Stránka 1 z 1

Změny v teamu 29.4.

Napsal: pon 29. dub 2013 20:09:01
od Alea
Zdravím,
jistě jste si všimli, že již delší dobu na fóru netrávim tolik času jako dříve. Vzhledem k tomu, že jsem došla k názoru, že takhle to už dál nejde a že důvody, které mě držely od fórka stále nepominuly, rozhodla jsem se, že nejlepším řešením bude předání štafety zase někomu jinému - schopnějšímu, kreativnějšímu než jsem momentálně já.
Tímto je mi ctí jmenovat novým BA Scripta. Má maličkost na vás bude dohlížet zase jenom zpovzdálí jako pomocný BM.
Věřím, že jsem se rozhodla správně a že i vy uvítáte, když se zde bude znovu pohybovat aktivní BA. Scriptovi přát pevné nervy nebudu, jelikož vím, že za dobu působení zde si je už musel vypěstovat ;).

Alea

Re: Změny v teamu

Napsal: pon 29. dub 2013 23:05:35
od Script
Myslím si, že budu mluvit za všechny z nás, když Alee moc poděkuji za skvělou práci, kterou zde jako BA odvedla. Nebude vůbec lehké tak vysoko nastavenou laťku udržet, ale vynasnažím se, aby jste tu ani „za Scripta“ nestrádali ;).

Je na čase posunout se dál - proto je mi ctí dnešním dnem povýšit Tryphenu na Board Moderátora - post, který si svou spolehlivostí a výborně odvedenou prací bezpochyby zasloužila. Gratuluji a přeji spoustu chuti do jejího dalšího působení na fóru! :)

Script