já vím, že to udělal duxovi naschvál, myslela jsem to ironickySpartaa16 píše:Logicky, aby do pokladny šlo co nejvíc yangů, jakmile měl vymláceno a pokladna byla prázdná, tak to dal na 3%, prostě už si nepotřeboval nahrabat, kdyby to udělal opačně, jel sloupy s daní 3% a pak dal 6%, aby bylo na války apod...Tezzy píše:náhodou tento nejmenovaný král dal poslední den v noci 3% daně, což bylo docela fajn... akorát nemusel mít po celou dobu své "vlády" 6%Spartaa16 píše:
Když sem viděl jak jel nejmenovaný král před Duxem sloupy bosse od rána do rána jednoho za druhým tak mi bylo hned jasný, že v té kase toho moc nezbude
nojo, zase platí pravidlo není král jako král![]()
neříkám, aby si jeli sloupy od rána do rána, ale mohli by nechat na války aspoň na ten heal...

osobně se mi tenhle královský systém moc nelíbí, protože nejsou bonusy a ve válkách říší se to taky nevyužívá (brácha chodí do válek, tak vím)... spíš mi tohle celé přijde jako systém "kup mřenky, vymlať hodně cb a namasti si kapsu" :C
za poslední dobu mi přišel jako nejlepší král Lyr, skrz to využívání hodnosti krále na magiče kvůli skladům