Update 16.11.2023 - náměty, chyby a tak dále

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Odpovědět
suja97
Lv.4
Lv.4
Dal poděkování: 25 poděkování
Dostal poděkování: 6 poděkování

Re: Update 16.11.2023 - náměty, chyby a tak dále

Příspěvek od suja97 » pon 20. lis 2023 6:45:57

TomasFoxx píše: pon 20. lis 2023 1:07:27
suja97 píše: pon 20. lis 2023 0:30:07
TomasFoxx píše: ned 19. lis 2023 21:39:38

1. Já s tebou naprosto souhlasím v tom, že to co přidali daggerum a mentálům je naprosto přemrštěný.
2. Moje reakce byla čistě o tvojí větě "aby zjistil že chary jsou relativně vyrovnané" což prostě člověk který chodí pravidelně války (ne jen střední pls) a má to v hlavě vpořádku, vživotě nemůže vyblejt.
3. Mio už tu psal, že spelly se budou upravovat. Takže moc nechápu, proč se tu teď objevilo pár lidí a chtěj to zase řešit, BUDE SE TO UPRAVOVAT. Já se tu od vydaní nových spellu dohaduju jen s lidma, co maj tu "drzost" napsat, že postavy jsou vyrovnané 😂
Já si ještě dovolím se vrátit k téhle konverzaci:
Za tím že chary byly relativně vyrovnané (až na dračího šamana) si stojím, vždyť podívej se na TOP hrdiny skoro jakékoli války (beru teď velké) a najdeš tam v 90% případech všechny - mentála, archa, dagga, bm, heala. Mění se jen poměr zastoupení. Jo WP a auru tam tolik nevidíš, ale proč - WP tam chodí jen na rušení a aura když je furt zrušená tak toho moc neuhraje, tak kdo by za to chodil.
To že některé postavy jsou lepší 1v1 a jiné zas do chumlu, je jasně daný charakterem těch skillů, ale je na každým co si vybere. Jestli bude huntit CB plošnýma skillama (heal, arch, mental, bm), nebo si v klidu bude za auru/dagga vyzobávat zrušený protivníky a slabší kusy.
K tomuhle ti jen napíšu, ať se podíváš na zastoupení králů, klidně třeba za poslední 4 roky a řekneš mi aspoň 5 různých daggerů, co za tu dobu dali krále (doufám že chápeš, že sépky se v tomhle ohledu nepočítaj). Přecejen, 4 roky, to máš nějakých 200 týdnů s králem, se třema říšema máš za tu dobu 600 králů, v takovým obřím počtu by se jenom 5 různých daggerů mělo najít, když je to vyvážená postava s ostatníma charama asi, ne?
Já ti totiž z hlavy řeknu 4, jsem to já, kdysi AirQ, NikL a maximilius. A v těch tvých TOP hrdinech se ty 4 roky točí tyhle 4 jména. Proč myslíš že se nenajdou další? Fakt mi chceš říct, že ty postavy jsou vyvážený, jen dagger třeba nikoho nebaví? Ne, je to proto, že když chceš hrát daggera, musíš se to učit jak blázen, musíš mít výbavu jak blázen a musíš mít hlavně nervy jak blázen. A až tohle všechno budeš mít, tak si zajdeš válku, dáš 350cb jak šéf, podíváš se do těch tvých TOP hrdinů a zjistíš, že nad tebou je 5x bmko, z toho o jednom víš, že doslova nosí do velkých výbavu ze střední (ano, přísahám že tahle situace už se stala).
A opovaž se říct, že to je proto, že daggery nikdo nehraje a bmek s healerama je tam plná prdel, protože logicky, je jich tam plná prdel protože to jsou nejlehčí postavy.
Osobně si myslím že dagga ve velkých hraje míň lidí proto, že nemá plošný kouzla jak ty ostatní chary, takže prostě zákonitě ve war dělá míň CB. Ale o tom jsem psal už v předchozím příspěvku a přesně tohle jsem tím myslel, ze si můžeš vybrat jestli se zaměříš na 1v1 nebo chumel.
Že většina lidí chce třískat mraky CB je jejich věc, ale jako dagger nemůžeš popřít že se ti dělá mnohem líp zasvěcko než nějakymu BMku nebo archovi. Já za BMko vždycky strávil 2-3 války tím, že jsem dodělával šamany, protože se k nim prostě hůř dostává a s těma pomalýma kouzlama, jaký arch a BM má ti většina uteče než je trefíš druhým kouzlem. Takže opět - priority, ale možnost volby máš.

