Cechovní pozemek
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- Cepino
- Lv.38
- Dal poděkování: 874 poděkování
- Dostal poděkování: 1257 poděkování
Re: Cechovní pozemek
Tak Malchusi a ostatní. Vy píšete, že koupit pozemek je totálně nemožné. Je zajímavé, že my jsme přišli sem na Ekuru hodně velkou dobu po jejím začátku, pozemky v té době vůbec nebyly a dnes cechovní pozemek máme? Jak je tedy možné, že my máme a ostatní brečí? Já vám povím, je to stejné jako s ostatními věcmi. Někdo chce, snaží se a má a někdo nemá a píše jak je svět nespravedlivý. Neříkám, že systém pozemků je nějak špičkově vyřešen, ale všechno lze, jen se musí člověk trošku snažit, bez práce to nikdy nejde. Hra a cechovní pozemky jsou nějak nastavené, musíte splnit určité podmínky, peníze, suroviny a být pozemek volný. Nechápu, kdo vám dává právo nyní vlastníkům pozemků, kteří všechny tyto podmínky splnili, diktovat další nebo jim něco brát? Znova opakuji, šance na získání pozemku je stejný pro všechny vůdce cechů bez rozdílu, tak proč sem tahat něco dalšího?
PS:
1.) Napište mi cech, kde je více jak 50 aktivních lidí, ne postav.
2.) Zkoušel někdo z vás, kontaktovat různé majitele, zda by pozemek neprodal?
PS:
1.) Napište mi cech, kde je více jak 50 aktivních lidí, ne postav.
2.) Zkoušel někdo z vás, kontaktovat různé majitele, zda by pozemek neprodal?
Naposledy upravil(a) Cepino dne stř 30. zář 2015 13:01:02, celkem upraveno 1 x.
![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |
-
- Lv.27
- Dal poděkování: 350 poděkování
- Dostal poděkování: 461 poděkování
Cech pozemek je hlavně k vůli růstu hráčů,jak píšeš alchymista zas tolik podle mě nevydělává a cech ve kterém nikdo nehraje asi sotva potřebuje pozemek to je snad logické a to že se někdo jednou za 3 měsíce přihlásí aby o pozemek nepřišel?Buď tu chci hrát a hraji a pokud ne tak prostě zruším cech aby se místo uvolniloMalchus píše:Kdyby byl počet pozemků neomezený, tak ať má každý pozemků kolik chce. Ale jestliže je jejich počet omezený a koupit pozemek je téměř nemožné, je jasné, že bude lidem vadit když někdo vlastní víc pozemků, nebo když je vlastní cechy, které člověk zná právě jen jako majitele pozemku, protože x-let o nich neslyšel a jejich členy neviděl.Cepino píše:A já po pravdě vůbec nechápu proč by někdo nemohl mít více pozemků a zároveň proč by to mělo být vázáno na nějaké další podmínky než jsou teď? Ti lidé si ty pozemky koupili za A že byly volné, za B že je odkoupili od jiných cechů, hráčů. Měli jste nebo máte naprosto stejné šance na získání pozemku jako ten co jich má třeba 5. Ale někdo je líný, nebo se o to nezajímá, nebo se nepoptá a pak si tu vynucuje pozemky bez úsilí na jiných. Proč by vám měl někdo dávat pozemek, který si poctivě zakoupil, zaplatil budovy, pozemek byl volný? Nějak vůbec toto téma nechápu. Dále by mě zajímalo, jestli na Ekuře existuje cech, který má více jak 50 aktivních lidí, ne postav, ale lidí. Na dropery můžete mít druhý, třetí, patnáctý cech.
Nájem by tohle řešil - cech s neaktivními postavami by jednou vyčerpal yangy na udržení pozemku. Majitel více pozemků by si rozmyslel, jestli se mu vyplatí vlastit více pozemků.
Kdyby byla nájem (i samotná cena) rozdílný podle umístění pozemku, každý cech by měl nejspíš i pozemek jaký si zaslouží. Prostě buď na to cech má, aby vlastil nejlepší flek ve městě, nebo se spokojí s něčím horším, co mu bude poskytovat stejnou službu, jen to nebude tak dobře vidět.
Což další věc, o které píše Chyumgo:
K čemu je dnes cechu pozemek ? Naprosto k ničemu, jen to vypadá dobře, když cech pozemek vlastní. Alchymisté jsou spíš služba veřejnosti, skutečně dobré věci u cechovních platnéřů a klenotníků nikdo kovatnebude a navýšení členů cechu je nejspíš zbytečné, protože tolik lidí (ne postav) v cechu nikdo nemá.Chyumgo píše:Když je celý systém cechů špatný, tak nemůžete měnit systém pozemků. Prostě by se mělo udělat téma (až tým určí že je čas udělat rework cechů), tam by hráči napsali co jim vadí, co by zlepšili apod. a od toho by se pak odvíjelo dál.
Pravá tvář člověka se ukáže postupem času,a to dokonce až v takové míře,že tomu sami nebudete věřit,kolik dobrých masek si před Vámi člověk nasadil na ksicht.
- Malchus
- Lv.21
- Dal poděkování: 94 poděkování
- Dostal poděkování: 381 poděkování
My jako Pretorians pozemek máme, takže jsme "za vodou", ale také vím, jak dlouho to trvalo, než se nějaký uvolnil. Jestliže dnes je pozemek pouze vizitkou cechů, měl by tak také fungovat. Ale spíš to vypadá, jako pamětní kniha hostí a připomínka dávno mrtvých cechů.Cepino píše:Tak Malchusi a ostatní. Vy píšete, že koupit pozemek je totálně nemožné. Je zajímavé, že my jsme přišli sem na Ekuru hodně velkou dobu po jejím začátku, pozemky v té době vůbec nebyly a dnes cechovní pozemek máme? Jak je tedy možné, že my máme a ostatní brečí? Já vám povím, je to stejné jako s ostatními věcmi. Někdo chce, snaží se a má a někdo nemá a píše jak je svět nespravedlivý. Neříkám, že systém pozemků je nějak špičkově vyřešen, ale všechno lze, jen se musí člověk trošku snažit, bez práce to nikdy nejde. Hra a cechovní pozemky jsou nějak nastavené, musíte splnit určité podmínky, peníze, suroviny a být pozemek volný. Nechápu, kdo vám dává právo nyní vlastníkům pozemků, kteří všechny tyto podmínky splnili, diktovat další nebo jim něco brát? Znova opakuji, šance na získání pozemku je stejný pro všechny vůdce cechů bez rozdílu, tak proč sem tahat něco dalšího?

