Předal jsem GA.
Mio
Jo takhle, postavy byly vyvážené, ale po tom co se dala daggerum a mentálům nesmrtelnost, tak pořád dominují bmka/healeři/archeřisuja97 píše: ↑ned 19. lis 2023 20:27:26 Ahoj,
chtěl bych nahlásit že nějaký duševně slabší jedinec,(který asi nikdy nebyl ve válkách říší nebo si ani neuměl rozkliknout výsledky, aby zjistil že chary jsou relativně vyrovnané) čtvrtečním updatem naprosto zmrvil PvP systém a ze šamanů a surů, do kterých někteří investovali měsíce času a desítky miliard yangů, udělali akorát stojky do HG/shoppery. Prosím o info, jak bude v této věci team postupovat.
Jinak cením update, udělat z těch cca 20 lidí, kteří mají hotový postavy a výbavy a nemají se kam zlepšovat, ovce, který jen budou dokola jak roboti expit 160lv je pro komunitu velice přínosný update, který určitě rozhýbe ekonomiku a přiláká nové hráče.
Děkuji za odpověď, Šuja
Aniž bych se chtěl přidávat k davu, tak to mám uplně stejně. Ekuru jsem začal hrát kolem r. 2010 a vrátil se k ní během covidu a byl jsem příjemně překvapen, že se prakticky nic nezměnilo - že je to paradoxně konzervativnější server než ,,offík,, ale po tomhle updatu mám pocit, že jsem se ocitl na béčkovém privátu. Neříkám, některé věci jsou bezva - generace, rozšíření inventářů ... ale twl měnit animace kouzel, vzhled knih, přidávat naprosto přepálený kouzla pro wara+ninju ... proč? To už je prostě v české povaze, že když něco funguje tak si nedáme pokoj dokud to nerozdrbem?disaster1591 píše: ↑ned 19. lis 2023 20:49:35 Zdravím, tak by som si tiež dovolil napísať zopár riadkov ohľadne toho nového updatu, chyby, snahy o znechutenie hry aj tým málo hráčom, ktorí tu ešte ostali alebo ako to vlastne nazvať. Ako hráč, ktorý sa vrátil po cca 2 rokoch 1-2 do týždňa si zaválčiť v stredných a cez víkend pobehať bosov/metiny v ente a občas selasa tak som velice rýchlo zistil, že server už v podstate držia pri živote len války říší, ktoré ste tými novými kúzlami totálne zabili a väčšine hráčov úplne znechutili. Čo sa týka generácií, ťažko sa asi vyjadriť pár dní po spustení, môže to byť zaujímavý koncept (a pokiaľ je pravda,že sa postupne budú pridávať ďalšie veci), ale pokiaľ sa nepridá nová mapa (alebo v tomto štádiu po x rokoch nečinnosti skôr nové mapy/dungeony) a k tomu samozrejme zbrusu nové výbavy a zbrane, tak je to asi totálna zbytočnosť, lebo po tých rokoch je asi každému jedno či hg prejde o 5,10 min rýchlejšie alebo v ente bude brať 30,40,50k na kúzlo keď to budú tie isté ohrané mapy s tými istými vecami, ktoré už všetci poznajú(a vlastne na čo by tam aj chodili, keď nebudú mať už čo vylepšovať) a pvp komunitu, ktorá tento server drží nad vodou ste totálne znechutili tými novými kúzlami ( mimo iného samozrejme). Sečteno podtrženo mám pocit, že to bolo narýchlo zbúchané a nedomyslené (ako fakt sory ale tie kúzla by som lepšie vymyslel aj ja s 3 v žile), a pokiaľ sa nepridá niečo aj pre pvm komunitu (aj keď je otázne,či také niečo po tých rokoch ešte na ekure existuje) tak sa obávam že tento ´update´ bude posledným klincom do truhly kedysi nádejného projektu menom ekura. S pozdravom, Beba.
Promiň ale tohle je blbost, to už by to rovnou mohli odebrat. Všichni víme, že blízkové postavy byly prostě horší, ale udělat z toho opak není správné řešení. viz mental v tomto stavu. Prostě ať ty nové kouzla upraví, zeslabí a bude to ok. Spíše se divím, že to v tomto stavu přišlo do hry.kovardominik píše: ↑ned 19. lis 2023 21:20:51 Možná blbost a vůbec netuším co jde a co nejde udělat a vím že za to schytám kritiku, ale co kdyby se ty dvě nová problémová kouzla dala používat jen mimo války? Nebo že by měli ve válce nižší hodnoty. Na PvM se mi docela líbi.
1. Já s tebou naprosto souhlasím v tom, že to co přidali daggerum a mentálům je naprosto přemrštěný.suja97 píše: ↑ned 19. lis 2023 20:49:10 Ano Tomáši, je to přesně jak říkáš - ty dvě BMka v dnešní válce zcela dominovaly.
19.11.23.png
Zkus na chvíli zanechat rektálního alpinismu, chápu že pro tebe jakožto top hráče, který už tu hru prakticky dohrál je jakákoli změna pozitivní, ale většina nás hráčů ještě není na tvojí úrovni a stále má na čem pracovat.
Ano a argument, že střední a malé války byly do hry přidány jen pro zábavu, tudíž jsou teamu naprosto u zadele, jsem slyšel, ale to není argument. Jednou je to součást hry, tak je tak berme, nebo je zrušte. To je jak říkat, že Cidone byla přidána jen pro lidi, kteří kovou chitinovou výstroj, takže pokud nemáš ve skladu chitinku, tak se s tebou o Cidonce vůbec nebudeme bavit.