme sundavaly kosti na obranu, pač zbytečně je s váma probendit![]()
Píšu o červené za![]()
to je snadnější, mají ochranku, sehranost atd, to se v červené vidělo ještě když hrál pořadně LOCO a Trolik, ted jde každý z
na svou vlastní pěst a vyžíraj si navzájem viz váš "obávaný cech"
![]()
Ale co už , zvykám si..jediné co by mě zajímalo kdo vlastně si,kdy to neví ani tvá Simča "žena ve hře"tak se musím optat tady a vlastně už ani nevím kdo je za Simču.
Máš nakou herní historii, nebo only šašek co vždy jen postavu prapodivně koupil?Pač Michalova postava nebyla ani na foru ani na HM a za měsíc si vystřídal hned 2![]()
Mimo jiné, tvůk nick LORDxMICHAL2, děláš si srandu?Já ho moc nemusela, ale děláš mu leda ostudu, mimo jiné cože co?Neměl si učet na foru tak si udělal tuhle kopírku?A co byl Grady to nebyl tvůj učet, nebo zas nějaký multiučet?
Prase už by se v tom nevyznalo..
BloodRayne píše:Gratuluju OF k posledním 3 válkam říší, opravdu sou přínos a obávaný cech.
Nechci moc rýpat ale že je tohle slyšet zrovna od tebe která se objevila ve válkách až tento týden snad po půl roce.Siminka píše:Ahoj Rusi, tvá ironie mě začíná fakt dojímat. Alespoň Náš cech byl ve válce vidět (viz. tabulka hrdinové Shinsoo). A už kolikrát si psala,že za celou červenou netáhne jen jeden cech, ale velké spojení říše ( Což včera při war říší bylo vidět ). Wikings a OF ruku v ruce. A tak mimochodem, Ty ses tu ukázala abys červenou podpořila? Myslím že, tvá kritika není na místě, když ses sama nepřičinila. Jinak chci poděkovat Těm lidičkám co za červenou potí krev a snaží se ve volné chvíli červené pomáhat.S přáním příjemné hry Siminka