ještě jednou - zkus se podívat na DLOUHODOBÝ VÝVOJ počtu hráčů ve Válkách. Víc ti napovědět ani nemůžu.
Ještě jednou - Válka doufám nebude postavená na tom, že by někdo zabil Bosse a vyhrál Válku. Ani to nebylo účelem.
Mapu z vejci neznám. Ale pokud se "roztrousí" víc věcí na mapě, tak to roztříští boje - chce to naopak zkoncentrovat boje a přestat běhat jen od respawnu k respawnu.
LOCO a Strážce - nic jiného než náhoda, stejně jako náhoda co funguje skoro u všeho, kde bude víc hráčů. Jednou to zničí ten, jindy onen - to je na tom složitého k pochopení?
Ještě jednou - CB body OPRAVDU nezajímají minimálně 50% hráčů. Ono taky není se o co zajímat, protože zisky jsou v porovnání s ostatními minimální. A například mě je jedno, jestli mám pěšáka s 200 nebo 221 body.
Nebuď směšná i ty a nekoukej se jenom na sebe - ono se to pak vidí v jiných obrazech.
--------------------------------------------------------------------------------------
Když se podívam na DLOUHODOBÝ VÝVOJ, tak jediné co vidím, je že hráču ve válce přibýva, nemůžu si pomoc, ale jo

Už to není co bylo, že tam došlo 30 modrých, 25 žlutých a 35 červenýchm tady se už čísla objevují nad 50 a někdy nad 60, co chceš oživovat?Chceš oživovat mapu kde je 150 a víc hráču najednou v 1 hodinu?(ostatně už ti to samé napsal DELL)
K LOCOVI a strážci, hele píšeš, že jako v poho, že se pojede na náhody?O čem to je pak ta válka kdy se jede na náhody?
Ty máš asi hodně rád kolo štěstí vid
Co se týká toho respawnu, pamatuju co tu psala Misi, celkem mi to zůstalo v paměti.
Jestliže se chodí k respawnu, ber to jak ve válce, tam pokud přišli utočníci a chtěli dobýt město,vyhrát, nečekaly až knim někdo dojde jako , že by se obranci vzdaly svého postavení a šly někde doprostřed, ne musely to dobýt tam u zdroje.(tak nějak to psala) snad si pochopil
A k těm cb, promin, ale seš hodně naivní už sem ti to vysvětlovala i LOCO vysvětlil a meleš pořád svou, že 50% nezajímá cb..
K tomu si jen přeju at GA spustí svatou bez stráty cb, hned uvidíš jak je nezajímaj cb, víc k tomu nemůžu napsat, dál už není co.
To nebud směšna a nekoukej jen na sebe..v tom si leda tak směšný ty, snažíš se zas prosadit nějakou změnu, která by spojila pvm a pvp dohromady což nejde..
Já nevím jestli já koukam jen na sebe, ale pak tedy nečteš co tu píšou jiní, nehledě na to, že vím co píšou ve hře a tam padají ostřejší výrazi.
Tak jaképak nekoukej na sebe..?