Podvodní obchodníci

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Odpovědět
JustPlay
Lv.23
Lv.23
Dal poděkování: 45 poděkování
Dostal poděkování: 75 poděkování

Re: Podvodní obchodníci

Příspěvek od JustPlay » pon 31. pro 2012 0:49:42

Bodlinka píše:
D3NJIs píše:kdo četl pravidla:
Pokoušet se jakkoli okrást či ovlivnit uživatele, aby prováděl jakoukoliv činnost, která je v rozporu s jeho přesvědčením či znalostí
Ještě že nic neprodávám a stánky nestavím.

Ovšem předpokládám, že zde každý hráč umí číst. A jak může název obchodu ovlivnit jeho přesvědčení a znalost - to mi hlava nebere :ouch:
Nesmíte být hamtaví - než něco koupím, tak kouknu co kupuju a na cenu ne?
A to, že sem dal někdo ten screen stánku s názvem Weliaozi a je tam jeden balík knihy léček - no a co? přece nemusí vypisovat všechno co má ve stánku a ostatní - asi to Weliaozi už prodal ne?

Takže plyne ponaučení - než něco koupíš tak se podívej co a za kolik kupuješ. Pak tu nemusíš plakat a svoji hloupost svádět na jiný a žádat jejich potrestání. Za blbost se platí :!:
Stánek byl zrovna založenýa byly tam jenom léčky. A upřímně řečeno, normální cena wei-liao-zi není. Ten kdo na tom vydělává prodává kus za 1kk, a ten komu to akorát smrdí ve skladu nebo na obchodních to prodá klidně za 100k kus a věřte že i tak si dlouho počká než to někdo koupí, jelikož se na těch knihách nedá nic moc vydělat.
Jinak já nežádal o ničí potrestání a promiň že tě zklamu. Nepláču už od školky.
Podpis odstraněn pro porušení pravidel pro podpisy.

Meotis
Lv.13
Lv.13
Dal poděkování: 27 poděkování
Dostal poděkování: 9 poděkování

Příspěvek od Meotis » pát 18. led 2013 0:16:27

JustPlay píše:
Bodlinka píše:
D3NJIs píše:kdo četl pravidla:
Pokoušet se jakkoli okrást či ovlivnit uživatele, aby prováděl jakoukoliv činnost, která je v rozporu s jeho přesvědčením či znalostí
Ještě že nic neprodávám a stánky nestavím.

Ovšem předpokládám, že zde každý hráč umí číst. A jak může název obchodu ovlivnit jeho přesvědčení a znalost - to mi hlava nebere :ouch:
Nesmíte být hamtaví - než něco koupím, tak kouknu co kupuju a na cenu ne?
A to, že sem dal někdo ten screen stánku s názvem Weliaozi a je tam jeden balík knihy léček - no a co? přece nemusí vypisovat všechno co má ve stánku a ostatní - asi to Weliaozi už prodal ne?

Takže plyne ponaučení - než něco koupíš tak se podívej co a za kolik kupuješ. Pak tu nemusíš plakat a svoji hloupost svádět na jiný a žádat jejich potrestání. Za blbost se platí :!:
Stánek byl zrovna založenýa byly tam jenom léčky. A upřímně řečeno, normální cena wei-liao-zi není. Ten kdo na tom vydělává prodává kus za 1kk, a ten komu to akorát smrdí ve skladu nebo na obchodních to prodá klidně za 100k kus a věřte že i tak si dlouho počká než to někdo koupí, jelikož se na těch knihách nedá nic moc vydělat.
Jinak já nežádal o ničí potrestání a promiň že tě zklamu. Nepláču už od školky.

