Novinky 15.4.2014
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
- Lv.6
- Dal poděkování: 11 poděkování
- Dostal poděkování: 1 poděkování
- slusnej
- Lv.36
- Dostal poděkování: 174 poděkování
Re: Novinky 15.4.2014
Podle mě super, jen nevím jak to vezmou někteří hráči ze Sintforie pro spojení ze sindi, protože někomu to podle mě vyhovovalo prázdnější mapy, menší lagy a tak celkově, jinak super.

-
- Lv.22
- Dal poděkování: 80 poděkování
- Dostal poděkování: 142 poděkování
Podle mě by měl Team oznámit hráčům nejlépe v Launcheru možnost hlasovat na stránkách v Anketě ohledně sloučení světů, aby konečně hráči i Team věděl, na čem jsme, takhle to jsou jen diskuze, kde každý píše, pro a proti a proč
.

![]() | Alarwan | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
30k min.+ | Jinno | 97 | Tabulky Tugyise | M2 | 0 | 17 | 5P | 0k |
-
- Lv.36
- Dal poděkování: 39 poděkování
- Dostal poděkování: 332 poděkování
A tohle je něco jiného? Hlasování tam máš a jen tu každý píše svoje dojmy,které si team určitě pročítá. A stejně ve finále si team udělá svoje.Je to jejich hra a nebudou zbytečně platit server,kde běhá pár lidí a sou spokojený jak si můžou v klidu dropovatOnOff píše:Podle mě by měl Team oznámit hráčům nejlépe v Launcheru možnost hlasovat na stránkách v Anketě ohledně sloučení světů, aby konečně hráči i Team věděl, na čem jsme, takhle to jsou jen diskuze, kde každý píše, pro a proti a proč.

Holt se neujal,tak jak se čekalo

Smrt vždycky stojí po boku bojovníka,
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.
-
- Lv.13
- Dal poděkování: 10 poděkování
- Dostal poděkování: 10 poděkování
podle mně uplná blbost .. každý to věděl že sinfortie bude prazdná a těch málo jedincu co tam šlo tak jejich volba .. sloučení bude hloupost už v tom že se bude muset změnit zkoro celá ekonomika na sindicate
ceny všeho dolu a nahoru a lidi se v tom stratí a co teprve učty a jejích převod
podle mě je to uplná hloupost .. zase větší lagy nebude kde dropovat a stejnak to pvp to neoživí podle mého nazoru takže :Hello:

-
- Lv.22
- Dal poděkování: 80 poděkování
- Dostal poděkování: 142 poděkování
Tady jde o to, že na fóru je pár hráčů (většinou těch pravidelných co tu vídáme). Zatímco kdyby na stránkách mohl odhlasovat každý bez nutnosti registrace, bylo by to snažší.lordsword píše:A tohle je něco jiného? Hlasování tam máš a jen tu každý píše svoje dojmy,které si team určitě pročítá. A stejně ve finále si team udělá svoje.Je to jejich hra a nebudou zbytečně platit server,kde běhá pár lidí a sou spokojený jak si můžou v klidu dropovatOnOff píše:Podle mě by měl Team oznámit hráčům nejlépe v Launcheru možnost hlasovat na stránkách v Anketě ohledně sloučení světů, aby konečně hráči i Team věděl, na čem jsme, takhle to jsou jen diskuze, kde každý píše, pro a proti a proč.
![]()
Holt se neujal,tak jak se čekalo
Sem moc hráčů nechodí. Když se mě ve hře někdo na něco ptá, vždy ho odkazuji pro více informací sem na fórum (většinou do Návodů atd.) a často se mi stává, že ani neví kde fórum najdou. Tady se vyjádří jen nás "pár" zatímco ve hře jsou spousty dalších, kteří by také chtěli říci/odhlasovat svůj názor, jenže neví kde.
![]() | Alarwan | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
30k min.+ | Jinno | 97 | Tabulky Tugyise | M2 | 0 | 17 | 5P | 0k |
- Dell
- Lv.19
- Dal poděkování: 9 poděkování
- Dostal poděkování: 216 poděkování
Dle mého názoru by bylo potřeba vyhodnotit z jakých důvodu šli hráčí na Sinfortii a jestli jsou vůbec ochotní po sloučení serverů hrát na Sindi.
• Začátky serveru jsou prý nejlepší.
• Všichni jsou si rovni.
• Můžu byt "Top"ka.
• Je tam méně lidí, budu mít víc místa pro sebe.
• Nejsou tam prý děti.
(Asi nejčastější důvody co si tak pamatuju z těch nespočetných témat o novém serveru.)
• Všichni jsou si rovni.
• Můžu byt "Top"ka.
• Je tam méně lidí, budu mít víc místa pro sebe.
• Nejsou tam prý děti.
(Asi nejčastější důvody co si tak pamatuju z těch nespočetných témat o novém serveru.)
Tak se ptám jaký smysl má sloučení serverů pro lidi, kteří nechtěli hrát na Sindi? Vždyť vše pro co tam odešli hrát jim vezmete a vrátite je na server z kterého odešli kvůli zmiňovaným důvodum. Proč by tedy měli po sloučení setrvat na Sindi, když si žádali nový server?
Jsem zásadně proti sloučení a to ne z důvodu, že by mi vadili další lidi na Sindi. (Myslím, že po sloučení by drvivá většina hráčů ze Sinfortie stejně na Sindi nehrála)
Kolik aktivních hráčů je na Sinfortii a kolik z nich má vlastně zájem nadále hrát po sloučení na Sindi? Z touhle otázkou bych vyrukoval na hráče Sinfortie a až ná základě zjištění bych postupoval dál.
Sloučením se naštvou asi všichni Sinforťané a velká část Sindičanů.
Opravdu za to stojí vynaložené úsilí na sloučení serverů pro pár jedinců?
V zásadě je vždy lepší volba menšího zla a proto bych uvažoval o kompletním zrušení serveru Sinfortie bez jakéhokoli slučování, pokud se stal přítěží pro provozovatele.
Jsem zásadně proti sloučení a to ne z důvodu, že by mi vadili další lidi na Sindi. (Myslím, že po sloučení by drvivá většina hráčů ze Sinfortie stejně na Sindi nehrála)
Kolik aktivních hráčů je na Sinfortii a kolik z nich má vlastně zájem nadále hrát po sloučení na Sindi? Z touhle otázkou bych vyrukoval na hráče Sinfortie a až ná základě zjištění bych postupoval dál.
Sloučením se naštvou asi všichni Sinforťané a velká část Sindičanů.
V zásadě je vždy lepší volba menšího zla a proto bych uvažoval o kompletním zrušení serveru Sinfortie bez jakéhokoli slučování, pokud se stal přítěží pro provozovatele.
Někdy je lepší omluva, jako tvrdá práce, která v konečném výsledku vyjde nazmar, stejně jako vytvoření serveru Sinfortie.
Nicméně jakkoli to dopadne, hráči tu změnu budou muset přijmout. Je jen na týmu do jaké míry se jim která varianta vyplatí.
Úsilí = výsledek.
Úsilí = výsledek.
-
- Lv.2
- Dal poděkování: 1 poděkování
hlasovani je nanic at si gm zeptaji primo na sinfortii kdo je pro slouceni a myslim si ze dost lidi bude proti
hlasovat muze kde kdo treba i ldiid kterejch se to ani netýka
hlasovat muze kde kdo treba i ldiid kterejch se to ani netýka
SINFORTIA
hradimon war telo 75lv
hradimonBUFF saman draci 116lv (už neni moje)
hradimonBUF novy saman draci 68lv
hradimonDROP sura WP 61lv
WPhradimonWP sura WP 100lv
ch1 only
SIDNDICATE
OodarkpoiuzoO saman draci 106lv (již nehraji)
jsem proti sloučení sinfortie se sindicate
hradimon war telo 75lv
hradimonBUFF saman draci 116lv (už neni moje)
hradimonBUF novy saman draci 68lv
hradimonDROP sura WP 61lv
WPhradimonWP sura WP 100lv
ch1 only
SIDNDICATE
OodarkpoiuzoO saman draci 106lv (již nehraji)
jsem proti sloučení sinfortie se sindicate
- M3t0r1
- Lv.20
- Dal poděkování: 55 poděkování
- Dostal poděkování: 125 poděkování
- so zlúčením nesúhlasím
- na nové mapy sa teším, tipujem že budeme collectovať nové PvM výbavy keďže už skoro dva roky máme najlepšie tie od 110 a PvP boli pridané len nedávno
- upravené jazdecké zvieratá? sem s nimi
- na vylepšené eventíky a OX sa teším už teraz
- na nové mapy sa teším, tipujem že budeme collectovať nové PvM výbavy keďže už skoro dva roky máme najlepšie tie od 110 a PvP boli pridané len nedávno
- upravené jazdecké zvieratá? sem s nimi

- na vylepšené eventíky a OX sa teším už teraz

-
- Lv.40
- Dal poděkování: 3576 poděkování
- Dostal poděkování: 845 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Spoiler:
Dell píše:Tak se ptám jaký smysl má sloučení serverů pro lidi, kteří nechtěli hrát na Sindi? Vždyť vše pro co tam odešli hrát jim vezmete a vrátite je na server z kterého odešli kvůli zmiňovaným důvodum. Proč by tedy měli po sloučení setrvat na Sindi, když si žádali nový server?

Spoiler:
Dell píše:Kolik aktivních hráčů je na Sinfortii a kolik z nich má vlastně zájem nadále hrát po sloučení na Sindi? Z touhle otázkou bych vyrukoval na hráče Sinfortie a až ná základě zjištění bych postupoval dál.

Spoiler:
Dell píše:Sloučením se naštvou asi všichni Sinforťané a velká část Sindičanů.

Spoiler:
Dell píše:V zásadě je vždy lepší volba menšího zla a proto bych uvažoval o kompletním zrušení serveru Sinfortie bez jakéhokoli slučování, pokud se stal přítěží pro provozovatele.

Na konec bych jen dodal, že druhý server se přítěží již očividně stal, jinak by tato debata neprobíhala :yeah:

-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Hakan « sob 10:23 am »

@
TomasFoxx « sob 10:21 am »

@
Mionix « pát 7:34 am »

@
Borda91 « čtv 3:09 pm »

@
Borda91 « čtv 2:21 pm »

@
Suko201 « čtv 5:10 pm »