Mionix
Lv.26
Lv.26
Dal poděkování: 627 poděkování
Dostal poděkování: 677 poděkování

Příspěvek od Mionix » pon 20. lis 2023 8:52:41

Já se opravdu nestačím divit. Několikrát jsem zde zmínil, že se kouzla budou upravovat, ale je to marné, marné, marné.

Mio

Annatar
Lv.5
Lv.5
Dal poděkování: 35 poděkování
Dostal poděkování: 21 poděkování

Příspěvek od Annatar » pon 20. lis 2023 11:17:31

Mionix píše: pon 20. lis 2023 8:52:41 Já se opravdu nestačím divit. Několikrát jsem zde zmínil, že se kouzla budou upravovat, ale je to marné, marné, marné.

Mio
Tak co vám tak trvá? Už to bude týden .. a přepsat u spellu 800% na 200%, 10 vteřin nesmrtelnost na 1-3 a rádius u auraka na polovinu nebo míň zabere pár vteřin. A neříkejte že z toho vzniknou další chyby. Umím programovat a věřím že i spousta dalších tady tak nemazejte lidem med kolem huby.

To jste snad nemohli ani myslet vážně když jste ty spelly přidávali do hry.

Kdyby jste chápal psaný text, což by skvělý programátor měl, tak by jste si tu ode mě několikrát přečetl, že nejdříve se budou opravovat chyby a že kouzla půjdou až na konec. Dnes je budeme diskutovat večer na poradě.

viewtopic.php?f=10&t=124458#p1300809

Mio

JIGsaw1
Lv.15
Lv.15
Dal poděkování: 43 poděkování
Dostal poděkování: 9 poděkování

Příspěvek od JIGsaw1 » pon 20. lis 2023 20:43:19

Narazil jsem na chybu u Makamita. Chtěl po mě 2 předměty, jeden jsem mu chtěl odevzdat (přetáhl jsem na makamita). Přestože jsem odevzdal správný předmět, vyhodilo to hlášku: Takový předmět jsem po tobě nežádal. Máš ale stále čas mi ten správný přinést... Předmět mi zůstal v inventáři, ale zmizel z Makamitovy nabídky (již nabízí jen jeden předmět, který jsem mu neodevzdával).

Edit: Zkoušel jsem Makamita na další postavě. Nechal jsem si zobrazit aktuální předměty na dnešní den, když jsem mu je chtěl odevzdat. Opět napsal stejnou hlášku že takový předmět nežádal. Když jsem ho rozkliknul, tak mi pro změnu nabídnul dva jiné předměty z předchozího dne. :D
ObrázekJIGsaw1ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
162k min
Jinno
145
Full
P
P (y/ú)
P
6P
0

Zixelio
Lv. 12
Lv. 12
Dal poděkování: 1 poděkování
Dostal poděkování: 5 poděkování

Příspěvek od Zixelio » pon 20. lis 2023 23:28:07

JIGsaw1 píše: pon 20. lis 2023 20:43:19 Narazil jsem na chybu u Makamita. Chtěl po mě 2 předměty, jeden jsem mu chtěl odevzdat (přetáhl jsem na makamita). Přestože jsem odevzdal správný předmět, vyhodilo to hlášku: Takový předmět jsem po tobě nežádal. Máš ale stále čas mi ten správný přinést... Předmět mi zůstal v inventáři, ale zmizel z Makamitovy nabídky (již nabízí jen jeden předmět, který jsem mu neodevzdával).

Edit: Zkoušel jsem Makamita na další postavě. Nechal jsem si zobrazit aktuální předměty na dnešní den, když jsem mu je chtěl odevzdat. Opět napsal stejnou hlášku že takový předmět nežádal. Když jsem ho rozkliknul, tak mi pro změnu nabídnul dva jiné předměty z předchozího dne. :D
Zručku mají zatím všichni rozbitou

Dious
Lv.10
Lv.10
Dal poděkování: 21 poděkování
Dostal poděkování: 22 poděkování

Příspěvek od Dious » stř 22. lis 2023 15:15:19

Chybka u členu cechu. Postava je v členech cechu stále vedena jako šaman ikdyž jsem ji při generaci změnil na suru.

Děkuji za nahlášení.

