Očekávám warn, ale musel jsem to vyventilovat.
[Edit: :warn: víme za co/Tryphena]
Mluvil sem o Top lvlech což se tebe očividně netýkáTenNejlepsi píše:Kdy bude nová mapa to se tady asi nedozvím, prostě se tady bude akorát pořád mazat med okolo huby aby to vypadalo, že se na něčem pracuje. Eventy se slibují už nějaký ten pátek.
To je fakt super, že je nějaký nový set hodností, ale nová mapa už se nepřidala rok nechápu co na tom tak může trval.
K tématu proti, nechci aby se tu nějaký sráči přejmenovávali jak se jim zlíbí měli si to vybrat na začátku - Váš problém a to, že kupujete postavy je Vaše volba. Na to Vám sere pes na nějakou listinu k čemu to bude to mi jako někdo napíše a já to tam hned budu hledat jestli náhodou to není ten a ten ?![]()
Očekávám warn, ale musel jsem to vyventilovat.
![]() | YMIR | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() ![]() | |||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
+200k min. | Chunjo | ReLions | 141 | 6P | full | P | P | P | Meripa |
Mám peněz, že si postav jako máš ty můžu koupit 10 a kdeby ta mapa byla tak si jí udělám během týdne dvou. A řekni mi jednu věc na co mám dělat vysoký levl abych mohl kempit celý dny ve swampu nebo ve svatý kam nikdo nechodí :yeah:jarek3202 píše:Mluvil sem o Top lvlech což se tebe očividně netýkáTenNejlepsi píše:Kdy bude nová mapa to se tady asi nedozvím, prostě se tady bude akorát pořád mazat med okolo huby aby to vypadalo, že se na něčem pracuje. Eventy se slibují už nějaký ten pátek.
To je fakt super, že je nějaký nový set hodností, ale nová mapa už se nepřidala rok nechápu co na tom tak může trval.
K tématu proti, nechci aby se tu nějaký sráči přejmenovávali jak se jim zlíbí měli si to vybrat na začátku - Váš problém a to, že kupujete postavy je Vaše volba. Na to Vám sere pes na nějakou listinu k čemu to bude to mi jako někdo napíše a já to tam hned budu hledat jestli náhodou to není ten a ten ?![]()
Očekávám warn, ale musel jsem to vyventilovat.![]()
A naco potřebuje lvl 80 novou mapu ???
![]() | F0rEstEk | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | |||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
72k.min | Shinsoo | 127 | 5 | Unicorn | 9 | M1 | 104% | 18/65 |