Nový začátek ? Rada ?
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
- Lv.2
Nový začátek ? Rada ?
Ahoj milý hráči rád bych měl na vás pár otázek.
Začal jsem hrát Sindicate, je to můj první den co ho hraji a mám wara auráka ( chystám se ho zastavit jako droppera ) a šamana, kterého chci jet jako hl. postavu a popřípadně buffovat droppera. Nejdřív chci ale trochu obléct droppera. Jak si mám vydělat na nějaké věci ( jako je fms +9) atd ostatní věci aspon se ZB ? Mám asi s bídou 1kk a za to mám to tušení nic nekoupím. Potom na kterém levlu mám toho wara zastavit abych si s ním vydělal. Jinak když jsem začínal tak jsem neměl žádné yangi a slušně jsem se optal pár hráčů 100+ o yangi na větrné boty zeptal jsem se tak 20 hráčů a ani jeden mi neodepsal, to už mě trochu odradilo když si dotyčný nenajde ani těch pár yangu na pomoc začátečníkovi. Já když byl všude vysoký lvl tak jsem se snažil pomáhat a co nejvíce hru zjednodušit nováčkům no nic to už odbočuji od témata. To je vše děkuji všem co si najdou čas
Začal jsem hrát Sindicate, je to můj první den co ho hraji a mám wara auráka ( chystám se ho zastavit jako droppera ) a šamana, kterého chci jet jako hl. postavu a popřípadně buffovat droppera. Nejdřív chci ale trochu obléct droppera. Jak si mám vydělat na nějaké věci ( jako je fms +9) atd ostatní věci aspon se ZB ? Mám asi s bídou 1kk a za to mám to tušení nic nekoupím. Potom na kterém levlu mám toho wara zastavit abych si s ním vydělal. Jinak když jsem začínal tak jsem neměl žádné yangi a slušně jsem se optal pár hráčů 100+ o yangi na větrné boty zeptal jsem se tak 20 hráčů a ani jeden mi neodepsal, to už mě trochu odradilo když si dotyčný nenajde ani těch pár yangu na pomoc začátečníkovi. Já když byl všude vysoký lvl tak jsem se snažil pomáhat a co nejvíce hru zjednodušit nováčkům no nic to už odbočuji od témata. To je vše děkuji všem co si najdou čas
-
- Lv.13
- Dal poděkování: 13 poděkování
- Dostal poděkování: 2 poděkování
Re: Nový začátek ? Rada ?
Ze začátku si sežen pár pláštů,chod po pyngu a pláštuj.z toho co ti padne kup pláště,dej do skladu,smaž postavu,a založ novou,takhle do kola,než si vyděláš na nějaký bonusy,a budeš si dávat polobossy.
-
- Lv.2
-
- Lv.19
- Dal poděkování: 51 poděkování
- Dostal poděkování: 33 poděkování
jo je:1. chod do metinlandu a zbieraj vsetko co na zemi ostane po droperech ,da sa tak velmi slusne vydelat
2.chod po keri na ch1 ku ulomkarovi a zbieraj co ludia z keri nechcu-fms,rib,...-popripade popros jednoho z nich nech ho nehodi na zem ale nech ti ho da rovnou
2.chod po keri na ch1 ku ulomkarovi a zbieraj co ludia z keri nechcu-fms,rib,...-popripade popros jednoho z nich nech ho nehodi na zem ale nech ti ho da rovnou
- ZeDDys
- Lv. 18
- Dal poděkování: 3 poděkování
- Dostal poděkování: 29 poděkování
To že ti nikdo nic nedá tak bohužel taková už je hra prostě musíš si na všechno vydělat sám, já osobně dávám nováčkum prachy dozačátku jen tehdy když napíšou zprávu typu "Ahoj, právě jsem začal a vůbec nemám žádné yangy. Nebyl bys tak hodný a nedal mi jich pár do začátku?" nebo něco takovýho, ale na zprávy typu "cs nemsa pls naky yangi?" fakt ne.
Jinak k tématu :
1) Choď metinland, 90% hráčů po sobě nechává většinu dropu což jsou zbraně, které prodáš u obchodnice tak po 30K a když to budeš pár dní sbírat a prodávat tak by sis mohl našetřir na nějakou menší výbavu.
2) Když skončí kerindor, což se vždycky napíše v chatu tak choď do 2 města k teleportérovi a vedle něj je nějakej týpek s nějakym vietnamskym jménem a tam každej chodí otevírat úlomky a většinu dropu vyhazujou na zem, takže si tam i nějaký FMS můžeš sehnat.
3) Nakup si SD a za to si nakup například kameny+6, který můžeš prodat za 100kk/ks a rázem máš peněz hromadu.
4) Bugni si šek a jsi rázem miliardář
Jinak k tématu :
1) Choď metinland, 90% hráčů po sobě nechává většinu dropu což jsou zbraně, které prodáš u obchodnice tak po 30K a když to budeš pár dní sbírat a prodávat tak by sis mohl našetřir na nějakou menší výbavu.
2) Když skončí kerindor, což se vždycky napíše v chatu tak choď do 2 města k teleportérovi a vedle něj je nějakej týpek s nějakym vietnamskym jménem a tam každej chodí otevírat úlomky a většinu dropu vyhazujou na zem, takže si tam i nějaký FMS můžeš sehnat.
3) Nakup si SD a za to si nakup například kameny+6, který můžeš prodat za 100kk/ks a rázem máš peněz hromadu.
4) Bugni si šek a jsi rázem miliardář