Mio
Dne 22.2.2019 okraden :lol:
Ban na ekuře: 24.04.2019 :lol:

Aktivní hraní :)

SuraDead
Lv.6
Lv.6
Dal poděkování: 33 poděkování
Dostal poděkování: 9 poděkování

Příspěvek od SuraDead » stř 22. lis 2023 20:04:32

Koukal někdo na jezdecké schopnosti ? Stále nejde trénovat. Rád bych zašel expit do swampu. Problém je, že to jde extrémně špatně, když nemohu vyjet z chumlu :)

Díky,.

Při dnešní údržbě bude oprava spousty věcí. Snad tam bude i toto.

Mio

tomaswp
Lv.1
Lv.1
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od tomaswp » čtv 23. lis 2023 10:55:19

Kameny na tavbu jsou bugnuty, vic jak pulka nejde pouzit . kdyz se na nej klikne takto vyhodi hlasku ze bez kamene ducha nelze přetavit

To by mělo být dnešní údržbou opraveno.

Mio

Ponycious
Lv.1
Lv.1
Dal poděkování: 1 poděkování
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od Ponycious » čtv 23. lis 2023 11:08:49

tomaswp píše: čtv 23. lis 2023 10:55:19 Kameny na tavbu jsou bugnuty, vic jak pulka nejde pouzit . kdyz se na nej klikne takto vyhodi hlasku ze bez kamene ducha nelze přetavit
Tohle mi šlo obejít, proházel jsem si je v inventáři, případně hodil na zem a sebral a alchymista je pak normálně vzal. Myslím si, že to má co dělat s těma 5ti slotama navíc na každé straně invu, že když je v ní ten kamen, tak ho nevezme, ale jistej si nejsem, jen domněnka založená na základě jednoho vizuálního 'bugu', kterej jsem viděl když mi spadl net při načítání do hry

To by dnes mělo být již opravené.

Mio

Mionix
Lv.26
Lv.26
Dal poděkování: 627 poděkování
Dostal poděkování: 677 poděkování

Příspěvek od Mionix » čtv 23. lis 2023 11:55:37

Chyby a problémy o kterých víme a pracujeme na jejich odstranění, případně jsou prověřovány: (není nutno je hlásit)
Nefunkční prodej na BM u některých postav.
Problémy s obchodem pokud je obsazena třetí strana inventáře.
Zvýšený damage v entarianu.
Staty u jezdeckých zvířat se mění.
Mizí nastavení lišty rychlého přístupu.
V okně cechu jsou původní povolání.