- slusnej
- Lv.36
- Dostal poděkování: 174 poděkování
Tak ti co drží cechovní pozemky aníž by ten cech byl aktivní jim slouží asi na výdělek, vždy když si u nich něco někdo ukove tak vůdcovi cechu ide mám pocit 35% zisku, ať je to třeba 300k měsíčně nebo 300mega (což pochybuji), tak asi jim to stačí, a je to asi i pro ně vzpomínka na staré časy, buď se přidaj nové a nebo hold čekat než nějdo ten pozemek pustí, asi tak to vidím já.

-
- Lv.8
- Dal poděkování: 8 poděkování
- Dostal poděkování: 14 poděkování
Na mne tahle celá tahanice dělá dojen jen ten že někdo chce lukrativní pozemek a nechce se mu za něj platit. Tak se tu vymýšlej různé vyvlastňpvací zvěrstva jak pozemek získat , hezky ušetřit a moc se u toho nenadřít. Pokud někdo pozemek chce musí taky pro to něco udělat a taky řádně zaplatit.
Nestačí tu jen brečet a nadávat.V první řadě by mělo vedení cechu zvednout zadek a požádat majitele pozemku zda by byl svolný k jednání o prodeji ale to možná některým jejich ego nedovolí. Protože si myslím že všechno je na prodej za určitou cenu , někdy možná vysokou ale tak to prostě je. Jinak souhlasím s tím že cech k růstu pozemek nepotřebuje tolik lidí tu žádný nemá a na drop a buf může být cech druhý. Jak tu již bylo řečeno jen to hezky vypadá a rozpoutat takovouhle melu jen pro to aby se někdo mohl plácat po zádech a ukazovat všem jak je dobrej je podle mne zoufalost
Nestačí tu jen brečet a nadávat.V první řadě by mělo vedení cechu zvednout zadek a požádat majitele pozemku zda by byl svolný k jednání o prodeji ale to možná některým jejich ego nedovolí. Protože si myslím že všechno je na prodej za určitou cenu , někdy možná vysokou ale tak to prostě je. Jinak souhlasím s tím že cech k růstu pozemek nepotřebuje tolik lidí tu žádný nemá a na drop a buf může být cech druhý. Jak tu již bylo řečeno jen to hezky vypadá a rozpoutat takovouhle melu jen pro to aby se někdo mohl plácat po zádech a ukazovat všem jak je dobrej je podle mne zoufalost

-
- Lv.10
- Dal poděkování: 26 poděkování
- Dostal poděkování: 47 poděkování
Tak nech sa v každej ríši vytvorí nova mapa kde budu mať cechy svoje pozemky a hotovo. 
Kľudne nech to je kópia dnešných máp nech s tým nie je problém.

