Veřejný testovací server (VTS)
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
- Lv.22
- Dal poděkování: 80 poděkování
- Dostal poděkování: 142 poděkování
Re: Veřejný testovací server (VTS)
Při rozbalení souboru update vše proběhne jak má, ale v době načítání launcheru mi najede ikonka - Chyba ve smazání. Soubor nelze smazat. Launcher se vypne a nevím vůbec jak dál
.

![]() | Alarwan | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
30k min.+ | Jinno | 97 | Tabulky Tugyise | M2 | 0 | 17 | 5P | 0k |
-
- Lv.16
- Dal poděkování: 37 poděkování
- Dostal poděkování: 133 poděkování
:Hello:
Po zadání jména a hesla se nemohu přihlásit.
Jméno zůstane, ale heslo zmizí a nic se neděje .. má někdo stejný problém ?
Po zadání jména a hesla se nemohu přihlásit.

- MegaSuraS
- Lv.21
- Dal poděkování: 50 poděkování
- Dostal poděkování: 50 poděkování
Hráč nikita009, nebo nějak tak, mi psal, že hodil do složky s VTS soubor msvcr100.dll ze složky sindicatu..a pomohlo mu to .. nevím zda je to pravda, ja se s tím nepotkal,..
- Cepino
- Lv.38
- Dal poděkování: 874 poděkování
- Dostal poděkování: 1257 poděkování
Tak launcher dle návodu ponastaven vše okCepino píše:Sindicate jeden normálně bez mlhy, táhnu i několik oken a vše v pohodě, mlha jen na VTS, pokud přepínám mlha málo, středně, hodně, tak to nic nedělá. Dále musím pokaždé měnit nastavení, efekty řvou na maximum, jména věcí na zemi se nezobrazují, pokaždé nutno opětovně zapínat, přepínat.invi14 píše:tak to je podla vykonu počitaca nie? ked hra nema problem a procesor neni nejak extra (swamp) zatazeny tak s hmlou nič neriešiCepino píše:Další poznatek, ač jsem ve hře nastavil mlha málo, tak se nic nezměnilo a mlha stále stejná.
Otestovány pronikavé útoky a kritické útoky, jdou již volně rozdělovat a zase stokovat. Oprava úspěšná.
Edit: Jména je stejně jako na normálním serveru nutné natrvalo zapnout v launcheru. Co se mlhy týče, její nastavení se řídí podle zatížení klienta. Pokud stojí na prázdném náměstí, bude rozdíl mezi "málo" a "hodně" téměř neznatelný.
/Script

K té mlze, nedá mi to, na sindicate pustím okno 1600 x 1200 v procesech si bere 25% a asi 350mega paměti, mlhu nemám vůbec a nikde. Na VTS opět v procesech 25% a opět 350mega paměti a mlhu mám jak čuně. Zkoušeno na prázdné mapě na orcích, mlhy méně, ale pokud klikám v nastavení mlha málo, středně, hodně, nic se nemění. Na námku ch1 to samé.
Edit: Tak mlha upravena, testujte

/Script
Zkoušeny všechny možné druhy knih nastohované na sobě a klikat na celou hromádku: sunzi, všechny proměny, těžba vše v pořádku. Neotestováno jen: Krotit zvěř a wuzi a weilina.
![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |
- MegaSuraS
- Lv.21
- Dal poděkování: 50 poděkování
- Dostal poděkování: 50 poděkování
Překlep u mirine „Pokud však budeš chtít více druhý bonusů...
E: Chyba ve třpytkách: Třpytek magie je zobrazen jako 1ks, v inventáři také, při rozdělení se ukazuje 200 a u mirine taktéž.. Problém je, že když třpytek magie koupím, další již koupit nejdou .. tudíž mám pouze 1 buglý třpytek magie
E: Chyba ve třpytkách: Třpytek magie je zobrazen jako 1ks, v inventáři také, při rozdělení se ukazuje 200 a u mirine taktéž.. Problém je, že když třpytek magie koupím, další již koupit nejdou .. tudíž mám pouze 1 buglý třpytek magie
- shvetseek
- Lv.31
- Dal poděkování: 1218 poděkování
- Dostal poděkování: 457 poděkování
Kameny duše nelze číst při obchodování? 
Edit: Ano.
/Script

