lordsword píše:kamosvsech píše:D3NJIs píše:
Tak Tesco no: Napsané je rohlík za 1kč. Na pokladně po koupení je cena 2kč. Co uděláš? Pujdeš to stornovat. Pokud nepostornujou, Tesco bude mít problém. A tak b to mělo být i se stánkama
To je ale něco jinýho. V nějakým časopise může bejt reklama, že za dvě kačky máte v Tesku rohlík. Dovalíš do krámu a u rohliků je psaný 2,50. Buď ho koupíš nebo ne a tady je to úplně stejný, koukneš do krámu, zjistíš, že kecaj a jinde jsou úlomky levnější, tak jdeš jinam. Něco jinýho by bylo, kdyby si zjistil cenu až bys to koupil. Když jsem se občas donutil postavit stánek, tak jsem taky napsal "NEJLEVNĚJŠÍ KYTKY TADY" a vedle byl krám, kde byly levnější než moje, ale můj upoutal víc a víc se prodávalo v mým stánku. Taky bys mě nahlásil? Potom bys za ty svoje práskance měl chtít nějakou provizi, protože jinak dneska asi nevyděláš.
ono to je spis tak,ze bys mezi ty rohliky zamichal nejake,ktere by staly 2,50 a byla by tvoje smula,ze by sis je zrovna vytahl.A taky je rozdil.kdyz napises ma stanek nejakou vec a prodavas misto ni podobnou za stejnou cenu.Asi jako falsovane znackove zbozi za stejnou cenu:)
Ale já mluvim o tom, kdy je na stánku cena 3kk a ve stánku jsou za 3,9kk. Nejde o žádnej podvod, hned je naprosto očividný, že se snažil jen upoutat názvem aniž by extra klamal zákazníky. Něco jinýho je to, že tam budou úlomky za 3kk a mezi nima za 30kk, ale to já tady neospravedlňuju. A když je na stánku věc jako jezdecká propustka x kovářova poznámka nebo dřív magič x magická železná ruda a je tam extra levně, tak si rovnou dvakrát překontroluju, jestli to je to, za co se to vydává. Ostatně plány těchhle podvodníčků asi nejsou extra promyšlený, když napíšou, že "RYCHLE KOVÁŘKA ZA 500K" s tim, že je tam propustka. To snad ani není třeba klikat na stánek. Stejně tak je podezřelý, že by někdo nasbíral stovky knih na vedení jen aby je pak prodal pod cenou. Ten, kdo neví, jakou maj cenu, ten je ani nesbírá. Já když kupoval třeba expertky, tak jsem si vždycky projel jednotlivý řady, jestli tam je nějakej šmejd a až potom kupoval.