Mio

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ Euphoria « sob 9:06 pm »
@TomasFoxx:D :D :D :D já nepsala schválně jmenovitě
@ TomasFoxx « sob 8:52 pm »
@Euphoria,  hele co mě práskáš
@ Euphoria « sob 8:47 pm »
Přesně, už před pár dny jsem se chtěla zeptat na odměňovací systém v aréně....jak je možné, že trofeje a další odměny padají i těm, kteří za celou arenu ani nesekli do mobky a jen trolili? Nebyli ani s nikým ve skup a trofejí jim padalo nejvíce. Byl to největší lvl v té místnosti.... Možná by nebylo na škodu na drop předmětů v aréně mkrnout :)
@ asdis « pát 6:33 pm »
dakto daco robil s Arenov?neexist aby som mal uz pri golemo 24 trofeji a neviem kolko zacarka ktomu co popadalo.Vecsinov je to okolo 20+- na Arenku
@ Mionix « čtv 6:40 pm »
@TomasFoxx:up: Abych to upřesnil, dává to, když jste slečený, bez jakéhokoliv elíku nakliklého, bez bufů a bez bonusů ze skupin nebo jezdeckých zvířat. Tudíž jak píše Foxx, je to ze základního stavu.
@ TomasFoxx « čtv 5:22 pm »
@Revus,  dává to ze základu zb, né z celkovýho (bonusy ve věcech atd)
@ Revus « čtv 4:56 pm »
Elík na 30% totěž, jen 3K :D :D :D co to je za vtip?
@ Revus « čtv 4:42 pm »
Co to je za vtip :D
@ Revus « čtv 4:38 pm »
Můžu se zeptat jak je možný že mi kosti na 30% bonusové hp přidají 3K hp když mám celkové HP 23tisíc? co to má znamenat? Mi to má dát okolo 6ti tisíc..
@ Saggitarius « čtv 12:53 pm »
@ Fogru « čtv 12:31 pm »
TomasFoxx píše: https://ctrlv.cz/EWAd už to fachá, dejte odkaz
odkaz je už dávno https://www.ekura.cz/discord
@ TomasFoxx « čtv 12:30 pm »
https://ctrlv.cz/EWAd už to fachá, dejte odkaz
@ Messenger « čtv 12:29 pm »
Odkaz na dc oficiální ?
@ TomasFoxx « čtv 11:31 am »
@Mionix,  díky
@ Mionix « čtv 11:29 am »
@TomasFoxx,  Ga řeší, pár minut.
@ TomasFoxx « čtv 11:27 am »
@ OrangEE « čtv 10:57 am »
mentál je fajn. jak píše fox, nemajú ludia také obrany war, dalšia vec on útočí schopkou a každý má bs, čiže ďalšia výhoda. no voči bmku, základ do války je asi 65mag a už to je slušná obrana sama o sebe
@ OrangEE « čtv 10:55 am »
@TomasFoxx,  postavu mám, musim zohnat bs :D
@ LittleNessa « čtv 10:53 am »
To je asi o jedincích no .. však se podívej do žluté kolik včera sekl Bentyaga a taky to nemusí být heal ani BMKO .. modrák a další taky dávají s mentálem pecky ...
@ TomasFoxx « čtv 10:53 am »
ale zkus, až ho postavíš, pujčim si :3
@ TomasFoxx « čtv 10:52 am »
@OrangEE,  tak aurák ve střední žije asi jen proto, že lidi právě nosí 10 war :D ale mentál fakt tak lehkej není
@ OrangEE « čtv 10:51 am »
@TomasFoxx,  mentála som nehral, no s aurou som vedel uhrať to čo za bm. s healom som dával najviac
@ TomasFoxx « čtv 10:50 am »
já ti třeba na ferovku řeknu, že ať jsem nesmrtelnej nebo ne, za daggera/mentála v životě nedám to, co za bmko/healera :D
@ OrangEE « čtv 10:50 am »
@TomasFoxx,  si na ekure, tu vela veci nevychadza
@ OrangEE « čtv 10:50 am »
@TomasFoxx,  je to tak :D
@ TomasFoxx « čtv 10:48 am »
@OrangEE,  takže bmko je shit a lidi na něj nosí 70 sura a war je OP a lidi na něj nosí 10? mi nevychadza
@ Vydesenej « čtv 10:43 am »
Z recese bych byl pro aby se pvp kameny daly přidávat jen do dračích a chitinových zbraní. To ty lidi odnaučí si dělat jiné pvp :D
@ LittleNessa « čtv 10:43 am »
U ninji je to alespoň vidět.. ale když si dá mentál nesmrtelnost co má stejné barvy jak buff tak kolikrát v tom houfu ani není poznat, že tu nesmrtelnost má :D
@ OrangEE « čtv 10:39 am »
Ninja je o niečo lepšie na tom :D ale aj to zamrzí keď dáš niekomu 48k kámen a on si odcupitá preč :D
@ OrangEE « čtv 10:38 am »
@LittleNessa,  na šamana si už ľudia zvykli za tie roky, je to jeho súčasť, no urobiť z mentála totálny tank, za ten čas dostane snáď aj 300k od všetkých a on si nahádže kúzla a ešte veselo zdrhne preč
@ OrangEE « čtv 10:36 am »