Edit: Ano.
/Script
"Happines only real when shared."
- Saito
- Lv.7
- Dal poděkování: 11 poděkování
- Dostal poděkování: 44 poděkování
Dobré ráno,
při nasazování předmětů s bonusy Pohyblivosti jsem si nemohl nevšimnout, že u postavy válečníka přidání snad padesáti bodů (ze 125 na 174) tohoto statusu nic nezměnilo. Šel jsem to tedy prověřit ke stařence a resetoval jsem vlastnosti těla. Po dosažení Pohyblivosti 90 jsem zjistil, že se hodnoty mírně liší od produkčního serveru a na 107 se příděl do hodnoty vyhnutí a hodnoty útoku absolutně zastavil (na siNDiCATE Pohyblivost jednou po několika bodech přidává aspoň "něco" - tedy není omezeno). Pro jistotu jsem vyzkoušel resetování statusů i u ninje a ten byl do určité míry také "retardován." Nevím, zda se jedná o chybu, ale rozhodně nic takového není uvedeno v seznamu změn a na produkčním serveru se Pohyblivost projevuje jinak. Přikládám screeny.
Veškeré věci byly v inventáři.
Hodnota útoku se na screenech liší, neboť má válečník na VTS v bonusech účesu hodnotu útoku +125.
VTS:
siNDiCATE:
P.S.: Testeři, otestujte, prosím, zda se ostatní statusy jako INT či POH neprojevují zvláštně (šamana či suru bohužel nevlastním a potřebuji řešit něco jiného).
S pozdravem
Saito
Edit: Hodnota psaná v klientovi není zcela přesná (z technických důvodů ani nemůže). Mohu však potvrdit, že v tomto holedu došlo k menší opravě vzorce.
/Script
při nasazování předmětů s bonusy Pohyblivosti jsem si nemohl nevšimnout, že u postavy válečníka přidání snad padesáti bodů (ze 125 na 174) tohoto statusu nic nezměnilo. Šel jsem to tedy prověřit ke stařence a resetoval jsem vlastnosti těla. Po dosažení Pohyblivosti 90 jsem zjistil, že se hodnoty mírně liší od produkčního serveru a na 107 se příděl do hodnoty vyhnutí a hodnoty útoku absolutně zastavil (na siNDiCATE Pohyblivost jednou po několika bodech přidává aspoň "něco" - tedy není omezeno). Pro jistotu jsem vyzkoušel resetování statusů i u ninje a ten byl do určité míry také "retardován." Nevím, zda se jedná o chybu, ale rozhodně nic takového není uvedeno v seznamu změn a na produkčním serveru se Pohyblivost projevuje jinak. Přikládám screeny.
Veškeré věci byly v inventáři.
Hodnota útoku se na screenech liší, neboť má válečník na VTS v bonusech účesu hodnotu útoku +125.
VTS:
Spoiler:
90 POH

107 POH

125 POH

140 POH

107 POH
125 POH
140 POH
Spoiler:
90 POH

125 POH

125 POH
S pozdravem
Saito
Edit: Hodnota psaná v klientovi není zcela přesná (z technických důvodů ani nemůže). Mohu však potvrdit, že v tomto holedu došlo k menší opravě vzorce.
/Script
Naposledy upravil(a) Saito dne úte 08. črc 2014 11:32:06, celkem upraveno 1 x.
- valkyria99
- Lv.19
- Dal poděkování: 8 poděkování
- Dostal poděkování: 34 poděkování
U kadeřnice po zakoupení třpytky magie se zobrazuje pouze 1 třpytka místo 200. Nejde koupit více kusů a v inventáři s ní nejde hýbat.
Přes 2000 let utlačování, vražd a utrpení. Plazit v bahně se před Vámi nikdy nebudeme, neboť zůstaneme navždy POHANÉ!!
- Cepino
- Lv.38
- Dal poděkování: 874 poděkování
- Dostal poděkování: 1257 poděkování
Dobrý den, tušíte někdo, jak přidám třpitku do účesu?
Kapr hladký a Zlatá rybka odzkoušeny a fungují.
Kapr hladký a Zlatá rybka odzkoušeny a fungují.

![]() | Cepino19731 | Renegat | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() | 150 | Hotovo | P | P | P | M6 |
-
- Lv.25
- Dal poděkování: 36 poděkování
- Dostal poděkování: 289 poděkování
kde vsade sa da natocit 15 proti zapaleniu?
totiž v pvp je priemerna sanca na zapalenie nejakych 40-50%... helmu a naramok bude mat kazdy natoceny 15% ohen... co je 30% ... ostane priblizne 15% sanca na zapalenie... zo 100 postav zapali saman 10... z tych 10 zabije ohen asi 1... zrušte ten ohen rovno:)
vratte wpčku zrusko, ninji nechajte pruniky tak ako su a do ohna nesprtajte... ved potom nam tu stači 1 char ked vsetky budu rovnako bojovat bez nejakych extra vlastnosti
totiž v pvp je priemerna sanca na zapalenie nejakych 40-50%... helmu a naramok bude mat kazdy natoceny 15% ohen... co je 30% ... ostane priblizne 15% sanca na zapalenie... zo 100 postav zapali saman 10... z tych 10 zabije ohen asi 1... zrušte ten ohen rovno:)
vratte wpčku zrusko, ninji nechajte pruniky tak ako su a do ohna nesprtajte... ved potom nam tu stači 1 char ked vsetky budu rovnako bojovat bez nejakych extra vlastnosti
Domisall 110lvl WP
Domisall 110lvl BM
Domisall 110lvl Buff
Domisall 80lvl Lukar
Domisall 110lvl BM
Domisall 110lvl Buff
Domisall 80lvl Lukar
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Suko201 « čtv 5:10 pm »

@
TomasFoxx « čtv 4:05 pm »

@
diver « čtv 3:34 pm »

@
Suko201 « čtv 3:07 pm »

@
diver « čtv 2:01 pm »

@
Suko201 « čtv 11:21 am »