Sin Slavy (Hall of Fame) cechu Kricazi
Jako vudci cechu je mi cti zalozit nasi cechovni Sin Slavy a do teto Sine Slavy budou vzdy uvedeni hraci naseho cechu, kteri ziskali nebo ziskaji NEJVYSSI PVP HOPNOST teto hry "Kral - Kralovna" !!! Do Sine Slavy naseho cechu budou uvedeni jen Ti hraci, kteri jsou platnymi cleny naseho cechu a hodnost Kral - Kralovna ziskali nebo ziskaji za cely tyden bojovani v risi Chunjo !!! Jelikoz se snazime celou dobu delat PVP cech, tak neni momentalne vyssi oceneni naseho cechu nez zarazeni do Sine Slavy !!!
Jako prvni hrac, ktery ziskal nejvyssi pvp hodnost
"Kral" je
P1P097, ale vzhledem k tomu, ze je gentleman, tak da prednost slecne
MissiPippi. Snad se na me nebude Pipo zlobit, ze ho uvedu jako druheho
A JE TO TU !!! Muzika - Ta tada ta tataaaaaaaaaaaaaa 
1. Jako prvni hracka je uvedena do nasi Sine Slavy MissiPippi !!!
4x nasobna drzitelka nejvyssi pvp hodnosti !!!
2. Jako druhy je uveden do nasi Sine Slavy P1P097 !!!
5x nasobny drzitel nejvyssi pvp hodnosti !!!
Jeste jako vudce bych chtel naposledy ocenit nejake hrace a zaradit je do nasi Sine Slavy, protoze si to za jejich sluzby v cechu zaslouzi !!!
3. Jako treti budou uvedeni do nasi Sine Slavy hraci, kterych si hodne vazim a s nima jsme vytvorili silne a velice uspesne jadro cechu, s kterym jsme sbirali velke uspechy !!! Tito hraci jsou - Grafits(SirDr), Grejdy1, nox125, XxSuPrAxX, Magnezium(Loginn06), r0bin, Nagashek, Meginecka, LuoGot, Malchus (dlouholety hrac a clovek, ktery vytvoril nase krasne logo cechu, ktere je pouzivano dodnes
), DJJazzmann, Daerron, dale k nim zarazuji hrace P1P097 a GFaster(Lovable) a jeste hrace Skypi a CardyV za jejich velkou oddanost cechu, protoze nikdy za meho vudcovstvi nikam jinam neprestoupili !!! Bylo mi cti Vas pozvat a nabrat do cechu a spolecne bojovat po Vasem boku v mnoha cechovnich valek !!! Diky, jste pro me absolutne nejlepsi, lepsi spoluhrace jsem si snad nemohl ani prat !!! Dale bych chtel ocenit i dalsi hrace, kteri se kdy podileli a nadale podileji na budovani naseho cechu, ale uz zde psat jmena nebudu, protoze tech jmen by bylo opravdu hodne !!!
4. Jako ctvrty je uveden do nasi Sine Slavy LordRayden, LordAegon !!!
Uvedenim do Sine Slavy naseho cechu je nejvyssim ocenenim, ktere jde ziskat jako hrac cechu a Ti hraci, kteri jsou uvedeni, tak cechu mohou slouzit jako priklad nebo vzor pro ty nadchazejici !!!