No, ja kašlem celé bmko, idem postaviť mentála s útokmi, hodím nesmrtelnosť a budem to kosiť :D a nie utekať pred zruškom stále, bmko dosah kúzla dosť bieda, všetci tí čo nemajú útoky tak majú 70 sura 65 mag :D treba to zobrať teraz z opačnej strany
@ LittleNessa « čtv 10:35 am »
OrangEE píše: Ono celkovo či už tie assisty alebo nesmrtelnosť mentálov, to je úplne nedomyslené :D myšlienka síce pekná, no chýba tomu trošku logiky
Jo tady souhlasím ... jedna věc je bezruký šaman a druhá věc mentál co si dá trvko a pokud nedostane zruško může 10s vraždit bez milosti a postihu :D to je funny
@ Vydesenej « čtv 10:35 am »
OrangEE píše: Ono celkovo či už tie assisty alebo nesmrtelnosť mentálov, to je úplne nedomyslené :D myšlienka síce pekná, no chýba tomu trošku logiky
Nesmrtelnost a milion hp u ninje. Pravda pravda :D ale nakonec si na to očividně lidi zvykli asi teda
@ OrangEE « čtv 10:34 am »
Ono celkovo či už tie assisty alebo nesmrtelnosť mentálov, to je úplne nedomyslené :D myšlienka síce pekná, no chýba tomu trošku logiky
@ TomasFoxx « čtv 10:33 am »
LittleNessa píše: No jak jsem řekla..je škoda že velká war nefrčí .. nedávno na mě vyskočilo na YT video od Lukase z 2020 kde v té war bylo tak 25 lidi každá říše ... tam by bylo za zvážení znovu přemýšlet, ale bojím se že ta doba je pryč a žádná změna už tohle nevrátí prostě :-)
takový čísla už nebudou nikdy, to byl covid
@ LittleNessa « čtv 10:32 am »
Vydesenej píše:
LittleNessa píše: No jak jsem řekla..je škoda že velká war nefrčí .. nedávno na mě vyskočilo na YT video od Lukase z 2020 kde v té war bylo tak 25 lidi každá říše ... tam by bylo za zvážení znovu přemýšlet, ale bojím se že ta doba je pryč a žádná změna už tohle nevrátí prostě :-)
Co kecáš. Teď se tam všichni nahrnou
Tak šup, ty první :D :P
@ Vydesenej « čtv 10:31 am »
Co kecáš. Teď se tam všichni nahrnou
@ LittleNessa « čtv 10:30 am »
No jak jsem řekla..je škoda že velká war nefrčí .. nedávno na mě vyskočilo na YT video od Lukase z 2020 kde v té war bylo tak 25 lidi každá říše ... tam by bylo za zvážení znovu přemýšlet, ale bojím se že ta doba je pryč a žádná změna už tohle nevrátí prostě :-)
@ TomasFoxx « čtv 10:27 am »
když se zas rozjedou trošku, tak poexpím, ale to hádám že minimálně do zimy nebude
@ TomasFoxx « čtv 10:26 am »
@LittleNessa, poslední velká válka mě zlomila, už nejsem nejmladší, nemůžu takhle pokoušet nervy, ještě mě trefí pepka
@ LittleNessa « čtv 10:26 am »
Takže zůstaneš ve střední ? nebo půjdeš zpět do velké plnit nové výzvy za asistence ? :D
@ TomasFoxx « čtv 10:24 am »
třeba mě to i donutí se ti omluvit, to je dost rare
@ TomasFoxx « čtv 10:24 am »
@LittleNessa,  brzo bude vyexpenej foxík, ti dám přesný čísla :3
@ LittleNessa « čtv 10:22 am »
TomasFoxx píše: @LittleNessa,  ale gene přece skoro nic nepřidává!
Neřekla jsem nic, řekla jsem že je to v téhle war kde lítají taková čísla je to věc, která ti nedá nějako extra výhodu .. :D nebo se mi nezdá když jdu s postavou bez biologa jako poslední war neberu o nic moc méně jak když byla heal nesa s gene :D
@ Vydesenej « čtv 10:22 am »
TomasFoxx píše:
Vydesenej píše:
TomasFoxx píše: @LittleNessa,  no vidíš :D já si myslim že uplně každej si hned uvědomil, že to je hrozná blbost prostě :D jen to většina nepřizná, komu by se nelíbilo mít navíc 200cb za "nic" :D
Tak ale to bude stejná blbosti i ve velké :D ta blbost z toho nezmizí jen protože to jsou jiné války
zmizí, protože ve velký se i ve velkých počtech tolik neumírá, ve střední se hraje kamikaze :D
Tak to se mohlo nechat i v malých tam se taky neumírá :D A podle logické nelogičnosti by to dávalo absolutně neabsolutní smysl
@ TomasFoxx « čtv 10:21 am »
Vydesenej píše:
TomasFoxx píše: @LittleNessa,  no vidíš :D já si myslim že uplně každej si hned uvědomil, že to je hrozná blbost prostě :D jen to většina nepřizná, komu by se nelíbilo mít navíc 200cb za "nic" :D
