PVP Hry Joan 2015

Zkuste štěstí v nějaké soutěži, možná se na vás usměje štěstěna. Nebo nějakou sami uspořádejte!
Probíhající soutěže:
Odpovědět
SlepyMag
Lv.3
Lv.3
Dal poděkování: 9 poděkování
Dostal poděkování: 15 poděkování

Re: PVP Hry Joan 2015

Příspěvek od SlepyMag » pon 05. říj 2015 22:18:12

Chyumgo píše:Já tady reaguji hlavně za sebe, radši půjdu proti stokrát lepšímu soupeři, než členovi cechu. Neříkám kdyby to bylo semi/finále, ale do prvního kola?
Je to soutěž jednotlivců nikoliv cechů, hráče do startovních dvojic rozdělil GM tým. Pokud s tím má kdokoli nějaký problém prosím kontaktujte GM.
Když se budete snažit s někým domluvit, vzpomeňte si na to, že pár přes držku vyřeší víc než tisíc slov ;)

Mithra
Čestný člen
Čestný člen
Dal poděkování: 94 poděkování
Dostal poděkování: 1047 poděkování

Příspěvek od Mithra » úte 06. říj 2015 5:04:37

Rozdělení jednotlivých postav do dvojic bylo vygenerováno náhodně. Stejně jako v předchozím ročníku PVP her.
Pokud se tedy někde dostaly do dvojice postavy ze stejného cechu, stížnosti podejte na této adrese http://www.random.org/lists/.

A poznámka pro Chyumga: Opravdu si myslíš, že jako LGM sleduju, kdo je z jakého cechu?
Přílišná oddanost ideálům nezřídka končívá tím, že v rámci boje proti alkoholismu zastřelíš dítě se sáčkem rumových pralinek. Karel Kryl

Chyu
Lv.39
Lv.39
Dal poděkování: 2801 poděkování
Dostal poděkování: 1163 poděkování

Příspěvek od Chyu » úte 06. říj 2015 7:35:22

Kdo by se to v konečném důsledku dozvěděl..
Dobrý, vaše soutěž, vaše pravidla.
Já jen podotýkám, že to není zrovna to nejlepší, aby proti sobě bojovali lidi ze stejného cechu. Třeba pro příště. ;)

Euphoria
Lv.14
Lv.14
Dal poděkování: 46 poděkování
Dostal poděkování: 27 poděkování

Příspěvek od Euphoria » úte 06. říj 2015 11:11:40

Třeba tě to vyhecuje k lepšímu výsledku :D :lol:

CR0SBY
Lv.2
Lv.2
Dostal poděkování: 4 poděkování

Příspěvek od CR0SBY » úte 06. říj 2015 12:02:57

Chyumgo píše:Kdo by se to v konečném důsledku dozvěděl..
Já jen podotýkám, že to není zrovna to nejlepší, aby proti sobě bojovali lidi ze stejného cechu. Třeba pro příště. ;)
Ale prdlajs,vy máte problémy xD To není boj na život a na smrt :D
Postavu CR0SBY již nevlastním,nyní mě najdete na WeIeen

Meripa
Lv.8
Lv.8
Dal poděkování: 34 poděkování
Dostal poděkování: 83 poděkování

Příspěvek od Meripa » úte 06. říj 2015 12:24:26

Chyumgo píše:Kdo by se to v konečném důsledku dozvěděl..
Euphoria píše:Třeba tě to vyhecuje k lepšímu výsledku :D :lol:
Zdravím všechny kvalifikované hrdiny!
Proběhla první část soutěže - kvalifikace a rozdělení do skupin.

Chyumgo, děkuji za tvou připomínku. Skutečně máš pravdu. Pořadatelské cechy do této soutěže vložily stovky hodin příprav a peněz. Soutěž je připravovaná od května letošního roku, a podílelo se na ní velké množství lidí.
Počet kvalifikovaných postav je 106 celkem. Pokud byly připomínky k pravidlům, rozřazení, nebo dalším nesrovnalostem od pěti hráčů, stále z toho vychází vysoké procento úspěšnosti pravidel.
Až budete znovu pořádat soutěž vy jako cech, dejte dohromady pravidla vlastní a opravdu vám přeju, aby vám vyšlo stejně vysoké procento úspěšnosti.
Pokud má nějaká postava (hráč) i nadále připomínky, nemusí se soutěže zúčastnit. Nikdo nikoho nenutí.

Děkujeme GM týmu za rozlosování soupeřů ve skupinách.

Všichni se těšime na kvalitní souboje všech protivníků. :up: :fight:
S pozdravem Meripa
Obrázek

GiVeMeLoVe
Lv.16
Lv.16
Dal poděkování: 13 poděkování
Dostal poděkování: 43 poděkování

Příspěvek od GiVeMeLoVe » úte 06. říj 2015 12:37:16

Chtěl bych se zeptat nejlépe GM týmu, jestli výherce ve skupině Super Masters kde je jen 10 soutěžících budou mít všechny odměny ( monokl pero povolení) stejně jako třeba Top Ten. Děkuji

Edit by Mithra: Nevidím důvod, proč by je neměli mít. Za to, že je ve skupině tak málo soupeřů přece nemohou.

lordwojta
Lv.13
Lv.13
Dal poděkování: 44 poděkování
Dostal poděkování: 105 poděkování

Příspěvek od lordwojta » úte 06. říj 2015 13:41:44

Zdravicko, neslo by startovat takzvane na divokou kartu?s casovych duvodu jsem se mohl zucastnit jen dvou valek.tudis o jednu mene nez jsem potreboval.Pravidelne chodim veskere valky co stihnu a ted kdyz se neco deje a kona tak vypadnu ze hry hned ze startu.Nebo kdyby nekdo vedel ze se zucastnit nechce rad jeho misto zaujmu s pozdravem wojta

Meripa
Lv.8
Lv.8
Dal poděkování: 34 poděkování
Dostal poděkování: 83 poděkování

Příspěvek od Meripa » úte 06. říj 2015 16:39:28

lordwojta píše:Zdravicko, neslo by startovat takzvane na divokou kartu?s casovych duvodu jsem se mohl zucastnit jen dvou valek.tudis o jednu mene nez jsem potreboval.Pravidelne chodim veskere valky co stihnu a ted kdyz se neco deje a kona tak vypadnu ze hry hned ze startu.Nebo kdyby nekdo vedel ze se zucastnit nechce rad jeho misto zaujmu s pozdravem wojta
Ahoj,
kvalifikace postav probíhala ve čtrnáctidenním rozmezí (oproti předcházejícímu ročníku) zvlášť proto, aby mohly postavy projít kvalifikací i přes různé překážky majitelů (v realitě). Snažili jsme se vyjít všem maximálně vstříc. Opravdu není možné střídat už kvalifikované postavy.
Děkuji za dotaz.
Obrázek

Wolfikk
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 1 poděkování
Dostal poděkování: 37 poděkování

Příspěvek od Wolfikk » úte 06. říj 2015 20:17:35

chapu to dobre vyhraju prvni dve valky a treti chodit nemusim a mam postup ?

Odpovědět