takže holt niekto sa asi poučil z týchto príspevkov,alebo je to jeden a ten istý. ja som tiež naletela :ouch: . Že to nie je náhoda , ale snaha podvodne zarábať dokazuje, že tých léčok bolo viac ako by bolo treba na G , keby ten niekto bol ninja.
skôr než niekto sa zase ohradí, že to nie je proti pravidlám a ja som bola krátkozraká /áno tak mi treba a už budem dávať viac pozor nebudem čítať len názvy stánkov, ale podrobne preskúmam aj to čo je vystavené a viac krát pre istotu :ts: /,dodávam, že píšem len preventívne . Je to rozšírený jav zdá sa a dobrý biznis. :omg: a ak to bude takto pokračovať mnohí prídeme o yangy.... ono človek predsa len nepredpokladá, že v hre bude podvodný predaj taký rozšírený .
Hm a som trochu smutná, čo sme si to za následníkov vychovali :cry:

jo a pre bodlinku,nebolo to pod cenu a u mňa to je strata zisku za 3 dni hry, toľko zarobím za ten čas čo môžem hrať /žiaľ nie som študent ani žiak /. a áno chcela som si už dokončiť weiliaozi a mať konečne pokoj. a áno teraz si dosť dlho budem vyčítať aká som to len blbá .... dúfam , že ten čo ten stánok mal si to aspoň užíva :down:
Som sama sebou, ale ak by som mohla byť Drakom, budem Drak.

CruzY
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 44 poděkování
Dostal poděkování: 23 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CruzY » pát 18. led 2013 15:15:35

Ban ? nechceš dávat rovnou ban za to že si spleteš postavu a dáš to na jinou než svojí ? Máš koukat..

SpArrKy
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 2 poděkování

Příspěvek od SpArrKy » pát 18. led 2013 16:14:09

Reknu to tak az se vam to stane date si pozor a zjistite ze se vam to stane treba znova s jinou veci :D:D:D A kdyz neco koupím tak se hold zasmeji a reknu si ze sem blbec co jsem to zas koupil.. :) :)
Moje postavička, získaná zpět.
ObrázekF0rEstEkObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
72k.min
Shinsoo
127
5
Unicorn
9
M1
104%
18/65

Windows 10 64bit, i7 7700HQ, GTX 1060, RAM 16GB DDR4
Droper swamp --> Gl4dl4t0r 110lvl. --> 1,2kkk+/2h :*
Lidé kteří mi braly pruty i kdyz sem se dival: Markstone, HiFFule

Meotis
Lv.13
Lv.13

Příspěvek od Meotis » pát 18. led 2013 19:29:29

SpArrKy píše:Reknu to tak az se vam to stane date si pozor a zjistite ze se vam to stane treba znova s jinou veci :D:D:D A kdyz neco koupím tak se hold zasmeji a reknu si ze sem blbec co jsem to zas koupil.. :) :)

Sparky určite sa z toho nestrieľa, je to hra . pomýlim sa, predýcham :oops: no dobre po čase. :tutununu: ale čo ma prekvapuje: to je také trendy podvodne získavať yangy? ste predsa šikovní :D tak načo podvádzať.... hm, ono u nás sa hovorí" kto klame, aj zabíja" a dodávam, kto klame v hre, klame aj v skutočnosti .... :o

:P ináč každému rodičovi odporúčam aby začal hrať , skoro zistí čo sa jeho ratolesti od neho naučili 8-)
čo už , nezmením sa , síce hrám už pomaly 5-ty rok, ale neviem pochopiť prečo niekto podvádza v hre. a prečo v sindicate, kde ešte aj ja slušne zarábam :lol:

CruzY,nezmýlil si si náhodou topic? akosi to tu nezapadlo :no:

:inlove:

JustPlay
Lv.23
Lv.23
Dal poděkování: 45 poděkování
Dostal poděkování: 75 poděkování

Příspěvek od JustPlay » pát 18. led 2013 19:41:51

CruzY píše:Ban ? nechceš dávat rovnou ban za to že si spleteš postavu a dáš to na jinou než svojí ? Máš koukat..
A nejseš ty náhodou jeden z nich? Nejde mi o prodělané peníze, jde mi pouze o ten podstatný princip. Ano, banoval bych je za podvody ve hře které ještě relativně ukazují všem a ,,chlubí,, se tím že to mají ve stánku a lidé to kupují a ještě se jim pak smějí.
Podpis odstraněn pro porušení pravidel pro podpisy.

