možná, kdybys furt něco nepsal jak si to dáváš a jak si dokonalej tak uděláš i 90%filiph1 píše:s buffem pohoda za swamp 40%

možná, kdybys furt něco nepsal jak si to dáváš a jak si dokonalej tak uděláš i 90%filiph1 píše:s buffem pohoda za swamp 40%
Ariad píše:metin jde už ke dnu ted zachvilku tu zůstane jen banda děcek a to znamená, že přestanou proudit reálné peníze Sagimu a pro pěkné oči dětí to dělat nebude, proč swamp, který měl byt drop a expení mapa je tak omezována? Ne všichni mají čas si dělat 100 bufery, ne všichni chtějí být ve skupině 5 lidí, aby mohly vůbec hrát, a ještě různá časová omezení a do toho různé podpásovky oslabování kouzel, prostě mapy pro skupiny hráčů už jsou třetí mapa je hloupost.filiph1 píše:s buffem pohoda za swamp 40%
Já bych chtěl jen dodat že pokud by to bylo těch 95%,+biolog,případně+kosti a PvP výbava tak by byl BM sura totální tank a nikdo ani přes full útok by neměl šanci ho sundat.dup82 píše:Tak lidi uvedomte si par veci
za 1 to ze se takove veci deji si muzeme jen sami protoze kdyz probihali drive testy tak tam skoro nikdo nechodil a GM to nemohli odladit.proto je zrusili
za2 to ze tam dali mensi lv mohlo byt zpusobeno tim aby to gm ulehcil i slabsim postavam(aby to ustali)to ze to bouzel byla nevyhoda pro WP to zas je dusledek bodu 1 potrebovali to treba odskouset.
za3 to ze vam cepel ubira u mensich mobu ZB se vi a je to uz taky dlouho,takze s tim hrajete za tu postavu a nestezujte si na to breci tu treba BM ze mu nefunguje temna ochrana tak jak ji ma napsanou v popisu?misto 95% kolik mam funguje jen na33%
je to jen otazka casu nez se to odladi a takove veci nema cenu resit hadkama proste piste jen poznatky a a GM s tim neco urcite udela vzdy se proto snazi udelat maximum aspon z me zkusenosti a ze zkusenosti mich znamich.
PS: tak se do mne pustte
To snad neni možný tohleSalabazar píše:Všichni co tu nadáváte a stěžujete si. Lískněte si hezky na obě starany a smažte to. Když se vám to nelíbí, tak to nehrajte.
Někde jsem tu četl, že ne každej má čas si dělat 100 buffery. Tomu se musim smát..Jestli on vás Saggi už konečně nechce donutit spolupracovat.
Až si uvědomíte, že hra není o tom rychle naexpit max.lvl a nahrabat co nejvíc yangů, ale že vám může dát mnohem víc věcí, jako například nové přátele, potom si jí teprve dokážete pořádně užít. Do tý doby budete prostě kafrat..
Ovšem je jasné, že pokud je někdo neschopný si najít přátele v reálném životě, bude s tím mít problém i tady.
Navíc je tu už několik stránek, které vůbec nejsou k tématu. Mě by třeba zajímalo víc informací o této mapě a nějaké postřehy. Opravdu nemusim číst 20 stran fnukání od wp surů a reakcí na ně. Udělejte si na to jiný téma.
no vidis neco jako WP na metinyMcFencer píše:Já bych chtěl jen dodat že pokud by to bylo těch 95%,+biolog,případně+kosti a PvP výbava tak by byl BM sura totální tank a nikdo ani přes full útok by neměl šanci ho sundat.dup82 píše:Tak lidi uvedomte si par veci
za 1 to ze se takove veci deji si muzeme jen sami protoze kdyz probihali drive testy tak tam skoro nikdo nechodil a GM to nemohli odladit.proto je zrusili
za2 to ze tam dali mensi lv mohlo byt zpusobeno tim aby to gm ulehcil i slabsim postavam(aby to ustali)to ze to bouzel byla nevyhoda pro WP to zas je dusledek bodu 1 potrebovali to treba odskouset.
za3 to ze vam cepel ubira u mensich mobu ZB se vi a je to uz taky dlouho,takze s tim hrajete za tu postavu a nestezujte si na to breci tu treba BM ze mu nefunguje temna ochrana tak jak ji ma napsanou v popisu?misto 95% kolik mam funguje jen na33%
je to jen otazka casu nez se to odladi a takove veci nema cenu resit hadkama proste piste jen poznatky a a GM s tim neco urcite udela vzdy se proto snazi udelat maximum aspon z me zkusenosti a ze zkusenosti mich znamich.
PS: tak se do mne pustte
Tak vcera jsem mel cas a sli jsme to zkusit. Sekali jsme vsechny metiny a drop byl stejny vsude. Je tam akorat rozdil v BZK a obtiznosti. Jiny rozdil jsme nenasliterpen píše:mne by spiš zajimali jestli je drop nastaven u všech monster stejne a liši se jen pouze rozdilem lvl mezi hračem a mobem![]()
a to asi chce vyjadreni nekoho kdo do toho vidi
Tak buď rád. I když některým tvým výkřikům tady se těžko věří, ale budiž, máš to asi vychytaný.filiph1 píše:s buffem pohoda za swamp 40%