Kľudne nech to je kópia dnešných máp nech s tým nie je problém.

zweite - šaman drak 140lv
erste - war aura - 65lv
Susannie - šaman drak - 110lv
SkaresWP - sura WP - 145lv
erste - war aura - 65lv
Susannie - šaman drak - 110lv
SkaresWP - sura WP - 145lv
-
- Lv.27
To se pleteš,nikdo lukrativní pozemek nechce,zkoušelo se odkoupit pozemek,ale bohužel nikdo nechce prodatCrazyBull píše:Na mne tahle celá tahanice dělá dojen jen ten že někdo chce lukrativní pozemek a nechce se mu za něj platit. Tak se tu vymýšlej různé vyvlastňpvací zvěrstva jak pozemek získat , hezky ušetřit a moc se u toho nenadřít. Pokud někdo pozemek chce musí taky pro to něco udělat a taky řádně zaplatit.
A to,že fungující cech chce pozemek není zoufalost,ale podle mě normální věc,proč by cech který dobře funguje a roste neměl mít vlastní pozemek?Zoufalci jsou spíše Ti co těch pozemků potřebují vlastnit více a jsou jim vlastně k ničemu.A nejde o žádné vyvlastňování,jde o to aby se promazali cechy,ve kterých už nikdo nehraje a mají pozemky nebo aby se nové pozemky přidaly,ale je otázka kolik si jich stihnou opět zabrat Ti co už jich pár vlastní,hold lidská hamižnost je i na Ekuře bohužel.
Pravá tvář člověka se ukáže postupem času,a to dokonce až v takové míře,že tomu sami nebudete věřit,kolik dobrých masek si před Vámi člověk nasadil na ksicht.
- Cepino
- Lv.38
- Dal poděkování: 874 poděkování
- Dostal poděkování: 1257 poděkování
Tak pozor, jaká hamižnost? Je někde v pravidlech zakázáno vlastnit více pozemků? Není, pouze musíš splnit určité věci a pozemek si můžeš koupit. Dále, to že cech Wikings za xy let existence na serveru nemá pozemek, není chybou ostatních, ale vašich vůdců, že pro to za ty léta nic neudělali. Mám informace, že vůle k prodeji pozemku ze strany vlastníků byla, ale dotyční nepřišli s žádnou rozumnou nabídkou a po tomto tématu velice pochybuji, že vám někdo pozemek prodá. Proč by se měl mazat cech, pozemek ve kterém není nikdo aktivní, když pro vlastnictví pozemku splňuje daná pravidla? To jest jednou za 3 měsíce se přihlásit. Kde je napsáno, že každý cech musí vlastnit pozemek. Zatím jste mi nenapsali jeden jediný cech, kde je více jak 50 aktivních hráčů, ne postav. A popravdě mě toto téma dosti utvrzuje v tom, že od teď budu naopak ještě více usilovat o další a další pozemky. Proč bych nemohl sbírat pozemky, když jsou tu hráči, kteří třeba sbírají zbraně 50+ atd. Nebo to může někdo vlastnit jako investici, přeprodávají se tu výbavy, postavy, vesele se s tím spekuluje, tak proč by se nemohlo spekulovat s pozemky. Jediné v čem souhlasím, je to ať se vytvoří pozemky další. Jinak šance na pozemek je pro všechny stejná. Nejste víc než ostatní.
Pěkný den
Cepino
Pěkný den
Cepino
![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |
-
- Lv.27
Tak nikdo ti nebere aby sis ty pozemky bral to už je na uvážení každého hráče jestli má potřebu zabírat pozemky,které vlastně ani nepotřebuje jen pro pocit,že jich má hodně.Bez pozemku jsme se obešli do teď tak to zvládnem dále i bez něj.Hlavní je,že cech je aktivní a hráči si v něm pomáhají a nejen v cechu,ale i mimo něj.A ano tomu,když si někdo bere víc než potřebuje se správně říká hamižnost,pokud nevíš co to slovo znamená na wikipedii to jistě najdeš:)Tímto pro mě tohle téma přestává být zajímavé tak se tu dohadujte dále:)Hezký den přeji všem
-
- Lv.20
- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 32 poděkování
Muzete mi vysvetlit na co vam nejaky blby pozemek je??????
Vydelek = 0 U jakehokoliv kovare jsem nekoval od lvl 75 tak 3 roky zpet.
Alchimista??? kolik to stoji 10k? 33% z toho je 3.3k, to se vam to fakt jak vyplati???? pozemek +- 100kk spis vic.
Navratnost takovy investice je cca rok 4000.
Prestiz?? ledasco je v metinu prestizni, ale z zadnyho pozemku se vasi kamaradi neudelaj.
Vydelek = 0 U jakehokoliv kovare jsem nekoval od lvl 75 tak 3 roky zpet.
Alchimista??? kolik to stoji 10k? 33% z toho je 3.3k, to se vam to fakt jak vyplati???? pozemek +- 100kk spis vic.
Navratnost takovy investice je cca rok 4000.
Prestiz?? ledasco je v metinu prestizni, ale z zadnyho pozemku se vasi kamaradi neudelaj.
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Mionix « čtv 7:24 pm »

@
Revus « čtv 7:14 pm »

@
Suko201 « čtv 1:26 pm »

@
Suko201 « stř 7:58 pm »

@
cleo « stř 7:45 pm »

@
Mionix « stř 7:41 pm »