ObriKnir píše:Andri píše:ObriKnir píše:Ty vaše bláboly to je fakt něco. Čtete to vůbec po sobě než to odešlete?
Ač bych si vubec nemyslel, že k tomu někdy dojde, uplně ve všem tu souhlasím s filipem. Ten server už je spuštěnej, tak se s tím prostě budete muset smířit.
Nejdřív tu každej brečí jak na Sindicate už nemůže začít a bla bla bla a teďka, když se vám konečně vyhovělo tak zas všichni brečí jak to ničí ekonomiku a ať ten server teda radši zavřou...zamyslete se trochu proboha.
Opět, zamysli se ty. My že jsme si tu vybrečeli nový server

. Tak k tomu nemám slov, 80% lidí tady z fóra bylo PROTI novému serveru, tak se nediv, že nám to teď vadí, když jsme nový Server nechtěli. A jak již někde psal HonzaM, můžeme jen říkat, že jsme měli pravdu

80%? Vážně? Docela by mě zajímalo jak jsi na to číslo přišel. Prošel sis všechna témata a z nich vydedukoval kdo je nebo není proti novýmu serveru? Nebo jsi se všech tady na foru ptal jestli ho chtějí?
Přiznávám se, že já jsem si nic takovýho nezjišťoval, ale s jistotou můžu tvrdit, že tu byli lidi co pořád opakovali jak nový server chtějí a na starém se nedá hrát a nový by všechno vyřešil... A dokonce i ty jsi mi to teď potvrdil. Takže ho tu teď máte, deal with it.
viewtopic.php?f=19&t=100669
Jinak, omlouvám se, není to 80%

.
A řekni mi ty lidi co opakovali, že chtějí nový server

. Nic takového jsem tu neviděl, asi jsem ty příspěvky přehlédl v těch negativních poznatcích, že nechtějí Sinfortii

.
Jen jsem nepochopil co píšeš na konci. Co jsem ti potvrdil ? To že ho většina nechtěla (a ano, napíšu to takto, většina "dobrých" hráčů ho nechtěla ). Chtěli ho ti, co na Sindicate (většinou) nic nemají a tvrdí, že na Sindicate to už nejde, moc rozjetý server. Ale to je to samé furt dokola

jako když házím hrách o zeď