Tak ale to bude stejná blbosti i ve velké :D ta blbost z toho nezmizí jen protože to jsou jiné války
zmizí, protože ve velký se i ve velkých počtech tolik neumírá, ve střední se hraje kamikaze :D
@ TomasFoxx « čtv 10:21 am »
@LittleNessa,  ale gene přece skoro nic nepřidává!
@ Vydesenej « čtv 10:20 am »
@ LittleNessa « čtv 10:20 am »
Tak ono to ve finále není úplně za nic .. hrál jsi heala aj s gene .. tak i ten dráp dává dmg prostě a jelikož na té postavě co jsi byl jsou snad jen utoky .. tak víš kolik ten dráp bral... ubral jsi část HP protivníka tak ten asist je logický
@ TomasFoxx « čtv 10:20 am »
i já si tu válku včera užil, takhle jsem se u války nenasmál už fakt dlouho :D člověk se jde buffnout a padne mu 3-5x 1cb :D :D :D
@ TomasFoxx « čtv 10:19 am »
@LittleNessa,  no vidíš :D já si myslim že uplně každej si hned uvědomil, že to je hrozná blbost prostě :D jen to většina nepřizná, komu by se nelíbilo mít navíc 200cb za "nic" :D
@ LittleNessa « čtv 10:18 am »
TomasFoxx píše:
LittleNessa píše: Tak jasně .. protože jak říkáš bylo to 30 minut a za takovou dobu toho tolik nenasekáš.. ale muselo být přeci všem jasné, že ty CB budou díky tomu enormně vyšší, ne ? :D kor za hodinu války a ne 30 min ..
právě že když se na to podíváš (otevřel jsem jednu test válku) tak na prvním místě je heaeler co má za tu půl hodinu 50cb z assistu. Kdyby za hodinu měl +-100 tak to je ještě tak nějak vpohodě :D
Jako nad tímhle jsem se pousmála také, že jsem v neděli měla o 20 killu méně než někteří, ale CB jsem měla třeba o 200 víc to je pravda no .. :D že je zvláštní
@ TomasFoxx « čtv 10:18 am »
@Aylia,  to nevadí, určitě ti to půjde
@ TomasFoxx « čtv 10:18 am »
LittleNessa píše:
TomasFoxx píše: pár cb z assistu, hezká odměna navíc prostě :D ale když to funguje nakonec v těch středních uplně jinak a to doslova tak, že ti odpřísáhnu, že kdybych toho healera hrál jen myší a nepoužíval klávesnici, tak těch 200cb dám, tak to je prostě extrém :D
Jakože nechci být toxic, ale 3/4 war jste stáli na spawnu tak na co klávesnici ;D
já to spíš myslel tak, že bych musel naklikávat a pak klikat spelly myší :D
@ TomasFoxx « čtv 10:17 am »
LittleNessa píše: Tak jasně .. protože jak říkáš bylo to 30 minut a za takovou dobu toho tolik nenasekáš.. ale muselo být přeci všem jasné, že ty CB budou díky tomu enormně vyšší, ne ? :D kor za hodinu války a ne 30 min ..
právě že když se na to podíváš (otevřel jsem jednu test válku) tak na prvním místě je heaeler co má za tu půl hodinu 50cb z assistu. Kdyby za hodinu měl +-100 tak to je ještě tak nějak vpohodě :D
@ LittleNessa « čtv 10:15 am »
TomasFoxx píše: pár cb z assistu, hezká odměna navíc prostě :D ale když to funguje nakonec v těch středních uplně jinak a to doslova tak, že ti odpřísáhnu, že kdybych toho healera hrál jen myší a nepoužíval klávesnici, tak těch 200cb dám, tak to je prostě extrém :D
Jakože nechci být toxic, ale 3/4 war jste stáli na spawnu tak na co klávesnici ;D
@ Aylia « čtv 10:15 am »
@TomasFoxx,  rip tak to už zůstanou jen moje leve ruce
@ LittleNessa « čtv 10:15 am »
Tak jasně .. protože jak říkáš bylo to 30 minut a za takovou dobu toho tolik nenasekáš.. ale muselo být přeci všem jasné, že ty CB budou díky tomu enormně vyšší, ne ? :D kor za hodinu války a ne 30 min ..
@ TomasFoxx « čtv 10:14 am »
pár cb z assistu, hezká odměna navíc prostě :D ale když to funguje nakonec v těch středních uplně jinak a to doslova tak, že ti odpřísáhnu, že kdybych toho healera hrál jen myší a nepoužíval klávesnici, tak těch 200cb dám, tak to je prostě extrém :D
@ TomasFoxx « čtv 10:12 am »
@Vydesenej, no však já chápu, ale když se podíváš na ty výsledky, tak v testovacích válkách to prostě nevypadalo špatně

Who is chatting

offline Agmaroth 
offline Fogru 
offline Hakan 
offline Mionix 
offline Pajjuska 
offline Smacker23 
offline TomasFoxx 
offline Tomori 
offline Verrin 
offline Wzypt