-
- Lv.2
-
- Lv.8
- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 4 poděkování
-
- Lv.2
Chci se jen zeptat když mám toho dropa lvl 35 ted a chtěl bych na něm zůstat jak mám se zastavit na tom levlu abych nedostával expi ? 6milionu na láhev s jedem nemám a cech jde založit až od 70lvl ? tak co mám dělat ?
-
- Lv.19
- Dal poděkování: 51 poděkování
- Dostal poděkování: 33 poděkování
jedine ten jed ved kup za 300k 10kusu to ti vystaci pokial si rabis neco i vic a pak kupis dalsie,nebo kurare(1hodina bez expu
- Teensaver
- Lv.28
- Dal poděkování: 265 poděkování
- Dostal poděkování: 149 poděkování
Immortalek píše:Chci se jen zeptat když mám toho dropa lvl 35 ted a chtěl bych na něm zůstat jak mám se zastavit na tom levlu abych nedostával expi ? 6milionu na láhev s jedem nemám a cech jde založit až od 70lvl ? tak co mám dělat ?
Kdybys byl v modré říši tak bych tě hodil do cechu a mohl bys tam ty expy dávat abys nemusel kupovat nic. Ale v tom cechu mám jen hlavní a svoje dropery tak by sis tam moc nepokecal

Jinak k tem začátkům, každej jeden z nás jsme začínali na nule, já třeba v levelu 48 měl brnko +8 na což sem byl neskutečne hrdej a zbraň +4(myslím ledová pika nebo jak se říká té obouručné zbrani 45 u válečníků ) .. ale přežil sem

Á k tomu výdělku- na polobossech je milion hráčů a to si myslím že si tam pak moc nevyděláš. Do metinlandu bych chodil protože nekteří dropeři tam na zemi nekdy zapomenou vážně dobré věci jako jsou třeba věci na zručnost(pokud pořád padaj z meteorů) nebo expáky/dropky/dušáky

Ne, krádež to není jelikož ti dropeři si kouknou do toho dropu a co tam nechaj tak to nechtej. Takže pokud ti na to nekdo neco řekne typu že jsi zloděj nebo tak něco, tak ho leda tak vysměj

-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
angrylunaxx « sob 11:00 pm »

@
Nonepovideeej « čtv 6:02 pm »

@
Mionix « čtv 5:47 pm »

@
Mionix « úte 7:17 pm »

@
p4tresss « úte 3:56 pm »

@
Suko201 « ned 11:52 am »