já vím, že to udělal duxovi naschvál, myslela jsem to ironickySpartaa16 píše:Logicky, aby do pokladny šlo co nejvíc yangů, jakmile měl vymláceno a pokladna byla prázdná, tak to dal na 3%, prostě už si nepotřeboval nahrabat, kdyby to udělal opačně, jel sloupy s daní 3% a pak dal 6%, aby bylo na války apod...Tezzy píše:náhodou tento nejmenovaný král dal poslední den v noci 3% daně, což bylo docela fajn... akorát nemusel mít po celou dobu své "vlády" 6%Spartaa16 píše:
Když sem viděl jak jel nejmenovaný král před Duxem sloupy bosse od rána do rána jednoho za druhým tak mi bylo hned jasný, že v té kase toho moc nezbude
nojo, zase platí pravidlo není král jako král
neříkám, aby si jeli sloupy od rána do rána, ale mohli by nechat na války aspoň na ten heal...
 však on to tam prý dal na ty 3% někdy ve 2 ráno a pak to nemůžou 24 hod měnit, takže to udělal, aby dux ztratil ten den vydělávání
 však on to tam prý dal na ty 3% někdy ve 2 ráno a pak to nemůžou 24 hod měnit, takže to udělal, aby dux ztratil ten den vydělávání  
 osobně se mi tenhle královský systém moc nelíbí, protože nejsou bonusy a ve válkách říší se to taky nevyužívá (brácha chodí do válek, tak vím)... spíš mi tohle celé přijde jako systém "kup mřenky, vymlať hodně cb a namasti si kapsu" :C
za poslední dobu mi přišel jako nejlepší král Lyr, skrz to využívání hodnosti krále na magiče kvůli skladům

ale rozumím tomu taky by mě to štvalo
 ale rozumím tomu taky by mě to štvalo