CruzY
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 44 poděkování
Dostal poděkování: 23 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CruzY » sob 19. led 2013 0:23:11

JustPlay píše:
CruzY píše:Ban ? nechceš dávat rovnou ban za to že si spleteš postavu a dáš to na jinou než svojí ? Máš koukat..
A nejseš ty náhodou jeden z nich? Nejde mi o prodělané peníze, jde mi pouze o ten podstatný princip. Ano, banoval bych je za podvody ve hře které ještě relativně ukazují všem a ,,chlubí,, se tím že to mají ve stánku a lidé to kupují a ještě se jim pak smějí.
Ne to opravdu nejsem . Jen máš koukat pořádně a 3x to zkontrolovat :) Chápu že ti jde o princip . Ale kdyby se to mělo banovat tak polovina serveru ma ban za to že se překlikli ve stánku.

lordsword
Lv.36
Lv.36
Dal poděkování: 39 poděkování
Dostal poděkování: 332 poděkování

Příspěvek od lordsword » sob 19. led 2013 4:19:04

CruzY píše:
JustPlay píše:
Ne to opravdu nejsem . Jen máš koukat pořádně a 3x to zkontrolovat :) Chápu že ti jde o princip . Ale kdyby se to mělo banovat tak polovina serveru ma ban za to že se překlikli ve stánku.
CO kdyby sis precetl cele tema poradne nepsal tu nesmysly? Pises uplne mimo. Taky uz tu byly taci co psaly to same co ty.
Smrt vždycky stojí po boku bojovníka,
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.

Dell
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 9 poděkování
Dostal poděkování: 216 poděkování

Příspěvek od Dell » sob 19. led 2013 6:01:02

Pro kazdeho kdo se snazi timhle zpusobem okradat lidi je trestem jeho vlastni svedomi. Deckam co tu hrajou to nic nerika. Kazdej problem resi jeho rodice. Ale kazdej se jednou stretne v zivote s situaci kde ho nekdo podobnym spusobem oklame a teprve pak se projevi to svedomi a vzpomene si, ze si nemuze ani ponadavat protoze on sam takovej je.

Za tu dobu co tu hrajete, uz by ste meli vedet ze si mate dukladne obhlednout co kupujete. Tomuhle muzou naletet jen novacci.

Tyhle stanky (ucty) je mozne nahlasit ale proc? Udela si dalsi ucet a jede dal. Ono stejne na kazdeho jednou dojde.

Meotis
Lv.13
Lv.13

Příspěvek od Meotis » sob 19. led 2013 7:58:10

Dell píše:
Za tu dobu co tu hrajete, uz by ste meli vedet ze si mate dukladne obhlednout co kupujete. Tomuhle muzou naletet jen novacci..

:D aj ja som si myslela, že tomu môžu naletieť len nováčkovia a vidíš :D ako som písala hrám už 5ty rok, na rôznych serveroch,nielen na čechoch ... a mno je pravda že takéto podvodné stánky som prvýkrát videla tu na sindi... inde sú podvody, ale iného druhu.... robila som už tisíce stánkov a nakupovala už hory vecičiek. žiaľ tentokrát som sa ponáhľala.... vieš nemám vo zvyku podvádzať,nemám to vrodené , a áno je možné ako písal Starky, že naletím na iní podvodný stánok. ceny ma nevarujú :oops: akosi nikdy neviem posúdiť čo koľko by malo stáť, kupujem podľa toho či mám yangy alebo nie :D ono naletia väčšinou práve tí, čo sami nemajú vo zvyku podvádzať, lebo ich ani nenapadne, že by to robili iní..... mno a potom si človek len vlasy trhá a nadáva si .... :normal?:
Dell píše:
Tyhle stanky (ucty) je mozne nahlasit ale proc? Udela si dalsi ucet a jede dal. Ono stejne na kazdeho jednou dojde
tu nejde o ban, veď mnohí sú pyšní aj na to ak ich zbanujú, zdá sa im, že získali "úctu" , mno a ako vieme ban môže dostať hocikto, stačí sa pomýliť, alebo byť v zlom čase na zlom mieste / :P netvrdím, že bany sú neoprávnené ,alebo že ich niekto dostáva neprávom ,ani že ten kto dostane ban je zlý človiečik...../
a áno ono božie mlyny melú pomaly a iste .... :inlove:

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ Vydesenej « ned 3:24 pm »
Přemýšlel tady někdo už o tom že by se zavedly šeky na XP? Které by se prodávaly třeba pouze na BM, když už jsou ty generace a někdo nemá čas/chuť něbo cokoliv furt dávat postavu/údaje neustále na expení třena 0-96 pak za 96-120 pak 120-160. Možná by to i pomohlo k dohnání těch co už jsou daleko předaleko.
@ Makarov « ned 2:57 pm »
Bisky píše: Prosím YoyopinX o postavu, kam si přeje SD za výhru, děkuji :)
yoyopinx nejsem ale odměnu bych si klidně za něj přebral :-))))
@ Bisky « ned 2:06 pm »
Prosím YoyopinX o postavu, kam si přeje SD za výhru, děkuji :)
@ TomasFoxx « ned 8:41 am »
a kazuro
@ Hakan « sob 10:23 am »
Wellcome to the deadzone
@ TomasFoxx « sob 10:21 am »
ahoj azaril a tomori
@ Mionix « pát 7:34 am »
@Borda91,  tak prý je to jen špatné info, mělo by být funkční
@ Borda91 « čtv 3:09 pm »
A ukazatel boje o ugoroh nějak nefunguje.... další boj za 20216 dní to budeme čekat ještě pár let :D
@ Borda91 « čtv 2:21 pm »
Dobrý den, jen takový detail. Hledání čtyřlístků mělo být o hodnotné ceny nebo se mýlím? Ostatní soutěže tu na webu už jsou vyhodnocené. Děkuji
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
@ Suko201 « stř 1:03 pm »
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky :-D
@ Narsi « stř 1:02 pm »
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
@ Suko201 « stř 12:58 pm »
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@ TomasFoxx « stř 12:44 pm »
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@ Mionix « stř 12:41 pm »
@Valkaryan,  budou. Vyčkejte prosím do zítra.
@ Vydesenej « stř 12:40 pm »
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál :D a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@ Relly « stř 12:30 pm »
@TomasFoxx,  To je záměr. Vracíme se do starých časů.
@ TomasFoxx « stř 12:25 pm »
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
1v1 poust ch3
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
@Vydesenej,  tak pod
@ Narsi « stř 12:21 pm »
Zdravím, je to v řešení. Děkujeme za trpělivost.
@ Vydesenej « stř 12:03 pm »
Tak já tě tímto vyhlašuju
@ TomasFoxx « stř 12:01 pm »
nefunguje vam vyhlaseni boha, tu cekame zbytecne
@ Valkaryan « stř 10:07 am »
Kdy budou v prodeji kloubouky?
@ Mionix « stř 7:39 am »
@Nonepovideeej,  Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
@ Vydesenej « stř 7:00 am »
Díky že jste udělali nějaký zajimavý vstup do Ugorohu a není to zas to stejné :)
@ Nonepovideeej « úte 11:38 pm »
Může mi někdo říct, proč nejdou dát do shopu zahradnická povolení z eventu a ani s nimi obchodovat? :(
@ Vydesenej « úte 5:47 pm »
Se to dostane ta údržba až na čtvrtek možná
@ gagefranjo « úte 4:11 pm »
Přicházejí velký změny (korektury)
@ Hakan « úte 12:53 pm »
To posouvání údržby je fakt parádní :lol:

Who is chatting

offline Aliett 
offline Mionix 
offline Trubice 
offline marexanax